Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δήλωση του ανθέλληνα Kokedhima: Με το ΚΕΑΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είναι ένα αλβανικό κόμμα!


Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Bledi Fevziu “Opinion” στο αλβανικό κανάλι TV KLAN, ο μεγαλοεκδότης επιχειρηματίας Koco Kokedhima,  θέλωντας να αποδείξη ότι δεν παραιτήθηκε του ανθελληνικού αγώνα, δήλωσε πως «δεν υπάρχει κανέναν θέμα στη συνεργασία του κόμματος του με το ΚΕΑΔ γιατί είναι ένα αλβανικό κόμμα όπως όλα τα άλλα»! Είπε ακόμα πως στη λίστα του Σοσιαλιστικού υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ελληνικής καταγωγής όπως ο Ανδρέας Μάρτος και η Λουΐζα Xhovani αλλά αυτοί δεν έχουν απαιτήσεις για τη Βόρειο Ηπειρο.... (όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά αλλιώς ακούγεται όταν το λέει ένας γενίτσαρος από τη Χειμάρρα)!

Ο Koco Kokdhima, είναι μεγαλοεπιχειρηματίας και εκδότης της εφημερίδας “Shekulli”. Σφοδρός πολέμιος του Βασίλη Μπολάνου για τις εθνικές του στάσεις αλλά και γιατί ως δήμαρχος του ήταν εμπόδιο στα σχέδια «αξιοποίησης» των παραλιών της Χειμάρρας. Οι θεόρατες πολυκατοικίες στα Σπήλια (με άδειες της προ Μπολάνου εποχής) που στεγάζουν έποικους, είναι ένα δείγμα των στόχων του κολλητού φίλου του προέδρου του Σοσιαλιστικού Edi Rama που φρόντισε να τον βάλει στην τρίτη θέση της λίστας της περιφέρειας Αυλώνας.
Άραγε πως θα αισθάνεται ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας όταν θα βλέπει τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Τιράνων να στέκει δίπλα από τον Kokedhima συνοδευόμενοι τον Edi Rama;!
    

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και πάλι αίσχος! Τι θα πείτε στους βορειοηπειρώτες για τον Κοκιεδήμα που κατηγορεί την Ελλάδα για ένα σχέδιο διακοσαετίας για την απόσχιση της Νότιας Αλβανίας; Σίγουρα, κάποιοι θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι όταν βλέπουν τον Κοκιεδήμα να ψαρεύει ψήφους Ελλήνων!

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγαν οι βαρύγδουπες δηλώσεις του πρόεδρου του ΚΕΑΔ και του πρόεδρου της Ομόνοιας για τους καταπατητές των περιουσιών των Χειμαρριωτών; Όλες αυτές οι δηλώσεις δεν είχαν τον ίδιο αποδέκτη που ακούει στο όνομα Κώτσιο Κοκιεδήμα; Α, μωρέ καημένε Βασίλη Μπολάνο, πώς σε πιάσανε έτσι κώτσο; Τι σου υποσχέθηκαν και σένα; Θα σε κάνουν πρόεδρο στη θέση της Ντίνας; Ή θα σε στηρίξουν για δημογέροντα; Τι κατάντησε έτσι, κουφάρι, όπου σε σέρνει ο άνεμος; Ανόρθωσε το μπόι σου και παραιτήσουν από την πίσω λίστα!

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο Κοκεδήμα είναι ότι χειρότερο για μας. Πώς μπορείτε και συκοφαντείτε το ΜΕΓΑ για της επιλογές τη στιγμή που είστε στην αγκαλιά του Κοκεδήμα.
Χιμαραίοι δώστε και στο Ντούλε ένα μάθημα σαν αυτό που δώσατε στο Μπολάνο για το ξεπούλημα που σας κάνουν στους φίλους τους σοσιαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

esu dld pws aisthanesai???
o bolanos kounaei ta paparia tou esu ti kaneis???
kai o idrizi gia to mega kati paromeio eixe pei opote!!!!
mhn trelenesai boreiohpeirwth o doules ksana tha kabalaei....

Ανώνυμος είπε...

Οι πισωγλέντηδες βγήκαν στα φόρα! Ψηφίστε τους κι όποιον πάρει η μπόρα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκεδήμα είναι από το Βούνο Χειμάρρας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοκεδήμα είναι από το Κηπαρό.

