Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Η «Δημοκρατία» ξαναχτύπησε: Οι Βορειοηπειρώτες κατεβαίνουν διχασμένοι στις εκλογές με αποκλειστική ευθύνη της Ομόνοιας και του Ντούλε

Κομμένη «στα δύο», αλλά ας ελπίσουμε όχι διχασμένη, κατεβαίνει η ελληνική μειονότητα στις κρίσιμες αλβανικές εκλογές της 23ης Ιουνίου, με ευθύνη του «διαχρονικού» αρχηγού του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε και κάποιων περίεργων Ελλήνων «μεσαζόντων», που αγνόησαν στη πράξη την επίσημη έκκληση του υπουργείου εξωτερικών για ενότητα.

Επί της ουσίας τα δύο κόμματα της μειονότητας (ΕΕΜΜ/Μέγκα και ΚΕΑΔ) κατεβαίνουν ως… ουρές των δύο μεγάλων αλβανικών κομμάτων εξουσίας, δηλαδή του Δημοκρατικού, υπό τον σημερινό πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, και του Σοσιαλιστικού, υπό τον πρώην δήμαρχο Τιράνων Εντι Ράμα.


Η εξέλιξη αυτή, που για το σχήμα ΚΕΑΔ - Ομόνοια αποτελεί πάγια πρακτική των τελευταίων ετών, επιβλήθηκε λόγω της κατηγορηματικής άρνησης του Ντούλε να συμπράξει με τον αρχηγό του Μέγκα Χριστάκη Κίτσιο στη σύσταση μιας «ελληνικής μειονοτικής συμμαχίας», που θα μπορούσε να αποτελέσει αυτόνομο πόλο προσέλκυσης και εκπροσώπησης της μειονότητας.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ με τίτλο «Γιατί το ΕΕΜΜ εντάχθηκε στη δεξιά συμμαχία» το δημοφιλές στη μειονότητα ηλεκτρονικό site Βορειοηπειρώτης, η ενωτική πρόταση του ΕΕΜΜ για μια ισότιμη εκλογική συμμαχία με το ΚΕΑΔ έπεσε δυστυχώς στο κενό, καθώς η ηγεσία του ΚΕΑΔ και της οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ αντιπρότειναν τη… διάλυση του ΕΕΜΜ και την απορρόφηση των στελεχών του.

Στο σημείο αυτό βέβαια πρέπει να τονιστεί ο άθλιος ρόλος κάποιων «παραγοντίσκων» του ελλαδικού κέντρου, στους οποίους η «δημοκρατία» έχει αναφερθεί και στο παρελθόν. Πρόκειται για τους γνωστούς συνταξιούχους της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ, που από κοινού με τον νεαρότερο περιφερόμενο «εμπειρογνώμονα» των υπουργείων όχι μόνο δεν ανέσχεσαν, αλλά στην πράξη ενθάρρυναν την αλαζονική και αντεθνική στάση του Ντούλε.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο «διαχρονικός» αρχηγός του ΚΕΑΔ δεν αμφισβητείται στους κύκλους της μειονότητας τόσο για έλλειψη πατριωτικού φρονήματος όσο για την ακραία… αρχομανία του. Είναι ενδεικτικό ότι μπροστά στον κίνδυνο να εκθρονιστεί από την ηγεσία της μειονότητας έσπευσε να αναζητήσει στέγη στο αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα, παραδίδοντας και τη θέση της μειονότητας στην εφορευτική επιτροπή. Ταυτόχρονα όμως, απαίτησε εν είδει τελεσιγράφου, από τον αρχηγό του Εντι Ράμα, να μη δεχτεί στις τάξεις του το άλλο μειονοτικό κόμμα και τον αρχηγό του Χρήστο Κίτσιο!

Η απαράδεκτη αξίωση, που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με όσα έπρεπε να διεκδικεί για τους Ελληνες της Αλβανίας ο κ. Ντούλες, οδήγησε το ΕΕΜΜ σε αδιέξοδο. Αρχικά προκρίθηκε η λύση της αυτόνομης καθόδου, καθώς συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες 5.000 υπογραφές. Στη συνέχεια όμως επικράτησε ο ρεαλισμός, καθώς είναι βέβαιο ότι οι αλβανικές Αρχές θα έβρισκαν τρόπο να ακυρώσουν τη διαδικασία, αλλά ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που το ΕΕΜΜ αφηνόταν να κατέβει αυτόνομα είναι βέβαιο ότι θα συνθλιβόταν στις μυλόπετρες του «πονηρού» αλβανικού εκλογικού νόμου, ο οποίος ευνοεί, για ευνόητους λόγους, μόνο τις συμμαχίες κομμάτων.

