Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ή Λαλιωτοποίηση της πολιτικής



Ο εθνικός αγώνας δεν μπορεί να γίνει με ψέματα!
Όταν στην Ελλάδα κυριαρχούσε ο δικομματισμός, και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν πίσω από τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ή είχε χαμηλή συσπείρωση, επιστράτευε το «υπερόπλο» του που δεν ήταν άλλο από τον Κώστας Λαλιώτης. Ειδικός στο βρώμικο πόλεμο. Με ψέματα, συκοφαντίες και τα γνωστά αντιδεξιά συνθήματα είχε τον τρόπο να παίρνει αυτό που ήθελε. Ο αυτοσκοπός της νίκης αγίαζε τα μέσα! Τι και αν σπιλώνονταν προσωπικότητες; Τι και αν τα δικαστήρια τον καταδίκαζαν; Το κόμμα να είναι καλά, ήταν πολλά τα λεφτά της εξουσίας, έφταναν και για τα δικαστικά έξοδα και για τα πρόστιμα!
Λίγε μέρες πριν από τις εκλογές στην Αλβανία, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά! Αυτοί όμως που ξεπέρασαν και αυτόν το Λαλιώτη,
είναι τα ιστολόγια που υπηρετούν τον αυτοσκοπό της εκλογής του κ. Ντούλε. Δεν τους νοιάζει η πατρίδα που ψυχορραγεί, δεν τους νοιάζει η αλήθεια! Να διατηρήσουν το μαγαζί τους ανοιχτό θέλουν. Ξέρουν ότι δεν απευθύνονται σε βλάκες, γνωρίζουν όμως πως η πλειοψηφία της νέας γενιάς που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ δεν γνωρίζει αλβανικά, οπότε αρκεί ένα έγγραφο που να έχει την υπογραφή κάποιου που θέλουν να κατασπαράξουν και βάζουν ότι τίτλο θέλουν. Αποκάλυψη βόμβα είπε η «Αυτόνομη», ο Ζήσο Λούτσης δίνει τις περιουσίες στου αλβανομπέηδες και παρουσιάζει τα έγγραφα «φωτιά». Σίγουρα πολλοί δε μπήκαν στη διαδικασία να τα διαβάσουν, τους αρκεί ο τίτλος!

Εμείς που τα διαβάσαμε είδαμε ότι:
Υπάρχουν δύο χειρόγραφα του 1994 στα οποία ο κ. Λούτσης βάζει την υπογραφή του ως δημογέροντας για το γνήσιων της υπογραφής, σε έγγραφο δύων συγχωριανών του, στο οποίο δηλώνουν πως είναι συνιδιοκτήτες με κάποιον τρίτο (με αλβανικό όνομα) του οικοπέδου στο οποίο επί κομουνισμού είχε χτιστεί ένα πτηνοτροφείο (αρκετά μακριά από το χωριό, δίπλα στην εθνική οδό προς Δέλβινο). Πιθανόν και οι τρεις να ήταν υπάλληλοι εκεί και να ωφελήθηκαν από τις ιδιοτικοποιήσεις του νόμου 7501.    
Στο τρίτο του 2008, ο κ. Λούτσης ως έπαρχος Φοινίκης πλέον, απαντάει στις δικαστικές αρχές που ζητούσαν διευκρινήσεις για την ιδιοκτησιακή κατάσταση ενός αγροτεμαχίου. Που εμπλέκονται οι μπέηδες σε αυτά τα έγραφα μόνο οι πατριώτες του πληκτρολογίου από την Αθήνα μπορούν να το καταλάβουν!!!
Καλά ντροπή ανθρώπου δεν έχουν, το θεό δεν τον φοβούνται;
Αν θέλετε έγγραφα που να λένε ότι η γη των ελλήνων ανήκουν στους μπέηδες, υπάρχουν. Τα υπέγραψαν εν ενεργεία έπαρχοι του ΚΕΑΔ! Ή μήπως άρχισε η μεταξύ σας φαγωμάρα και στην ουσία θέλετε να αποκαλυφθούν αυτά, για να θίξετε τους συντρόφους;;;

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

kala autoi ths autonomhs soyblatzis - kafetzis to mono pou tous niazei o Enver Ntoules . ebalan ena misoelina kei kai dose laspi . alla o kosmos to exei toumpano kai emeis krifo kamari
oi entoles apo mesogion erxonte , proti didakses . th roufiania polu agapisan ton roufiano oudis .imerton e patriotes tou kolou to pezete kai akrodeksioi .
mauro sto marogialouro ton Enver Ntoule

Ανώνυμος είπε...

eidou kai to periergo pou kapioi ths deropolis prepei na grapsoun ena arthro.
o kseras leei oti o berisha mas exei eksasgalisei ola ta dikaiwmata ki emeis mazi tou.
ap thn allh to aderfiko mega leei oti idrithike gia na eksasfalisei ta dikaiwmata mas…
twra emeis poion na pistepsoume???

Ανώνυμος είπε...

το ψεμα αγιαζει τα μεσα...εξαλου η ηγεσια της παρεας κεαδ-ομονοια,στα χναρια του πασοκ βαδιζει.....οι κουμπαριες και οι φιλιες τους με τους καταστροφεις της Ελλαδας υπαρχουν και κανεις δεν το κρυβει αλοστε.....

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Δεν τα σηκώνει αυτά ο τόπος μας.
Αρκετά με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες! Θα πρέπει να ξέρουν ότι αργά η γρήγορα θα τους έρθει η ώρα όπως πλησιάζει και του Λαλιώτη ώρα.

Ανώνυμος είπε...

re seis pate kalla; ti den katallavenete; horis to gjeli den ehei evropi, den ehei mellon, den ehei tipota, den vlepete tin poiotita twn ekposwpwn stis eparhies. oloi tous me paidheia, me epipedo, me orizonta kai kyrios me katopsi. kai millame gia poli katopsi. pio katw-psi den ehei. edhw piasame ''tavani''.

Ανώνυμος είπε...

Ουστ, βρε κελεπούρι!

Σημασία έχει και από που προέρχεται το κακόφημο, των μεγατόνων, σχόλιο φαρσοκωμωδίας. Ή κάθε γελοιότητα, ή ο κάθε μπάσταρδος, που έχει καταβρομίσει τον τόπο με τις "σπουδαίες του" ευεργεσίες, ή ο κάθε ανεμοδείκτης, ο οποίος δεν γνωρίζει πατρίδα εκτός του συμφέροντος, ποια ιερά και όσια μπορεί να έχει;! Ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες γιατί ο άνθρωπος με το ψέμα, την υποκρισία, είναι σιαμαία.
Τώρα για τα καραμπινάτα, περί Γιάννη Γιάννη με τα σχολικά εγχειρίδια, της Μεγάλης Αλβανίας, περί παραμονής οικογένειας Ντούλε στα Ιωάννινα, περί λιβαδιών και ξεπουλήματος του τόπου, την αλλοίωση του πληθυσμού, τα ερειπωμένα χωριά και γκρεμισμένα σχολεία, ή χωρίς βιβλία στα λίγα που λειτουργούν, τον καραμπινάτο Μάρτο πρόεδρο παραρτήματος Τιράνων υποψήφιο με το Σ.Κ., ο ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, … εξοφθαλμεί, κωφεύει.
Αλήθεια τις τον συνδέει αυτόν τον «πατριώτη» με έναν πρώην Γραμματέα του Κόμματος Εργασίας της Αλβανίας υποψήφιο της Ομόνοιας ΚΕΑΔ στο Βούρκο και Ρίζα.
Ουστ, βρε κελεπούρι!

Δημοσίευση σχολίου