Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο Νορβηγός τρομοκράτης πλέκει το εγκώμιο του Γεωργίου Καστριώτη ως αγωνιστή του Χριστιανισμού!


Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ του αλβανού δημοσιογράφου  
Στο μανιφέστο 1.500 σελίδων, ο Νορβηγός τρομοκράτης, αφιερώνει αρκετές σελίδες για τα Βαλκάνια όπου μιλάει απαξιωτικά για τους Αλβανούς, τους θεωρεί συνεργάτες των ναζιστών και της Αλ Καιντα,  πηγή κακού για τη χριστιανική Ευρώπη και καταγγέλλει  τη χώρα του που συνέπραξε με τους αμερικάνους στο βομβαρδισμό των αδελφών Σέρβων.  
Σύμφωνα με τη “Gazeta Shqiptare” που σήμερα είχε το συγκεκριμένο θέμα πρωτοσέλιδο,
θεωρεί ότι τα αλβανικά κόμματα είναι ισλαμικά, εκτός από το Χριστιανοδημοκρατικό και το ΚΕΑΔ (φαίνεται το MEGA δεν είχε ιδρυθεί όταν έγραφε το μανιφέστο). Ο αλβανός δημοσιογράφος τον «αποστόμωσε» με την ρητορική ερώτηση «πως μπορεί κάποιος τρομοκράτης να καταδικάζει την τρομοκρατία;»!!!  

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

arage o norvigos hksere gia thn uparksei tou voreioipiroti???????????

Ανώνυμος είπε...

πλακα έχεις ρε Βορειοηπειρώτη (φαίνεται το MEGA δεν είχε ιδρυθει). Πληγώθηκες που δεν αναφέρεται στο κόμμα σου;

Ανώνυμος είπε...

BOBOOBBOOBO EXOUN DIKIO POU SAS VRIZOUN TELIKA EISTE XONTROVOURKARIDES KAI ESU BORIOIPIROTI EISAI KAI O PRWTOS

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Oso prospathis "borioipiroti "na paris to meros tou MEGA dhe ftani mia istoselidha na kratisi ena komma,theli kratima apo tin basi,kai apo tin drastiriotita tis,tin opia dhen tin eixi.O Breivik grafi gia kommata pou polemane gia tin thriskia kai eixoun onoma sti politiki zoi tis albanias.To komma tou Nikoll Lesi (LDK)eixi xronia pou eixi idrithi ,alla dhen to ipe,eisi perimenis na pi gia to MEGA,pou eixi pethani prin genithi??!!!!!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Νόμιζα ότι τη σελίδα τη διαβάζουν μόνο νεολαίοι αλλά βλέπω και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό που διαβάζεται και από ανθρώπους τρίτης ηλικίας! Σίγουρα σε όλους θα είχε συμβεί να κάνετε πλάκα σε κάποιους ηλικιωμένους και αυτοί να μην καταλαβαίνουν το χιούμορ σας. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν μια πλάκα που γράφτηκε σε παρένθεση για το μέγκα να την θεωρείτε πολιτική στήριξη στο κόμμα.

Όσο για το λόγο που βρίζουν τους Βουρκάριδες θα πω και εγώ με τη σειρά μου, δικαίως τους βρίζουν, γιατί όπως λέει κάποιος φίλος (από τα Ριζά) «Ο Βούρκος πάντα ήταν ένας μεγάλος σουφράς που μαζεύονταν οι άλλοι γύρο - γύρο και έτρωγαν» . Αυτό συνέβαινε στην κυριολεξία γιατί όταν έπεφτε πείνα στα Ριζά, Δρόπολη, Χειμάρρα κλπ, όλοι κατέβαιναν στο Βούρκο που αν μη τι άλλο, τα σιτηρά και τα χέλια δεν του έλειπαν. Συμβαίνει όμως και στην πολιτική, μόνο που το φιλότιμο τους από κάποιους θεωρείται χοντρομάρα, οπότε καλά κάνουν και τους βρίζουν...

