Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πάτωσαν οι Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι !


Μόνο η Αθηνά Κρεμμύδα είχε αξιοπρεπή  παρουσία
Είναι πολύ νωρίς ακόμα και τους τελικούς αριθμούς των σταυρών
Μεγάλο ποσοστό Βορειοηπειρωτών ψήφισε «Χρυσή Αυγή»
Οι αριθμοί των σταυρών που έλαβαν οι βορειοηπειρώτες υποψήφιοι, δεν είναι αυτός που παρουσίασαν τα διάφορα μπλογκ, γιατί η ενσωμάτωση είναι ακόμα σε χαμηλά ποσοστά. Η ενσωμάτωση που παρουσιάζει η “Singular Logic”, αφορά την καταμέτρηση των κομματικών ψήφων και όχι τους σταυρούς των υποψηφίων που γίνεται σε δεύτερη φάση.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο υποψήφιος της Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας, Λ. Αναγνώστης έλαβε 929 σταυρούς, η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Α’ Αθήνας Μ. Γιώτη έλαβε 771 και η υποψήφια του ΛΑΟΣ στην Β’ Πειραιά Α. Κρεμμύδα 659. Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών δεν μας ενημερώνει για το ποσοστό ενσωμάτωσης της κάθε περιφέρειας, φαίνεται όμως πως παγιώνεται η κατάταξη των υποψηφίων. Άλλο ένα ενδεικτικό νούμερο που ίσως δεν θα αλλάξει και που μπορεί να αποτελέσει κριτήριο στην μεταξύ τους κατάταξη είναι τα ποσοστά ως προς τον πρώτο.
Οι σταυροί και η θέση των υποψηφίων, μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:
  

ψήφοι
θέση
ποσοστό ως προς τον πρώτο
Α. Αναγνώστης
995
34/46
995/12505
7,9%
Μ. Γιώτη
774
15/21
774/12875
6,0%
Α. Κρεμμύδα
659
6/11
659/2341
28,2%

Για τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ στη Λάρισα Ευστράτιο Νταή και του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης Α. Λάππα, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Βορειοηπειρώτη τα αποτελέσματα τους είναι χειρότερα από των προαναφερόμενων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι Βορειοηπειρώτες που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά (οι περισσότεροι) ψήφισαν Χρυσή Αυγή σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που έλαβε η εθνικιστική οργάνωση πανελλαδικά

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΗΠΕΙΡΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια εδω οφειλουμε να αναγνωρισουμε και το σπουδαιο σου ρολο στο να προτρεψεις ημιμαθεις και ανιστορητους ανθρωπους να ψηφισουν τους νεοναζι. Στη λιστα των ιστολογιων που παρακολουθεις υπαρχουν τουλαχιστον 3 ιστολογια που υποστηριζουν τους νεοναζι.
Αντε λοιπον, ετοιμαστειτε.
Παμε να απελευθερωσουμε τη Βορειο Ηπειρο

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μην λέτε βλακίες. Οι σταυροί έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες. Τον κίδυνο που φέρει το κάμμα, στους συνολικούς σταυρούς που πήρε, το βάρος που έφερε ως κόμμα εξουσίας. Το ποσοστό του κόμματος. Συγκριτικά, λοιπόν μ' αυτά πολύ καλή παρουσία είχαν όλοι και καλύτερη η κα Γιώτη.
Και καλό θα ήταν να αναδεινύουμε αυτά που πετυχάίνουμε για να μας υπολογίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ti perimenes vorioipiroti,oti tha ta pigainan kala oi agnostoi sto koino;na doume o pyrros tha leei kamia kouventa gia tous sympatriotes tou h tha kanei oti ekane tosa hronia na milaei mono gia to remo;

Ανώνυμος είπε...

Βιάστηκες Βορειοηπειρώτη για τους σταυρούς....
Για δες εδω

Αναγνωστης Αλεξανδρος του Θωμα 1.271

Βορειοηπειρώτης είπε...

