Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σημαντική παρουσία της ΝΔ σε όλες τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012
Ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Εδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 27 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Σάββατο, με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ», αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή και πρώην υπουργό, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, απόδωσε φόρο τιμής στους πεσόντες του ΄40 που κείτονται στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο των Βουλιαρατών της Βορείου Ηπείρου.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, ο Γραμματέας Παλιννοστούντων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Χρήστος Γιάνναρης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Βορειοηπειρωτών κ. Γιώργος Κώττης και το στέλεχος της Γραμματείας κ. Νικόλαος Κέφης.
Τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιμάρας, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Ζωντανός, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Λάμπρος Ζωγράφος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού - Υπεύθυνος Κινητοποιήσεων κ. Αλέκος Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Παπαθανασίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Έλληνας Πρόξενος Αργυρόκαστρου κ. Νικόλαος Κοτροκόης, ο Υπουργός Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρος Ξέρας, ο Πρόεδρος του MEGA-ΕΕΜΜ κ. Χρήστος Κίτσιος, ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας κ. Κώστας Μπάρκας οι Έπαρχοι Άνω και Κάτω Δρόπολης και πλήθους Βορειοηπειρωτών.
Στο εκκλησάκι του Στρατιωτικού Κοιμητηρίου Βουλιαρατίου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ιερέας του χωριού και στη συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Μ. Κεφαλογιάννη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, απηύθυνε έκκληση για συσπείρωση και ενότητα προς τους Βορειοηπειρώτες ώστε να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι κοινές προκλήσεις.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι, συζήτησαν προβλήματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Την ίδια ημέρα αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελείτο από τους Βουλευτές Πέλλας κ. Διονύσιο Σταμενίτη και Καστοριάς κας Μαρία Αντωνίου καθώς και από στελέχη του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ παρευρέθησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Κορυτσά, τις οποίες διοργάνωνε το εκεί Ελληνικό Προξενείο. Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε μεγάλος αριθμός Βορειοηπειρωτών είχαν λαμπρό χαρακτήρα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η θεατρική παράσταση που οργάνωσαν οι μαθητές του σχολείου Κορυτσάς.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Χιμάρα την Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο Βουλευτής Άρτας κ. Γεώργιος Στύλιος.
Την 28 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενη από τους πρώην βουλευτές κ κ.Γεώργιο Σούρλα και Ευγένιο Χαϊτίδη καθώς και στελέχη του Τομέα Βορειοηπειρωτών, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Ελληνικού Προξενείου Αργυροκάστρου στους Βουλιαράτες.
Δυστυχώς τις εκδηλώσεις μνήμης αμαύρωσε η συμπεριφορά ακραίων αλβανικών ανθελληνικών κύκλων, οι οποίοι αποπειράθηκαν να προπηλακίσουν τους εκπρόσωπους της Ελληνικής Πρεσβείας στη Κλεισούρα όπου είχαν μεταβεί για τον εορτασμό.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τις παραπάνω ενέργειες καθώς και κάθε τέτοιου είδους ενέργειες που τείνουν να αμφισβητήσουν την διαχρονική παρουσία του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο και τα απορρέοντα δικαιώματά τους.
Δηλώνουμε αποφασιστικά ότι οποιαδήποτε πράξη δεν θα κάμψει την βούλησή μας να συνεχίσουμε να τιμούμε τους Ήρωες του 1940.
Τέλος η αλβανική πολιτεία και η αλβανική κοινωνία οφείλουν να σεβαστούν την Ιστορία και να αποδεχθούν την τρισχιλιετή παρουσία του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο παρουσία η οποία είναι συνυφασμένη με αγώνες και αίμα».

22 comments:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ξεχάσατε το όνομα του Λέζου;

Ανώνυμος είπε...

γιατη τα παλικαρια τησ νεασ δημοκρατιασ φιγανε απο την εκδηλοση μιποσ φοβηθικανε απο την αλεαντσα κουκ ε ζη

Ανώνυμος είπε...

ton doule den ton exoune pouthena sthn anakoinwsh giati arage??/

Ανώνυμος είπε...