Ανώνυμος είπε...

na pate na baresetai xamena tisv kamenas ka mia ntoriana pou pianetai ton bourko sto pliktrologio.an then sas are ton mpou lele kai min patate siretai se ali paralia.krotsi e krotsi

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε βορειοηπειρωτη για το χιουμορ σου γιατι η παρενθεση σου μονο ως μπλακ χιουμορ μπορει να ληφθει απο καποιον.
Ως διευκρινηση παντως θελω να σου αναφερω πως ειχε ιδρυθει τουλαχιστον οταν το ανερτησε,δεν γνωριζω ποτε το εγραψε αλλα οταν το ανερτησε ειχε ιδρυθει.
Ο τυπος ηταν σχιζοφρενης δεν μπορει ενας φυσιολογικος ανθρωπος να κανει κατι τετοιο αλλα ολοι αυτοι οι διεθνιστες και συμμαχοι της πολιπολιτισμικοτητας καποτε πρεπει να νοιωσουν φοβο αφου δεν δειχνουν σεβασμο στις αποψεις καποιων για πιστη και αγαπη στην πατριδα και την φυλετικη προστασια.

Ανώνυμος είπε...

telika mono oi sxizofreneis tou eksoterikou asxolounte me to kead

Ανώνυμος είπε...

KAI ESY 4.11 ASXOLISE LIGO......
MIPWS EISAI KAI ESY LIGO SXIZOFRENEIS.......

Βορειοηπειρώτης είπε...

Άλλα λέει η θεία μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου!
Αγαπητέ 3.08,
1) Το αντίθετο κατάλαβες
2) Εμείς τις απόψεις μας λέμε και σε όποιον αρέσει. Θα μπορούσες και εσύ να κάνεις ένα μπλογκ για να πεις τις δικές σου. Μη νομίζεις ότι έχουμε καμία όρεξη να ασχολούμαστε ατέλειωτες ώρες, για τις μπούρδες που αναφέρεις στο σχόλιο σου. Αλλά επειδή δεν έχετε ούτε τα κότσια, ούτε τη γνώση, κρύβεστε σαν τις κότες πίσω από ανθρώπους και κόμματα γιατί δεν έχετε δική σας προσωπικότητα. Ο άνθρωπος στον οποίον αναφέρεστε έχει προσωπικότητα και το θάρρος της γνώμης, την οποία εσύ μπορείς να αμφισβητείς ή να διαφωνείς δεν είναι κακό.
3) Όταν απευθύνεστε προσωπικά σε κάποιον, να πείτε το όνομα σας και πολύ ευχαρίστως να γίνει επώνυμος διάλογος. Τι φοβάστε; Το άτομο στο οποίο αναφέρεστε παρακολουθεί τη σελίδα και μας είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει διάλογο με όποιον αρκεί να πει το όνομα του. Τι φοβάστε; Ή μήπως έχετε λόγους να ντρέπεστε για το όνομα σας; Αν αυτός είναι ο λόγος, το εκτιμούμε γιατί τουλάχιστον έχετε ντροπή, γιατί κάποιοι δεν έχουν ούτε από αυτή, αλλά τα σχόλια σου θα τα διαβάζουμε μόνο εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πολύ βασικό που διαφεύγει σε όλους. Ο Νορβηγός δολοφόνος όταν αναφέρθηκε στα ελληνικά κόμματα που είναι κατά της μετανάστευσης έγραψε για το ΛΑΟΣ, το Ελληνικό Μέτωπο (του Βορίδη) και την Πατριωτική Συμμαχία. Για την ιστορία τα δυο τελευταία κόμματα διαλύθηκαν το 2005. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε για το πότε γράφτηκε το μανιφέστο. Για δες όμως που κάποιοι ψάχνουν επιβεβαίωση από τον ψυχασθενή. Ρε που καταντήσαμε!

Δημοσίευση σχολίου