Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Καθολική στήριξη του Μπολάνου από την Αθήνα


Το εθνικό κέντρο  για της τοπικές εκλογές της 8ης Μαίου στην Αλβανία, εμφανίζεται ουδέτερο όσο καμία άλλη φορά. Το κυβερνόν κόμμα δεν πήρε επίσημα θέση, με εξαίρεση τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Παντούλα που στηρίζει με δήλωση του την Ομόνοια χωρίς να αναφέρει πουθενά τη λέξη ΚΕΑΔ ενώ στη δήλωση που έκανε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αρμόδιος τομεαρχης της Νέας Δημοκρατίας , καλεί τους Βορειοηπειρώτες να συμμετέχουν στις εκλογές και «να υπερψηφιστούν πρόσωπα, που έχουν, αποδεδειγμένα, δώσει συνεπείς αγώνες για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας και για την αποκατάσταση πλήρους ισονομίας και ισοπολιτείας στη σημερινή Αλβανία».  Αντίθετα αν κρίνουμε από τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτείας στην προεκλογικής συγκέντρωση του υποψηφίου δήμαρχου Χειμάρρας Βασίλη Μπολάνου, καθολική είναι η στήριξη που του παρέχει το εθνικό κέντρο. 

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του nenanews, για την συγκέντρωση του Βασίλη Μπολάνου στην Αθήνα:

Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν η συγκέντρωση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υποψήφιου για τρίτη θητεία στο αξίωμα του δημάρχου Χιμαραίων, κυρίου Μπολάνου Βασίλειου.
Ο Ηπειρώτης πολιτικός, μίλησε σήμερα Κυριακή 1η Μαίου, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος Χιμαραίων που είχαν κατακλύσει την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια στο κέντρο των Αθηνών. Το πλήθος που υπολογίζεται σε εξακόσια άτομα, είχε κατακλύσει την αίθουσα. Εκτός από τους καθισμένους υπήρξαν και όρθιοι, αλλά και δεκάδες άλλοι που δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα και παρακολούθησαν την ομιλία από άλλους χώρους του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση αυτή ήταν το επιστέγασμα του προεκλογικού αγώνα του κύριου Μπολάνου, στον ελλαδικό χώρο. Η μαζικότητα της συμμετοχής διέλυσε κάθε αμφισβήτηση για την βούληση των Χιμαραίων.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο πανεπιστημιακός και τέως Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κύριος Συρίγος Άγγελος. Για μια ακόμα φορά η ελλαδική πολιτική ηγεσία, με τον πιο ηχηρό τρόπο, τόνισε μέσω της παρουσίας αντιπροσώπων της, τη σαφή στήριξη της εθνικοπολιτικής οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκτός των άλλων, στη συγκέντρωση παρεβρέθηκαν οι εξής:
1. εκ μέρους της Εθνικής Κυβέρνησης, ο υφυπουργός εξωτερικών κύριος Δόλλης Δημήτριος. Ο κύριος Δόλλης υπογράμμισε την ολόθερμη στήριξη της κυβέρνησης προς την Ομόνοια και το πρόσωπο του κυρίου Μπολάνου.
2. ο Γραμματέας διεθνών σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας κύριος Παπασταύρου Σταύρος,
3. ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κουμουτσάκος Γεώργιος,
4. ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και τέως αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κύριος Κοραντής Ιωάννης, και
5. ο Ηπειρώτης αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κύριος Οικονόμου Ελευθέριος.
Να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μπολάνου στην εκλογική μάχη είναι ο πρώην αξιωματικός του αλβανικού στρατού κύριος Γκέργκι ή Γιώργος Γκόρο(ς) του Σωκράτη και της Σεμινέ. Για άλλη μια φορά τα μάτια της διεθνούς κοινότητας, των παρατηρητών, του ΟΑΣΕ κ.ά. θα είναι στραμμένα στη Χιμάρα. Ελπίζουμε η φημολογία για "μαγείρεμα" των αποτελεσμάτων να παραμείνει μόνον στην προπαρασκευή. Σε κάθε άλλη περίπτωση η πορεία προς τον εκδημοκρατισμό της Αλβανίας θα οπισθοδρομήσει και τελικώς η βούληση του εκλογικού σώματος και του ελληνισμού γενικότερα θα γίνει σεβαστή με άλλον τρόπο

69 comments:

Ανώνυμος είπε...

na dw ti tha grapseis meta ti synantisi Papandreou-Dule-Bolanou!!!!

o VoreioHpeirwti... mos ja fut kot fare!!!

Ανώνυμος είπε...

χεσε ψηλα και αγναντευε.....

Ανώνυμος είπε...

O Δολλης δηλωσε ξεκαθαρα πως στηριζει Βασιλη Μπολανο και ολους τους υποψηφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οπως και ο αρχηγος της παραταξης του.
Ο Παπασταυρου δηλωσε ακριβως αυτο που λεει η ανακοινωση Παναγιωτοπουλου,συν οτι ειναι εκλογες που θα κρινουν πολλα και πως ο Μπολανος εχει την πληρη στηριξη της ΝΔ και του Αντωνη Σαμαρα.
Ο Κουμουτσακος δηλωσε πως στηριζει Βασιλη Μπολανο και εμπιστευεται τον Βαγγελη Ντουλε και τις εθνικες επιλογες του.Επισης ειπε πως θα ειναι αρχηγος αποστολης ευρωβουλευτων που θα εγγυηθουν το καθαρο αποτελεσμα των εκλογων.
Ο Κοραντης ως εθνικοφρων και ως πρωην αρχηγος της ΕΥΠ δεν θα μπορουσε παρα να δηλωσει την αμεριστη και πληρη στηριξη του στον Βασιλη Μπολανο και τον Βαγγελη Ντουλε,συν κατι υπονοουμενα που αφησε για εσωτερικους εχθρους που πρεπει να πολεμησουμε αυτες τις εκλογες γιατι ερχετε η απογραφη και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρεπει να εχει την εποπτια.
Τελος ο κ.Οικονομου ο οποιος γνωρισε και την αποθεωση,πραγματικα τοσο χειροκροτημα δεν εχω ξαναδει να δεχετε καποιος προσκεκλειμενος,ειπε κατηγορηματικα πως ο βορειοηπειρωτικος ελληνισμος ειναι υποχρεομενος να ψηφισει τους υποψηφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ,ειναι υποχρεομενος να κατεβει να ψηφισει,ειναι υποχρεομενος να παει και στην απογραφη.
Αυτα τα λιγα για τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη ξεκινας το κειμενο και γραφεις κατι το οποιο το διαψευδεις παρακατω μονος σου.Το εθνικο κεντρο και ολες οι παραταξεις δηλωνουν συνεχεια τη στηριξη τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τις επιλογες της.Χθες κανεις δεν μιλησε μονο για τη Χιμαρα και την υποψηφιοτητα Βασιλη Μπολανου,τον ανεφεραν συνεχως και ως προεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,δηλωσαν ολοι τη στηριξη τους στον Βαγγελη Ντουλε.Και ενταξει τα κομματα θα πεταχτει καποιος να πει πως παιζουν κομματικα παιχνιδια,μπορει καποιος να μας πει γιατι ο πρωην αρχηγος της ΕΥΠ και ο νυν αρχηγος της αστυνομιας δηλωσαν ξεκαθαρα πως οι βορειοηπειρωτες πρεπει να υπερψηφισουν τους υποψηφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ?Τα κομματα ας πουμε μας βλεπουν σας ψηφοφορους,ο αρχηγος της αστυνομιας για καποιον αλλο λογο δηλωνει πως πρεπει να ψηφισουμε ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ και αν σκεφτουμε πως δεν το ειχε κανει παλιοτερα τωρα μαλλον τον για καποιον αλλο λογο το κανει.Και αυτος ο λογος ειναι γιατι παλιοτερα δεν χρειαζοταν να το κανει γιατι ο αντιπαλος ηταν αλβανικα κομματα τωρα ο αντιπαλος ειναι ενα κομμα με μασκα ελληνικη η οποια μπορει να ξεγελασει καποιους συμπατριωτες μας.

Αλέξανδρος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα 2-05-2011 ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνο και τον Βαγγέλη Ντούλε, του κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Κάντε οτι θέλετε στις άλλες επαρχίες. Στην Χειμάρρα όμως Δήμαρχος πρέπει να εκλεγεί ο Β.Μπολάνος!

