Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απεβίωσε ο τέως των Αλβανών


Ο διεκδικητής του αλβανικού θρόνου, Λέκα Ζογκ ο πρώτος, πέθανε σήμερα σε ηλικία 73 ετών σε νοσοκομείο των Τιράνων.
Τις τελευταίες ημέρες κρατείτο στη ζωή με την υποστήριξη οξυγόνου. Είχε εισαχθεί στις 15 Νοεμβρίου  στη νευροχειρουργική κλινική παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες και στη καρδιά.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αποσυρθεί τελείως από την κοινωνική και πολιτική ζωή.

Οι πολιτικές δραστηριότητες του εκτελούνταν από το γιο του, πρίγκηπα Λέκα και τους ηγέτες του «Κόμματος της Νομιμότητας», που είναι υπέρ της μοναρχίας.
Τα τελευταία χρόνια ο 73χρονος κινούνταν μόνον με αναπηρική καρέκλα μετά από τραυματισμό του στο πόδι και της επιδείνωσης της υγείας του.
Πηγή: inanews

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

ο απόγονος ενός λήσταρχου που νόμιζαν ότι θα γίνουν βασιλιάδες!

Ανώνυμος είπε...

το θανών πάντα τον τιμάμε δεν το βρίζουμε

Ανώνυμος είπε...

το θανων ναι, οχι τους βρυκολακες

Ανώνυμος είπε...

μικρέ μου αδελφέ, εισαι επηρεασμένος από τα κομούνια , τουλάχιστον αν είχε επικράτησή η μοναρχία στην Αλβανία δεν θα γέμιζαν το ΣΠΑΤΣ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΕΛ Η ΚΡΟΥΓΙΑ με Ελληνες οι οποίοι ζητούσαν να υπάρχουν σχολεία και μετά οι εισαγγελικοί, όπως ο δικός μας SPIRO PECI, που τελικά διετέλεσε και βουλευτής της συχωρεμένης ΟΜΟΝΟΙΑ, τούς καταδίκαζαν ως κατασκόπους των μοναρχοφασίστων .

Ανώνυμος είπε...

re mipos ta tentose o dule k einai se penthos ta tsirakia tou? auta einai,pirane grami na min asxolithoun me to sigkekrimeno thema giati eginan rezili. perastika sas ore noumera ektos ki an itan epithimia tou antiproedrou k pigate stin kidia tou leka pou toso polu latrepse.

pou einai ta tsirakia oeo!!

Δημοσίευση σχολίου