Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δήλωση του Υποψήφιου Έπαρχου Αλύκου Ηλία Θανάση

Αγαπητοί συμπολίτες!
Με την ψήφο σας, το 2007, μου εμπιστευτήκατε, το τιμόνι της Επαρχίας Αλύκου.
Μετά από 4 χρόνια μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω ότι δεν πρόδωσα τις προσδοκίες σας και τα όσα σας είχα προαναγγείλει.
Η τετραετία που πέρασε ήταν από τις δυσκολότερες όσο αναφορά τα οικονομικά. Εκτός από την γνωστή οικονομική κρίση υπήρχαν και άλλες δυσκολίες, η κυβέρνηση είχε παγώσει κάποιους τομείς από την τοπική αυτοδιοίκηση με αποτέλεσμα τα επαρχιακά έσοδα να είναι πολύ λιγότερα από τα προβλεπόμενα.... Παρόλα αυτά  καταφέραμε να κάνουμε πάρα πολλά και οι επενδύσεις τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Επαρχία Αλύκου ξεπερνούν κατά πολύ το σύνολο των προηγούμενων  χρόνων από το 1990.
Η διάστρωση του δρόμου Αλύκο - Βρυώνι, η σύνδεση της Τσούκας από τις δύο πλευρές (Τσούκα – Γέφυρα και Τσούκα – Μετόχι) με άσφαλτο η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στα χωριά Φανάρι, Πλάκα, Καινούργιο, η διάστρωση του δρόμου Αλύκο – Νεοχορι και άλλα μικρότερα έργα, άλλαξαν την εικόνα και έβγαλαν από την απομόνωση την επαρχίας μας.  
Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παιδεία και καταφέραμε όχι μόνο να κρατήσουμε ανοιχτά τα σχολεία που κινδύνευαν να κλείσουν, αλλά να αναβαθμίσουμε σε όλα τα επίπεδα τα δύο σχολεία στο Αλύκο και την Τσούκα.
Η επένδυση ύψους 4 εκ. ευρώ για την υδροδότηση των 11 χωριών μας με συνεχόμενο νερό από την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις φάσεις, είναι ένα έργο πρωτοφανές όχι μόνο για την επαρχία Αλύκου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή του Βούρκου.
Ένα από τα σπουδαιότερα έργα μας που ίσως δεν είναι τόσο διακριτό είναι ο αγώνας που δώσαμε για την προστασία και την κατοχύρωση των ιδιωτικών και κοινοτικών περιουσιών.  Έγινα ίσως ο ποιο ενοχλητικός έπαρχος στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Σαλί Μπερίσα, κάτι που μου ομολόγησε ο ίδιος σε μία από τις συναντήσεις μας, διαφορετικά δεν θα είχαμε την επιστροφή μέρος των χωραφιών του χωριού Τσούκας που είχε δεσμευτεί από το κράτος για «άλλες χρήσεις», και την επιστροφή στην Επαρχία Αλύκου του Μπερντενέσι που είναι η μόνη διέξοδος μας προς τη θάλασσα.
 Όσο ήμουν έπαρχος αγωνίστηκα με όλες μου δυνάμεις για να προστατέψω την ιδιωτική και κοινοτική μας γη. Δεν δόθηκε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο σε κάτοικο εκτός επαρχίας και δεν σταμάτησα να διεκδικώ την επιστροφή των λιβαδιών και άλλων περιουσιών που είχαν παραχωρηθεί παράνομα, με τη συγκατάθεση ή την αδιαφορία των προκατόχων μου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολλές φορές τις ύβρεις και τις απειλές των καταπατητών που προσπαθούσαν παράνομα να επωφεληθούν από τη γη μας.  
Η ένταξη των χωριών Τσούκα, Αλύκο, Τσαούσι και Καινούργιου, στο πρόγραμμα «Κατάρτισης Κτηματολογίου των Παραλίων της Αλβανίας» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή  Τράπεζα, έγινε μετά από επίμονες προσπάθειές μας καθώς ως μη παραλιακές περιοχές δεν προβλέπονταν στο αρχικό σχέδιο, είναι άλλη μία τεράστια επιτυχία αφού θα λύσει μια και καλή όλα τα προβλήματα και θα κατοχυρώσει τις ακίνητες περιουσίες αυτών των χωριών.
