Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΕΛ 16 ΑΣΤΕΡΩΝ


Ο ΑΠΟΕΛ, πήρε βαθμό στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ (0-0) και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!  
Βίντεο αφιέρωμα

Το “όνειρο” του ΑΠΟΕΛ δεν έχει τέλος. Η κυπριακή ομάδα διατήρησε το αήττητο, μένοντας στο 0-0 με την Ζενίτ και πανηγύρισε την πρόκριση στην φάση των “16”, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ρώσοι έκαναν τα πάντα. Πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ο Σπαλέτι χρησιμοποίησε κάθε επιθετικό όπλο που είχε στη διάθεση του.

Με τον Πάρντο να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά, τους υπόλοιπους δέκα να δίνουν και την... ψυχή τους και την τύχη να του χαμογελάει ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και πλέον την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σαχτάρ θα παίξει για την πρώτη θέση του ομίλου.

Να σημειωθεί πως το ματς στην Αγία Πετρούπολη διακόπηκε δύο φορές λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατότητα στο... μισό μέτρο.

Οι συνθέσεις
Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Κρισίτο, Λομπάερτς, Χούμποτσαν, Σιρόκοφ (88' Λάζοβιτς), Ζιριάνοφ (55' Μπίστροφ), Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Μπουκάροφ, Ντάνι
 
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Πίντο, Αλεξάνδρου (46' Ηλία), Σολωμού, Αϊλτον (67' Γιάχιτς), Τριτσκόφσκι (90' Αντόρνο)







2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο για ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ διαβάζουμε.....τυχαίο....????δε νομίζω....!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου