Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Διευκρίνιση σχετικά με την επιστολή του MEGA

1.Ευλόγως πολλοί αναγνώστες αναρωτιούνται, γιατί η επιστολή του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA, προς την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, δημοσιεύτηκε πρώτα στο ιστολόγιο μας και όχι στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ή σε κάποιο άλλο μέσο.  Η επιστολή, ήρθε με e-mail, στο  «Βορειοηπειρώτη», μία μέρα πριν να  τη δημοσιεύσουμε και αφού ενημερωθήκαμε ότι η επιστολή έχει σταλεί στους παραλήπτες ταχυδρομικός πριν από αρκετές μέρες. Το λόγο γιατί δεν δημοσιεύτηκε αλλού δεν τον γνωρίζουμε.

2.Το αν συμφωνούμε η διαφωνούμε με το περιεχόμενο της επιστολής και αν θέλουμε να τη σχολιάσουμε είναι θέμα δικό μας και δεν έχει να κάνει με την εγκυρότητα του «Βορειοηπειρώτη».  Όσοι θέλουν να ακούνε ή να διαβάσουν μόνο μία άποψη, υπάρχουν τέτοιου είδους «ενημερωτικά» blog και μπορούν να διαβάζουν μόνο αυτά.  Επί της ευκαιρίας..

..και για να μη νομίσουν κάποιοι ότι αποφεύγουμε το σχολιασμό να πούμε ότι η πρωτοβουλία ήταν σωστή και το περιεχόμενο της επιστολής ανώριμο μέχρι κακό. Θεωρούμε άδικη την αντιμετώπιση που είχε το Μέγκα από το εθνικό κέντρο και τους λόγους τους εξηγήσαμε εδώ.
3.Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με «συναδέλφους»  και γι’ αυτό στο δημοσίευμα της  «Δερόπολης» που μας αναφέρει ως φερέφωνα του Μέγκα, απαντήσαμε με σχόλιο το οποίο δεν δημοσιεύτηκε ενώ αντιθέτως σχόλια που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας γίνονται αναρτήσεις  στη «Δερόπολη»…. Εφόσον λοιπόν δεν δημοσιεύτηκε το σχόλιο αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε και να πούμε ότι δεν είμαστε φερέφωνο κανενός, εκτός και αν αυτή η λέξη έχει και άλλη έννοια από αυτή που γνωρίζουμε γιατί δεν είμαστε και καθηγητές της φιλολογίας (να πούμε). Φερέφωνο για εμάς είναι κάποιος που στη δεκαετία του 80 έχει την «τύχη» να βρεθεί στην Ελλάδα και κήρυττε τον κομουνιστικό παράδεισο της Αλβανίας, είναι κάποιος που χρησιμοποιούν κάποιοι παχύδερμοι ιστάμενοι να εξοντώσουν κάποιους συναδέλφους τους κλπ.  Μπορεί κάποιοι είτε λόγο ηλικίας, είτε γιατί δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν από το παρελθόν τους, να μη μπορούν να εγκλιματιστούν στις νέες καταστάσεις όπου μπορούν και κάποιοι άλλοι να έχουν άποψη εκτός από τα αφεντικά τους (γιατί δική τους δεν έχουν). Μπορεί ακόμα την επιλογή του φερέφωνου που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν το έκαναν γιατί αναγκάστηκαν  η ήταν  λόγος επιβίωσης.  Καταλάβετε επιτέλους ότι υπάρχουν και ελεύθεροι άνθρωποι που δεν θέλησαν ή δεν τους έκανε η ανάγκη (πες το και έτσι) να γίνουν φερέφωνα…
5.Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να το ξανακάνουμε

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το Nεο-Xοτζικό Δερόπολη.κομ πάντοτε έτσι λειτουργούσε...

Δελβινιώτης είπε...

Συγχαρητήρια Βορειοηπειρώτη για την απάντηση!
Έτσι για να καταλάβουν κάποιοι ''φιλόλογοι'' που όταν τους πατεράδες και τους παππούδες μας, τους έστελναν στις φυλακές του Spac και του Burrel, αυτούς τους έστελνε το Sigurimi για να ''σπουδάσουν'' στην Ελλάδα.
Επίσης να κάτσουν φρόνιμα και κάποιοι άλλοι που είναι γαμπροί των τσάμηδων και τα παιδιά τους εχουν παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες, τους ''Μουχαρέμιδες'' και τις ''Αισέδες''!
Άντε παχύδερμοι γιατί πουλήσατε την πατρίδα μας για 5 ευρώ και για μια κωλοκαρέκλα που σας δίνουν οι κωλοαλβανοί!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη ειναι τεραστιο λαθος να δημοσιευεις μια μαλα... κακογραμμενη,επικινδυνη και ακρως πρακτωρικη απο το βαθυ αλβανικο παρακρατος.Επισης ειναι τεραστιο λαθος να δημοσιευεις μια ρουφιανοεπιστολη που μαλλιστα δεν εχει φτασει καν στους παραληπτες της.Εχεις δημοσιευσει μια επιστολη της SHISH που δεν εχει φτασει καν στα ατομα που την εστειλαν.
Εισαι σαν αυτους?Θεωρεις πως ο Ριζοπουλος ειναι βοηθος των αλβανων?Θεωρεις πως ο Νιτσας ειναι εργαλειο τους?Οποιος το πιστευει αυτο ειναι πολυ μακρυα απο την αληθεια.Οποιος θεωρει πως αυτοι κανουν κακο και τα υποχειρια των αλβανων-ιδρυτες του μεγκα-συνεργοι των αλβανων κανουν κακο τοτε απλα πρεπει να αλλαξει πλευρο.Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω πως διαφωνεις με την αποψη πολλων πως το μεγκα ειναι δημιουργημα των αλβανων και εργαλειο διχασμου,αλλα πρεπει σιγα σιγα να το συνιδητοποιησεις και εσυ και καποιοι αλλοι που εχουν καλες προθεσεις για να μην εχετε βαρος στη συνειδηση σας.Ο Νιτσας δεν ειναι ουτε χθεσινος στα βορειοηπειρωτικα ουτε καποιος που δεν γνωριζει απο μεσα τι σημβαινει στα βορειοηπειρωτικα και στο παρασκηνιο.Οποιος ενδιαφερθηκε να μαθει (οπως εγω) ποιος ειναι θα καταλαβε πως η επιστολη μεγκα ειναι επινινδυνη.Αν μπορεις να το ψαξεις η οποιοσδηποτε αλλος μπορει ας ψαξει αν υπαρχει αλλη μειονοτικη οργανωση παγκοσμιως που να εστειλε επιστολη στην πολιτικη ηγεσια της πατριδας του διαμαρτυρομενη για καποιον στρατηγο της αστυνομιας και μαλλιστα αρχηγο πολυ μεγαλου και σημαντικου κοματιου της εθνικης ασφαλειας.Αν εκανε αυτα που λενε στην επιστολη τους τοτε πρεπει να αναλογιστουμε οχι αν εκανε το σωστο (γιατι αυτη ειναι η δουλεια του) αλλα τους λογους της επιστολης απο το μεγκα?Ο καθενας ας βαλει το μυαλο του να σκεφτει.

Ανώνυμος είπε...

rapse-rapse alla den mboris borioipirotis.Ti na proto raftis,eine megalla ta shqistimata!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

lol Μας έπεισες.

Ανώνυμος είπε...

Boreiohpeirwth kseroyme oloi poios einai o deropoliths. Ekei poy eipes gia to ferefono den eipes to symantikotero, einai aytos poy egrafe sta biblia oti h albania ftanei mexri thn prebeza!!!!!!. bre pws exei moytra kai bgenei sthn koinwnia kai mas ginete kritis o ....(αφαιρέθηκε)...

Ανώνυμος είπε...

boreioipeiroti kalla kaneis kai afineis na grafoun oloi tis apopseis tou giati sto deropoli an gapseis kati pou den einai glipsimo gia ton ntoule kai sia o.e.den to anevazoune ekei mono oti exei na kanei me tin klika mporeis na diavaseis apo ti stigmi pou mas kanei ton patrioti ena stelexos tou paliou systimatos (oloi katalavenoume poion enoo g.g)min perimenoume na doume aspri mera exoune mazeytei stin omonoia oloi oi roufianoi kai oi glyftes alla ti na perimeneis oi anthropoi einai daskaloi sti laspologia kai sto psema tosa xronia ekpedheysi poios na tous synagonistei tin mia mera vrizane tous monarxofasistes ellines kai tin epomeni ginane poio ellines kai apo tous elladhites gia ayto pame kata diaolou tosa xronia.o kosmos den ksexnaei ti itan o kathenas apo aytous ton kairo tou kommatos kai epeidhi lene oti o kosmos milise stis eparxiakes ekloges as kanoun mia prosthesi tous psifous tou sosialistikou kai tou kead gia na doun pioos kerdise pragmatika mia zoi komounia kai piso apo ta komounia tha serneste kai tha poulate ton topo kserete eseis tin exete ksanakanei ayti ti douleia 40 xronia den mporei na tin afisete tora eina sto d.n.a. sas ayto.

Ανώνυμος είπε...

..opadhoi kai twn dio omadhwn kseskistite, rixte ta ..to ygies einai oti eisaste ligoi, oi perissoteroi boreihpeirwtes adiaforoun gia tis parapanw athliotites..
boreiohpeirwti sinexa tin kali doulia!

Ανώνυμος είπε...

επιστολή
κύριε βορειοηπειρώτη,
εγώ που σας γράφω είμαι δεροπολίτης από το χωριό Δερβιτσιάνη, έδρα της ίδρυσης της ομόνιας.Έχω αγωνιστεί συνεχώς μαζί με τους συγχωριανούς μου για τα δίκαια της ΕΕΜ στην Αλβανία. Εργώζομε μαζί με την γυναίκα μου στη Δερβιτσιάνη και μεγαλώνουμ δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο 9 - χρονο σχολείο. Ως έλληνας βορειοηπειρώτης έχω βγάλει ειδικό δελτίο ομογενούς οικογενειακός στην Πάτρα. Έχω τώρα 5 μήνες που θέλω να ανανεώσω την κάρτα και δεν μπορώ. Στο τμήμα αλλοδαπών μου ζητάν να κάνω χαρτιά από αρχή. Τα έκανα και πλήρωσα 350 Ευρώ. Μα πάλι δεν μου την ανανέωσαν γιατί θέλουν να παρουσιάσω ενοικηστήριο, χαρτιά πληρωμής απο την ΔΕΗ,βεβαίωση από το σχολείο ότι τα παιδιά συνεχείζουν σχολείο στην Ελλάδα. όταν τους είπα ότι μένω στη Βόρειο Ήπειρο μου απάντησαν δεν σου τυχένει το δελτίο γιαυτό πήγενε στο Μπερίσια. Μπορείς να μου πεις φίλε μου τι συμβένει με εμάς; Τώρα θα πηγένουμε στην Ελλάδα μόνο ως αλβανοί και όχι ως ομογενείς;
εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά ξέρω ότι ζω και εργάζομε σαν έλληνας στην πατρίδα μου και των παπούδων μου. Οι αλβανοί με ξέρουν έλληνα. Το χωριο μου το ξέρουν που είναι ελληνικό και ο Παπουλιας, και ο Μητσιοτάκης και ο Παπαντρέου και ο Σαμαράς.Πρέπει να το αφήσουμε να πάμε στην Ελλάδα για να είμαστε έλληνες; Αν είναι έτσι δεν συμφωνώ. Πάντος βλέπω πως κάτι όχι καλό συμβαίνει με εμάς. Οι ιταλοί έμαθα τελευταία όλα τα χαρτιά που κάνουν οι αλβανοί για να πάνουν Ιταλία δεν τους πέρνουν ούτε ένα φράγκο. Οι δικοί μας για ένα πιστοπιοιτικό πέρνουν 20 Ευρώ συν τα άλλα όλα που πληρώνουμε. Τα ξέρει ο Ντούλε, ο Μπολάνος και ο κ.Κίτσιος μαζί με τον δικό μας τον Ξέρα τι συμβαίνει να μάς ενημερώσουν. Περιμένω. Ανδρέας.

Ανώνυμος είπε...

BΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΙΟΘΕΤΕΙΣ.ΠΡΩΤΟΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒLLOG KAI ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Mia sosti epistoli me alithies, apla me lathos tropo diatipomeni einai kapos epithetiki gia anakoinosi komatos ayto einai olo.
Ti katheste sxoliazete kai lete mparoufes oloi.

Ανώνυμος είπε...

Το ΜΕΓΑ άργησε πάρα πολύ να διαμαρτυρηθεί για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Έκανε όμως λάθος που επέτρεψε ένα κακογραμμένο κείμενο να το στείλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Για άλλη μια φορά όμως κατάφερε να βγάλει στη φόρα ότι αυτουργοί της νέας διάστασης μίσους και διάσπασης στην ε.ε. μειονότητα ήταν οι Ριζόπουλος, Νίτσας, ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΕΑΔ.
Όχι μόνο τόσο, πίσω απ΄όλα τα χτυπήματα κατά συγκεκριμένων προσώπων στην ε.ε.μειονότητα προερχόμενα από Ελλάδα ή με χέρια Αλβανών κρύβοτναι τα άτομα αυτά. Μη μπερδεύετε την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια η συγκεκριμένη ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εσκεμμένα δεν κατάφερε να περάσει μια συγκεκριμένη εθνική γραμμή στην Αθήνα για την ε.ε. μειονότητα. Αυτή την εντολή είχε από τα Τίρανα. Αυτό υπαγόρευε η πολιτική τους ύπαρξη στην Αλβανία και τα ιδιοτελή συμφέροντα τους.
Συνεπώς η πολιτική της Αθήνας προς τα εθνικά συμφέροντά μας "χαράσσετε" με την προσωπική σφραγίδα του εκάστοτε διπλωμάτη, ο οποίος μετά την εισήγησή του στην Αθήνα για το τι βλέπει, σεβόμενος πρώτα τα συμφέροντά του και την καριέρα του, παίρνει "οδηγία" από την Αθήνα να εφαρμόσει αυτά που εισηγήθηκε. Τώρα ο Ριζόπουλος έτυχε πολύ στραβόξυλο. Τα συμφέροντά του και τα μάτια του. Είδε ότι αυτά τα εκπληρώνει καλύτερα το κατεστημένο Ντούλε και όχι μόνο δεν κινήθηκε διπλωματικά, αλλά άσπρο μαύρο. Άσπρο ο Ντούλες μαύρο το ΜΕΓΑ.
Τώρα ή τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μη πουλούν φακές ότι αποτελεί εθνική προδοσία όποιος βάλει εναντίον του προσώπου του Γενικού Προξένου της Ελλάδας. Πόσες φορές η ίδια κλίκα χτυπούσε αλύπητα εκείνους τους διπλωμάτες που δεν ήταν της αρεσκείας τους. Α, εκείνα τα ξεχάσαμε. Τώρα φωνάζουμε ζήτω ο Ριζόπουλος.
Να θυμάστε όμως ότι όσα λένε στις αντιδράσεις τους οι υποστηρικτές Ριζόπουλου, είναι λόγια του ιδίου που δεν μπορεί να τα πει ο ίδιος και βάζει τους "ανώνυμους" να τα πούν. Να μη πω ότι σε κάποια είναι και το προσωπικό του στυλ. Μπορεί και ο ίδιος να γράφει ανώνυμα. αυτό είναι το επίπεδό του. και με την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σαν να βρήκε η τέντζερη το καπάκι.
Τώρα γιατί γράφω και εγώ ανώνυμα. Να το πω δεν υπάρχει εγγύηση ότι ο φορέας της άλλης άποψης μπορεί να μείνει ατιμώρητος για την σκέψη του.
Αυτό είναι το μόνο μικρό βήμα που κάναμε σε σχέση με το κομμουνιστικό καθεστώς. Και τα πράγματα είναι πολύ μουντά αφού στο ίδιο ταμπλό τιμωρίας των αντιπάλων παίζουν από κοινού Ριζ + ηγεσία ΟΜ-ΚΕΑΔ