Ανώνυμος είπε...

κυριοι,

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα,για να μην φευγουμε απο το στοχο.Η ΕΛΛΑΔΑ στηριζει Βασιλη Μπολανο .Ψηφιζουμε για την ελληνικοτητα του τοπου μας,δεν ψηφιζουμε για μικροσυμφεροντα και μικροπροβληματα τα οποια θα λυθουν.

ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΕΙΝΑΙ¨
ΨΗΦΙΖΩ ΜΠΟΛΑΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η΄
ΓΚΟΡΟ = ΑΛΒΑΝΙΑ( ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ)

ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

a re VoreioPilouriwti!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OrhM-NdrrAo

Ανώνυμος είπε...

9 ΜΑΊ΄ ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΔΙ....

Ανώνυμος είπε...

Τζαβέλα, μέχρι τις 8 προλαβαίνεις να μετανοιώσεις... (όχι τίποτε άλλο αλλά μολύνεις και το όνομα των καπεταναραίων)

Ανώνυμος είπε...

Αν καποιος θελει να παρει λιγο μυρωδια ποσο κοσμο ειχε γιατι καπου διαβασα για 600 ατομα και εγω πιστευω επειδη ημουν παρον πως σε μια αιθουσα 600 ατομων και παρα πολλους ορθιους ακομα και εξω απ'την αιθουσα δεν μπορει να ειναι λιγοτεροι απο 800.Δειτε
http://www.nenanews.eu/localadministration/840-bolanoselections.html

Ανώνυμος είπε...

2 Μαΐου 2011 11:07 -Εγώ είμαι υπερήφανος που 3 από τους 4 υποψηφιους στη Χιμάρα δηλώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εσύ προφανώς θεωρείς Ελληνες μονο αυτούς που εξυπηρετούν τα δικά σου εκλογικά συμφέροντα.

Τα επώνυμα τα κάνουν οι άνθρωποι που μιλάνε επώνυμα . Πες μου και εσύ τους προγόνους σου να δω αν τους ντροπιάζεις ....
Τζαβέλλας

Ανώνυμος είπε...

Τζαβελα για πες μας τι σου ταξε ο Γκορος για να πουλήσεις;; Θα σου νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα για να τα πουλήσεις στους Αλβανους; Σου ταξανε πολλά το καλοκαίρι ε..;;; Α ρε Τζαβελα, ο πατριωτισμός είναι τρόπος ζωής λεβεντη μου, όχι κορδέλα για τα μαλλιά. Και οσο για αυτό που λες ότι δηλώνουν Ελληνες 3 υποψήφιοι μάλλον αφήνεις απ έξω το Γκορο ε..;; Χαχαχαχα. Που λέει ότι καμία σχέση δεν έχει η Χιμαρα με τη μειονότητα. Α ρε Τζαβελα, γεια σου ρε Τζαβελα.

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

Η συγκέντρωση στο Τιτάνια μας επιβεβαίωσε. Οι Έλληνες επίσημοι δεξιοί και αριστεροί, όταν πρόκειται για να μας τη φέρουν είναι μαζί.
Προσέχουμε. Η συνάντηση στο Τιτάνια, δεν ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν για τον δήμαρχο της Χιμάρας Μπολάνο!!!
Δεύτερο. αποτελεί τη συνέχεια του "εθνικιστικού" παιγνιδιού της Αθήνας με αιχμή του δόρατος τη Χιμάρα. Άρχισε το 2000. Με επικεφαλή τον Α Μαλλιά και υποστηρικτή το Ντούλε, η Αθήνα επιδίωξε να "καταργήσει" τις αυθαιρέτως μειονοτικές ζώνες, με στόχο να υπάρξει μια ισοτιμία με τη Χιμάρα. Η κατάργηση των καθαρών μειονοτικών ζωνών μετέτρεψε τις περιοχές μας σε ξέφραγο αμπέλι για τους αλβανούς και μετά από δέκα χρόνια βιώνει την μεγαλύτερη ιστορικά δημογραφική αλλοίωση.
Από το 2000 "οι εθνικές μάχες" της Ελλάδας και του Ντούλε επικεντρώθηκαν στη Χιμάρα. Έγινε η εθνική κολυμβήθρα για όλους τους Έλληνες. Στην πράξη η μαύρη τρύπα για τους επιτήδειους της Αθήνας. Όσο βαρύτερες εθνικές κορώνες έβαζαν στη Χιμάρα, τόσο περισσότερα λεφτά "επενδύονταν" από το εθνικό κέντρο. Οι άλλες περιοχές της εθνικής ελληνικής μειονότητας, είχαν κλεισει τον κύκλο "εθνικού" παιχνιδιού το 1999. Θαύτηκαν σ΄αυτές περίπου 20 δισεκατομμύρια δραχμές. Βγήκε όμως η βρόμα για το που πήγαν τα λεφτά. Έτσι τις άφησαν και "ανακάλυψαν" τη Χιμάρα.
Έφτιαξαν εκεί ένα νέο κατεστημένο μάσας. (Με τις υποδείξεις των αλβανών) Πρωτοκλασάτη περίπτωση Βασίλης Μπολάνος. Πληρούσε όλους τους όρους. Χωρίς σχολείο, με καλό ψευδώνυμο, με αμφισβητούμενη εθνικότητα.
Πείτε μου εσείς τι έγινε εθνικά στη Χιμάρα. Το ιδιωτικό σχολείο; Έφαγε τόσα όσα δεν έφαγαν όλα τα ελληνικά σχολεία στη Βόρειο Ήπειρο. Αναγνωρίστηκε ως μειονοτική περιοχή. (Μη γελιόμαστε αν σε μια εκλογική έκθεση των ξένων οργανισμών αναφέρθηκε ο όρος ότι υπάρχει και μια ελληνόφωνη κοινότητα στη Χιμάρα). Ανυψώθηκε το εθνικό ανάστημα. (Ισχύει για τους Χιμαράιους στη Αθήνα) Μου πείτε για υδραγωγεία, για δρόμους και αναστηλώσεις με χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Για να καταλάβετε το μέγεθος των έργων ρωτήστε για το ύψος των επενδύσεων. Τότε θα δείτε και θα καταλάβετε που πήγαν τα λεφτά.
Ας έρθουμε τώρα στη συνάντηση στο Τιτάνια. Τη διεύθυνε ο Α. Συρίγος. Ο άνθρωπος της πίσω πόρτας στην ΥΔΑΣ που αποφάσιζε των προορισμό των εκατομμυρίων Ευρώ στην Αλβανία. Πρώτη στην Τάξη η Χιμάρα. Ο άνθρωπος που είδε τα "ελληνικά" ιδιωτικά σχολεία και την αλβανική εκκλησία, ως τις κατάλληλες μαύρες τρύπες, με πρώτη τη Χιμάρα.
Ο Κύριος Κοραντής ήταν τότε στο ΥΠΕΞ όταν ο Μαλλιάς χάραζε την "εθνική πορεία" της Ελλάδας στην Αλβανία με "επίκεντρο" τη Χιμάρα. Ο άνθρωπος ξέρει πολλά. Επένδυσε σ΄αυτή την ιστορία. Οφείλει να την υπερασπιστεί. Ο Κουμουτσάκος, μπλεγμένος λίγο πολύ με το θέμα των στρατιωτικών ελληνικών νεκροταφείων.
Τώρα ήταν εκεί και ο κ. Δόλης (δόλιος). Μη νομίζετε ότι δεν διάβασε από τη σωστή την μέχρι τώρα πορεία "του εθνικού έργου της Ελλάδας στη Β.Η", ή μήπως δεν "τον δίδαξαν οι αρμόδιοι" γι΄αυτή.
Για το έργο αυτό της "επίσημης" Αθήνας στη Β Η με επίκεντρο τη Χιμάρα, τις υπογραφές έριχνε ο Μπολάνος και ο Ντούλες.
Πως να μη στηρίξουν τώρα όλοι αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Εντάξει, αφού βρίσκουν καλά κάνουν. Οι κακομοίριδες οι Βορειοηπειρώτες, μόλις άκουσαν ότι θα ήταν σε μια αίθουσα μαζί με όλους αυτούς τους πολιτικούς, τα παράτησαν όλα και έδωσαν το παρόν.
Καλά αυτή η φιέστα έληξε. Προσέξτε όμως βορειοηπειρώτες, οι επιτήδειοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Μπολάνος είναι δήμαρχος. Κι αυτό επειδή τον θέλουν τα Τίρανα. Όμως αυτοί για να πάρουν λίγο δόξα και για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους θα ανεβάσουν τους ελληνικούς εθνικιστικούς τόνους. Αυτό τους συμφέρει, διότι μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα κανείς δεν ψάχνει για μαύρες τρύπες. Συμφέρει και τα Τίρανα, διότι μέσα σ΄αυτό το κλίμα και μέσω των χείρων του "Έλληνα " Μπολάνου κάνουν το μπαζάρ τους στη Χιμάρα.
Την νύφη την πληρώνουμε εμείς οι απλοί Έλληνες και κυρίως οι Χιμαραίοι. Εμείς θα χρειαστεί να αντιμετωπίζουμε τον αλβανικό εθνικισμό, ο οποίος ανεβάζει την αγριάδα του..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛ.ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕ

Εσενα θα σου βρουμε μια παρθενα.Και μετα θα ανακαλυψεισ την Αμερικη και μετα μετα θα σε ονομασουμε ΚΟΛΟΜΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Mas ta exete priksei me afton ton typo re paidia !
Mia marioneta einai,ena poly-ergaleio se alvanika kai ellinika xeria einai o anthrwpos !Ton metaxeirizete o kathenas opote ton xreiastei!
Eleos !Opws to pate tha mas ton kanete kai protypo !
Oi elladites politikoi ton theloun gia telali!To katalavame...
An twra oi xeimaraioi ton theloun gia dimarxo as ton valoun !

Lazaros είπε...

Σε λιγο θα μας πειτε οτι τον στηρίζει και ο Ομπάμα

freemind είπε...

Egw den lew th prepei na psifisei kathenas ,outos h alos ipotithete oti h psifos einai eleutherei kai den prepei na thn epivalei OUDEIS.Kaneis nomizw pleon den xreiazete mentores na ton mathenoun.oxi 600 oi 800 pou eisastan ekei ala ""akoma kai penhnta ekatommyria anthrwpoi poun kapoia anohsia,DEN payei na einai anohsia""-opos elege kai o Anatole France.XRISTOS ANESTH!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ότι στηρίζοντας τους υποψηφίους της ΕΕΜΜ δε στηρίζεις Ομόνοια; Η ΕΕΜΜ δεν πούλησε το Μπολάνο, το ΚΕΑΔ τον πούλησε. Δεν είναι εγκατάλειψη του Μπολάνου όταν ο Ράμα και ο Μάικο τον κατηγορούν ότι είναι εθνικιστής κι έχει υπεξαιρέσει λεφτά και ο Ντούλες υπογράφει μαζί τους "ειδική συμφωνία" η οποία ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας; Αυτονόητη είναι η στήριξη Μπολάνου όταν βάλλεται απ' όλες τις πλευρές. Είπε κανείς εκεί στην Αθήνα να στηριχτούν οι ακατάλληλοι του ΚΕΑΔ στις άλλες επαρχίες;

Ανώνυμος είπε...

Asymvivaste... perases apla stin "apenanti oxthi"!

Ανώνυμος είπε...

Gia deste edw
http://nepirusonline.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html
Asxeto me ton Mpolano alla epeidh sto Nepirusonline me ekopsan deite to fwtomontaz stis dyo teleftees fwto me Papandreou k Papoulia
Prosekste ton giganta sthn teleytea fwto ....kai tis gravates epishs se sigkrish me tis proigoumenes fwto.

Ανώνυμος είπε...

Ελ.ασυμβιβαστε εισαι απλα ακομα ενα χοτζικο παιδι,εισαι ακομα ενας τυπος που η αλβανικη προπαγανδα εχει πιασει τοπο.Που θελεις να ριξει το εθνικο κεντρο το βαρος στον Βουρκο η στη Δροπολη?Οι περιοχες που κινδυνευουν λογο θεσης και αξιας με αφανισμο και αλβανοποιηση ειναι η Χιμαρα και οι Αγ.Σαραντα περισσοτερο και αν ημασταν πατριωτες επρεπε ολοι να εχουμε σαν πρωτο στοχο την διατηρηση της ελληνικοτητας της Χιμαρας απο τη στιγμη που την πολη των Αγ.Σαραντα δεν τα καταφεραμε και την ξεπουλησαμε στους αλβανους.Η Χιμαρα ειναι το προπυργιο του ελληνισμου και εχουμε εθνικη υποχρεωση να την προστατεψουμε ολοι οι Ελληνες ανεξερετου καταγωγης.Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις επρεπε να γνωριζες πριν τα πεις πως ο κ.Συριγος ειναι καθηγητης πανεπιστημιου και στο υπουργειο ηταν συμβουλος εξωτερικου και διεθνων σχεσεων,δεν διαχειριζοταν ποτε τιποτα.Οσο για τον κ.Κοραντη ο λογος για τον οποιο στηριζει ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ ειναι λογο της πρωην θεσης του ως αρχηγος της ΕΥΠ.Ξερει ποιος παραγει εθνικο εργο και ποιος εχει πουληθει στους αλβανους και γι'αυτο προτρεπει τους βορειοηπειρωτες να ψηφισουν τους υποψηφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Τωρα αν εσυ θελεις να μας πεισεις πως οι ανθρωποι που εχουν αφιερωσει τη ζωη τους στην υπερασπιση της πατριδας μας προτρεπουν να στηριξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ το κανουν για τα συμφεροντα των αλβανων τοτε η δεν υπαρχει Ελληνας η εσυ καθεσαι στο πρωτο θρανιο στα εντατιτα μαθηματα προπαγανδας της shik.

Ανώνυμος είπε...

Να εισαι Ελληνας και να στηριζεις αλβανικο κομμα ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ .H προδοσια δεν συγκρινεται με την ανοησια.Ετσι ελεγε ο spiro milio. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

O AORATOS EXTHROS EINAI PIO EPIKINDINOS I O ORATOS?

Ανώνυμος είπε...

Voreiopilouriwti... etsi... to Thanassi Vengo!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελ. ασυμβίβαστε
Ξέχασες επίσης να πεις πως ο Παπανδρέου που συνάντηση Μπολάνο - Ντούλε και στηρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ το κάνει γιατί θα πάρει προμήθεια από το δρόμο για το μοναστήρι που θα φτιάξει ο Μαλιούκης. Και επίσης ο Αβραμόπουλος με τον Παναγιωτόπουλο που τους συνάντησε θέλουν να ανοίξουν καφενείο στο Φοινίκη. Όλα στημένα είναι , παντού συμφέροντα οικονομικά. Τι άλλο θα ακούσω Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω.... Εδώ κολλάει το σλόγκαν του λαού, " έλα μ@@νι στον τόπο σου να μη σε ξεμαλλιάσω".... Ή κάτι άλλο που θα χαρακτήριζε την κοψοκαήλα σου είναι το γνωστό " τσούζει - πονάει"... χαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

καλα.το αυγο η΄ η κοτα 4.18 ?

Ανώνυμος είπε...

Gia olous toyw diafvnoundes me ton El. Asimvivasto.
Oi megaloi tis Athinas eidhan Dule -Mollano meta ti dholofonia toy A Guma sti Himara. Tous eidhan gia na pane (oi Dule-Bollano) sta 40 to kaimenou Aristoteli kai na mi anoiksoun stoma gia ton euniko hamo tou. Tous anebasan genika gia na tous katebasoun eidhika. Ekaije ekeini ti stigmi to thema Guma kai i Athina hrisimopoiise me mia sinandisi tous DULE-Bollano. Episis edhikje sta Tirana p;oso "eleghei" ta pr;agmata sti meionotita. Opos simf;eroun ta Tirana.
Ksehasate mangjes oti o Papndreou kai Droutsas ebgazan me klotses apo ta grafeia toys Mpolano kai Dule.(Prin to episodheio sti Himara)jati eihan katastrepsei tin OMONOIA. Tin politiki tin kanoun ta simferonta kai i kivernisi dhen mporei na anextei tin antipolitefsi na fonazei gia to "ethniko mas" thema, ara vriskei enan tropo na ksefijei apo tis katigories , "vlepontas" kai "stirizontas" ekeinous pou meionoun tis pieseis dhiaskedhazontas ta simferonda. Afto simvainei dhjoti i Athina dhen ehei politiki kai stoho gia mas kai emeis dhen mporoume na ypodhiksoume pera apo ti gkrinia mas tipote kalitero stin Athina
Sostotatos einai o el Asimvivastos kai bravo jia to kourajio tou.

Ανώνυμος είπε...

9.37...
τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

Ανώνυμος είπε...

Προς τους γκουρού της γεωστρατηγικής:Η άμισθα αρρωστημένα κομματόσκυλα είστε η εργαζόμενοι στο Δεροπολη αλλιώς δεν εξηγείτε γιατί η άλλη περίπτωση είναι να ζείτε στο φεγγάρι.Επικαλείστε το εθνικό κέντρο συνέχεια ενώ οι περισσότεροι από μας ξέρουμε ότι αυτό το εθνικό κέντρο ξεπουλάει την Ελλάδα εδώ και 35 χρονιά.Για την τακτική που ακολουθεί και τα έργα του έχω γράψει σε προηγούμενο σχόλιο άλλα ο διαχειριστής θεώρησε φρόνιμο να μην το δημοσιεύσει άλλα αυτό μπορεί να το καταλάβει και ο πλέον αδαής κάνοντας μια ιστορική ανασκόπηση των τελευταίων 20 ετών πάνω στο Β.Ηπειρωτικό.Πρέπει κάποια στιγμή ως Βορειοηπειρώτες να δούμε την αλήθεια κατάματα και να χαράξουμε πορεία που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας και να χαράξουμε κόκκινη γραμμή πάνω σε αυτά.Γιατί τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού δεν μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο χαρτί πάνω στο τραπέζι της ελληνοαλβανικής μπιζνας.Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι μιζαδόροι εξ αθηνων και οι κουταλαδες εκ τιρανων άλλα και οι δικοί μας οι μούλοι.

Αλέξανδρος είπε...

Ανώνυμε 3 Μαΐου 2011 12:57 μ.μ.
έχεις απόλυτο δίκαιο!
συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Προπαγανδιστικές θεσεις που μοναδικο στοχο εχουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον πραγματικό λόγο που η Ελλάδα ( αυτη η κουτση και αναποδη) δεν στηριζει το τερατουργημα του Mega νομίζω ότι θα πρέπει να περισσεύουν. Είναι ντροπή για όλους μας να χρησιμοποιούμε την μάνα Ελλάδα μονον όποτε και όπως μας βολεύει. Σαφώς και η Ελλάδα έχει κάνει λάθη όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχει κάνει και στα εσωτερικά της, αλλά από κει μέχρι του να ισοπεδώνουμε τα πάντα και να τους βγάζουμε ρουφιάνους επειδή δεν μας στηριζουν, ειναι ντροπή. Παναγιώτη, στην κατοχή ακόμα και αν φορούσαν κουκούλα, ήξεραν καλα ποιοι ήταν οι ρουφιάνοι. Η κουκούλα της κατοχής που έχει γίνει ανωνυμία στο διαδίκτυο, δεν σημαίνει ότι δεν σε εκθέτει. Σε εκθέτει και πολύ περισσότερο μην σου πω. Ας κρατάμε τα προσχήματα τουλάχιστον
Έφη

freemind είπε...

tha eithela na apantisw se kapion ala fovamai oti an ton parw sta sovara tha einai prosvolh gia thn nohmosynh tou.giauto nomizw oti prepei epitelous na milisoume gia to mellon kai oxi mono gia thn endoksh h mh katagogh mas.O anthropos pou den exei tipote alo na kauxhthei para tous progonous tou einai san thn patata: to mono kalo pou exei vriskete katw apo th gh.as mhn epidiokoume o kathenas na zitaei h aloi na symfwnoun oposdipote mazei tou.Prosopika otan oi aloi symfwnoun mazei mou, tote niothw pos malon kanw lathos....

Ανώνυμος είπε...

H EFI EKANE PALI THN EMFANISI THS.....
AKOU KORITSAKI KAI VALTO KALA STO MYALO SOU..
APOFASISA NA PSHFISO TO "TERATOURGIMA" OPOS TO LES ESY TO M E G A,XORIS NA TO KSERO, DIOTI GIA NA TO KATHGOREIS ESY KAI H YPOLIPOI KARAGIOZHDES OPOS ESY, PREPEI NA EXEI AKSIES...
OSO GIA THN ELLADA,AFHSTE TH STA XALIA THS GIATI DEN MAS EXEI THN OREKSH TORA, EKTOS APO KANAN GRAFIKO TYPO OPOS O SYNTROFOS PANTOULAS KANEIS DEN ASXOLEITAI MAZI MAS,....EYTYXOS !!!
A,.....EYXOMAI KALH EPITYXIA STO "MEGA",KAI POU EISAI EFAKI? NA DEIS POU APO DEYTERA,AFOY THA DOYN TA APOTELESMATA,THA TREKSOUN OLOI NA DOSOUN SYGXARITIRIA STO MEGA !
THELO NA DO TA MOUTRA SOU TOTE...
XA XA XA XA!!!

Ανώνυμος είπε...

Έφη μην προσπαθείς να υποβιβάσεις το θέμα σε κομματική αντιπαλότητα γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.Μην πουλάς φθηνό πατριωτισμό ενώ είσαι κοματι του μισού κατεστημένου γιατί το άλλο μισό είναι αυτό που εσύ καταγγελεις.Μην μπερδεύεις την μάνα ελλαδα με ένα κράτος δοσίλογων γιατί είναι κάτι ποιο ιερό.Μην υποβιβάζεις την συνειδητή πράξη σε λάθος.Και σήμερα Έφη κατοχή έχουμε οι ρουφιάνοι δεν φοράν κουκούλες άλλα ούτε και ανώνυμοι του διαδικτύου είναι.Σήμερα οι ρουφιάνοι Έφη είναι γνωστοί και αυτό που φοράν είναι ο δημοκρατικός μανδύας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε freemind.

αμπελοφιλοσοφεις .μιλα ανοιχτα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3 Μαΐου 2011 12:57 μ.μ.

Ξεχνάς ότι την την Β. Ηπειρο και το ΒΗπειροτικό το ξεπουλάνε οι ιδιοι οι ΒΗπειρώτες εδώ και 66 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμη Έφη, μπερδεύεις την μάνα Ελλάδα με αυτούς που την έκαναν κουτσή και ανάποδη, όπως λες. Το ίδιο θέλεις να κάνεις και στην περίπτωσή μας. Μπερδεύεις την Βόρειο Ήπειρο μ΄αυτούς που της έβγαλαν τα μάτια. Αν θα προσέξεις τον όρο προπαγάνδα, τότε θα καταλάβεις ότι εσύ κάνεις προπαγάνδα και σε βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Σωστά λες ότι δεν πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα. Πες μας όμως κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε, να αφήσουμε όρθιο και σεβαστούμε. Την Ελληνικότητά μας;! Αυτή δεν μας την έδωσε ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Σαμαράς. Τόσο το περισσότερο, ο Ντούλες και ο Μπολάνος. Ούτε, νομίζω, ότι κάποιος Έλληνας θα επιτρέψει να σφραγίζει την ελληνικότητά του κάποιος απ΄αυτούς. Εσύ φαίνεται ότι θέλεις να λάμπει η ελληνικότητά σου, κάτω από την ομπρέλα του Ντούλε. Δικαίωμά σου...
Εγώ νομίζω ότι στους συνεχιζόμενους ερασιτενισμούς και πειραματισμούς που η Αθήνα κάνει με μας τους Βορειοηπειρώτες, αυτή τη φορά έπεσε στην παγίδα του Ντούλε και Μπολάνου. Κι αυτό είναι πολύ κακό διότι αύριο θα το έχει πολύ δύσκολο να το διορθώσει. Δεν μπορεί να προεξοφλεί η Ελλάδα με ένα κομμάτι Ελλήνων βορειοηπειρωτών, επειδή το απαιτεί η ύπαρξη ενός κατεστημένου. Δεν το κάνει αυτό η Μάνα Ελλάδα, το κάνουν κάποιοι που την εκπροσωπούν και την έκαναν κουτσή και ανάποδη. Εφόσον τόσα χρόνια το εθνικό κέντρο κατακρίνει την εθνική πολιτική συμπεριφορά του Ντούλε και Μπολάνο, στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να περίμενε τα εκλογικά αποτελέσματα και μετά να τηρούσε στάση. Η προεκλογική παρέμβαση της Αθήνας για να στηρίξει ένα σχήμα το οποίο δοκιμάστηκε επί 15 χρόνια και δεν έχει αποδώσει και να "τιμωρήσει" προκατειλημμένα ένα σχήμα ελληνικό που δεν δοκιμάστηκε, αυτό είναι ντροπή για την ελληνική εξωτερική πολιτική. Ο Ντούλες έπιασε θέση αριστερά στην πολιτική σκηνή της Αλβανίας. (Γιατί είναι αριστερή και η κυβέρνηση στην Αθήνα). Έβαλε ταμπέλα δεξιά στο ΜΕΓΑ. Έρχεται από πάνω η Αθήνα με τον ισχυρισμό του ισχυρού να βάλει κι αυτή ιδεολογική ταμπέλα στα σχήματα των Ελλήνων. Αντί η επίσημη Αθήνα να καλέσει τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες σε μια ενότητα με δημοκρατικά πλαίσια,να ζητήσει απ΄αυτούς διάλογο για κοινούς στόχους, διότι πιάσαμε πάτω (Όπως ο Παπανδρέου καλεί τα ελληνικά κόμματα να συζητήσουν από κοινού για κρίσιμα εθνικά θέματα της μάνας Ελλάδας,) η Αθήνα στηρίζει μονομερώς την μία πλευρά, εκείνη που έχει κάνει προεκλογικό σύνθημα την εξόντωση των άλλων Ελλήνων που δεν στηρίζουν ιδεολογικά εκείνους που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
Η αλήθεια δεν είναι ρουφιανιά ανώνυμη Έφη. Απλώς προκαλεί πόνο. Απορώ όμως πώς αυτοί του ΜΕΓΑ δεν αντιδρούν.(!!) Από τώρα τους χόνδρινε το δέρμα, ή από βρέφος γνώρισαν το φόβο των εξουσιαστών της Μάνας Ελλάδας, (τότε τι θα κάνουν με τα Τίρανα και πώς θα είναι εθνικό Κόμμα) ή κάνουν υπομονή μέχρι της 8 Μαϊου. Κάνε και εσύ τότε Έφη υπομονή