11.42, επειδή προβλέπω να έχουμε σύντομα εκλογές και δεν θέλω να κάνω το ίδιο «λάθος» περιμένω το δικό σου άρθρο για να φωτίσουμε τους συμπολίτες μας…


1.47, διάβασε και μια φορά το άρθρο και κάνε τη διαίρεση των σταυρών του Αναγνώστη μέχρι τώρα, με τον αριθμό των σταυρών του πρώτου (Μητσοτακη).
Είπαμε ότι ο αριθμός των σταυρών θα αλλάξει αλλά αυτό που δεν θα αλλάξει πολύ είναι η θέση (34) και το ποσοστό σε σχέση με τον πρώτο.
Αν το κάνεις, θα πρέπει να εκφράσεις σεβασμό για το «Βορειοηπειρώτη»…

Ανώνυμος είπε...

Άσε τους σεβασμούς και κοίτα να αναρτείς σωστές πληροφορίες! Προτιμότερο ήταν να περιμένεις για να κάνεις τη σύγκριση!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Επιμένω να διαβάσεις ξανά το άρθρο. Η 34η θέση δεν άλλαξε και το ποσοστό ως προς τον πρώτο επίσης. Είναι τα δύο στοιχεία που είπαμε πως δεν θα αλλάξουν. Αν δεν γνωρίζεις να βγάλεις το ποσοστό, ρώτα κάποιο φίλο σου που ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Αρκει που ξερεις εσύ και τα κάνεις μαντάρα! Και ο τίτλος του "ας το πουμε" αρθρου, δεν σε τιμά καθόλου! Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο πικρόχολος.

Ανώνυμος είπε...

11 35 sklavomenos eise sto miallo bashti tu Hitleri

Ανώνυμος είπε...

se ena pragma aporw me sena boreiohpeiroth kai thelw mia pragmatikh apanthsh:
PWS TA KATAFERNEIS KAI PANTA EISE APEKSW STIS PROBLEPSEIS SOU?

Ανώνυμος είπε...

Με τη ΝΔ πρώτω κόμμα και με τεράστιο αριθμό ψήφων στη Β΄ Αθήνας ο Αναγνώστης πήγε χάλια, δηλαδή για να έχει εμφάνιση της Μηλίτσας (και ενώ έχει δοκιμαστεί και στις περιφερειακές) και με την όλη στημένη προβολή θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον τους διπλάσιους απ' ότι πήρε (2.601 τμήματα). Συγχαρητήρια στη Μηλίτσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναγνώστης, δεν μας ικανοποίησε. Συγχαρητήρια στη Γιώτη

Ανώνυμος είπε...

to oti psifisan xrisi aygi pos to symperanes?

Βορειοηπειρώτης είπε...

3.42, παρόλο αυτά, συνεχίζεις να μας διαβάζεις και να σχολιάσεις. Αυτό μας ικανοποιεί…

4.16, ρωτώντας

Ανώνυμος είπε...

o 11:42 exei dikio nomizw.Apo thn alh den theorw oti h filofasistikh stash ton diaxiristwn den einai toso ideologikis fyseos oso apla enas tropos na kalipsoun thn mateodoksia tous.Sigoura enas oi oloi tous einai proin treloi fun tou KKA, aloste einai synithes aytoi pou esthanonte ligoi na flertaroun me ta akra.Eniote einai grafikoi eniote einai gelioi eniote einai adiaforoi, alla akoma kata vathos exoun mia mikri dimokratikh spitha mesa tous gt spania kovoun ta enantion tous sxolia....anyway.ean to paizoun ligo perisetero patriotes tous epitrepete....einai ligo pio katharmata apo emas...OPENMIND

Ανώνυμος είπε...

οταν μεγαλωσες με τι μιζερια με αυτη συνεχιζεις στη ζωη ......το μονο που ξερουν οι βορειοι ειναι να το παιζουν μαγκες και τιποτε αλλο ...δυστυχως τα σχολια ειναι περιττα οπως και οι λογικη των βορειων .......