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3.42 είσαι ότι να ναι.... Αυτά που λες κατ αρχάς δεν έχουν κανέναν λογικό ειρμό. Και δεύτερον δεν κατάλαβα? Λες πως συμφωνείς με την επιστολή ή οποια αναφέρει τραγικά ψέμματα. Σε εκβίασε εσένα κανένας για το τι θα στηρίξεις? Και μην μου πεις πως δεν πιστευεις οτι θα μείνεις ατιμώρητος όπως λες στο τέλος. Για ποια τιμωρία μιλάς? το ακριβώς αντίθετο γίνεται στα Βορειοηπειρωτικά, ασυδωσία. όποιος θέλει λέει ότι θέλει χωρίς απολύτως καμία συνέπεια. Εγώ αν ήμουνα στη θέση του Ριζόπουλου και του Νίτσα ( που δεν ξέρω και ποιος είναι) θα έκανα μήνυση στον Κίτσιο. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει χωρίς καμία συνέπεια. Και αφήνω στην άκρη όλα αυτα περί προδοσίας και λογοδότησης στις αλβανικές μηστικές υπηρεσίες, οι οποίες ακόμα και να μην βοήθησαν στη συνταξη της επιστολής, σίγουρα θα τριβουν τα χέρια τους όταν ένα υποτιθέμενο ελληνικό κόμμα κατηγορεί επέμβαση της Ελλάδας στα εσωτερικά μας. ότι δηλαδή λένε και οι Αλβανοί εθνικιστές. Είναι ντροπή για όλους μας μια τέτοια επιστολή. Και το θέμα είναι πως αυτός ο καημένος ο Κίτσος είναι μαριονέτα. Ο Ζήσος την έγραψε γιατί φαίνεται και απ το επίπεδο γραφής. Εχει χάσει το έδαφος κάτω απ τα πόδια του αφού χάνει την επαρχία και προσπαθεί να σώσει ότι σώσει εκβιάζοντας την Ελλάδα και απειλώντας θεούς και δαίμονες. Άλλωστε το επίπεδο της γελοιότητας του το είχε δείξει και το 2001 όταν στην επίσκεψη Καραμανλή για τα εγκαίνια του υδραγωγείου είχε πει " γιατί θα ρθει αυτός χωρίς να με ρωτήσει, εγώ είμαι ο βουλευτής της περιοχής και πρεπει να πάρει την άδειά μου" .. χαχαχα.... και κάποιο διάστημα πριν πανηγύριζε την ήττα της Νέας Δημοκρατίας απ το ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλους μεγαλοπαράγωντες που το παίζουν σήμερα δεξιοί. Έτσι για να θυμίζουμε και μερικά πράγματα, γιατι στο τέλος θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε. όπως και να χει πάντως είναι ξεφτίλα για όλους μας αυτό το κείμενο και νομίζω πως βάζει και την πολιτική ταφόπλακα σε όλα αυτά τα νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

10.42 είμαι o 3.42. Σου λέω ότι ακόμα και σήμερα ο Ριζ. καλεί στο γραφείο του Βορειοηπειρώτες και τους απειλεί με στόχο να άρουν την υποστήριξη προς το Ζήση Λούτση. Αυτό τι είναι? Μέχρι χτες ο Ριζόπουλος συνεργαζόταν με το Ζήση στην κατασκευή του υδραγωγείου. Μάλιστα ο Ριζ ήταν ο επιβλέπον. Αν δεν έγινε το υδραγωγείο όπως κατηγορείτε εσείς το Ζήση, τότε ο Ρίζ τα έφαγε μαζί με τον Ζήση. Αλλά αν ο Ριζ και η ΟΜΟΝΟΙΑ αμολάει τη νύχτα πρωτοπαλίκαρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καταστρέφουν το υδραγωγείο για να μη πηγαίνει νερό στις επαρχίες Φοινίκης και Αλίκου με σκοπό να κατηγορείται ο Ζήσης ότι δεν έκανε έργο, αυτό τι σημαίνει; Ο Ριζόπουλος ξέρει πολύ καλά ότι στα κονδύλια της ΥΔΑΣ το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε τρεις φορές ποιος έριξε υπογραφές και για λογαριασμό τίνος ώστε το έργο να τριπλοπληρωθεί; Εφόσον συνεργάστηκαν τόσο καλά,Ριζ και Ζήσης, όπως και Ριζ και Μείντής κλπ, τότε γιατί θέλει να τους εξοντώσει ο Ριζόπουλος.
Τα περί αλβανικών μυστικών υπηρεσιών και άλλα τέτοια αυτά ανήκουν με σιγουριά στις πράξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ. Θυμηθείται το Ντούλε που έχει αποδεχτεί δημοσίως ότι "τον πλαισιώνουν πράχτορες των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά το για΄τι δεν τους καταγγέλει είναι άλλη υπόθεση" .... Στην ηγεσία αυτή έχουν μείνει τώρα μόνο τέτοια άτομα. Μάλιστα ο Ντούλες είναι αναγκασμένος να ανακυκλώσει και καμένα χαρτιά. Λόγου χάρη τον ΜΑΎΡΟ ΜΑΝΘΙΡΑ. Αν τρέχουν τέτοιοι και προς το ΜΕΓΑ αυτό δε θέλει συζήτηση
Έτσι που λέτε παλι-καρ-ια. Μη θέλετε ώστε επειδή χαίρονται οι Αλβανοί που είμαστε εμείς διασπασμένοι να καλύψετε τις εθνικές ασκημιές Ριζόπουλου ή και Νίτσα.