Καλα βαλτε και καμία αρμαθα με σκόρδα στον Κοτη θα το ματιασουνε το πεδι τέτοιους πατριοτες δύσκολα βγάζει ο τόπος μας και είναι τυχερή η συγκρού που τον προλαβε και τον έχει στης αγκαλιές της

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΟΥΛΕΣ δεν ανηκει με τον Κοτη και την παρέα του απλα λυπάμαι τη Ν Δ που μαζεβη τέτοια σουργελα εκει μέσα και μέτα κάνει δηλώσεις για. Ενωμένη και πράσινα άλογα Κριμα κρίμα κρίμα. Ο τόπος μας με τα κολοπεδα τύπου λεζο Κοτη και άλλους τύπου " καπετανιου θημιο λιολη " άλλο ψώνιο απο εκει εκείνος χορις να ξέρουμε πιος είναι θα φέρει την απελευθέρωση στην πατρίδα και ν δ κάθεται και τους κάνει παρέα . Αλλα δεν μπωρό να καταλάβω πως πέφτει σε ατόπημα και το β μπλοκ Κάνοντας ισο σε αυτούς τους ανθροπους δεν βλέπουν που η αλβανοι πετηχενουν το σκοπό τους βλέποντας εμάς να βγάζουμε χολη για τον εκλεγμένω βουλευτη δεν διαβάζει της δηλ του αρχηγού τον Τσάμηδον να τον κατηγορεί και αυτος ακριβός τα ίδια που λέτε και εσης θελουμε δε θέλουμε το εκλεγμένω οργάνω απο το κόσμο για να εκπροσοπειθουμε στην αλβανικη βουλη είναι το κεαδ λίγος σεβασμός σε αυτο τον κόσμο .. Δεν γινοντε αλλαγές με ψεύτικες κορόνες δεν σας κάνει εντύπωση που στεις εκδηλώσεις τη 28 ωχ. Δεν παραβρέθηκε ο αλ αναγνωστης που ήταν και υπόψ βουλευτής με τη ν δ δεν σα κάνει εντύπωση γιατει πήρε 2000 χιλιάδες σταυρους απλα αυτοι η ψεύτο πατριώτες δεν θέλουν ούτε αγαπαν τον τόπο απλα αγαπαν τους εαυτούς τους γιατει έβγαζαν Χόλη και προεκλογικά τον ακύρωσαν χωρις να τον ξέρουν . Ξέρουν μόνον να πετάνε λάσπη οποίος δεν είναι στη παρέα τους και αν θέλεις να πεις και κατει σου λένε που ησουν εση δεν αγωνιστικές για το β ηπειρωτικό λες και ο κότης και η παρέα του απελευθέρωσαν τη β Ηπειρώ . Κάνουν κριτική στον ΝΤΟΥΛΕ για τη συρρίκνωση της ώμωνιας ας κάνουν και στο σαμαρα αν εχουν κότσια και να πουν ότι η νδ δεν ήταν ποτε 19 της έκατο αν έχεις τέτοιους μόνον αυτο το ποσοστό θα πάρεις θα αφανειστεις . Γατει θέλουν να βγενουν μπροστά τα μαιμουνια που δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος αλλα η πάρτη τους και στρυφοκαμιλιζουν όταν είναι μπροστά σε γεγονότα . Θα σα πω δυο ζωντανά παραδείγματα για τον Κοτη . 1 όταν εκανε την προεκλογική συγκέντρωση δεν ήρθε . 2 οπου πηγεναμε σε άλλον συνειποψειφιο της ν δ πρισφωνιζε τους άλλους υποψήφιους και εκει ήταν και ο αλεξαντρος αλα αυτός δεν τον προσφονιζε και υποχρεονοτανε μετα ο καθε υπόψηφιος π χ πολυδορας να πει ότι έχουμε και τον β ηπειρωτη υποψήφιο αλ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ο κότης δεν το εκανε ποτε και δεν χοιροκροτησε ποτε αν αυτός είναι τομέας β ηπειρωτών της ν δ τότε εγω είμαι αρχιεπίσκοπος και δεν το είχα παρει χαμπάρι γιαυτο αγαπητό β μπλοκ συγουρα σύμφωνο να μην εισαι αρεστός αλλα να εισαι αντικειμενικός αφου φέρεις τον τιτλο β μπλοκ αυτο λυτρονη . Γιατει καλη κουβέντα δεν διαβασα ποτε για το κεαδ δεν μπωρει κατει καλο θα έχει κάνει τη στο καλο πως τον ψηφίζει ο κοζμος εκείνη που έμειναν γαιτει αν συνεχεισεται στην γραμμή Κοτη δεν θα μείνει κανένας και μην νομίζεται ότι θα είναι εύκολα να τους μαζέψουν η άλλοι αυτη του μεγκα αυτη δεν είναι απο παρθένο γέννηση τα ίδια σκατα και χοιροτερο εγω αύτα ξέρω αύτα έγραψα . Με σεβασμό Χ ΓΙΑΝΝΗΣ κ πασια Άγ σαράντα