Για τη θητεία μου 2007 – 2011 στην Επαρχία Αλύκου είχα εισπράξει πολλές φορές τα εύσημα του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας και του Προέδρου του ΚΕΑΔ με το συνδυασμό των οποίων είχα κατέβει στις προηγούμενες εκλογές του 2007 και όπως εκείνοι με τίμησαν έτσι και εγώ προσπάθησα να κάνω το ίδιο, ερχόμενος μάλιστα κάποιες φορές σε σύγκρουση με την τοπική κοινωνία όπως στην επέτειο της 12ης Δεκεμβρίου το 2010 στο Αλύκο. Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας μέχρι και μία μέρα πριν από τη σύναξη του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, με διαβεβαίωναν ότι θα μου παρείχαν όλη τη στήριξη τους και για τη συνέχεια της επόμενης τετραετίας. Δυστυχώς όμως - όχι τόσο για μένα αλλά για την Ομόνοια - κάποια συμφέροντα ξένα προς την επαρχία μας, υπαγόρεψαν μία άλλη υποψηφιότητα που δεν είναι μόνο ανάξια του τόπου και της ιστορίας μας αλλά όπως είχε αποδειχθεί στο παρελθόν, επικίνδυνη, αποκλείοντας παράλληλα το δικαίωμα της δικής μου ή άλλης ανεξάρτητης καθόδου αφού είχε λήξει η προθεσμία για κάτι τέτοιο.
Μετά το αποτέλεσμα του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, πολλοί φίλοι και συνεργάτες, μου ζήτησαν να μην επιτρέψουμε να γυρίσουμε στο παρελθόν αλλά να συνεχίσω το έργο που έχω στη μέση. Η απόφαση μου να κατέβω στις ερχόμενες τοπικές εκλογές δεν ήταν εύκολη και προήλθε μετά από ώριμη σκέψη. Αφού είχε λήξει η προθεσμία για ανεξάρτητη υποψηφιότητα αναζητήσαμε τη λύση άλλου χρίσματος. Ευχαριστώ το Δημοκρατικό Κόμμα που παρόλο που δεν είμαι μέλος του, δέχτηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα μου.
Όσοι θεωρούν την κίνηση μου προδοτική τους επιστρέφω πίσω το χαρακτηρισμό γιατί ποτέ δεν πρόδωσα και δε θα προδώσω τις αρχές μου που έχουν αφετηρία το κοινό και εθνικό συμφέρον και όχι το ιδιοτελές όπως έχει αποδείξει για πολλοστή φορά ο σημερινός υποψήφιος του ΚΕΑΔ. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αγνοί πατριώτες στην σημερινή Ομόνοια αλλά δυστυχώς είναι μειοψηφία και όμηροι των ορέξεων μιας ομάδας, που στόχο έχει να κατασπάραξη το όνομα και την ιστορία της. Αυτούς τους λίγους αλλά και τους περισσότερους πραγματικούς Ομονίτες που βρίσκονται εκτός των σημερινών οργάνων, τους διαβεβαιώνω πως μας ενώνουν και θα μας ενώνουν  οι ίδιες αγωνίες και οι ίδιοι αγώνες για τα δίκαια και το καλό αυτού του τόπου.
Αναγνωρίζοντας και κάποια λάθη μου στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, σας ζητώ να με τιμήσετε και αυτή τη φορά με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο να υπηρετώ το συμφέρον όλων των κατοίκων της επαρχίας και μόνο. Οι εμπειρία μου των προηγούμενων τεσσάρων χρόνων θα είναι άλλο ένα πολύτιμο εφόδιο για μια πετυχημένη τετραετία. Η απογραφή πληθυσμού που πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες, το περιουσιακό και οι άλλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά δεν επιτρέπουν καμία ανευθυνότητα.  
Θέλω να πιστεύω πως οι κάτοικοι αυτού του μαρτυρικού τόπου, παιδί του οποίου είμαι και εγώ, δε θα επιτρέψουμε να παίζονται σκοτεινά και βρόμικα συμφέροντα στις πλάτες μας και θα πράξουμε το σωστό όταν θα έρθει η ώρα να «σταυρώσουμε» το ψηφοδέλτιο στις 8 του Μάη.
Με εκτίμηση
Ηλίας Θανάσης Υποψήφιος Έπαρχος Αλύκου   

22 comments:

Ανώνυμος είπε...

FILE MAS HLIA :
EKATSES KAI MAS ARADIASES OLA AYTA POY EKANES 4 XRONIA..KAI POLY KALA EPRAKSES..
AYTA OMWS POY ESEI NOMIZEIS OTI EINAI PROSONTA KAI ARETES, ALOI TA BLEPOYN WS MEIONEKTIMATA,KAI EPEISIS AKRWS EPIKYNDINA .
GIA AYTON AKRIVWS TO LOGO H KLIKA SE EKANE PERA,DEN TAIRIAZEIS EKEI VRE FILE PWS TO LENE !
EYXOMAI, GIA TO KALO TWN SYMPOLITWN SOY,ALLA KAI GIA TO KALO OLWN MAS,NA PETYXEIS !!

Ανώνυμος είπε...

καλα κανεις
ομως ενα πραγμα με κανει να απορω πως ολοι οσοι εγγαταλυπουν την ομονοια πανε στο Δ.Κ???
μιπως δεν μπορειτε να κανετε και αλλιως????????

Ανώνυμος είπε...

Ηλίας Θανάσης... Ζήσος Λούτσης... Τάκης Μεντής...
3 Έπαρχοι, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στη Βόρειο Ήπειρο... αξίζει να τους θαυμάζουμε όλοι...
Πολύ τυχεροί οι κάτοικοι της Επαρχίας Αλύκου, Φοινικιού και Πογωνίου...
Μακάρι να λέγαμε τα ίδια και για τον Θεμιστοκλή Καΐση στην Επαρχία Μεσοποτάμου, αλλά δυστυχώς τα έκανε μαντάρα..., αν και περιμέναμε πολλά απ'αυτόν...
Έπρεπε στο Ελληνικό Κόμμα ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ να βάλουν νερό στο κρασί τους και να συμπεριλάβουν τον κ.Ηλία Θανάση ως υποψήφιο Έπαρχο Αλύκου, παρά το μεγάλο λάθος του κ.Ηλία στις 12 Δεκεμβρίου...
Με εγωϊσμούς και προσωπικές αντιδικίες, δεν πάμε καθόλου καλά..., δεν κερδίζονται έτσι οι μάχες..., χρειάζεται ταπεινόφροσύνη, για πάμε μπροστά...
ο τόπος μας έχει ανάγκη από Τέτοιους Πατριώτες σαν τον κ.Ηλία Θανάση...

Ανώνυμος είπε...

bravo ilia etsi prepi na kanoume oloi otan mas dhjohnoun ap to spiti mas na pame se allo spiti qe as eine qai axironas jia afto proxora (...........)alla aftos se pire sto lemo tou apo tin poli eksipnadha pou exei

Ανώνυμος είπε...

Και πού να πάνε αλλού; Αριστερά δε σε αφήνουν να πας. Εκεί έχουν πάει από καιρό ο Ντούλες και Σια και για να μπεις θα πρέπει να παρουσιάσεις απόδειξη φρονημάτων.

