Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χρήστος Αργύρης: Ο Ντούλες ηγείται λέσχης πτηνολογίας και το νέο κόμμα είναι αποτέλεσμα του εγωκεντρισμού του


Απάντηση στις δηλώσεις Ντούλε στο «Ράδιο Άστυ» για το ΕΕΜΜ-MEGA.  
Μετά και την ρητορεία των πρασίνων συμπαθέστατων πτηνών υπό μορφή μιας ελιτίστικης λέσχης με εγχάρακτα καθεστωτικά στερεότυπα που θυμίζουν έντονα συμπεριφορές και λογικές περασμένων δεκαετιών που πλήγωσαν βαθιά τον Ελληνισμό, εναντίον του κόμματος των Ελλήνων έρχεται ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ευάγγελος Ντούλες μετά από ενάμιση χρόνο από την   ίδρυση του ΕΕΜΜ - MEGA να σπάσει τη σιωπή του.


Προσκεκλημένος στην ραδιοφωνική εκπομπή Βόρειος Ήπειρος.GR και ερωτηθείς από την δημοσιογράφο Αθήνα Κρεμμύδα να καταθέσει την άποψη του για την ύπαρξη του κόμματος στην πολιτική σκηνή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Εν αναμονή  λοιπόν, ενός απολογητικού λόγου στα πλαίσια της αυτοκριτικής και της ανάληψης των ευθυνών για την απομάκρυνση του Ελληνισμού από τους φυσικούς του στόχους, επιβεβαίωσε για ακόμα μια  φορά  τον άκρατο λαϊκισμό που χαρακτηρίζει την ελιτίστικη λέσχη της οποίας ηγείται.
      
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πέραν της επιτακτικής ανάγκης της αυτόνομης πολιτικής εκπροσώπησης των Ελλήνων το κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" δεν είναι δημιούργημα κάποιων σκοτεινών συνωμοτικών κέντρων, όπως  ορίζει η λέσχη πτηνολογίας, άλλα δημιούργημα του δικού του εγωκεντρισμού και της δικής του αδιαλλαξίας.
Αν απεγνωσμένα ψάχνει να επιρρίψει ευθύνες για  την δικιά του ανευθυνότητα σε άλλους,θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε να μην ψάξει το πρόβλημα  πέραν του ιδίου.

Είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε με κάθε πολιτική τάση που εκφράζεται μέσα από την Εθνική Ελληνική Μειονότητα ,μέσα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου για την ένωση όλων προς μια κοινή συνισταμένη, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την διεκδίκηση των δικαίων αυτού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου
του Κόμματος « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πτηνά δεν είναι σίγουρα όλοι αυτοί που στήριξαν την ΟΜΟΝοΙΑ και το ΚΕΑΔ στις εκλογές Χρήστο καλε μου. Και αν νομίζεις ότι με χαρακτηρισμούς θα αποκτήσεις πολιτικη υπόσταση σου είπε ψέμματα ο Μπαμπας Μπεζιανης. Εκείνος δεν θα λειτουργούσε ποτε έτσι. Χαλάρωσε λιγάκι, χαλάρωσε...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον!!! κύριε αντιπρόεδρε... δεν αρμόζει σε ανθρωπο που εκπροσωπεί τον θεσμό που εσύ εκπροσωπείς και από την θέση που σε ανέδειξαν, να μιλάς με τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Πάντος επειδή μου φαίνεσαι νεανίας με ανοιχτά μάτια, τι θέλεις στην "λέσχη των εγωιστών"??? έλα στην λεσχη των πτηνών, υπάρχει άπλετος χώρος για ένα πτηνό με ανοιχτά μάτια (μπούφος)....
ΑΝώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κλασική μέθοδος που ακολουθούν όλοι οι αποτυχημένοι στην πολιτική ζωή του τόπου μας…
Αντί να πούνε δυο πράγματα για το κόμμα που εκπροσωπούν ή για το ποιόν τους και τα έργα τους, ώστε να τους μάθει ο κόσμος, αρχίζουν και βρίζουν τα πάντα και τους πάντες μήπως και έτσι καταφέρουν να χορτάσουν την εγωιστική πλεονεξία τους.

«Μπράβο» Χρήστο Αργύρη!!!