Δεξιά στο Πωγώνι! είπε...

Μπορούμε όλοι μας να δούμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και πούμε ναι πιστεύουμε σε μια ιδεολογία και αυτή είναι η Βόρειος Ήπειρος και το ελληνικό μέλλον της. Είναι χρέος και καθήκον της Ελλάδας να στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια.

Δεξιά στο Πωγώνι

Ανώνυμος είπε...


Χρήστο Γιάννη, πριν μας πεις για τις φρουτοκουλτούρες κ τις αμπελοστεφυλιές σου πες μας πρώτα για τον κομμουνιστικό .......................................................................(αφαιρέθηκε)..........................................................................................!

Ειμαι ο χωριανος σου, αυτός που ως εχθές τον αποκαλουσες κουλιακο!! Εννοια σου κ θα σού´ρθει ο νταμπλας για την καλή!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ... που σχολιάζεις ,γιατί είσαι ένας για τα παραπάνω σχόλια .Τι σχέση έχει η επέτειος του ΟΧΙ ,με το αν ο κ. Κώττης βοήθησε τον κομουνιστή στης εκλογές

Πόσο ............... είσαι ρε ακατανόμαστε κομουνιστή

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος του ΧoΤza

Γιώργος Κώττης είπε...

Καλημέρα,
Η ένδοξη εθνική μας επέτειος του έπους της 28ης Οκτωβρίου του 1940 διδάσκει σε εμάς, σήμερα το 2012, ότι οι πατέρες μας το 1940 πολέμησαν και νίκησαν τους εισβολείς και διέσωσαν την ελευθερία της πατρίδος μας, διότι πίστευαν στις ελληνορθόδοξες αξίες και παραδόσεις του λαού μας και είχαν μέσα στη ψυχή τους αρετή. Δύναμη και τόλμη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Χρηστο Γιαννη,αν το εγραψες εσυ,γιατι τα παραδειγματα που μας εδωσες στο τελος ειναι σαν να το εγραψε ο Αλεξανδρος Αναγνωστης.Ολοι στη δημοκρατια εχουμε το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης,χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορει να λεμε οτι μας κατευασει η γκλαβα μας.Απο το 91 εχω προσπαθησει με οσο μπορεσα,να προσφερω στα κεινα,στον τοπο μου,γενικα στη Β.Ηπειρο.Δεν ξερω τι εχω καταφερεικαι αν εχω καταφερει κατι.Προσπαθησα ομως.Το Γ.Κωττη τον ξερω τα τελευτεα 16 χρονια και γνωριστηκαμε σε μια εκδηλωση της Ν.Δ και πιο μετα συνεχεια στην ΕΝΒΗ και παντα στις διαφορες εκδηλωσεις της Ν.Δ.Το 1999 οταν στο ντερμισι ηρθε ο Καραμαλης για τα εγγενια του υδραγογειου,δωρο της Ν.Δ,τον ανταμωσα παλι εκει.Αργοτερα,στην προεκλογικη του 2004,του 2007 και συνεχεια εως σημερα,εγω ως μελος της ΝΔ,παντα τον Γ Κωττη τον εβλεπα σε καθε εκδηλωση της Ν.Δ.Τον ΑΛ Αναγνωστη,συγνωμη που θα στο πω,αλλα ποτε δεν τον ειδα.Τον γνωρησα,μια εβδομαδα πριν τις τελευτεες εκλογες,που ως καλειβιωτη θα επρεπε να τον γνωριζω και δεν τον γνωριζα.Και μην μου πεις οτι ο Αλεξανδρος κατεβηκε υποψ ως β.ηπειρωτης.Στη συνεχεια και διακριτικα,μονο σε κυκλους β.ηπειρωτων το ελεγε οτι ειναι β.ηπειρωτης.Εγω του το ειπα ανοιχτα οτι που εισουν τοσα χρονια και δεν σε ξερω.Μην τρελαθουμε,χηροτερη υποψ η Ν.Δ,σε β.ηπειρωτη δεν θα εβαζε.Τωρα,οσο για το Κεαδ,λυπαμε που υπαρχουν ακομα β.ηπειρωτες που πιστευουν σε ενα παναλβανικο κομμα που ποτε δεν ασχοληθεικε μα καποιο προβλημα του τοπου μας.Βορειος