Το ΕΕΜΜ επιχείρησε να συνεργαστεί με το σοσιαλιστικό κόμμα προβάλλοντας όμως πλατφόρμα 10 σημείων για τη μειονότητα. Στις 22 Απριλίου ωστόσο ο αρχηγός των Αλβανών Σοσιαλιστών Εντι Ράμα ενημέρωσε τον Χρήστο Κίτσιο ότι δεν θα μπορέσει να συμπεριλάβει το ΕΕΜΜ στις τάξεις του, γιατί προέβαλε «βέτο» προς αυτήν την κατεύθυνση το άλλο ελληνικό κόμμα, δηλαδή το ΚΕΑΔ, του Βαγγέλη Ντούλε!

Μετά και αυτήν την εξέλιξη το ΕΕΜΜ προσεγγίστηκε από το κυβερνών κόμμα του Σαλί Μπερίσα, το οποίο και έκανε δεκτό το ίδιο υπόμνημα 10 σημείων για την προστασία των συμφερόντων της μειονότητας. Είναι ενδεικτικό ότι στα 10 αυτά σημεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται για πρώτη φορά πρόνοιες για ψήφιση στην αλβανική Βουλή νομικού πλαισίου προστασίας των μειονοτήτων, βελτιώσεις στον εκλογικό νόμο, ισότιμη συμμετοχή των μειονοτικών στην κρατική διοίκηση, εξασφάλιση τηλεοπτικού χρόνου στην αλβανική δημόσια τηλεόραση, αναγνώριση και προστασία των ελληνικών μνημείων, καθώς και πολλά άλλα, που θα ήταν αδιανόητα σε άλλες εποχές και τα οποία δεν σκέφτηκε να θέσει ως προϋποθέσεις για τη δική του συνεργασία με τους σοσιαλιστές ο «διαχρονικός» Βαγγέλης Ντούλες.

Ενδεικτική της αξιοπρέπειας με την οποία προσήλθε στη διαπραγμάτευση ο αρχηγός του ΕΕΜΜ ήταν η δήλωση του «σκληρού» Σάλι Μπερίσα, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον κ. Κίτσιο «επειδή σε αντίθεση με τη… μέχρι τώρα εμπειρία δεν ζήτησε καρέκλες, αλλά διασφάλιση θεμάτων που αφορούν τη μειονότητα». Μια ευθεία αιχμή προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος παρά τις δυνατότητές του βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, «κολλημένος στη μάχη της καρέκλας». Οπως άλλωστε και οι τρεις Ελληνες…διαδρομιστές, που τον πριμοδοτούν με συνέχεια και… συνέπεια.

 http://www.dimokratianews.gr

19 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησαν όλοι μίλησαν και οι ...ωλοι

Ανώνυμος είπε...

φούληδες την πατήσατε ...

ΚΟΚΟΡΑΣ είπε...

Απ´το ομώνυμο τραγουδι του Παπακωνσταντίνου:. Κρατα ρε φίλε "Ντουλε" γεράαααα!! Αποτελείωσέ μας σου λέω !!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η πικρί αλήθεια. Απορώ γιατί ο λαός μας δεν βλέπει ότι στην ουσία ο Ντούλες και αυτή που τον υποστηρίζουν να διοιγήτε την ελληνική μοιονότητα ΄΄οχι μόνον δεν προστατέυουν τον το λαό και το χώρο μας αλλά το πουλούν και το καταστρέφουν. Στην χηρότερη περίπτοση εάν είχαμε πρόεδρο του ελληνισμού έναν Μουσουλμάνο Αλβανό δεν θα ήχαμε καταστρεφή τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Οι … ωλοι είχαν 15 χρόνια που μιλούσαν, ήρθε η μέρα να μιλήσουμε όλη τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΙΜΕ 8:51 ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΕ ΑΡΩΣΤΟΣ.ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΉΣΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

