Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, σε ήρεμο κλίμα η εκλογική διαδικασία στη Φοινίκη


Οι πρώτες εκτιμήσεις
Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιούνται σήμερα οι επαναληπτικές εκλογές στην Επαρχία Φοινίκης, εκτός από  το χωριό Βρυώνι όπου η διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση αρκετών ωρών, λόγω της ελαττωματικής σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής. Το επιτελείο του MEGA κατηγορούν τον πρόεδρο της επιτροπής Γρηγόρη Παππά που προτάθηκε από το ΣΚ, ότι αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της σφραγίδας για να βγάλει άκυρη την κάλπη του Βρυονιού που θεωρείτε προπύργιο του κ. Λούτση. Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές της 8ης Μαΐου, σε αυτό το χωριό ο κ. Λούτσης είχε προηγηθεί  με 200 ψήφους.

Στους δρόμους της Επαρχίας παρελαύνουν πολλά ξένα αυτοκίνητα, φορτίζοντας το κλίμα ενώ αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία στο χώρο του ανώτατου στελέχους του Σοσιαλιστικού Κόμματος κ. Arben Malaj. Η «βόλτα» του ελικοπτέρου πάνω από την επαρχία  που ήρθε από τα Τίρανα για την αντικατάσταση της σφραγίδας του Βρυωνιού ηλέκτρισε ακόμα πιο πολύ την ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά που αποτέλεσε ρεκόρ δεκαετίας. Πιο αισιόδοξοι για τη νίκη εμφανίζονται οι άνθρωποι του κ. Λούτση που ωστόσο η οριακή διαφορά των προηγούμενων εκλογών δεν αφήνει περιθώρια για πρόωρους πανηγυρισμούς.  
Εάν όλα κυλίσουν ομαλά το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό αύριο τα ξημερώματα.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

epidi to grafeis esy eimai sygouros oti to antitheto tha sumbei.
pes mas ligo pou eixes kanei swsth provlepsh???????

Δημοσίευση σχολίου