Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εκπομπή στο TV KLAN για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της στην Αλβανία


Μεταξύ των καλεσμένων στην εκπομπή “OPINION” ο Σπύρος Ξέρρας και ο Αναστάσης Αγγελλής.
Η κρίση της Ελλάδος, μεταδίδεται ως πρώτη είδηση τις τελευταίες μέρες στα αλβανικά μέσα, όχι μόνο για την διεθνή απήχηση αλλά για την άμεση επίπτωση που έχει στην οικονομία της Αλβανίας και γιατί το 25% του συνολικού πληθυσμού της Αλβανίας είναι στην Ελλάδα.
Καλεσμένοι στην δημοφιλέστερη πολιτική εκπομπή “Opinion”, με παρουσιαστή τον Bledi Fevziu, ήταν η σύμβουλους του πρωθυπουργού της Αλβανίας για θέματα οικονομίας Suzana Guxholli, ο ελληνικής καταγωγής Υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρρας, ο επίσης ελληνικής καταγωγής πρώην υπουργός

οικονομίας και στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αναστάσης Αγγελής, ο πρώην πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα Bashkim Zeneli, ο οικονομολόγος Ardian Civici που οτιδήποτε ελληνικό το βλέπει αρνητικό και μάλλον τον κάλεσαν για την απαιτούμενη ένταση για θεαματικότητα, ενώ υπήρχε και ανταπόκριση από την Αθήνα από τον Ρομπέρτ Γκόρο.
Η συζήτηση κάποιες φορές απέκτησε πολιτική ένταση, κυρίως μεταξύ του σοσιαλιστή Αγγελή και της συμβούλου του Μπερίσα ενώ δεν έλειψε και η εθνική ένταση όταν ο τζιτζιφιόγκος Civici, προσπαθούσε να αμαυρώσει την εικόνα της Ελλάδος και έβλεπε την Αλβανία και τους αλβανούς ως θύματα της, με τους δύο έλληνες Ξέρρα και Αγγελή να του απαντούν  ανάλογα. Ο κ. Ξέρρας μάλιστα ολοκλήρωσε την τελευταία τοποθέτηση του λέγοντας στα ελληνικά «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»!

Όλη η εκπομπή εδώ

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, όσο και αν το θέλουν οι σκατιάριδες που τόσα χρόνια έφαγαν ψωμί και λίγδοσε το έντερο τους, που ήταν ψωφοπείνηδες, και τώρα χαίρονται για την κατάσταση της ΕΛΛΑΔΑΣ. Δεν μπωρούν να καταλάβουν ότι θα ξαναπεινάσουν αν πτωχεύση η ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι προδώτες του ελληνισμού αλλα όχι τόσοι που θέλει να υποστηρίζει η κλίκα. Οι περισσότεροι απο αυτούς τους λίγους προδότες είναι εντώς της κλίκας και όχι έξω απο αυτή.
Ο Σπύρος Ξέρρας μπορεί να έκανε κάποιες επιλογές που του τις επέβαλαν οι φιλοδοξίες του αλλα είναι αμαρτία κάποια βολεμένα φερέφωνα απο εδω και απο εκει να τον αποκαλούν προδότη. Ας κάνουν αυτα που έκανε ο Ξέρρας και η οικογένεια του για τον ελληνισμό και μετα να μιλάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ CIVICI.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ,Ο BUXHUKU KAI H ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ(ΑΛΒΑΝΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600-800 ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ.Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ:800000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ 17000000000 ΕΥΡΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ 21250 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,Η 1770 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΚΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

oso kai na prospathoun ta gnosta ferefona tis klikas na valoun tin tampela tou prodhoti ston kserra den yparxei periptosi na to kataferoun giati sti sineidhisi tou aplou kosmou einai o anthropos pou itan dhipla tous panta apo tote pou itan proedhros omonoias argyrokastrou mexri kai tora pou einai ypourgos,oloi kseroun gia tous agones tous dikous tou kai tis gynaikas tou gia tin voreio ipeiro panta stin proti grammi itan kai oi dyo antitheta me ta stelexoi tis klikas pou itan panta stis teleytees,as vgaloun aloi elegan to fidhi apo tin trypa.kai epeidhi tha vgei i efi na mas pei tora gia prodhotes kai ta sxetika as min ksexnaei kai ayti oti 3 xronia prin itan kolitari tou kai tote itan aksios ellinas agonistis,mexri pou edhose to sima o vaggelis kai ksekinise o polemos.

Ανώνυμος είπε...

re paidia eida to binteo alla den akousa kati sta ellinika se pio lepto to leei?

Δημοσίευση σχολίου