τα αρθρα εχουν μεγαλη αξια οταν ειναι υπογεγραμμενα και χωρις ανωνυμια για να ξερουμε εαν αυτος που τα λεει ειναι πραγματικα γνωστης των πραγματων ή απλως ειναι παπαγαλακι καποιου που δεν εχει τα κοτσια και κακαλα να τα πει ωστε να ειναι ή να γινει πιστευτος.ειναι η δευτερη φορα που η ιδια η εφημεριδα ανεφερετε στα θεματα αυτα ωμος παλι ανονιμα .υποπτο

Ανώνυμος είπε...

oyst 8 51

Ανώνυμος είπε...

και κάποιων περίεργων Ελλήνων «μεσαζόντων»,
μειονοτικοί και "Έλληνες", καταλάβαμε..

Ανώνυμος είπε...

OI KUQ E ZI-δες φευγουν μαζικα απο το Σπαχιου και μαζευονται σιγα σιγα στη ζεστη αγκαλια της μεγαλης συμαχιας Rama-Dule,αλλα και των δωδεκα τσαμικων οργανωσεων,που ηδη εχουν προσκολληθει στη συμαχια αυτη, η οποια θα λυσει μια κι εξω το τσαμικο αλλα και τις αλλες "αδικιες" που η Ελλαδα εχει διαπραξει κατα καιρους εναντια στην πατριδα τους την Αλβανια...
Για του λογου το αληθες, διαβαστε παρακατω πως ο Ραμα καλωσοριζει τους KUQ E ZI-δες στη συμαχια.....

Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama, doli këtë të premte para mediave me ish-sekretarë të Aleancës Kuqezi, tashmë të larguar nga kjo parti,

. Dyert e aleancës sonë janë të hapur për të gjithë idealistët. Energjia për të ndryshuar Shqipërinë është në koalicionin e PS”, tha Rama, duke ftuar në PS dhe në të gjitha partitë aleate me të, bashkimin e të gjithë kuqezinjve të tjerë, të zhgënjyer nga lidershipi i vet.
Ουτε λιγο ουτε πολυ, ο Ραμα καλει ολους τους αλβανους εθνικιστες στην αριστερη συμαχια, μιλωντας εν ονοματι ολων των κομματων που την αποτελουν, δλδ, απο δω και περα οι δηλωσεις Ραμα ειναι και δηλωσεις ΚΕΑΔ,κι ετσι ο "δικος" μας δεν θα εχει αναγκη ουτε για δηλωσεις, ουτε για εκπροσωπο τυπου.....
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ λοιπον εθνικιστες ολης της Αλβανιας ενωθειτε !!!!

Σωπικιωτης......απο το Πωγωνι. είπε...

