Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πενία χασίς κατεργάζεται...


Με νταλίκες μεταφέρουν το χασίς από την Αλβανία! 
Καθημερινές οι συλλήψεις στην Ήπειρο!
Καθημερινές σχεδόν είναι οι αστυνομικές επιχειρήσεις για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.
Οι έλεγχοι στο εθνικό οδικό δίκτυο είτε τυχαίοι, είτε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών τις περισσότερες φορές βγάζουν... λαβράκι. Μία ακόμη επιτυχία προστέθηκε στο ενεργητικό της τοπικής Αστυνομίας, η οποία το βράδυ της Κυριακής, στο Χάνι Δελβινακίου μπλόκαρε άλλα 22 κιλά χασίς, τα οποία έρχονταν .. 

..από Αλβανία και προορίζονταν για τις ελληνικές «πιάτσες».  Όμως αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού το βράδυ του Σαββάτου άλλα 22 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στα Κτίσματα Πωγωνίου, ενώ το… μενού περιελάμβανε και κοκαΐνη.

ΠΛΟΥΣΙΑ Η…ΣΟΔΕΙΑ!
•Στο Χάνι Δελβινακίου (στο 57ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κακαβιάς), ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ιωαννίνων και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο Αλβανοί 45 και 46 ετών, να κινούνται με κατεύθυνση προς Γιάννινα με δυο αλβανικά Φορτηγά αυτοκίνητα.  Σε έλεγχο των αστυνομικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν   και κατασχέθηκαν:
3 Στην καμπίνα του οδηγού του πρώτου φορτηγού 10 δέματα με κάνναβη βάρους  11.060 γραμμαρίων.
3 Στην καμπίνα του οδηγού του δεύτερου φορτηγού 10 δέματα με κάνναβη βάρους  11.015 γραμμαρίων.
•Στα Κτίσματα Πωγωνίου, κοντά στην Κακαβιά, το Σάββατο βράδυ συνελήφθησαν  τρεις Αλβανοί λαθρομετανάστες, ηλικίας 23, 22 και 24 ετών, φορτωμένοι με χασίς, το οποίο προόριζαν να διαθέσουν στην ελληνική αγορά. Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου,   βρέθηκαν  στην κατοχή των τριών Αλβανών 2 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 28 δέματα με ινδική κάνναβη βάρους περίπου 22 κιλών. Οι Αστυνομικές Αρχές αναζητούν έναν ακόμη δράστη που συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών και ο οποίος διέφυγε σε παρακείμενη δασώδη περιοχή.