Ανώνυμος είπε...

EFI TIN APËANTISI SOU TIN EDHOSE 0 3.47, GIATI OHI KAI O freemind.
Mi mperdheveis ti mana ELLAS me kaspoious esto eponymous i pou moiazoun me tin patata

Οι φίλοι της Έφης είπε...

Για φέρε ένα στοιχείο μωρ ΈΦΗ ότι το ΜΕΓΑ είναι τερατούργημα. Για να σε πιστέψω; Διαφορετικά μπουμπούνας που λένε στο χωριό μου αυτούς που κάνουν προπαγάνδα. Ποιος Παναγιώτης είναι αυτός που σε ενόχλησε και γιατί τόλμησε. Πεσ' μας να τον φάμε το λάχανο.

Ανώνυμος είπε...

3.47 (ΕΦΗ)Τερατούργημα του ΜΕΓΑ;!!!. Με τα λίγα γράμματα που ξέρω στο χώρο μας υπήρξε ένα μόνο τερατούργημα. Η ΜΟΝΟΒΥΖΑ, που κατασπάραξε και κατάστρεψε τον τόπο μας. Παρόμοια καταστροφή δεν ευόδωσε άλλος στο χώρο μας εκτός από την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ....! Ποιον έχεις υπόψη στη σύγκριση την ΜΟΝΟΒΥΖΑ ή τον Ντούλε-Μπολάνο και σε ρόλο Κασσάνδρας προμηνύεις το ίδιο και για το ΜΕΓΑ. Πες μας να μας βοηθήσεις γιατί δεν ξέρουμε πολλά γράμματα και δεν ξέρουμε ποιον να πιστέψουμε

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται για καμία κομματική αντιπαλότητα. Απλά λέω αυτό που βλέπω, και με προβληματίζει. Αν δεν προβληματίζει κανέναν σας, πρόβλημα σας. Και μου φαίνεται αδιανόητο να επιτιθέμεθα στο εθνικό κέντρο επειδή δεν μας παίζει. Και καλά, ο κόσμος έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, το mega ομως? Να μην τους ένοιαζε το εθνικό κέντρο από την αρχή να το καταλάβω, αλλά να στέλνουν προσκλήσεις, να παρακαλάνε να παρεβρεθεί κάποιος και όταν τρώνε φόλα να βρίζουν, ε ντροπή. Όπως και να χει πάντως, η άποψη μου είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει , όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Την έχω εκφράσει πολλές φορές εδώ μέσα και εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε, καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα. Έφη

Βορειοηπειρώτης είπε...

Διευκρίνιση:
Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της δημοσίευσης των σχόλιων. Είχαν συσσωρευτεί αρκετά αδημοσίευτα οπότε αρκετά από τα τελευταία δεν αναφέρονται στα προηγούμενα άλλα στα πιο παλιά

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12:57 και ο 12:52 Έφη είμαι ο Χρήστος και όχι ο Παναγιώτης και δεν έχω πρόβλημα να πω και το επίθετο μου γιατί δεν έχει να μου προσάψει κανένας τίποτα εκτός από την αγάπη μου για την πατρίδα.2:03 άμα διαβάσεις καλύτερα στο σχόλιο μου αναφέρομαι σε μουλάρια άμα δεν σε καλύπτει αυτό βάλε ότι επίθετο θες.Άντε να το κάνουμε και ποιο λιανά το 1991 στον πόλεμο εναντίον των κομουνιστικών καθεστώτων με την παρότρυνση των σύμμαχων κάποιοι στην Ελλάδα θυμηθήκανε ότι έχουν μια σκλάβα πατρίδα γιατί μέχρι τότε αυτοί που μιλούσαν για Β.Ήπειρο ήταν ακραίοι φασίστες(Έφη σαν αυτούς που είδες στο φεστιβάλ του πάτρια ακούσαμε φυσικά και τον πατριωτικό σου λόγο)το ίδιο συμβαίνει και τώρα.Με της κινήσεις αποσταθεροποίησης της Αλβανίας του Βορειοηπειρωτικού λάου αναπτερώθηκαν οι ελπίδες πιστέψαμε όλοι ότι έφθασε η ώρα της λύτρωσης.Όταν η Αλβανία είδε ότι κινδύνευε έδειξε τα δόντια της και η αντίδραση του κατεστημένου που ελέγχει τη μαμά Ελλάδα το μόνο που έκανε ήταν να αφήσει ανθρώπους έκθετους άλλοι φυλακιστήκανε άλλοι εξοντώθηκαν ηθικά και φυσικά από τους σημερινούς πατριώτες με την συγκατάθεση και τον Αθηνών-Τιράνων φυσικά γιατί η Αλβανία δεν η τω πλέων απειλή άλλα φίλη χώρα με παρθένα αγορά και επειδής στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι ξένοι και εγχώριοι τοκογλύφοι την Αλβανία την είδαν σαν μια χωρά που έχει κονομά και για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί χρειαζόταν σταθερότητα και για να επιτευχθεί η σταθερότητα με κάποιον τρόπο πρέπει να θαφτεί το Βορειηπειρωτικο..... Πιστεύετε ότι ο Βγενοπουλος ο Σαλας και όλοι οι αντιπρόσωποι των συμμαχικών κεφαλαίων στην Ελλάδα που αυτή την στιγμή κάνουν πανηγύρι στην Αλβανία θα τους βόλευε μια όξυνση του Βορειοηπειρωτικού;;;;;;;;;; Αυτη είναι η πραγματικότητα που μας φτιάξανε στο χέρι μας είναι να την αλλάξουμε...Το ελλαδικό κατεστημένο αναγνωρίζει στα πρόσωπα Ντουλε-Μπολανο 13 και πλέων χρονιά σταθερότητας και όσο οι μπίζνες καλά κρατούν μην περιμένετε να αλλάξει η στήριξη.Και ο μοναδικός λόγος που στηρίζω MEGA σε αυτές της εκλογές είναι αυτός άλλα χωρίς να τρέφω αυταπάτες γιατί μέχρι στιγμής είναι λίγο για να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο η πορεία θα δείξει από υπομονή άλλο τίποτα.

Χίμαιρα είπε...

