Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Φασιστικό σχήμα χαρακτήρισε τη σημαία της Βορείου Ηπείρου συνδικαλιστής γιατρός της ΓΣΕΕ



Το “περίεργο” σήμα του άνδρα της ομάδας “ΔΙΑΣ” (Φωτογραφία)
  Ο γιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, δεν έφερε τα διακριτικά του σώματος της Αστυνομίας, αλλά όπως φάινεται στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα , φόραγε άλλο σήμα , που παραπέμπει σε εθνικιστικά σύμβολα , τα οποία ο ίδιος είπε ότι ανήκουν σε «σε φασιστικές ομάδες».


Να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες ότι οι άνδρες των ΜΑΤ και άλλων επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας έχουν πάνω τους σήματα ή έχουν χαράξει στα κράνη και τις ασπίδες τους συνθήματα και σύμβολα που παραπέμπουν στον εθνικισμό και την άκρα δεξιά...

http://www.inews.gr

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το γιατρό. Που ακούστηκε το σήμερον ημέρα οι αστυνομικοί να φοράνε διακριτικά ''άλλης πατρίδας'' και όχι της Ελλάς? Τέρμα λοιπόν,από αύριο θα φοράνε διακριτικά κ μπλουζάκια του Τσε Τσίπρα αλλιώς, σπίτια τους..

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

OI ASTYNOMIKOI PREPEI NA FORAN OTI TOUS EXEI DOSEI H POLITIA KAI NA KANOUN SOSTA TH DOULIA TOYS.
EKEI DEN EINAI NA FORAN TA IDEOLOGIKA TOUS SIMATA, H OTI ALO TOYS KATEBEI.
KAI H IDEOLOGIKH TAFTOTHTA TOY ASTYNOMIKOY, DE MAS ENDIAFEREI, TH DOYLIA TOY THELOYME NA KANEI SOSTA. TA YPOLOIPA GIATRE MOY STHN KALPH.
OSO GIA TH SHMAIA, POSO PIO APLA PREPEI NA TO POYME? EINAI ENA ETHNIKO SYMBOLO KAI DEN MPOREI NA YPOKEITE SE IDEOLOGIKI-PARATAKSIAKH EKMETALEFSH APO POYTHENA!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.Ν]ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

αν παω για επισκεψη με τη φανελα της Β.Ηπειρου στον γιατρο αυτο[τρομαρα του ο μαλακας] δεν θα με δεχτει,η για αντιδραση δεν θα δεχθει το φακελακι;Να ζητησουν ολοι οι υπολυποι γιατροι να διωχτει απο τον ιατρικο συλλογο.Βορειος

Brera είπε...

"EKEI DEN EINAI NA FORAN TA IDEOLOGIKA TOUS SIMATA"
Ποιο ιδεολογικο σημα ρε λακαμα? Η Βορειος Ηπειρος ειναι της Νεας Δημοκρατιας του Συριζα η της Χρυσης Αυγης? ΠΟΣΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

7:12 exoume k tou byzantioy re bourlo tote!
ti den katalabaineis?
eisai i paristaneis to stoko?
ti sima tous edosan sti stoli tous?to ksilosan?giati? oti sima exei i stoli. telos!

Nick L. είπε...

Δεν περιμέναμε να κάνουν κατι το διαφορετικό απο πανιβλακες και ανιστόρητους συνδικαλιστές της δεκάρας. Χορτάσαμε από σας τόσα χρόνια.


Νικος Λυτης

http://www.blogger.com/profile/04764610104209158391 είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην τρελαινεστε ωρε Βορειοηπειρωτες.
Τι περιμενατε απο τα ορφανα και μπασταρδα του Σταλιν?

Ανώνυμος είπε...

οι παπαδες, οι δασκαλοι και οι γιατροι πρεπει να τους αφερεθει το δικαιωμα ψηφου και σημετοχης στην πολιτικη. εκταιλουν ιερο καθηκον
οι πολιτικοι τους μαζεψανε για να μας μπερδεψουν.

Ανώνυμος είπε...

kapia sxolia kobonte....
sas exoume parei prefaaaa

Δημοσίευση σχολίου