Επειδη τα δυο κομματα του χωρου μας,στις επομενες εκλογες αποφασισαν να συνεργαστουν με τα δυο αντιστοιχα Αλβανικα και αξ αιτιας του οτι τα δυο αυτα Αλβανικα κομματα και στην κυριολεξια η ερυθρομαυρη συμμαχια και οι Τσαμιδες,διακατεχονται απο το ιδεολογικο μορφωμα του Αλβανικου Νεο-Οθωμανισμου,οπου κυριο χαρακτηριστικο του ειναι ο μισελληνισμος, ο οποιος εκφραζεται σε καθε ευκαιρια στα σημερινα Αλβανικα κομματα,λογικα γεννιεται το απλο ερωτημα,τι ειδος συνεργασιας ειναι αυτη. Ας δουμε ομως τι λεει ο διασημος ιστορικος για το μορφωμα αυτο. < ειναι φορεις μιας ιστορικης παραμορφωσης,η οποια περα απο την αρχικη απωλεια της θρησκευτικης ταυτοτητας κατα την πρωτη αναμετρηση με τον οθωμανισμο,εχουν σχεδον χασει καθε αισθηση ταυτοτητας τους ακομη και σε εθνικο επιπεδο. Η εμφανιση αυτου του αποπροσανατολισμου πραγματοποιηθηκε στη γεννηση του νεου Αλβανικου κρατους,στις αρχες του περασμενου αιωνα,προσπαθωντας με γελοιοτητα να σκοτωσει τους αγωνες ανεξαρτοποιησης του.Ο νεο-Οθωμανισμος διακατεχεται απο ενα αντι-ιστορικο και αντι-εθνικο ενθουσιασμο,οπως ειναι ο φασισμος και ο κομμουνισμος>>. Υπο τις προυποθεσεις αυτες και υστερα απο τις δραματικες εξελιξεις στο χωρο μας,οπου οι εκπροσωποι μας διαπληκτιζοννται μεταξυ τους μεχρι τελικης πτωσεως,διεξαγοντας αριστα το παιγνιδι των Αλβανων,ευλογα αναρωτιεται κανεις οτι τι ζηταει ο Ελληνας προξενος του Αργυροκαστρου και εμφανιζεται μαζι με τον Dule στον προεκλογικο του αγωνα.Αρμοζει στο Εθνικο κενρο να βαθαινει περισσοτερο το διχασμο στο χωρο μας. Σωπικιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστος Γιάννης καλύβια πασια Άγιο σαράντα ..
Χρόνια πολλα καλη ανάσταση και καλο
Πάσχα !!!!!
Αγαπητό μπλοκ είμαι ένας απο τους αναγνώστες σου και μου έχει κρίνει εντύπωση ότι πιο πολυ μου μιαζεις για κατει άλλο
Παρα για β ηπειρωτική ενημέρωση αλλα για παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση όταν είναι για το καλο του τόπου ...
1 δεν έχω διάβαση ποτε ότι ο ΝΤΟΥΛΕΣ έχει κάνει και κατει καλο σε αυτόν τον τόπο ότι κάνει είναι Ολλα λάθος και όλα για την καρέκλα .
2 γιατει έπρεπε να πάμε μαζι με το μεγκα και να δεχθεί το
Κεαδ τους κανόνες που έβαλε ένα κομμάτι που έκανε και κάνει τα πάντα για να μην υπάρχουμε και εδω έχεις βάλει πολυ και εσυ το χεράκι σου ;
3 με όσο ξέρω εγω εκτός απο κατει λίγα στέλεχοι που έχει το
Μεγκα τα αλλα άτομα δεν ήταν ποτε κεαδ δεν ψήφιζαν κεαδ πιος ο λόγος να πήγεναμε μαζι για το ίδιο αποτέλεσμα ;
4 με όσα εγω ξέρω και έχω μάθει απο τη ζωή μου όταν το πεδι φεύγει απο το Σπιτη και θέλει να ξαναγυρίσει γυρίζει με τους κανόνες του σπιτιού δεν βάζει αυτός τους κανόνες ... Με λίγα λόγια όταν δεν σε βαζουν στο χωριό εσυ δεν ζητάς του Παπα το Σπιτη ... Καλα έκανε το
Κεαδ και είπε διάλυση του κόμματος σας και ελάτε ...
5 απο ποτε μπορείς να κανείς κάποιον συνομιλητή σου όταν ο κόσμος στης Δημ εκλογες τους είπε να πανε στα σπίτια τους η εκει που ήτανε ..
6 πως μπωρουμε να εμπυστευτουμε της τύχες μας σε ανθρώπους που δεν έχουν στο νου τους παρα μόνον το ατομικό τους συμφέρον και τίποτα άλλο ..

Πχ το ΖΗΣΟ Λουτσι εγω πχ όταν ετρογε ξύλο απο τους τσαμηδες στο μακάρι τον ψηφησα για ομονητη δεν τον ψηφησα να πάρει ένα κομμάτι και να κάνει κόμμα δικο του και να υπερασπίζεται τα αλβανικά βιβλία ότι η Αλβανία είναι εώς την Πρέβεζα ...
Και τώρα κάθεται μπροστα στο
Μπερισια και του βάζει 10. Κανόνες για να μπει στη συμαχεια σε πιιους τα λέει αυτα απλα έκανε συμφωνία να ξανα είναι υπαλλήλως δεν τους ενδιαφέρει αυτούς ούτε πατρίδα ούτε τίποτα τη θεσούλα τους διαπραγματεύονται και αστε τους ηρωισμους σας στην άκρη
7 Το μόνον που καταφέρατε όλοι σας και εσύ πρώτος και καλύτερος και εδω η κυβερνώντες να πάμε σε εθνικές εκλογες και να τρόγομαστε μετάξη μας , ηχαμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς που είχαν ενταχθεί στα αλβανικά κόμματα τώρα ήμαστε και μετάξη μας εμει που ήμασταν πίστη στο κεαδ ..
Καταφέρατε και βάλατε το χεράκι σας να μην υπάρχουμε .... Καλο Πάσχα και
Μακάρι να μας βγει σε καλο αυτη η φαγούρα μετάξη μας .....