Τα κοματοσκυλα θεωρουν μαγκια να στηριζουν τον συνδυασμο τους τα ελληνικα κομματα, που παιζουν το παιχνιδι πολυ καλα εις βαρος των Βηπειρωτων 21 χρονια τωρα.Ντροπη

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, δεν απευθύνθηκα σε εσένα όταν έλεγα Παναγιώτη ;) . Όσο για αυτά που λες θα συμφωνήσω μαζί σου στο 100% εκτός από το οτι όλα αυτα έχουν σχέση με τη στήριξη της Ομονοιας ή του Mega. Εδώ είναι λίγο διαφορετικά και πρόκειται για εθνική στάση. Ειλικρινά δεν εχει να κάνει ούτε με κομματική υποστήριξη ούτε με άλλο συμφέρον, παρά μόνον με την ανάγκη διασφάλισης κάποιοων πραγμάτων. Δεν εχει νόημα όμως να γινεται αυτή η κουβέντα 2 μέρες πριν από τις εκλογές. Ευχαρίστως όμως να την κάνουμε από κοντά μετά , όταν θα έχουμε να αναλύσουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Μέχρι τότε, καλά αποτελέσματα :)

Κεραύνιος είπε...

"Οι Έλληνες επίσημοι δεξιοί και αριστεροί, όταν πρόκειται για να μας τη φέρουν είναι μαζί." Οι Έλληνες ε ασυμβίβαστε; Έχεις από την αρχή του κειμένου σου όσο και αν ήθελες να το αποφύγεις διαφοροποιήσει τον εαυτό σου από τους Έλληνες με τον τρόπο που γράφεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι πασατέμπο. ελπίζω κάποια στιγμή να βρείτε τα καρύδια να πείτε τα ονόματά σας εσείς τα παπαγαλάκια των τζάτζηδων.

Ανώνυμος είπε...

STHN ELLADA KERAYNIE OPOY BLEPOYN POLITIKO PEFTEI GIAOYRTI....AYTO EPEIDI OI ELLHNES POLITIKOI KATANTHSAN THN ELLADA STO SHMERINO XALI.
OI ANTHROPOI AYTOI DEN EXOYN OYTE IERO OYTE OSIO FILE MOY...
H ELLADA OMOS DEN EINAI H KYBERNHSH, OYTE H ELL.BOYLH...ELLADA EINAI O APLOS ELLHNAS, AYTOS POY PLHRONEI PANTA (ME EYRO KAI IDROTA H KAI ME AIMA OTAN XREIASTHKE)
EAN ESY PERIMENEIS KATI KALO APO ANTHROPOUS POU KATAFERAN NA YPODOULOSOUN THN PATRIDA TOUS EXEIS AGRIA MESANYXTA...
KOUMANTO STH B. HPEIRO FILE MOU THA KANOUME MONOI MAS,KANEIS ALLOS DEN ENDIAFERETE,EMEIS THA ANAGKASOUME KAI TOYS ELLADITES POLITIKOUS NA PROSEKSOUN TH B.H.
NA TOYS ANAGKASOUME LEO DIOTI APO MONOI TOYS DEN EXOUN SKOPO NA TO KANOUN..
KAI OI MEXRI TORA "EKPROSOPOI" MAS OYTE STO ELAXISTO DEN EXOUN MPORESEI...
EGO PROSOPIKA (EAN HMOUN POLITIKOS STH B. HPEIRO)DEN THA HTHELA KAMIA YPOSTYRIKSH APO TOYS ELLADITES POLITIKOUS MOU ARKEI H YPOSTYRIKSH TON B.HPEIROTON...

Ανώνυμος είπε...

Εχετε βγει φορα παρτιδα πλεον τα φερεφονα του μεγκα και λετε αυτα που φωναζουμε εδω και 1 χρονο.Πως ειστε ενα κομμα που δεν θελει να εχει εθνικη γραμμη,πως ακολουθει γραμμες μπερισα και προσωπικων συμφεροντων.Δεν μπορει να μιλατε για <> και να μην θελετε να εχετε επαφη με τη μητροπολη,με το εθνικο κεντρο.Δεν μπορειτε οι ιδιοι ανθρωποι που λεγατε πως μονοι μας,χωρις τη στηριξη της πατριδας δεν μπορουμε να καταφερουμε τιποτα να λετε τωρα πως μονοι μας θα καταφερουμε κατι.Πειτε το καθαρα στον κοσμο,ειναι πιο αρσενικο,εχουμε ενα κομμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με την πατριδα,ελεγχετε απο το αλβανικο κατεστημενο και τους υπαλληλους του και ζηταμε την ψηφο των ομοεθνων μας για να εχουμε διαπραγματευτικη ισχυ με το αλβανικο κυβερνων κομμα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη διαβασα μια ανακοινωση (παραπονων προς το εθνικο κεντρο που στηριζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και εναντιονετε στο μεγκα) στο σαιτ του Μπεζιανη,πρωην εκδιωγμενου προεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (οταν εφυγε οι περισσοτεροι βορειοηοειρωτες πανυγηρισαμε και τωρα βρηκε αλλη διεξοδο να μπει παλι στα ποδια μας) και πατερα της κυριας που αναγνωριζει τα Σκοιπια ως <> και πολλα αλλα και στο τελος αφηνει να εννοηθει πως και καλα η ΝΔ δεν παιρνει θεση,δεν στηριζει κανενα απο τα δυο κομματα θα παρακαλουσα να δειτε το λινκ παρακατω.Ο Αβραμοπουλος με εντολη Σαμαρα συναντησε τον προεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ για να δηλωσει τη στηριξη της ΝΔ στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ.Καποιοι μιλησαν για προσωπικες αποψεις του κ.Κουμουτσακου οταν μιλησε για υποχρεωση των βορειοηπειρωτων να στηριξουν τους υποψηφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,τωρα μηπως ειναι προσωπικη αποψη του κ.Αβραμοπουλο,του κ.Παναγιωτοπουλου και του κ.Σαμαρα?

http://www.avramopoulos.gr/content/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B5%CE%B1%CE%B4-%CE%BA-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%BD%CF%84

Ειναι η πρωτη φορα που συσσομο το εθνικο κεντρο δηλωνει τη στηριξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ ενω απεναντι του ειναι ενα κομμα με ελληνικο μανδεια.Τους λογους που το κανει τους εχουν αναλυσει αλλοι χιλιαδες φορες απο τη μερα ιδρυσης του μεγκα.Κυριοι του μεγκα η ελληνικοτητα της περιοχης και των βορειοηπειρωτων δεν διαπραγματευεται για προσωπικα συμφεροντα.Ειμαστε Ελληνες και δεν θα επιτρεψουμε σε κανεναν να χρησιμοποιησει την ψηφο μας για να παιξει προσωπικα παιχνιδια στις πλατες του ελληνισμου και της πατριδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του μεγκα η εξωτερικη πολιτικη δεν γινετε μονο απο την εκαστωτε κυβερνηση,παιρνει δειγματα απο συμβουλους που γνωριζουν το καθε κομματι και απο την ασφαλεια της χωρας.Η εθνικη πολιτικη απεναντι στους Ελληνες της ΒΗ δεν εξαρτατε και δεν κρινετε απο το αν εχουν φτιαξει υδραγωγειο η δρομο στο χωριο μου,εξαρτατε απο το ποιος παραγει εθνικο εργο,απο το ποιος εκπροσωπει την πατριδα και τα συμφεροντα της σε ολα τα μετωπα καλυτερα και γι'αυτο στηριζει ολο το εθνικο κεντρο την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ και εναντιονεται στο κομμα που απευθυνεται σε Ελληνες αλλα εξυπηρετει αλβανικα συμφεροντα.Το μεγκα ειναι ενα δημιουργημα αλβανων κυβερνητικων και εξωκυβερνητικων,προσωπικων συμφεροντων και ανθρωπων που εχουν αποδεχτει την αλβανια ως πατριδα τους.Το μεγκα παιρνει εντολες απο το αλβανικο κατεστημενο και γι'αυτο το εθνικο κεντρο (που και καποιοι παραπανω βριζουν περα απο τη διοικηση του) στηριζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ.Δεν αντεχετε αλλο η εθνικη προδοσια που διαπρατεται,πως το αντεχει η καρδια ενος Ελληνα να πουλαει το εθνος και την πατριδα του?

freemind είπε...

