Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σε ποιόν θέλει να αποδείξει ο Ράμα ότι είναι ανθέλληνας και χριστιανομάχος;


Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Αλβανίας επιβραβεύει τον πολέμιο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου
Δεν πρόλαβε να γυρίσει από την Αθήνα ο πρόεδρος του ΣΚ, Έντι Ράμα και από το αεροδρόμιο, μετά της τέταρτης  συζύγου του Λίντα, τράβηξε αμέσως κι έφτασε στο σπίτι του Κρίστο Φράσερι που έγινε ευρύτερα γνωστός στην Αλβανία από τον πόλεμο που κάνει στον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο ζητώντας την απομάκρυνση του από την Αλβανία. Ο σκοπός  της επίσκεψης του ζεύγους ήταν να του ευχηθούν για τη μέρα των αλβανικών γραμμάτων (7 Μαρτίου) αφού όπως δήλωσαν βγαίνοντας από το σπίτι του, τον θεωρούν πρότυπο δάσκαλο του έθνους.
Γιατί όμως άφησε κατά μέρους όλη τη στρατιά των εκπαιδευτικών κι επισκέφτηκε τον Κρίστο Φράσερι, τον βασικό πολέμιο του Αρχιεπισκόπου μας Αναστασίου; Είναι ένα εύλογο ερώτημα για όσους παρακολουθούν από κοντά την πολιτική και κοινωνική ζωή στην Αλβανία. Μήπως αυτό έχει σχέση με την επίθεση που ο  Φράσερι έχει εξαπολύσει το τελευταίο έτος κατά του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου και της Ορθοδοξίας γενικότερα;
Ο πρόεδρος του ΣΚ,  Έντι Ράμα, είναι πίσω από σειρά ενεργειών οι οποίες καταφέρονται κατά των εθνικών ελληνικών συμφερόντων. Είναι γνωστό πλέον ότι ήταν ο βασικός πολέμιος για την μη υπογραφή της Συμφωνίας Θαλάσσιων Υδάτων με την Ελλάδα. Ο ίδιος έστειλε την υπόθεση στο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο ακύρωσε τη συμφωνία. Επίσης το ΣΚ εγκατέλειψε τη Βουλή και δεν ψήφισε τη Συμφωνία για τα Ελληνικά Νεκροταφεία. Επί χρόνια αργοπορούσε την έκδοση άδειας για τον Καθεδρικό Ναό στα Τίρανα, ενώ για το τζαμί των μουσουλμάνων παραχωρεί οικόπεδο στο κέντρο των Τιράνων κι αναλαμβάνει ο ίδιος πρωτοβουλίες για το σχέδιο και την ανέγερσή του. Για την απογραφή του πληθυσμού το ΣΚ δεν παίρνει ακόμη σήμερα θέση.
Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κι άλλες επιδόσεις στο ανθελληνικό σθένος του κ. Ράμα. Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου που κυβερνά την Ελλάδα του είναι απαραίτητοι στη γενικότερη απομόνωση που διανύει το ΣΚΑ!!!
Είναι όμως απορροίας άξιον πώς ορισμένοι πρώιμοι αριστεροί της ΕΕΜ και κάποιοι  άλλοι όψιμοι  του έχουν κολλήσει από πίσω σαν το σκ... στο παπούτσι. Νομίζουν ότι στον κατήφορό τους θα τους σώσει ο Ράμα; Ξεγελιόνται. Και θα απογοητευτούν περισσότερο όταν ο Ράμα πάρει τα πόδια του. Δε λέμε, αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι  και ως εν δυνάμει πρωθυπουργός χρειάζεται μια σχέση. Μια σχέση όμως σε ανεκτά επίπεδα και που να λαμβάνει υπόψη δύο βασικά πράγματα: την Ελληνικότητά μας και την Ορθοδοξία μας. Όταν σ’ αυτό ο Ράμα έχει επιδόσεις αρνητικές εμείς δεν πρέπει να του δίνουμε όλη την υποστήριξή μας, όπως λέμε γη και ύδωρ. Αδικούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Ελληνισμό μας, την Ορθοδοξία μας, τον Αρχιεπίσκοπό μας, ο οποίος μας σκεπάζει όλους με την αγάπη και την αφοσίωσή Του και τέλος τον εαυτό μας.    
Τα γράφουμε αυτά για να τα διαβάσουν οι σκεπτόμενοι και γνήσιοι αριστεροί, όχι οι κλωνοποιημένοι. Αυτοί, άφησέ τους να βλέπουν πόστα και οφίκια... 