Καλή αρχή έκανες στην πολιτική σου σταδιοδρομία!!! Έδειξες σε όλους το ήθος που σε διακατέχει…. φυσικά για λαϊκισμό δεν θα μπορούσε να σε κατηγορήσει ούτε κάν ο Ντούλε αφού όλα όσα προσάπτεις (γενικά και αόριστα) τα τεκμηριώνεις πλήρως.

Υ.Γ. Δεν πας να βοσκίσεις κανένα πρόβατο λέω εγώ, μπας και φανείς κάπου χρήσιμος…

αριστερα είπε...

τι στο διαολο ολοι απο το ιδιο μαγαζι ψωνιζουνε; για να γραψουν πεντε λεξεις συμβουλευονται 150 λεξικα;
Ασε που ειπε και την Αθηνα δημοσιογραφο!

Ανώνυμος είπε...

poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poulpoul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul poul

lefteris anagnostis είπε...

μπραβο χρηστο!!
κανε τη δουλεια σου κ ασε τα τσιρακια του dule να κακαριζουν

Ανώνυμος είπε...

Ti egine paidia toy KEADa sas tsouzei pou o Argiris ta leei ta pramata opos einai? an prosexate tha blepate oti me to arthro dinei tin katallili apantisi sto dule giauta pou eipe sto radio asty. ti tha prepe diladi? na zitisei kai sugnomi???
kai sy 7:18 otan leei gia ptina prasina logika ennoei papagalakia (gia osous kanoun tous boufous) ta blogs opos deropoli k.a
esy aristera min anisixeis to dimosiografiko pronomio den tha sto parei kaneis

Ανώνυμος είπε...

Φραστανη και Λιουγκαρη μισολιαζαρατινοι λενε στη Δροπολη..γιατι τις κοτες εκει τις λενε pule!!το αγορι με τον γιακα ομως την κατεχει την ελληνικη (και την πολιτικη)..ειχε δασκαλο τον Μπεζιανη φαινεται,ελπιζω να μην καθοταν στο ιδιο θρανειο με την Κωνσταντινα+++++++

Ανώνυμος είπε...

Εγω εχω μια απορια.οι κοτες και οι αλβανοι παρακαλουντε να μην απαντησουν γιατι δεν λαμβανονται υποψιν μου..αν φυγει ο Ντουλες αυτο το κομμα θα εχει λογο υπαρξης?αν παραιτηθει αυριο ο Ντουλες συμφωνα με την εικονα που μου εχει σχηματισει αυτο το κομμα δεν εχει λογο να δρα στα βορειοηπειρωτικα δρομενα,αφου ολη η πολιτικη που ασκει ειναι το πολιτικο κατι οχι μονο "θαψιμο" του Ντουλε.αν δεν απεμπλακουν απο τον Ντουλε εκει στο mega τοτε η πολιτικη τους σταδιοδρομια θα ειναι πολυ συντομη γιατι αυτο που βγαζουν σαν εικονα ειναι πως δεν τους νοιαζει να ασκησουν πολιτικη για το καλο του τοπου αλλα για να βγαλουν απ'τη μεση τον Ντουλε που τους κοβει την φορα προς την καρεκλα

Ανώνυμος είπε...

2:02 θα σου απαντήσω εγώ πολύ απλά που δεν είμαι ουτε αλβανός ούτε κότα. Το ΕΕΕΜΜ θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνει κόμμα αποδεσμευόμενη απότο παναλβανικο κεαδ και κάνει ανοιχτες εκολγές από τη βάση. Γιατί το να φύγει ο Ντούλες και να έρθει ένα αλλο ντουλάκι στη θέση του με άλλο όνομα φυσικά δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είναι ο ντουλε το θέμα σαν πρόσωπο αλλά το καθεστώς και η νοοτροπία που εγκατέστεισε. Πιστεύω να σε κάλυψα.

Ανώνυμος είπε...

ανορθόγραφε 12:12 για τους Φραστανιώτες θα προσέχεις πως μιλάς.Το αγόρι με το γιακά τα κατέχει τα ελληνικά διότι είναι η μητρική του γλώσσα εν αντιθέση με εσένα που χειρίζεσαι άπταιστα μάλλον την αλβανική παρά την ελληνική.Δεν πειράζει κανε μια προσπάθεια να βελτιωθείς.

Δημοσίευση σχολίου