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον χωριανο μου που τον έλεγα κουλιακο οποίος με ξέρει δεν είπα ποτε ότι δεν καταγόμε απο κομμουνιστική οικογένεια ναι είναι αλήθεια αλλα εγω ήμουν αντιστασθακος όσο κανένας άλλος στο χωριό μου τουλάχιστον όσο για τον καιρο της μεταπολίτευσης δεν ασχολουμε με την πολιτηκη δεν είμαι πολιτικός αλλα είναι πατριωτης αγαπάω τον τόπο μου και το έχω αποδείξω με πράξεις φίλε χωριαναι που δεν βάζεις το όνομα σου . Αυτο είναι το κακο ότι κρυβεσται αντίθετος με εμένα που τα λέω και αφου τα λέω είναι έτοιμος να πληροσο και τι τίμημα . Όσο για τους υπόλοιπους που γνωρίζουν τον ΚΟΤΗ να μας πουν και πιο είναι Ωπος λέω εγω ζωντανά παραδείγματα γιατει ήμουν παρόν πρωσοπικα δεν τον ξέρω τον ανθροπω δεν έχω προσόπηκες διάφορες έχω συνολικές για το σύνολο . Τα προσόπηκα δεν τα Λήνο απο το διαδίκτυο τα λύνο
Πρωσοπικα μόνος μου . Αν θέλει ο κότης να ασχολειται με το β ηπειροτεικα και να είναι στο απηροβλητο κάνει λάθος δεν θα είμασται όλοι να χτυπάμε παλαμάκια αν πιστεβη αυτο είναι αλλου δεν είναι εδω αυτός να λέει ότι θέλει διαμέσου ανονιμιας πολλές φορές και να βάζει τα παπαγαλάκια του και όταν γράφουν γ.αυτόν γυρίζει το σύμπαν ανάποδα . Θα πω στον αγαπητό χ όνομα

Ανώνυμος είπε...

Τον 1.40 ότι δεν γίνεται να με βάζουν να γράφω για άλλους γράφω μόνος μου γαιτει ενοχλεθεικα απο αυτήν την ψεύτο πατριωτική παρέα Που εγω την ονομάζω Κοτη και ΣΙΑ γιατει πολέμησαν τον αλεξαντρο τόσο πολυ σαν να τον ήξεραν πολλα χρόνια και εγω προσόπηκα ήμουν ένας απο τους ηποστιρικτες το ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ξέρω πόσο " κομμουνιστής " είναι ξέρω την οικογένεια του ξέρω τα πάντα . Αλλα έχει η ζωη γυρίσματα να ήμασται καλα

Ανώνυμος είπε...