O topos mas thelei igetes na lisoun ta topika provlimata kai den psaxnoume sotires na lisoun to ethniko mas thema.Den nomizw oti yparxei pagkosmios dhmarxos na katafere kati tetio.O loi sas mpenete se kanalia asxeta me tis topikes ekloges kai analoneste sto pios ton exei megalitero .....ton patriotismo enow.Dld. sta ala komata den eiparxoun patriotes? dld tha eitan asxima gia ton topo mas ean paidia mas diaprepan stin alvaniki poltiki kai ftanan psila se kiros kai aksiomata? dld tha tous legame prodotes kai tha eitan asximo gia ton topo?dld emeis perimenoume mia lisi deux et machine(apo mixanis theos)gia ton topo mas?h mipos h patriotes mas, neoi propantos morfomenei kai afthartoi na diaprepsoun opos stin elliniki etsi kai alvaniki politiki skini kai na mhn eimaste monofthalmoi kai monoxnotoi.to kastro prepi na to paroume monoi mas kai apo mesa... Etsh eiremiste kai mhn alilosparazeste...giath opos elege kapios:""OSO PIO MIKROS EINAI ENAS POLITIKOS, TOSO PERISSOTERO AGAPAEI TH SHMAIA""

Ανώνυμος είπε...

Loipon, 5-39 kai oi aloi oi parapanw yperpatriwtes:
To PBDNJ to diko sas exei parei tin katw volta edw kai kairo,ayto to katalavan stin Ellada to 2009.
Ean me ELLADA ennoeitai to PASOK, tote ok,egw omws den eimai apla me to pasok opws eseis...alla me tin ELLADA!
KI epeidi edw stin Alvania eiste oloi sas sosial-kumunia tou DULE-RAMA, thelete na mas kolisete sonei kai kala ki emas tin tabela tou BERISHA,ayto omws den to xaftei eykola o kosmos..kai tha parete mia geysi stis 9 tou mina!!

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένοι είστε εσείς του ΚΕΑΔ.
Ζητω ο Ραμα και η καταψηφιση των θαλασσίων συνόρων! Παμε να σκοτωθούμε για χάρη του στα Τίρανα.
ΚΕΑΔ+ΜΠΕΡΙΣΑ=ΝΙΚΗ
ουπς!!!!! εεεε συγγνώμη λάθος γύρισα την κασέτα πίσω...

Ξεκινάμε:
Εμπρός πατριώτες να βγάλουμε τον Ελληναρά Καιση στο Αλύκο να τα ξεπουλήσει όλα στους Αλβανούς, εμπρός να βγάλουμε τον Χαρμπάτση εεεε συγνωμη πάλι λάθος τον Σωκράτη Σπύρο ήθελα να πω στο Φινικι για να μην αφήσει τίποτα στους ντόπιους, εμπρός να βγάλουμε το Θέμη στο Μεσοπόταμο για να πουλήσει το Κώσταρι στους αγάδες και να γράψει κι άλλους Αλβανούς στα δημοτολόγια χωρίς τον Μποζιορη αυτή τη φορά, εμπρός να ψηφίσουμε τον τσαμοπαντρεμένο Νταλιάνη ώστε το Χότζα αχ η Λιβαδια ενοούσα να επιστρέψει στα χέρια του αγά από το Μπόρσι, ζήτω ο Ντούτσης στην Άνω Δρόπολη που εκεί στην Επαρχία πρέπει να συνεχίσει την λαμπρή καριέρα που ξεκίνησε στην Ομοσπονδία Άγιος Κοσμάς.
Και τελευταίο και καλύτερο:
ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΙΜΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΥΜΑΔΙΩΤΕΣ!

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχ.... 10.20 είσαι τουλάχιστον για γέλια, δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανεις μαζί σου..
Αγαπητέ 9.55 ή ζεις στο Παρίσι ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή είσαι και εσύ απλά ένας ακόμα ρουφιάνος. Σαφώς και αυτό που λες , για τους δικούς μας στα Αλβανικά κόμματα θα ήταν ιδανικό εάν αντί για την Αλβανία ζούσαμε στο Λουξεμβούργο. Γιατί εκεί σαφώς και ένας μειονοτικός θα μπορούσε μέσα στο κόμμα του να εκφράσει την άποψη της κοινότητας του και να μην μεταφέρει την άποψη του κόμματος στην κοινότητα του. Αλήθεια πιστεύεις οτι θα μπορούσε κάποιος έλληνας βουλευτής σε αλβανικό κόμμα να εκφράσει εθνικό και πατριωτικό λόγο μέσα στη Βουλή? χαχαχαχαχαχαχ.... ότι του έλεγαν οι αγάδες του θα έκανε. Υπάρχουν έλληνες με τα αλβανικά κόμματα. Για πες τι πατριωτικό έχει πει ο οποιοσδήποτε από αυτούς? Αν μου βρεις έστω και μια κουβεντα μεσα στη Βουλη, θα ψηφίσω την Κυριακή Mega. έλεος τι άλλο θα ακουσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10.20
πρίν 3 μέρες δήλωση στήριξης σε ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΑΔ εκανε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, ο Αντώνης ο Σαμαράς μέσω Αβραμόπουλου, Κουμουτσάκου και Παπασταύρου, το ΛΑΟΣ και η ελληνική αστυνομία. Ακόμα και η Χρυσή Αυγή στηρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΑΔ αφου θεωρεί το mega επικίνδυνο αφου βρίσκεται στην ιδια συμμαχία με το κομμα των τσαμηδων και αποκαλει τη σκοπιανη μειονοτητα "μακεδονική" Τι άλλο έχει μείνει ? Και για βρες μου εσυ έναν που να έχει δηλώσει στήριξη στο Mega? Γιατί δεν έχει παρουσιαστεί κανείς? Ντρέπονται? χαχαχα.. Μόνον ο καημένος ο Τσουμανης που τον πήρε ο Καχριμανης στο λαιμό του και ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο Καχριμάνης απ την άλλη που είναι? Γιατί κρύβεται και λειτουργεί υπόγεια? Μήπως παίρνει και αυτός εντολές από τον Τζέφρυ...??? χαχαχαχαχαχα Σοβαρέψου λέμεεεεεε..... ή άρχισε να σκέφτεσαι και τίποτε άλλο, μήπως βρωμάει κάτι στην υπόθεση

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε κεραύνιε και μη βγάνεις τα μάτια σου. Λέει ο Ασυμβίβαστος "Οι Έλληνες επίσημοι δεξιοί και αριστεροί" και όχι απλώς "οι Έλληνες". Ψάξε, ψάξε ψήλους στο άχυρο. Εκεί θα βρεις το Ντούλε, στην αχυροκαλύβα που μετέτρεψε τη ΒΗ.

Ανώνυμος είπε...

2.05 φαίνεσαι που δεν ξέρεις πώς λένε του αρχηγούς στην Ελλάδα. Κάποτε τον Παπανδρέου τον έλεγαν Γιωργάκη. Τώρα τον λένε Γιώργα-ρο. Μη σε μάθει ο Ντούλες και σου κόψει την ταγή.

Ανώνυμος είπε...

Μωρε εμένα θα βρεθεί κανείς να μου πει γιατί κανένας μα κανένας από την Ελλάδα δεν εχει βγει επισημα να στηρίξει το Mega? ΓΙΑΤΙ???????? Και μην μου πει κανεις γιατι δεν τους εχουν καλεσει, γιατι δεν ισχυει. Θελω μια σοβαρή απάντηση στο γιατί. Υπάρχει κανεις να μου απαντησει? Και αφηστε τα χαμπερια

freemind είπε...

paidia thema roufianon mhn anhgete tzampa,fovoume gar oti ean anoigane avrio oi fakeloi tha adiazane kiriolektika ta komata ,mite KEAD mite MEGA mite PS PD h den kserw ti alo legonte.As mh xaraktirizome me elafria thn kardia o enas ton alo giati os sinithi sto spiti tou kremasmenou den milane gia sxini.oti kai na grapsete avrio, tha kserete kata vathos oti malon exw dikio.Ala to thema den einai auto to thema einai oti diakrino mia iperopsia les kai eimaste h dialextoi tou theou kai aurio tha kathisei na dipnisei mazei giath mporei na mas to xrostaei kiolas , emeis malon tou kanoume xarh,eimaste voriohpirotes(anti na leme hpirotes)eno autos oxi. Re xalaroste oloi ,an valeis 15 apo emas se ena domatio,20 apopseis tha pareis.Oi lekseis einai to isxurotero narkotiko pou xrhsimopoihse o anthropos .H diafora metaksy ths swsths lekshs kai ths peripou swstis einai idia me th diafora metaksy astrapis kai pygolampidas.

Ανώνυμος είπε...