Ανώνυμος είπε...

βρε καλέ μου άνθρωπε. Πάλι μιλάς και λες αερολογίες? ποιος απειλεί ποιον? Τι τους λένε δηλαδή? Γιατί δεν βγαίνει κάποιος επώνυμα να τους καταγγείλει? το ότι δηλώνει κάποιος τη στήριξη στην Ομονοια και στο ΚΕΑΔ είναι απειλή? έτσι έχετε μάθει? Μην τα ξαναλέμε, αυτά τα έκανε το mega με τους κρατικούς λειτουργούς του. Σίγουρα ο πρόξενος δεν παρακούει καμία εντολή του Υπουργείου εξωτερικών και του πρέσβη, σίγουρα ο αστυνομικός δεν παραβλέπει καμία ενετολή του Υπουργείου εξωτερικών και του αρχηγού της αστυνομίας. Όλο το ελληνικό κράτος είναι ηλίθιοι, μόνον εσείς είστε έξυπνοι? Ρε σταματήστε τα αυτά, κάντε έντιμο προεκλογικό αγώνα, Είδατε, δεν σας βγήκαν αυτά τα τερτίπια στις 8 του Μάη. Γιατί πάτε με μαθηματική ακρίβεια να χάσετε και την επαρχία του Ζήσου? Τουλάχιστον αν χάσει, να είναι με το κεφάλι ψηλά. Γιατί έτσι όπως πάει δεν θα θέλει να τον δει άνθρωπος. Εκτός και αν πιάσει δουλειά στα Τίρανα. Σοβαρευτείτε λέμεεεεεε

ο 3.42 είπε...

Αν κατάλαβες καλά, βλέπεις δεν έχω καμιά δουλειά με το ΜΕΓΑ. Αλλά πρόσεξε όταν βγήκε ο Κίτσος και κατηγόρησε επώνυμα, τον κατηγορήσατε για πρακτοριλίκι. Σου λένε ότι ο ίδιος ο Ντούλες αποδέχεται ότι τον πλαισιώνουν πράκτορες και σου αναφέρουν και ψευδώνυμα. Δεν απαντάς. Μου λες εσύ γιατί διώξατε το 2003 το Καϊση από έπαρχο στην Κομούνα του Αλίκου: Γιατί πούλησε το Μπερντενέσι και το Λυκούρσι στους Αλβανούς για να κάμει τη βίλα του. Απ ο, τι φαίνεται αυτή τη φορά μαζί με το Ριζόπουλο θέλετε έμπειρους στο ξεπούλημα, των εθνικών μας συμφερόντων γι΄αυτό τους ξανακαλέσατε στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σου λένε ότι ο Ριζόπουλος καλεί στο γραφείο του ανθρώπους και τους απειλεί, όχι για να στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά να άρουν την στήριξη προς το Ζήση, πάλι εσύ το βιολί σου. Σε τελική ανάλυση και σύμφωνα με τη λογική σου, τι δουλειά έχει ο Ριζόπουλος να καλεί ανθρώπους και να λέει στηρίξτε αυτόν και μη στηρίζετε αυτόν. Δεν είναι αυτό ανάμιξη στις προσωπικές αποφάσεις του καθενός και γενικότερα συλλογικά μας. Στη λογική σας δεν υφίσταται το θέμα ανάμιξης ενός προξένου υπέρ μια παράταξης και ενάντια κατά μιας άλλης, αλλά το πως θα φάτε τον κάθε αντίπαλο.... Κρίμα που χρησιμοποιείται την ελληνική για΄τι η λογική σας ξεπερνάει τον αλβανικό εθνικισμό στον ανθελληνισμό του

Ανώνυμος είπε...

gtp

Ανώνυμος είπε...

10.02 Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο το αυτονοητο,δηλ πως ο Ριζοπουλος η ελληνικη αστυνομια,η ΕΥΠ και ολο το κρατικο συστημα (και οσοι βρισκονται στην αντιπολιτευση) οθει τους βορειοηπειρωτες στο να ψηφισουν ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΑΔ γιατι γνωριζουν το παρασκηνιο του μεγκα?Να στο πω πιο απλα σου εχει περασει απο το μυαλο πως το θεωρουν οργανο των αλβανων?Αν δεν σου εχει περασει τοτε εθελοτυφλεις.

Ανώνυμος είπε...

