Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Άλλη μία πλακέτα στον κ. Ριζόπουλο παρακαλώ!!!

Αργυρόκαστρο: Οι Ιταλοί ανοίγουν Προξενείο, o έλληνας πρόξενος σταματάει τη χρηματοδότηση για τη μετακίνηση των μαθητών των ελληνικών σχολείων
 Γράφει ο Ευλογητός
Αυτό αν είναι για γέλια και για κλάματα. 
Την προηγούμενη βδομάδα στο Αργυρόκαστρο έλαβαν χώρα δυο γεγονότα που μόνο θλίψη προκαλούν στο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Η Ιταλία λειτούργησε επισήμως Προξενείο στο Αργυρόκαστρο. Μάλλον στην τελετή υπήρξε και ο έλληνας βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Αλβανικής Βουλής, Βαγγέλης Τάβος, ο οποίος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για το γεγονός, αφού είχε δίπλα του τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στο Αργυρόκαστρο, τον κ. Ριζόπουλο.   
Συνήθως οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ανοίγουν Προξενεία εκεί που λειτουργεί άλλο προξενείο χώρας της ΕΕ. Και το Ελληνικό Προξενείο λειτουργεί στο Αργυρόκαστρο από το 1992, γιατί εδώ υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων.


Εγκαίνια Ιταλικού Προξενείου
Στο Αργυρόκαστρο
Κατά παράβαση αυτής της αρχής η Ιταλία ανοίγει Προξενείο στο Αργυρόκαστρο (έχει και στην Αυλώνα) όπου ο μόνος πολίτης της ΕΕ εκεί είναι ο φραγγοβαλεντίνος Ριζόπουλος (η καταγωγή του από την Πελλοπόνησο). Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, με την πλακέτα της Ομόνοιας παραμάσχαλα, εμπνευσμένος από την τελετή, πάει στο γραφείο του και βγάζει φιρμάνι να μην χρηματοδοτούνται τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εναπομείναντες βορειοηπειρώτες μαθητές στα σχολεία. Έτσι βάζει κι αυτός τη δική του ταφόπλακα στην παιδεία των βορειοηπειρωτών. Εις αναγνώριση αυτής της ενέργειας και των προηγούμενων η δική μας Ομόνοια του απένειμε πλακέτα.
Τώρα τι φεύγει, τι δε φεύγει ο Ριζόπουλος από το Αργυρόκαστρο, τη ζημιά την έχει κάνει, την αποστολή την έχει ολοκληρώσει. Οι Ιταλοί, εν μέσω της ζάλης της οικονομικής κρίσης, ανοίγουν Προξενείο (δεν τσιγκουνεύονται στα λεφτά), ο Ριζόπουλος σταματάει το λεωφορείο, με το πρόσχημα ότι το εθνικό κέντρο βιώνει κρίση και κάνει περικοπές. Να μας ζήσεις, μωρέ  Ζήση, όπως λέει και η Μαλέκω.

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ο φιλαράκος μας , δεν λεει να ξεκουμπιστεί αν δεν μας καταστρέψει ολοκληρωτηκά ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΛΟΓΗΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ....ΚΩΘΩΝΙΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.... ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:"ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όσο ποιο γρήγορα να κάνομε πέρα το Ντούλε που κυκλοφοράει στον τόπο μας μόνο με τους νεκροθάφτες του ελληνισμού. Το δικό του συντικάτο με σνάϊπερ Ριζόπουλο και Σπαχίου είναι μεγάλο κακό. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στον τόπο μας.Όσο για το ΜΕΓΚΑ, που είναι μόνο ελληνικό κόμμα και άρχισε να ρίχνει σταθερά βήματα δημοκρατίας, να το στηρίξουμε ίσως να γίνει ο Σωτήρας μας. Ο ΥΠΕΞ κύριος Δήμας καλά θα κάνει να ρίξει τα μάτια και σε εμάς τους έλληνες των 3000 χρόνων και κάνει κάτι. Ο αρχηγός του ο Αντώνης νομίζω θα μας θυμηθεί και θα βάλει το χέρι του. Έχει δίξει ότι είναι πατριώτης.

Ανώνυμος είπε...

Χαχααχαχαχα..... Ξέρετε τι μου θυμιζετε..;;;;; Το πάντα coca cola.... Ότι και να λέμε πεταζεστε και κάνετε και μια διαφήμιση του mega λες και ο κόσμος είναι ζώα .. Χαχαχαχα ποσο Βορειοηπειρώτες είστε... Μα πόσο.... Πάντως αυτο για το ριζοπουλο αν ισχύει ντροπή και αίσχος. Ποσα ήταν πια αυτα τα λεφτά Που θα σώσουν το ελληνικό κράτος; Ντροπή και σε αυτόν και στο ελληνικό κράτος

Ανώνυμος είπε...

Τώρα η μόνη ελπίδα μας για να βάλει φράγκα για τη μεταφορά των μαθητών είναι η Εκκλησία μας. Κάντε κάτε Άγιοι Πατέρες μας. Ο Ριζόπουλος πάει να μας ξεριζώσει!

Ανώνυμος είπε...

11-06..
gia to Rizopoullo einai aisxos enw gia sas pou tou dwsate plaketes kai sygxaritiria den einai e ??
Koitakse ta mayra xalia sou ki ase to MEGA sta dika tou...karagkiozi !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΤΑΒΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ;ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12:02 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ........

Δημοσίευση σχολίου