Γ. Ν. Τσούκα είπε...

gia pio spiti milas re 3.25, to spiti to katelaban aytoi poy mas poylisan kai aytoi poy edioksan ton Ilia Thanasi. Gia mena an h Omonoia einai gia na eksipiretei ta symferwnta toy ellhnismoy den prepei se kamia periptosi na sthriksei kaishi. opoion den aresei o ilias as sthriksoyn ton ypopsifio toy mega Xristo Tsiabo poy einai epishs kalo paidi alla oxi kaishi eleooooooooos

Φ.Π είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Θανάση που παρόλο τον «πόλεμο» που δέχτηκε τα κατάφερε και είναι υποψήφιος. Εμένα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει με πιο κόμμα κατέβηκε, γιατί αυτό δεν αναιρεί ούτε τα πιστεύω του ούτε τον τρόπο που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τα προβλήματα του τόπου. Εύχομαι στον κ. Θανάση καλό αγώνα, καλή δύναμη και να ξέρει πως θα είμαι στις κάλπες στις 8 Μαΐου να τον στηρίξω.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

Έτσι όπως έχει η κατάσταση, τα κόμματα δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο… μόνο κάποια πρόσωπα μπορούν να κάνουν τι διαφορά. Ένα από αυτά είναι ο Ηλίας και αυτόν θα στηρίξω όντας ψηφοφόρος της επαρχίας Αλύκου. Καλή επιτυχία Ηλία!!!

omogenis borio ipirotis είπε...

καλισπερα σε ολουσ ολι γα....τε στιν βοριο ιπιπρο ενοοο ι δικι μασ υποψιοιου ξεκινα απο ιλια θανασι μεχρι τον τελευταιο.δεν μου πευτι λογοσ αλα ι τσεπεσ τουσ ειναι γεματεσ ι πουλιμενι

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια!αυτος που επειδη τον εκανε σιαπερα το κομα του(PBDNJ του ΝΤΟΥΛΕ επελεξε Χ.ΚΑΙΣΗ),αυτος που παρακαλεσε το MEGA χωρις το επιθυμητο γ΄αυτον αποτελεσμα,και,που τελικα 10 μερες μετα την ανακοινωση του ΑΛΥΚΙΟΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΑΒΟΥ ως τελικη επιλογη του ΜΕGΑ , κατεβαινει με την σημαια του PD ,πως αραγε να τον ονομασουμε; αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!!!

Ανώνυμος είπε...

Epidhi se ektimo san anthropo Lia mou,touti fora edhikses oti vgaistikes poli.Kai eise o idhjios to kseris oti tha vgis xamenos.I thesi sou itan stin omonia kai sto Kead.Oso na prospathoun kapji na dhimiurgisoune deksio polo stin EEM dhen tha to pixoune pote.

Τσουκιωτης είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 1.57
Εμείς οι Τσουκιώτες τον ονομάζουμε δραστήριο και καθαρό πατριώτη… και αυτό αποδεικνύεται με τα έργα και τις πράξεις του. Όσο για το σιαπέρα που λες τον κάνανε γιατί ο κ. Θανάσης όπως και να το κάνουμε δεν έχει τίποτα κοινό με τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, επίσης και αυτό αποδεικνύεται με την επιλογή τους καθώς επέλεξαν ;ένα άβουλο και αμόρφωτο πλάσμα για να το σέρνουν από τη μύτη. Ακόμη θέλω να σου πω πως εμείς οι τσουκιώτες ξέρουμε πολύ καλά τι εστί Καϊσης και αυτό επίσης θα αποδειχτεί στις κάλπες………….. ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά φίλε μου………………

Ανώνυμος είπε...