7.53 Πολύ Γκεμπελίστικη λογική. Μη μπερδεύεις τα άτομα με τους θεσμούς, όπως το Ριζόπουλο και το Νίτσα με τους θεσμούς. Από την άλλη πλευρά. Σε περίπτωση που πιστέψουμε αυτή τη λογική, σημαίνει ότι ξεκινώντας από την εθνική καταστροφή που σκιαγράφισε και διέπραξε η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ε.ε.μειονότητα, αυτή η ηγεσία ακολουθεί οδηγίες της Αθήνας που θέλουν την εξαφάνισή μας. Αυτό που νιώθουμε στο πετσί μας τόσα χρόνια και δεν θέλουμε κάποιοι να το καταλάβουμε....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ειναι γκεμπελιστικη λογικη?Αυτο που πιστευουμε παρα πολλοι βορειοηπειρωτες λεω και που θεωρουν πιθανο και παρα πολλοι που ψηφισαν μεγκα.Δεν μπορω να πιστεψω πως και εσενα δεν σου εχει περασει απο το μυαλο αυτο αλλα το σβηνει η αποψη που εχεις και συμφωνει απολειτα με του μεγκα,δηλ η πατριδα θελει να μας εξαφανισει,η ΕΛΛΑΔΑ θελει το κακο μας,αρα παιζουμε μπαλα με αυτους που θελουν το καλο μας που κατα την αποψη σας δεν ειναι αλλος απο την αλβανια.Εγω ειμαι Ελληνας οπως ολοι οι βορειοηπειρωτες και αν η πατριδα μου εχει αναγκη ακομα και την καταστροφη μου (οπως θελετε να πιστευετε,ακομα ενα παραδειγμα αλβανικης προπαγανδας που κανετε) ειμαι ετοιμος να θυσιαστω.
Λες να μην μπερδευω τα ατομα με τους θεσμους εννοωντας πως ειναι προσωπικες τους αποψεις αυτα που καταγγελει το κομμα του αλβανικου παρακρατους αρα ειναι εκτος εθνικης γραμμης αρα ειναι εκτος γραμμης των υπηρεσιων που υπηρετουν αρα πρεπει να απομακρυνθουν.Εγω πιστευω πως θα παρασημοφορηθουν για το εθνικο εργο που επιτελουν,αρα καταριπτεται η αποψη σου πως ειναι προσωπικες τους αποψεις και οχι των θεσμων που υπηρετουν.Το μελλον θα δειξει ποιος εχει δικιο.
Θελω να σου θυμισω επιπλεον καποιους που ξεχασε το μεγκα να αναφερει,η μαλλον ξεχασε η SHISH να καταγγηλει.
Γ.Παπανδρεου Α.Σαμαρας Λ.Οικονομου (αρχηγος ελληνικης αστυνομιας) Κοραντης (Βουλευτης ΛΑΟΣ και πρωην αρχηγος της ΕΥΠ)

Ανώνυμος είπε...

ανώνημε της 11:47,συγνώμη, διάβασα με προσοχή ότι γράφεις και διαπίστωσα πως δεν έχεις τίποτα άλλο εκτός γκεμπελιστικη λογική.Πηγένεις να δικαιολογήσεις όσες φαντασίες έγραψες στο δεροπολη εδω και ενα χρονο κατα του ΜΕΓΚΑ. Που το λεει το ΜΕΓΚΑ ότι η Ελλαδα θέλει να μας εξαφανίσει; Πουθενά, μόνο το διαστραμένο μιαλουδάκι σου παράγει εξαφανιση. Η παρέα σου έγραφε πριν μερικα χρονια "και αν διαλυθεί η Ομονοια τι;" τωρα μας παρουσιαζεσαι ο μεγαλος πατριωτης, μεγας υπερασπιστης του ΚΕΑΔ - Ομονοια και φτανεις να υπερασπιστεις και τον πρωθυπουργο απο τους συκοφαντες του Ζηση Λουτση, αυτου που ηταν καποτε βουλευτης της Ομονοιας. Πεσμου ποιος βουλευτης της Ομονοιας εκτος το Ντουλε δεν είναι προδοτης; Ολοι. Τοτε, δεν μπορει να συμβαίνει διαφορετικα με το Λουτση. Καλά θα είναι να εκφράζοντε και άλλες αποψεις και να παραδεχτεις και το διαλογο απο τους αλλους, γιατι ο διαλογος ειναι η βαση της δημοκρατιας. θα πεις τι σε συνδεει εσενα με τη δημοκρατια;... Μας γραφεις το ποιος εχει δικιο, το μελλον θα το δειξει.Με εσας δεν βλεπω να υπαρχει μελλον. σκοταδισμος υπαρχεικαι σκοταδισμος ερχετε.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο ιδεολόγος του Ντούλε και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (όχι του ΚΕΑΔ γιατί εκεί κάνει κουμάντο η σύζυγός του 33 καράντ αλβανίδα), αφού φώναξε, έγραψε και πολέμησε για να διαλύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, (επειδή έφτιαχνε τις οργανώσεις του ΣΚΑ στη μειονότητα), στη συνέχεια ανέλαβε τα ινία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την ιδεολογία και τρεις να μείνουμε αλλά σωστή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Λοιπόν τώρα μένει μόνο η κλίκα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άρα αυτοί αποτελούν και την ε.ε. μειονότητα. Οι τρεις γύρω από το Ντούλε. Όσο για την εξαφάνιση του ελληνισμού στην Αλβανία αυτή έχουν να αντιπαραθέσουν τον μύθο του Ναστραντίνι. Εκείνος έλεγε. Αν πεθάνει η γυναίκα μου πεθαίνει ο μισός κόσμος και αν πεθάνω εγώ πεθαίνει όλος ο κόσμος. Όταν θα πεθάνουν οι τρεις της ΟΜΝΟΙΑΣ θα σβήσει, κατ΄αυτούς και η ε.ε. μειονότητα.....????!!!!