Esy freemind san poly isopedotikos den eisai ?
egw lew as milame kai ligaki gia tous roufianous,kako den einai,isa isa na dwsoume to paradeigma pros apofygin stous neoterous...
Kai kati allo: den se kserw poios eisai alla egw den fovamai na anoiksoun oi fakeloi, ok ?avrio to prwi na anoiksoun ,etsi, gia na papsoun na mas kyvernoun oi xafiedes,kai na dwsoume swsta protypa stous neoterous!!!
O ASYMBIBASTOS

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Pedhia parte to xabari!!!! Pali o bolanos tha vgi dimarxos, oxi giati to thelun i ximariotes, ala epidhi to theli o berisas!!!! Exun dothi adhies xtisimatos sto draleo ke sto jali. Prepi na teliosun afta ke meta bori na alaksi i katastasi!!! Ke kati alo, simera me epitixia egine enosi metaksi kead ke pd. Giati arage?

freemind είπε...

AKSI0THME asymvivaste symfonw plires ma afta pou les akoma kai me ths paratiriseis sou,sevastos.kyrie 11.15mm eilikrina tha eithela para polu na sas diafwtisw sto thema pou egyrate apla gia thn sygkekrimenh periptosh den kserw tpt. To mono pou gnorizw einai oti to parakratos eixe tetio megethos kai tetia organosh pou den mporoume (legete)na to fantastoume.To pio ousiastiko tha eitan na eixan anixti apo kairo oi fakeloi kai na ksekatharize h hra apo to stari.Auto vevea den sumfere tous ekastote kivernontes eite gia to gegonos oti mallon oi perisoteroi htw dieftharmenei, alla kai oi pithanos katharoi volevontan me to na ekviazoun tous alous.Tora auto to alous einai pou thelei kefalaia: ALOUS.Giauto eprepe auto to thema na eixe ksekatharisei, giauto kai polu forane maskes.Kai an h gnwsh ths alhtheias dhmiourgei provlimata,h agnoia sigoura den mporei na ta lysei.H agnh kai aplh alhtheia einai spania agnh kai pote aplh.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς 3:34 Όλα αυτά τα χρονιά έχει δημιουργηθεί ένα τρίγωνο Τίρανα-ΚΕΑΔ-Αθήνα με σκοπό να συντηρηθεί μια κατάσταση που να τους βολεύει όλους.Τώρα αν αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί και το ίδιο το Βορειοηπειρωτικο κοίτα σε τι επωφελήθηκε και βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματα.Όσο για το MEGA θα το κρίνει η πορεία αν θα σπάσει αυτόν τον κρίκο η αν θα γίνει και το ίδιο κρίκος προς αυτή την κατεύθυνση.Αν το MEGA προσπαθήσει να απεγκλωβίσει το Βορειοηπειρωτικο από τα οικονομικά συμφέροντα τιρανα-αθηνα αν και πολύ δύσκολο η επιτυχία θα θεωρηθεί άθλος...........................................Η Αθηνά χρησιμοποιεί το Βορειοηπειρωτικο σαν μέτρο πίεσης όταν χρειάζεται να διαπραγματευτεί.Η Αλβανία ως αντιστάθμισμα έφτιαξε κάτι το ανύπαρκτο για 60 και πλέων χρόνια το τσάμικο.Το τσάμικο φίλοι μου είναι μια καυτή πατάτα και ο πρώτος που έσπευσε να την πιάσει ήταν ο σύντροφος Ντουλες χωρίς να αναλογιστεί της συνέπειες για το Βορειοηπειρωτικο.Εγώ θα ρωτήσω εσάς τους υποστηρικτές του ΚΕΑΔ ο ρόλος των εκπρόσωπων μας είναι να ασχοληθούν με το τσάμικο;;;;;

Ανώνυμος είπε...

To PS edhose enan apo tus 2 metrites ton psifon sto KEAD. Ti na ginete arage piso apo tin plati tu ipopsifiu tu PS? Isxii arage oti i simfonia DULE-RAMA xalase pragmatika gia tin ximara?
Malon mas dulevun olus...

Ανώνυμος είπε...

9.18πμ Ασε αυτα τα shikιστικα παλιω ρουφιανο.

Ανώνυμος είπε...

Χτες στη προεκλογική συγκέντρωση του Δ. Μαλιούκη, υποψηφίου του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Δερβιτσιάνη, την απουσία του Ντούλε και των υπολοίπων πρωτοκλασάτων στελεχών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντικατέστησε με την παρουσία του ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, ο περίφημος Ριζοπουλος.
Είχαν στήσει και σενάριο. Με το που μπήκε στην αίθουσα ο Ριζ. (αφού η συγκέντρωση είχε αρχίσει) ο Μαλιούκης από το Βήμα τον χαιρέτησε. Οι Δερβιτισώτες σηκώθηκαν στο πόδι και τον υποδέχτηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες (όπως κάποτε τον Χότζα και αργότερα τον Νάνο, Μέτα και Μπερίσια). Σαν στο σπίτι του πλέον, ο "αρχιδ-ιπλωμάτης" της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο με υψωμένη τη φωνή διάλεξε "να καθίσει αριστερά για να τον δουν οι άλλοι", όπως είπε χαρακτηριστικά. Εννοούσε τους άλλους Έλληνες που δεν στηρίζουν την επιλογή του, τον Μαλιούκη, αλλά το Μπαρούτα, τους οποίους, ο αρχιδ-ιπλωμάτης, στα μέτρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ -ΚΕΑΔ τους σφραγίζει δεξιούς.
Αφού κάθισε λίγο στην αίθουσα ο Ριζόπουλος σηκώθηκε να φύγει. Ζήτησε να πει κάτι. Έκανε πώς το ξέχασε και έξυσε λίγο το κεφάλι. Οι παρόντες Δερβιτσιώτες στην αίθουσα σηκώθηκαν ξανά στο πόδι και άρχισαν τις ζητωκραυγές. (Parti-Enver jemi gati kurdoherë...!!!)
Έφυγε νωρίς ο Ριζόπουλος γιατί το μυρίστηκε ότι στην αίθουσα υπήρχαν κλούφια αυγά. Μα οι Δερβιτσιώτες δεν τα είχαν γι΄αυτόν. Τα είχαν για το Ντούλε, ο οποίος το μυρίστηκε από πολύ μακριά και δεν πάτησε στο κεφαλοχώρι. Ο Γενικός Πρόξενος πάντως έφυγε πολύ ικανοποιημένος. Αν ο Ντούλες θα έπαιρνε από τους Δερβιτσιώτες τα κλούφια αυγά, αυτός πήρε τα χειροκροτήματα...!!!
Τώρα, τι δουλειά έχει σε μια προεκλογική συγκέντρωση ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας; Γιατί στηρίζει μονομερώς την μία πλευρά των Ελλήνων; Και δεν το κάνει για πρώτη φορά. Πάει στο Πωγώνι, τη Βόδριστα, το Βουλιαράτι, στα βουρκοχώρια. Καλεί στο γραφείο κόσμο και του λέει να στηρίξουν το ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί οι άλλοι (το ΜΕΓΑ) είναι, - κατά τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας, - προδότες !!!! Έλεος ! Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Γενικός Πρόξενος με βρώμικα, ή ξεπλυμένα χρήματα στηρίζει τους υποψηφίους του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πέντε λεωφορεία, που ναύλωσε από Αθήνα ο μαραγκός ο Κύρος από την Πολύτσανη για να έρθουν ψηφοφόροι την Κυριακή τα πλήρωσε ο Γενικός Πρόξενος..
Περίεργο είναι ότι το ΜΕΓΑ δεν αντιδράει γι΄αυτή την κατάσταση. Υπάρχει μια πληροφορία που λέει ότι όπου πηγαίνει και ότι στηρίζει ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας βγαίνει το αντίθετο....!!!
Πάντως ούτε αυτή η λογική δεν πρέπει να τους σταματήσει για να μη καταγγείλουν τον Γενικό Πρόξενο γι΄αυτές τις διασπαστικές ενέργειες που διαπράττει, για το γεγονός ότι έτσι εμψυχώνει μίσος και απογοήτευση στους Έλληνες για την επίσημη Αθήνα. !!!

Ανώνυμος είπε...

2.46 είσαι αλλού για αλλου... και αυτες τις ερωτήσεις να τις κάνεις στον εαυτό σου... περαστικα

Δημοσίευση σχολίου