Με σεβασμό Χ Γιάννης κ πασια Άγ σαράντα

Βορειοηπειρώτης είπε...

1. Κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση δεν δημοσιεύτηκαν γιατί τα κρίναμε υβριστικά
2. Επειδή υπάρχουν πολλοί βορειοηπειρώτες με το όνομα Χρήστος Γιάννης που υπογράφει κάποιο σχόλιο, να πούμε πως δεν γνωρίζουμε ούτε τον κ. Γιάννη ούτε τους ανώνυμους που του «απαντάνε». Προς διευκρίνιση να πούμε πως, ο/οι σχολιαστής/ες από αυτά που δεν δημοσιεύτηκαν, είδαμε ότι αναφέρονται σε κάποιον που έχει ψησταριά. Για να καθησυχάσουμε τουλάχιστον αυτούς που δεν έχουν ψησταριά…

Ανώνυμος είπε...

ΧρΓΙΑΝΝΗ,με ξερεις οπως σε ξερω,να εισαι σιγουρος.Ειμαι ο 1.40 και θελω να σου πω οτι δεν επιασα οικογενειες εγω στο στομα,γιατι δεν θα απολογηθει ο Αλεξ για τις επιλογες του πατερα του πριν το 90,εγω για του δικου μου,εσυ για του δικου.Αυτην τη ψευτοπατριωτικη παρεα οπως την αποκαλεις,παντα την εβρισκα στην πρωτη γραμμη του αγωνα ,οπως κ'εσυ οσες φορες ηρθες.Μπορεις να μου πεις εσυ,ποσες φορες ειδες τον Αναγνωστη σε καπια απο τις διαφορες εκδηλωσεις που γηνοταν τα τελευτεα χρονια,ακομα και στο χορο του Καλειβιου;Οτομεας β.ηπειρωτων της ΝΔ ειναι ανοιχτος για ολους,οπως ηταν και πριν τις εκλογες.Ο Αναγνωστης,το ηξερε οτι υπηρχε αυτος ο φορεας;Οντως η ζωη εχει γυρησματακαι παρ'ολες τις δυσκολιες της εποχης,ειναι και ομορφη η ζωη...και την ομορφια την καθοριζουμε εμεις.Εσυ καλα εκαμες και τον στειριξες,εγω ομως ειχα τα αντερα να του το πω ευθεως οτι ουτε θα τον στειριζα και ουτε συμφωνησα με την επιλογη της ΝΔ στο προσωπο του.Φιλακια...οταν σου πω απο κοντα ποιος ειμαι,θα δεις οτι δεν ειμαι παπαγαλακι κανενος.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητε "κουλιάκο της kodras" δεν θα δημοσιευτεί ούτε αυτό το σχόλιο σας. Μιλάτε για τον ηρωισμό ή τουλάχιστον ότι ήσασταν θύματα του κομουνιστικού καθεστώτος και δεν έχετε τα κότσια να τα πείτε τώρα με το όνομα σας και κατηγορείτε ανώνυμα τους συγχωριανού σας...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο φίλο μου που τον ξέρω και με ξέρει . Δεν αμφισβητώ κανενός τον πατριωτισμό απλα όταν κρύβεσαι και δεν λες το όνομα σου τη να κάνω . Όσο για τον εκλεκτό σου τον Κοτη έχω τη γνώμη μου και δεν την αλλάζω γιατει αφου η νδ επέλεξε τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ο τομέας θα μπωρουσα να ήταν δίπλα ας διαφωνούσε με την επιλογή αλιος ακυρονη τον εαυτο της γιατει δεν εισακούστηκαν η απόψεις του τομέα η η νδ εκανε λάθος η ο τομέας είναι για να βγάζει τα ματια για να μην έχουμε λόγο ποτε σαν β Ηπειρώτες αλιος δεν εξηγείται όλοι υπόψ δεν θα ήμασταν αυτόν έβαλαν αυτόν στιριξαμε εγω προσόπηκα αυτο έκανα πάντα και με ΚΑΡΑΘΑΝΟ και με Μηλιωρη και τώρα με ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και αυτι θα κανό πάντα αν είναι πεδι δικο μας αυτόν θα στηρίζω με πάθος . Το δε άλλο τα έχω βάλει με τον Κοτη γαιτει συνοδεία πάντα τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και ηδα με τα ματια μου γιατει τώρα που του τα λέμε άναψε φωτιές απο παντου . Έχω ενωχληθει πρωσοπικα γιατει όσο ξέρω εγω τον αλεξαντρο δεν τον ξέρει κανένας όσο αν η οικογένεια ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ είναι κομμουνιστές δεν έχεις δεικειο . Άλλο στην πατρίδα πριν το 90 το 90 τις εκατο ήταν νοσταλγει του κομμάτος και τη δεν είναι β Ηπειρώτες ; Αλλα αγαπειται φίλε μου καλε στους β Ηπειρώτες το θέμα δεν είναι ιδεολογία είναι η πλοκαριες στα χωρια τους γιατει μιαλο για ιδεολογίεα είναι πολυ λίγοι δεν ξέρω και πόλους πολιτικούς επιστήμονες αυτοι που βγενουν μπροστά τουλάχιστον αυτούς που ξέρω εγω και άμα με ξέρεις οπος λες ξέρω πόλους η πιο πολυ είναι γεωπόνη κτηνοτροφη γιατροί δάσκαλοι αξιωματική του αλβ στρατού και κατει αλλα επαγγέλματα μην τα αραδιασο όλα και δεν είναι πεδία που τα έχει πολεμήσει το καθεστος αντίθετος τα έχει ευνωειση καλός για μένα αλλα δεν μπωρει να είναι τόσο αρνητική σε όλα αφου και εση το λες ότι στη δημοκράτεια μπωρεις να εκφραστεις ελεύθερα . Όσο για το κεαδ δεν έχω παροπιδες σίγουρα μπωρει να έχει χίλια λαθει αλλα δεν μπωρει αυτη που η ανθροπη που απαρτίζουν το κόμμα για το μέλλον να μας το πεζουν άγγελοι η δεν ξέρεις τίποτα η κατει άλλο έχεις επειδει εγω τηχενοι να ξέρω πόλους και είναι με πολα πεδία εκει και πολυ φίλος το πρόβλημα δεν είναι αυτο που λένε προς τα έξω το πρόβλημα είναι προσοπικο και όταν το πρόβλημα γίνεται προσοπικο τότε την πληρονη το σύνολο γιαυτο λεο γινόμαστε παπαγαλάκια αλον κατει ξέρω παραπάνω εγω που λέω . Σε ευχάριστω θα τα πουμε αν εισαι αυτός που πιστεβω εγω ο Α Α του Α