Ανώνυμος είπε...

as uparxei skotadi auto mas aresei
nai me to dule gia proedro enw eseis ma kati axristous pou den kseroun oute pente fraseis na arthrosoun kanoun simbouleio gia to poia tha valoun prwth kai poia teleutaia
ousttt skila zagaria

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2.07 μαλλον θελωντας να δημιουργησεις εντυπωσεις κανεις πως γνωριζεις ποιος ειμαι και επαναλαμβανεις τον ορο γκεμπελιστικη.Πρωτον δεν εχεις ιδεα ποιος ειμαι και δεν εχω ουτε ειχα καμια σχεαη με το Δεροπολη,με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ.Ενας απλως Ελληνας ειμαι που γραφω την αποψη μου σε ενα μπλογκ που ασχολειτε με την πατριδα μου.Ψηφιζω ΚΕΑΔ οχι γιατι γουσταρω τον Ντουλε η πεφτω στη φωτια γιαυτον αλλα γιατι ειμαι σιγουρος πως παραγει εθνικη πολιτικη (η εθνικη πολιτικη με το εθνικο εργο μερικες φορες δεν συμπιπτουν) δηλ παιρνει εντολες απο το εθνικο κεντρο τοσο ο Ντουλες οσο και ο Μπολανος,για το μεγκα πιστευω οπως καταλαβες ακριβως τα αντιθετα και αυτο κανει οτι μπορει για να με επιβεβαιωσει οπως αυτη η πρακτορικη αλβανικη επιστολη.Ασε λοιπον τις πονηριες γιατι δεν ειναι ολοι υπερασπιστες των αφεντικων τους οπως εσυ.Εγω ειδα προεκλογικα ολους οσους σου ανεφερα παραπανω να τασωντε υπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανοιχτα και αν ισχυουν και οι καταγγελιες του μεγκα επιβεβαιωνομαι για αυτα που πιστευω.Ειναι η πρωτη φορα που η αστυνομια και η ΕΥΠ προετρεψαν βορειοηπειρωτες να ψηφισουν καποιο κομμα και αυτο εμενα μου λεει πολλα και επιβεβαιωνουν τους φοβους μου για το μεγκα.Αν δεν ειχες αφεντικα μπορει να σου ελεγε κατι και εσενα.Ψηφος υπερ πιστεως και πατριδος ειναι αυτο που μου καθοριζει την ψηφο και οχι τα αφεντικα μου,τα συμφερωντα τους και τα δικα μου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά για τη λογική σου. Αλλά δυστυχώς η ΕΥΠ όπως όλες τις φορές που ανακατεύτηκε εδώ μέσα, έβγαλε στην κορυφή πρωτοπόρους συνεργάτες των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών. Την καρφίτσα, τον μαύρο Πανθίρα, τον σκασμένο χείλο, τον φωτογράφο, ή και τώρα τον Κα.... τον με το άλλο τον Κα.... και πάει λέγοντας.

Δημοσίευση σχολίου