Ανώνυμος είπε...

Xristos Giannis kalyvia pasia klp klp klp.....
Pote den symmeristika tis fwnes pou elegan pws oi vourkarides einai gennimenoi ragiades,alla kai glyftes tou kathe tyxarpastou,stin periptwsi sou omws den afineis kanena perithwrio,eise ap ola....
kai san esena einai dystyxws ki arketoi aloi vourkaraioi !!!
Kai mias ki anaferthikes sto paidi pou to diwksan apo to spiti,exw na sou pw pws emeis oi dropolites exoume diwksei me tis klwtsies to DULE sou 5-6 fores apo ti dropoli,toso pou den tolmaei kan na epistrepsei, kai sas exei meinei ekei piliafi.oso tha yparxoun ragiades kai glyftes opws esy, ekei tha ton exete....na ton xaireste loipon!!!
dervitsiwtis

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσυ κάποιο χαμένω θα είσαι Συγουρα ο άνθρωπος λέει το πεδι που φεύγη εσύ λες το έδιωξαν γιαυτο λέμε είσαι χαμένω τέλειος ......
2.58! Είσαι για τα μπάζα το Χαβα σου εσένα στο ΝΤΟΥΛΕ λες και εμας μας ενδιαφέρει μόνον ο ΝΤΟΥΛΕΣ εμείς λέμε ότι δεν μπωρει να είσται διάσπαστες και να έχεται και το πάνω χέρι απλα και τελείωσε το πανυγυρι

Ανώνυμος είπε...

ki egw sou lew ksana pws milaw gia to paidi pou fevgei,o DULE o dikos sou efyge apo dw ap ti Dropoli(apo to spiti tou) kai irthe sto Vourko sas...ok?? synenoithikame twra??
Ante vourkaraioi na ton xaireste!!!!!provata e provata!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρέμενεις χαζό ηπαμε δεν μας ενδιαφέρει ο ΝΤΟΥΛΕΣ και ο κάθε ΝΤΟΥΛΕΣ μας ενδιαφέρει ο θεσμός και θεσμός και το Σπιτη μας είναι ένα ο
Ελληνισμός σε ένα όχι ώπιονου κατέβηκε στο κεφάλι να κερί κάνω κόμμα για τι μέλλον φάτε τα μουστακια σας αλλα εκει στο μαντρί αυτο θελουμε εμείς η απλοί ψοιφοφοροι , τώρα ο ΝΤΟΥΛΕΣ θα είναι εσυ θα είσαι ας είναι ο καλύτερος ....
Τώρα αν ο ΝΤΟΥΛΕΣ έφυγε απο τη δροπολη και είναι στο βούρκο αυτο να αναρωτήθηται εσείς απο τη δεροπολη που είσται έτσι και άλιος πουληταρια γιατει απο την πρώτη φορα δεν ήσασταν ποτε με την ομονια ούτε είσται αυτι δεν σημενη ότι θα το κάνουμε όλοι ,
Γιαυτο να δεις το πόσο άχρηστα είσται εσείς και δεν θελουμε μαθήματα εμείς στο βούρκο .....
Γαυτο σου λέω ότι είσαι για τα μπάζα εσυ ειδικά που αλλα λέμρ και εσύ με το ΝΤΟΥΛΕ λες και ο
Ελληνισμός είναι ο ΝΤΟΥΛΕΣ μόνον , το ΝΤΟΥΛΕ ο κόσμος τον έβαλε και κρίνεται απο τον κόσμο .... Για σου και χρόνια πολλα ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε4.22.Μαθε πρωτα ελληνικα ρε Βουρκαρη(ονομα και πραγμα) και μετα ασχολησε με την πολιτικη.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο,τι πίνεις και δεν μας λες;Επειδή ο βορειοηπειρωτης όπως λες,δεν έγραψε ποτέ κάτι καλό για το ντουλε,αλήθεια,μήπως μπορείς να μας πεις εσύ κάτι το οποίο εκαμε;2)Το ελληνικο κόμμα,αν δεν σου τα είπαν καλα,απλά συνεργασία Ελλήνων ζήτησε.3)Τα παιδιά του ελληνικου κόμματος ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα της Ομόνοιας και όχι όπως εσύ απλά συμετηχες σε κάτι συγγεντρωσεις στην Αθήνα.4)Σπίτι δικό σου,είναι αυτό που έχει τα αδέρφια σου,τα ξαδέρφια σου,τους δικού σου ανθρώπους και όχι τολλιες τις μοιονοτητες και φίλες της αλβανίας.Και σπίτι δικό μας,πρέπει να είναι το ελληνικο κόμμα.Αν δεν ξέρεις,το βιβλίο αυτό που λέει ότι η Αλβανία είναι μέχρι την Πρέβεζα,το μετέφρασε συνεργάτης του ντουλε και όχι ο Λουτσης.Οσο για τα 10 αιτήματα,τι να σου πω κακομοίρη μου,πες μου κάτι που ζήτησε ο ντουλε στα τόσα χρόνια και θα παω και εγώ πάσο.Αν δεν ξέρεις,να σου πω ότι καταφερε να εξαφανησει χιλιάδες υπογραφές β.ηπειρωτων που διαμαρτηρωταν για τις κλεψιές των λειβαδιων μας και της γης μας που σε αρκετές περιπτώσεις έχουν και τις υπογραφές των επαρχων που εσύ κοκορευεσαι που κέρδισαν με τη βοήθεια των αλβανών και τσάμηδων...βορειος