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

O SYNTROFOS RAMA ANTHELLHNAS !!!!!
PA PA PA PA PA !!!TI LOGIA EINAI AYTA !!!AYTOS MAS AGAPAEI !!IDIETAIRH SYMPATHEIA TOY O ARXIEPISKOPOS!!!
O ANTHROPOS PALEYEI MAZI ME TO SYNTROFO DULE STA IDIA XARAKOMATA !!!MHN TA PISTEYETE AYTA POY SAS LENE !!!PANO APO 1 MYRIO EYRO EDOSE GIA MAS .
ALLO POY O DULE TA KRATHSE GIA PARTI TOY.KATO TA XERIA APO TO S. RAMA !!!

Ανώνυμος είπε...

Poli sosto, prepi ola ta omila borio epirioton, na parounae thesy kai na sizitisounae me tin elliniki kivernisi, kai antipolitipsy, oxi na tous exounae mono gia psyfus:

Na mi iposterizounae rufianous politikus stin alvania oi opia stirizounae to alvaniko metopo etnistiko.

Na dosounae dipli ipikotita gia vorio epiriotes os i Kivernisi Karamanli apofasise to 2006, os apandisi tis apografis pou theloune na klisoune Tirana.

Stamos

Ανώνυμος είπε...

episymanseis kai meta sxolia..
1- O Rama kyrioi den egine twra anthellinas,panta itan.
2- O anthrwpos einai episeis maswnos kai oydemia sxesi exei me tin orthodoksia.
3- O typos einai kiolas skizofreneis kai genika provlimatikos typos.
4- Einai orkismenos filotoyrkos kai to exei apodeiksei..
5- ola ayta ta kanei ws antipoliteysi,fantasteite na itan prothipoyrgos.
6- Ayta einai mono i arxi,ta xeirotera erxonte
7- (O Sali Berisha den einai kalyteros toy,etsi gia na min ksexniomaste.)
Tha moy peite ti kanei o Dule me ton typo ayton???
Yparxoyn dyo tina :
a- Na toy epistrepsei osa peire gia tin ypostyriksi poy toy edwse stis proigoumenes ekloges kai na ksemperdeyei...ta exei omws i ta ksodepse ??-idoy to erwtima.
b- Na paratisei to Bollano kai ton arxiepiskopo kai na perimenei poios tha exei seira...
Mpros vathy kai pisw rama (sorry, rema).
MIA LYSH YPARXEI :dule !!! TSAKISOY FYGE TORA KI ASE TH BOREIO HPEIRO STA XALIA POY THN KATANTHSES..KAI PARE KAI THN YPOLOIPH KLIKA MAZI SOY,OSO SE PERNEI META THA EINAI ARGA !!

Ανώνυμος είπε...

"..ohi na tou dhinoume oli tin ypostiriksi. Na tou dhinoume gi kai ydhor..." Poios akrivow tou edhose tetoia pragmata toy Rama. Gia ginetai ligo pio ksekathari dhioti poli omihli yparhi... Etsi me teoiew genikollogjiew mas kanete ollouw na esthanomaste tipsis. Ksekathara ta pragmata poioi dhinoun gi kai ydhor ston anthellina afto...

Ανώνυμος είπε...

PAPARIA MENTOLES!!!Dilladi kalos merika lamogia einai me to Berisha???Ksereis minane apo tote pou ekane sinaspizmo to KEAD me to PD!!XAXAXA!!Kounia pou sas kounage!!!
Mono OMONOIA - KEAD reeeee!!!!

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι Αλβανοι ανθελληνες ειναΙ,ακομα να το παρετε χαμπαρι????????????????

Δημοσίευση σχολίου