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΜΑΣ! ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΚΤΙΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-ΚΡΙΜΑ ΜΑΣ! και εσεις οι αναλυτες της υψηλης εσθητικης πειτε τα δικα σας να πισετε τον εαυτο σας γιατι εμεις οσα μαθηματα και να παρουμε ειμαστε σαν οι βλαχοι σαραντα χρονια στα βουνα που κατεβαινουν για πρωτη φορα στην πολη.
ΜΙ ΜΙΛΑΤΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΗΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟ ΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΑΔΟΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΩΗΣΟΥΜΕ..........

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγινε σωστή επιλογή προσώπων.Το είχα γράψει και παλαιώτερα.Δεν είναι δυνατόν οι ευνοημένοι
του συστήματος Χότζα να είναι κι εδώ υποψήφιοι στην Δημοκρατική Ελλάδα. Όχι πάλι πρώτοι. Και το συμαντικότερο δεν έχουν ούτε τα στοιχείωδεις
προσόντα να γίνουν βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.Έμαθαν να λένε πέντε απλές κουβέντες κι αυτό είναι όλο;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, στη Μηλίτσα, σε κανένα σύστημα και σε καμία πατρίδα δεν ήταν "ευνοημένη" άλλά τα κατάφερε τέλεια, όσο για τον Αναγνώστη, χρειαζόταν να κάνει κάτι καλύτερο.....11:22 υπερέχει κατά πολύ η Μηλίτσα απ' όλους μαζί εκεί μέσα. Συνέχισε, κρίτσι μου, είναι πολλοί περισσότεροι όσοι πιστεύουν σε σένα, οι συγκυρία ήταν δύσκολη....

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βορειοηπειρώτη διαβαζω τα αρθρα και τα σχόλια σου και βλεπω πως σφαζεις με βαμβάκι τον Αναγνώστη. Οταν λές πάτοσαν οι υποψηφιοι βορειοηπειρώτες εσυ τι περιμενες να βγαιναν βουλευτές η να περνανε μεγαλο αριθμό ψήφων; Οτι κι αν περιμενες απ την στιγμή που δεν τους στηριξατε ετσι όπως έπρεπε και αναφερομαι σε όλα τα μπλόγκς τοτε μην κανετε κριτικη γιατι στο κατω κατω εδω καταποντιστηκαν αλλα γνωστα ονοματα της πολιτικης οι βορειοηπειρωτες τι θα κανανε. Ως συνηθως όμως εμεις οι βορειοηπειρωτες διαλεγουμε τον δρόμο της διχονοιας και τις μισαλοδοξιας αντι της ένοτητας και της αδελφοσυνης. Κι οσον αφορα σχετικα με το οτι εσεις των μπλογκς δεν κανατε δουλεια.. αναφερομαι στο οτι θα μπορουσατε να τους προβαλεται περισσότερο και με καλυτερο τρόπο και όλους, ουτως η αλλως σε καμιαε περιφερεια δεν υπηρχε βορειοηπειρωτης υποψηφιος με αντιπαλο βορειοηπειρώτη όποτε την επομενη φορα διξτε περισσοτερη αδελφοσυνη κι αφηστε το σε πιο κομμα θα πανε οι ψηφοι ας βγαλουμε επιτελους εναν νεο η μια νεα απ τον χωρο μας στην ελληνικη βουλη.

ΥΓ: Και οι Κοτ(τ)ες στα κοτέτσια τους

Κ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

prosekste ta krisa avga palikaria, tha sas mperdepsoun

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΉ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ. Κ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη διμοσιευσε ολα τα σχολια.....το να κοβεις σχολια που δεν ειναι υβριστικα ειναι λυση. Δημοσιευσε τα ολα ωστε να εχουν δικαιωμα ολοι στη συζητηση. Αλλιως αυτο που κανεις ειναι φασιστικο=ΧΑ!

Δημοσίευση σχολίου