τι λετε βρε; πια εργα ρε κουτορνιθια;ολοι αυτοι οι δρομοι που τα αραδιαζει κοματι-κοματι ειναι το μεγαλο εργο για να ενωσει ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ-ΑΓ.ΣΑΡΑΝΔΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ΄΄΄ποσα εβρα πηρε για να ρηξει στο δρομο ΑΛΥΚΟ-ΒΡΥΟΝΗ;ποσα εβαλε στη τζεπη του΄;θα σας πω εγω -ΟΛΑ μα ΟΛΑ-πως το ξερω αυτο;απ΄το κατεστραμμενο αμαξακι μου και τις τζεπες μου που αδιασαν για να πληρωνω το συνεργειο για την επαληψη του ειδη υπαρχων δρομου.ΚΑ΄Ι΄ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΥΤΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!ΜΗΠΩΣ ΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ Τ΄ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ ;ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΥΚΟΥ-ΗΜΕΡΕΦΕΝΤΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΧΟΡΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΄΄ΚΑΛΟ΄ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΚΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΟΥΚΙΟΤΩΝ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓ.ΣΑΡΑΝΔΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΩΗΣ ΑΠΟ ΤΣΟΥΚΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΕΙΜΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΡΙΑ (ΣΚ..Α)Α...ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 500 μ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΘΑΨΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΒΛΥΤΩΝ(ΚΑΠΝΩΝ).ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ.

Β. Μ. Ειδικός είπε...

Εσυ φιλε που μας τσαμουνας όλα αφτά καλα ιναι να τα πεις με το ονομα σου, για να ξερω σε αυτόν που απανταω. Τωρα σαν ειδικος και σαν υπαληλος της επαρχιας που αν εισαι από το αλυκο ξερεις πιος ειμαι εχω να σου πω:
1. Αν θυμασε καλα το δρομο Μετοχι-Τζαρα τον εγκενιασε ο Μπερισας με τον Ηλια Θαναση και το Δημο Κοτε.
2. Το υδραγογειο το μελετησαν επιστημονες και το νερο βγαινει από βαθος 300μ από το βουρκο που περνει νερο και ολη η πολη του Σαραντιου και είναι καθαροτατο. Μετα αν γινει ολο το δικτυο σε όλα τα χωρια και ολες οι αποθυκες νερου μετα ας το παρτουμε από αλλου το νερο αυτό δεν είναι θέμα. Σημασια εχει που θα γινουν όλα τα διχτια.
3. Για το δρομο Αλικο – Βρυονι τα μονα λευτα που δωθηκαν είναι δεκα χιλιαδες Ευρω από το προξενειο όλα τα αλλα από τα εσωδα της επαρχιας. για να μπετοναριστουν 3χλμ δρομος εσυ ο εξυπνος βγαλε λιγο ποσο κοστιζει και να μας πεις ποσα περισεψαν από τα 10 χιλιαδες για τις τζεπες.
4. Αυτό που γινετε με τα αποβλητα της πολης του σαραντιου είναι ο ποιο συχρονος τροπος με riciklim biologjik γιατι δεν ξερο πως λεγετε ελληνικα και είναι μια μεθοδος που εφαρμοζεται στη Γερμανια και εγινε με προτζεκτ της Παγκοσμιας Τραπεζας και δεν εισαι εσυ πιο εξυπνος από αυτους για να προτεινεις κατι καλυτερο.
5. Ο δρομος για το μαραφεντι δεν είναι της επαρχιας αλλα rruge rurale της περιφερειας. Όταν επεσε η γεφυρα στο Μαραφεντι και κανενας δεν ενδιαφερωνταν φιαχτικε με εξοδα της επαρχιας. Ολη γκρινιαζανε για αυτή τη γεφηρα αλλα μονο οι κατικοι της εοαρχιας Αλικου δεν περουσαν από αυτή πιο πολύ εξηπηρετει τις άλλες επαρχιες αλλα κανενας δεν ενδιαφεροντανε και τελεικα τη εφτιαξε η επαρχια αλυκου
6. Το Λεων μη τον πιανεις στο στομα σου γιατι το εχεις απλητο. Πληντω και μετα αν θελεις μιλαμε παλε. Θελεις εδώ θελεις στην επαρχια αν ισαι από την Επαρχια σιγουρα καταλαβες πιος ιμαι.
B M

τακισ είπε...