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτα δεν μου λένε τίποτα ούτε αυτα που λες εσυ ούτε τα λιβάδια ούτε η παραλίες απλα έχω μια απόρροια εσει που τα ξερεται Ολλα γιατει δεν λέτε το όνομα σας τη είναι αυτο το κρυφτόυλη με σας ....
Έχω ξένα πει και θα το λέω όσο έχω φωνή τα μισά πεδία που στηρίζουν τώρα μέγκα δεν ήταν ποτε κεαδ δεν ξέρω αν θα είναι και τώρα μεγκα θα δούμε , όσο για τους αγώνες πάροδια που κάνετε εδω στην Αθήνα στης πιο πολίες ήμουν αντίθετος και έχω πει και τους λόγους γιατει πράγματι είναι πάροδια τη να κάνουμε αφου εσείς τα ξέρετε Ολλα .
Τώρα αν ο ΝΤΟΥΛΕΣ έκανε κανένα καλο σε αυτόν τον τόπο για μένα παρα πολλα για σας δεν ξέρω γιατει δεν ξέρω με πιον μιλάω για να πω συγκεκριμένα , περιμέναμε να έρθουν τα πεδία για το μέλλον να μας βάλουν τα 10 αιτήματα να πάμε μπρωστα , θα τα πάρουμε γιατει θα υπογράψει και ο ιντριζι αφου είσται στην ίδια συμαχεια ....
Για τους επαρχους που λες λέω την αλήθεια δεν πειρατέ και κανέναν αυτι δεν σας προβλημάτισε μήπως είσται λάθος ; Θελεται συμαχεια ελλήνων αλλα τη χωρίς έλληνες δεν σας καταλαβενω τη θα πάρετε έχεις ακούς έλληνες εμείς ήμασται ψήφους απο το κεαδ θα άρπαξεται κανέναν που δεν του έγιναν τα γενια εκτός να πάτε απο νεκροταφείο σε νεκροταφείο να παρέχει πέθανε νους γιατει ζωντανοί αυτοι είναι δεν έχει αλους μακάρι να έχεται δείκειο εσείς και λάθος εμείς τη φαγοθηκατε , δεν μπωρουμε να έχουμε τη γνώμη μας και εμείς που ήμαστε κεαδ .. Ξέρεις τη είναι το μεγκα στον ελληνισμό ότι είναι και ο κανενός για τη νδ αυτοι είσται καμένη με λίγα λόγια αποκομα του κεαδ

Δημοσίευση σχολίου