Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δημοσκόπηση για την απογραφή


Ο διάλογος που έπρεπε να γίνει πριν από αρκετούς μήνες για την απογραφή, συμπυκνώθηκε μία εβδομάδα πριν και  μετά την αρχή της απογραφής στην Αλβανία, η οποία ξεκίνησε την 1η και θα διαρκέσει μέχρι τις  20 Οκτωβρίου. Παρόλο που καμία άποψη δεν φαίνεται να υπερτερεί, θεωρούμε πως τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ, το θέμα εξαντλήθηκε και το μεγάλο ποσοστό των Βορειοηπειρωτών έχουν λάβει την απόφαση τους. Οι δημοσκοπήσεις μέσο ίντερνετ δεν είναι τόσο αξιόπιστες (αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που τις σταματήσαμε) αλλά θεωρούμε πως..

..θα ήταν χρήσιμο να προσπαθήσουμε να καταγράψουμε αυτή τη στιγμή τις προθέσεις των συμπατριωτών μας. Από έναν υπολογιστή μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά αλλά είναι κάποιοι που μπορούν να ψηφίσουν  περισσότερες. Παρακαλούμε θερμά να μην το κάνουν! Είμαστε βέβαιοι πως όλοι έχουν τις αμφιβολίες για την απόφαση που πήραν και στηρίζουν και καμία στάση δεν είναι απόλυτα κατακριτέα οπότε δεν έχει νόημα να αλλοιώνουμε την ψηφοφορία. Το αποτέλεσμα θα ήταν χρήσιμο για όλους, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το περιεχόμενο των ερωτήσεων έχουν ως εξής:
Τι Θα κάνετε στην απογραφή;
        1.      Μένω στη ΒΗ και θα απογραφώ
        2.      Μένω στη ΒΗ και θα απέχω
        3.      Μένω εκτός και θα πάω να απογραφώ
        4.      Μένω εκτός και δεν θα πάω συνειδητά
        5.      Για οικονομικούς ή άλλους λόγους δεν μπορώ να πάω

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

μένω στη ΒΗ και θα απογραφώ.

Ανώνυμος είπε...

Προσθεστε ακομα μια επιλογη "δε γνωριζω, δεν εχω αποφασισει"
Ο κοσμος ειναι μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Μένω στη ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟ και θα απογραφώ
Οι πολιτικοί μας άφησαν στα κρύα του λουτρού . Μας λένε ένα κοφτό αποχή και τίποτα άλλο. Τους βλέπουμε μόνον για τους ψήφους στα χωριά μας , για αυτό το σοβαρό θέμα ούτε μια επαφή στα χωριά μας. Η αποχή δείχνει ανικανότητα οργάνωσης από τους πολιτικούς μας.
Οι πολιτικοί μας έχουν ημερομηνία λήξης ενώ η ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟ δεν πεθαίνει ποτέ, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μπερδεύει τον κόσμο θα θελα να ξέρω.... Μένω στην Ελλάδα και δεν θα απογραφω σε ένα στημένο παιχνίδι των Αλβανών. Και είπα και στους γονείς μου που είναι στο Χωριο, να τους πάρουν με τις κλοτσιες.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου ήρθε αυτο. ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Χτυπάει την πόρτα σε μια γιαγιά ο απογραφέας.
-Την ρωτάει έχεις παιδιά.
-Ναι απαντάει η γιαγιά.
-Μένουν τους τελευταίους 12μήνες εδώ.
-Όχι απαντάει η γιαγιά.
-Ε, τότε δεν μπορούμε να τους απογράψουμε.
-Εγγόνια έχεις.
-Ναι.
-Έχουν γεννηθεί εδώ;
-Όχι.
-Ε, τότε δεν μπορούν να απογραφούν.
Αυτό ΔΕΝ είναι απογραφή.
Διαδώστε το παντού.

Ανώνυμος είπε...

Mas koroidevete? Pos na apografoume , afou zitane na eimaste ekei 12 mines!!! Kanenas den exei minei ekei to teleftaio 12mino. This blog sucks.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο, εύγε, βορειοηπειρώτη!