βρε εσυ ποιοσ εισαι βμ?πεσ μου λιγο το ονομα σου να ξερουμε τι αγραμματουσ βαζουμε στα γραφια.αντε να πασ για προβατα οποιοσ κ αν εισαι.δεν μου πευτη λογοσ για τισ εκλογεσ γιατι ψυφιζο γκιαστα απο εκει ειμαι αλα μιν μασ κοροιδευετε αλο εχετε ξευτιλιστι ολι σασ κοπροσκυλα διαλισατε το κομμα που μασ κρατουσε ενομενουσ κ ψυφιζαμε παντα

Ανώνυμος είπε...

λοιπον.πρεπει να αναφερω ΄΄εψαξα ποντο-ποντο το δρομο αλυκο-βρυονι και εκτος απο τις κακοτοπιες το μονο που θα μπορουσα με την φαντασια μου να πο οτι οντος εριξαν μπετον καπου ειναι στην αργγινατουρα 10 μετρα ,οσο για τα αλλα 2990 μετρα θα καλεσω βοηθεια. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μ΄ακουει κανεις;;;; Α οσο για τα αλλα δεν ειμαστε ουτε αγραμματοι,ουτε ανιδεοι οπως νομιζετε η θελετε να μας παρουσιασετε εσεις.τα σεβη μου ΒΜ.

Ανώνυμος είπε...

esy 11-47 omws...skizeis apo grammata e ???
mi ypologizontas ta telika "s" ,exeis kanei panw apo 10 lathi se 5 seires pou egrapses...
Eisai o typikos telalis tis klikas, kai oso tha yparxei to eidos sou,i klika tha vasileyei !!

Ανώνυμος είπε...

καλά τι δη΄λωση είναι αυτή? Αυτή είναι επιστολή. Μάθετε πρώτα τα απλά κι'υστερα να μας τα λέτε.

Ανώνυμος είπε...

nomizw oti kanenas den asxolitai me thn oysia. Borioipiroti kakos dimosieyeis keimena poy den kanoyn kritiki alla prospathoyn na riksoyn llaspi.
1. Re megaloi sto Aliko den mporoyses na pas kai twra mporei o dromos apo to brioni mexri to aliko mporei na exei kapoia problimata alla einai olos strwmenos gia thimnithite re magkes pws htan prin apo 4 xronia.
2. to megalytero problima sth meionothta ayth th stigmh einai to perioysiako. O kosmos efyge apo th B.H. ayto poy thelloyn oi albanoi twra einai oi perioysies mas. ayto na anoiksete ta matia sas toybla kai se ayto to shmeio egw toy Hlia Thanasi toy bgazw to kapello.

Ανώνυμος είπε...

8.59 γελιεσε αν νομιζεις οτι χαβουμε μυγιες.χαφτα ε χαφτα!ολοι ξερουμε ποτε βαλθηκε η γεφυρα κατα συνεπεια απο ποτε υπαρχει αυτος ο δρομος.εχεις αλτσχα΄ι΄μερ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

σαραντι είπε...

πειτε μου ποση απο τσουκα εχουν τα χωραφια τουσ στιν θαλασσα παραλια?το μπερτενεσι που λεμε εχουν κατεβασι ολο το τεπελενι κ ι τσουκιοτεσ εχουν μιν πο τι εχουν. μπραβο σε αυτουσ που ψιφιζετε τα κοπροσκυλα που γιναν με εκατομιρια κ φτιστε αιμα στιν ξενιτια πατριοτεσ κ χωρισ δουλια τωρα.αλα οποιοσ ειναι φασιστασ διμοκρατισ κιταει τιν κοιλια του μονο.η καλυτερι ψιφοσ μιν παει κανεισ.

Ανώνυμος είπε...

Ilia se stirizoume! eisai kai anthrwpos twn ergwn kai patriotis!

Δημοσίευση σχολίου