Ανώνυμος είπε...

To 1958 st0 h0rio Kranja kapios tote dhaskallos apo ena allo horio ekane kulako ena sihoriano mas jati dhen tu edhose ena kapuzi apo to horafi tu.Meta tin allaji tu sistima tos aftos o proin dhaskallos,ejine o apelefterotis tis voriu ipiru,stelehos tis omonias,ipopsifios vuleftis,proedhros sovaru sillogu q.l.Otan ton rotise kapios otan ihe ksanapari tin hameni eksusia jati to ekane afto to sfallma,tu apandise oti kapios eprepe na jini kulakos ,qe tin nifi tin plirose o tadhe.Iikojenja tu kulaku potes dhen asholithiqe me afto ti simvan,qe ston komunizmo qe stin dhimokratia kitazan tin dhula tus,itan qe ine agapimeni me tus simpatriotes,ashollunde me ta qina q.l.SIMBERESMA+Dhen theoro sosto ,meta apo 22 oloklira hronja dhimokratia na ashollunde inei anthropi me afta ta provlimata,otan o topos ehi tonus allon provlimaton pu zitun enosi qe sosti sinenoisi ja tin epilisi tus.Ta Kalivja Pasha kapote to onomazame horio ton gramaton,jafto min prospathite me mia ipopsifiotita apo to horio sas na gremisete afto pu htisate.Mia simvuli qe sto Hristo.Lei oti itan andistasiakos,itan jati ihe tus pllates zestus,pleonihtima pu dhen to ihan kapji thigmeni,jafto as mi rihnome lladhi stin fotja,jati dhen tha zvisi pote.Ja na olokliroso tha elega me agapi pros ollus tus sholiastes,oti mas epjase koroidha enas dhropolitis,qe emis i vurkaridhes vgazume ta aplita stin fora .+o simpatriotis apo ta KALIVJA SHUSHI+