ΚΑΙ ΚΟΚΑΪΝΗ…
• Στα Γιάννινα και πάλι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ύστερα από μεθοδική αξιοποίηση πληροφοριών, πέτυχαν τη σύλληψη Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών, ηλικίας 44 ετών. Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου και κατασχέθηκε μία συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε κοκαΐνη, μικτού βάρους  91 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.
• Στα Γιάννινα την Παρασκευή το βράδυ σε άλλη επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν, ένας 21χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί, ηλικίας 18 και 17 ετών, για  προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Κατά τη διάρκεια ελέγχου οι δύο αλλοδαποί πέταξαν  στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης 20,9 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Αλβανοί είχαν προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 21χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ…
Πολλά ήταν όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο τα περιστατικά με κατοχή ναρκωτικών που εξιχνίασαν οι Αστυνομικοί σε Ηγουμενίτσα και Άρτα.  Πιο συγκεκριμένα:
•Στην Ηγουμενίτσα το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς   της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας ένας 35χρονος Έλληνας  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος,  βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 3,7 γραμμαρίων.
•Στην Ηγουμενίτσα και πάλι  από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος Αλβανός αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα ύστερα από έρευνα  στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους  47 γραμμαρίων.  Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, επίσης, ότι του έχει επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα.
• Στην Ηγουμενίτσα και πάλι οι Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 33χρονο Πακιστανό  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν  εντόπισαν στην κατοχή του μια συσκευασία με κάνναβη, βάρους 3 γραμμαρίων.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ…
• Στην Άρτα το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη  από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας  Άρτας, ένας 27χρονος Έλληνας γιατί μετά από έλεγχο εντοπίστηκε στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,20 γραμμαρίων.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ξύπνησαν η αστυνομικές αρχές και συλλαμβάνουν τα ναρκωτικά. Το έργο της αστυνομίας στο θέμα αυτό, πέρα από τις συλλήψεις, είναι μεγάλο και το όφελος που προσφέρουν στη χώρα είναι τεράστιο. Η ζημία που γίνεται στην Ελλάδα και στις περιοχές που ζουν οι βορειοηπειρώτες ,κυρίως από τα ναρκωτικά τα οποία προέρχονται από την Αλβανία ,είναι τεράστια .
Πρώτον και βασικό, τα ναρκωτικά, σκορπίζουν το θάνατο στη νεολαία και χάνονται τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές ενώ και για την απεξάρτηση το κράτος δαπάνη τεράστια κονδύλια.
Δεύτερον φεύγουν από την χώρα εκατομμύρια Ευρώ (πιθανών και δις ) τα οποία μεταφέρονται στην Αλβανία ενισχύοντας την οικονομία τους.
Τρίτον τα λεφτά επενδύονται στην Αλβανία από τους εμπόρους ναρκωτικών ( και όχι μόνο γιατί μερίδιο παίρνουν και άλλοι) κατασκευάζοντας διάφορες παραγωγικές μονάδες ,υπερσύχρονες σε πολλές περιπτώσεις , αντικαθιστώντας σιγά-σιγά της εισαγωγές διάφορων προϊόντων από την Ελλάδα. Και ακόμα χειρότερο λόγο και του φθηνού εργατικού κάποια στιγμή θα κάνουν και εξαγωγές προς Ελλάδα πλήττοντας εν μερί έτσι τις εδώ μονάδες παραγωγής .
Τέταρτον αγοράζουν συνεχώς γη και επενδύουν στις περιοχές που ζει ο συμπαγείς Βορειοηπειρωτικός πληθυσμός .
Πέμπτο Οι έμποροι αυτοί ναρκωτικών στην πλειοψηφία τους, μετά και την νομιμοποίηση των εσόδων σε διάφορες επιχειρήσεις, για να καλυφτούν «γίνονται»οι ποιο φλογεροί «πατριώτες –εθνικιστές» και αντί-έλληνες. Όσοι ζουν στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου το γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα.
Οι αλβανοί λόγο του πολλαπλού οικονομικού και εθνικού , γ’άυτους, οφέλους τρίβουν τα χέρια τους και γ’αυτο έχουν αφήσει ελευθέρα τη διακινήσει ναρκωτικών ανεξαρτήτως το δήθεν ,για τα μάτια, συλλαμβάνουν κανέναν . Είκοσι χλμ από την Κακαβιά ,στο Λαζαράτι ,υπάρχει η μεγαλύτερη φάρμα χασίς στην Αλβανία που ακόμα και πάνω στις στέγες είχε φέτος σπαρμένο χασίς. Μιλάμε για εκατοντάδες τόνους .
Ήταν δύσκολο για τους έλληνες ευρωβουλευτές να το ανέφεραν το θέμα στην Ευρωβουλή και να απαιτούσαν μέσα στο καλοκαίρι, όταν οι φυτείες φαίνονται από παντού, να επισκεπτόταν μια επιτροπή της Ευρωβουλής το χωριό αυτό ,ήθελαν δεν ήθελαν οι αλβανοί ,έτσι ώστε να έβλεπαν από κοντά την κατάσταση και να κολλούσαν στον τοίχο τοn “bac” Berisha; Περισσότερο από όλες της Ευρωπαϊκές χώρες η Ελλάδα πλήττετε περισσότερο από το θέμα αυτό .

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ανώνυμε φίλε μας, οτι το πρόβήμά σου δεν είναι τα ναρκωτικά, αλλά ο "bac Berisa". Katalaba, oti enikeis ston pisoglenti Rama.

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ ανώνυμε τους έχω γραμμένους και τους δυο να μην σου πω που. (καταλαβαίνεις πιστεύω ).Αν εσένα δεν σε ανησυχεί το θέμα πρόβλημα σου ας το καταλάβουν οι υπόλοιποι.

Δημοσίευση σχολίου