Ανώνυμος είπε...

Αχααχαχαχα 1.22 είσαι θεός.......

Ανώνυμος είπε...

1:27 μ.μ.
Προσπαθειτε με δημαγωγια να θολωσετε τα νερα. Προσπαθειτε με ψεματα να αποτρεψετε τον κοσμο.
Σε τετοια καταντια εχετε φθασει.
Οποιος βρισκεται ο ιδιος παρον στην απογραφη μπορει να απογραφει. Εξαλλου ο απογραφεας δε θα σου ζητησει το διαβατηριο να ελεγξει που ησουν 12 μηνες, ουτε εχει το δικαιωμα. Θα βασιστει στη δηλωση σου απλα και μονο.

1:22 μ.μ.
Αν περιμενουμε απο τη γιαγια να απογραψει ολο το γενεαλογικο της δεντρο, τοτε κλαψτα Χαραλαμπε. Στην απογραφη θαπρεπε να ειμασταν οι ιδιοι παρον και να δειχναμε τον πατριωτισμο μας. Αν περιμενεις απο τη γιαγια, περιμενε.
Εξαλλου ετσι γινονται οι απογραφες παντου, και στην Ελλαδα, ενα ατομο δεν μπορει να απογραψει 40.

Ελικρανον

Ανώνυμος είπε...

Ελίκρανε εχεις ελληνική υπηκοοτητα...?????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ντούλες: είτε πάμε να απογραφούμε είτε όχι, οι αλβανικές αρχές θα βγάλουν αποτελέσματα και αριθμό που θέλουν και εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τους στόχους τους. Απλά η διαφορά με την αποχή είναι ότι θα το κάνουν χωρίς τη συγκατάθεσή μας κι εμείς με αυτό τον τρόπο θα πάμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια πιο εύκολα να τους καταγγείλουμε… καθόλου παραλογο... οι περισσότεροι είμαστε Ελλαδα κ δεν θα πάμε. Θα μας βγαλουν λιγότερους κ από το 1914...

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς για όλους σας ο Ντούλες είναι ηγέτης και μεγάλο πολιτικό κεφάλι. Δυστυχώς για εσάς δεν είναι πουλημένο τομάρι στους Αλβανούς και αυτό η Ελλαδα πάντα το γνώριζε και γι αυτό μιλούσε μόνο μαζί του. Ο Ντούλες μπορεί παρόλα αυτά να έχει κακές τακτικές και να μην είναι καλός ηγέτης. Όσο όλοι εσείς, λειτουργείται μικροπολιτικά, όσο αποδεικνύεται στον κόσμο ότι είστε πουθενάδες και δεν έχετε μια συγκροτημένη άποψη, όταν φαμφαρολογείται και δεν έχετε δομημένα επιχειρήματα ο κόσμος δεν θα σας εμπιστευτεί και θα μείνει ο Ντούλες εκεί πάνω άλλα 50 χρόνια. Πάρτε το χαμπάρι. Στην πολιτική δεν λειουργεί το να ψοφήσει το γομάρι του γείτονα. Για να σε εμπιστευτεί ο κόσμος πρεπει να έχεις δικό σου γομάρι για να ξέρει ότι θα τον πας καβάλα. Ακομα και τώρα στο θέμα της απογραφής, ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος μιλάει με επιχειρήματα, ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος αερολογεί. Θα το δείτε και από το γκαλοπ για την απογραφή. ( Αν και Βορειοηπειρώτη θεωρώ κακή την ιδέα, δεν καταλαβαίνω τι χρήσιμα συμπεράσματα θα βγάλει). Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ πραττουν το εθνικό τους χρέος και για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν πως είναι σε θέση να πάρουν δύσκολες αποφάσεις και να στηρίξουν τους αγώνες του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Άντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

Ελικρανε δεν μου είπες έχεις ελληνική υπηκοότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και αν συνεχίσεις να γράφεις θα σε ξαναρωτησω έχεις ελληνική υπηκοότητα...;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση σχολίου