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το χωριανο μου τον "" κουλιακο" ήρεμη σε αγόρι μου δεν σε λένε Κοτη μην τρελενεσε δεν έχω καταλάβει πιος εισαι αλλα για να μην λες το όνομα σου φαντάζομαι τη κουλιακος θα ησουνα δεν ξέρω κανέναν να καταπιεστικε τόσο πολυ απο το χωριό μου και να τον φταίω εγω δεν άσκησα εξουσία στη ζωη μου ποτε δεν ζήτησα ψήφο ποτε δεν διαχιριστικα λευτα του κόσμου ποτε παρα μόνον πρισφερα αν απο την προσφορά μου θηχτηκε ο χωριανος μου δεν έχω τη να κάνω περαστικα του αλλα όταν προσφέρω θα έχω κσι τον προτο λόγο να ζητάω που πήγαν η προσφορές μου αν αυτο πειράζει τη να κάνουνε εγω έτσι είμε σε όποιον αρεση όταν όμως βρειζεις και χάνεις την ψιχρεμια σου χορις λόγο γιατει εγω τον Κοτη τον ξέρω απο δροπολη δεν τον ξερο απο τα καλύβια . Με τους χωριανους μου δεν μιλαω επο το Ίντερνετ αν σύμφωνο η διαφωνο τα λένε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα ματια αφου γνωριζομασται τη σημενη αυτο ότι θα μου ακυρώσεις της φιλοδοξίες η θα μου κοψεις της εισπράξεις στο προτο δεν έχω φιλοδοξίες και στο δεύτερο δεν έχω δει και το χαηρη σας ποτε γιαυτο "φτώχε " μου άνθρωπε Κοιμασε με τα παπούτσια φτωχός στα μιαλα ένοω χ Γιάννης κ πασια Άγ σαράντα με αγάπη στο χωριανο μου

Ανώνυμος είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για την συνωμοσία του ονόματος διευκρινίζω εδώ ότι τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω ανήκουν σε άλλον ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ, που προσωπικά μου είναι εντελώς άγνωστος και κατά σύμπτωση έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο facebook που υπάρχουν πολλά προφίλ με το ίδιο όνομα αλλά εγώ το δικό μου το έχω με φωτογραφία για επιβεβαίωση και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία μου ως και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Ειπωθήκαν διαφορά, για τα οποία δικαίως ανησύχησαν οι φίλοι μου, πως μέσα σε αυτά αν είμαι εγώ η όχι και μάλιστα επιμένανε να παρέμβω αποτρέποντας την κάθε παρεξήγηση που θα πρόβαινε από αυτά που γραφτήκαν παραπάνω.
Ήμουνα ένα τριήμερο απάνω στα βουνά του ΟΧΙ με δουλειά, κάτι που αύξησε την υποψία πως η πίσω από αυτά είμαι εγώ η κάποιος έστησε όλο αυτό το παιχνίδι.
Ο λεγόμενος ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, λόγω παρεξήγησης, στο δικό μου περιβάλλον, αν έχει την καλοσύνη ας το διευκρινίσει γιατί από τα γραφόμενα πάρα ολίγον να μας φέρετε σε σύγκρουση με την γειτονιά χωρίς λόγω από το πουθενά
Άλλωστε δεν του λείπει το θάρρος γράφοντας δημοσίως το όνομα του, κάτι που τον τιμά και νομίζω πως θα αποκαταστήσει την παρεξήγηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ιστορικός λαογράφος
και κάμεραμαν
ΓΛΥΝΑ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καμία παρεξήγηση να μην υπάρχει έχω βάλει το όνομα μου τι χοριω μου και απο Άγ σαράντα Σκοπημος για να μην υπάρχει παρεξήγηση με εσάς γιατει έχει ξανα γεινει κσι στο f/β και αρπαχτικες τζάμπα τη να κάνω εκτός να Αλαξω όνομα δεν γίνεται . Αίμαι ενηλίκος και αναλαμβάνω κσι την ευθύνη δέν γίνεται να λασπονομε όλοι μέρα απο το πρωι μέχρι το βράδυ στο όνομα της ανονιμιας τη στο διαβολο αγωνας είναι αυτός με φαντάσματα δεν σκοτονομε κανέναν ούτε θα του κόψουμε καμία " μπουρσα " ούτε " σπρεγκουλια " δεν θα του δοσουμε που κρύβονται τη εχουν να φοβηθούν αυτο το θέατρο του παραλόγου δεν μπωρό να το καταλάβω έχω κάνει τα πάντα στη ζωη μου αλλα ρουφιάνος κσι πουστης δεν έχω κάνει τη είναι αυτο εκείνος έτσι εκείνος αλιος απλα ενωχληθεικα και έγραψα για ευτο που ενωχλιθηκα τη στο καλο μάθημα θα μου κάνουν τη τα λέω και πιόν θα υποστηρίζω εγω αυτόν που στιριζα για μένα είναι νικητής μόνον που τόλμησε αυτο μετράει απο την ώρα που τον πίστεψα τέλειοσε είναι νικητής . Εγω να πιστεβω αλλα και να γληφομε με άλλους δεν το κανό τη να κανομε έτσι με εκανε η μάνα μου δεν θα Αλαξω για κανέναν . Τη είναι και αυτο απο τη μια βρειζεις και απο την άλλη γλυφεις . Διάφορες στα πιστεβω έχουμε δεν θα χαλάσουμε και της προσόπηκες φιλίες με μερικούς που γνωριζομασται αλίμονο έχω ένα σορό φίλους που σε καθε εκλογική αναμέτρηση ήμασται απέναντι αλλα τη πιάβη να ήμαστε φοιλοι τη είναι αυτο τι 2012 ήμαστε δεν έχουμε πόλεμο ταξικό κουλιακος κομμουνιστής και πράσινα άλογα τη είναι αύτα τόσο πλυ μακσκια έχουμε κρίμα . Μια συμβουλή να βρούνε καμία δουλίτσα τα παλικάρια και να αφισουν τη πολιτική γιατει τα βλέπω να πανε πίσω και χωρις βρακι γιατει με τίποτα άλλο δεν τα βλέπω με σεβασμό χ Γιάννης κ πασια .. Επειχειρματειας !! Και όχι πολιτικός εγω δεν ξέρω απο αυτα και συγνώμη ανπικραθηκε κανένας αν ναι να να καθυση στο σπιτη του να βοηθάει τη γυνεκα του Γιατει με όσο ξέρω πιο πολυ αυτές δουλεβουν αυτη την εποχή να πεξουν αυτο το ρόλο γιατει με ότι βλέπω άρχισαν σαν η γυνεκουλες πια είναι πιο πολυ " π " πατριοτησα δηλ

Ανώνυμος είπε...

File H. Jani me tin mangja pu mas pullas os epihirimatias ,telika dhihnis oti ise adhjorthotos qe paramenis opos se onomazi o kulakos.Mas ta ehis priksi les qe ise o ONASIS tis vorio ipiru.Sinilthe qe simberifersu kalitera ,qe min patas qe kakollogas ton kosmaqi pu ine horis dhulja,jati osa ferni to lepto dhen ta ferni o hronos.S I M A Z E P S U...........

Δημοσίευση σχολίου