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε κοκιεδημα το ΚΕΑΔ ουτε αλβανικο ουτε ελληνικο κομμα ειναι επισημα δηλωνει πανμειωνοτικο οτι εκπρωσοπει ολε τις μειονοτητες στην Αλβανια μπορει να ξεκινησε αρχικα εχοντας τη στηριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να υπαρχουν Ελληνες μελη του ΚΕΑΔ που να συνδεονται στενα με αυτην μιας ιστορικης οργανωσης του βορειοηπειρωτικου αγωνα στην αρχη της ιδρυσης της, δυστιχως σημερα τα κεντρικα μελη της την εχουν μετατρεψει παρακλαδι των συμφεροντων των δυο μεγαλων αλβανικων κομματων και καπιοι απο αυτους που ηγουνται της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λειτουργουν και για τα διαφορα συμφεροντα του πασοκ και της νεας δημοκρατιας στην Ελλαδα σε βαρος των Βορειοηπειρωτων ακομα καπιοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελουν το παρακλαδιτου Καρατζαφερη(παλιοτερα κυριως) και της Χρυσης Αυγης οταν τους συμφερει και θυμουνται να παιζουν τους πατριωτες και τους εθνικιστες τρομαρα τους και μετα καθονται τρωνε και πινουν με τους Αλβανους σαν να μην τρεχει τιποτα.Μπορει ο Ντουλες στη ταυτοτητα να γραφει Ελληνας αλλα στη συμμαχια που μπηκε στη συνειδηση μπορει να μην ειναι και πολυ.Κοκιεδημα και συ μπορει να εισαι ελληνοσπορος, κωστακη ποιος ξερει .

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε κατι "πατριώτες" που βγάζουν εκεί στη Χιμάρα!
Γειά σου ΚωλοΔήμα.

Ανώνυμος είπε...

Χαρα στο στομα σου λεβεντη μου 5.23

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε τους Κοκιε-ζοι να μας τα κουδούνιζουν τωρα έχουμε κ έναν Κόκιε-δήμα να μας τα αχλαδιζει... Ξυπνα Βασιληηηηη!!! Απον ρεεε αποοον!! Οι Χειμαρεοι ψηφίζουμε δαγκοτο Χρυσή Αυγή, οι υπόλοιποι να πανε να να να να!! Μπολάνο, κρεμάσου στο κάστρο του σπιτιού σου μαζι με τα κομμουνια σου κ τους αλβαναραδες που έχεις κατεβάσει στην σακατεμένη μας Χειμάρα υπό των δικών σου ημερών. Αδέρφια Χειμαριωτες, όχι άλλες θυσίες για την καρέκλα του καθε προδότη, η εικόνα της σημερινής χειμαρας είναι η ιστορία του Αριστοτελη μας... Ηρθε η ώρα να πούμε ενα μεγάλο ΟΧΙ !!

Η Κεντρίνα

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ το αλβανικό συστημα δεν είχε πρόβλημα με το κεαδ τα τελευτεα 15 χρόνια.Υπαρχει μια αρμονική σχέση ανάμεσα τους,που ποιο πολύ θα ελεγα ανάμεσα σε αλβανικό κράτος και ντουλε.Οσο εμείς δεν θέλουμε να το δούμε,τοσο πιο κοντά στην απόλυτη καταστροφή βρισκωμαστε.Η παρουσία του ντουλε στην αλβανική Βουλή,τη μια με ψήφους του ντουσκου,τη μια της σκοντρας,τη μια των σοσιαλιστών,σημαίνει την επιθυμία τους να υπαρχει αυτος και όχι κάποιος άλλος που ίσως τους χαλασει τα σχεδια.Γ'αυτο όσο γρήγορα του δώσουμε την μούντζα μας,τοσο καλύτερα.Για τον κοκιεδημα πως τον λέτε,τι να πω,περί ορέξεις κολοκυθόπιτα....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα βγήκαν στη φόρα τα σχέδια, η Χιμάρα να περάσει στα χέρια του Ράμα με τη βοήθεια πάντα του Ντούλε και ... με το αζημίωτο φυσικά...

Ραμα - Κοκδήμα - Γκόρο - Ντούλε = όλοι για τη Χιμάρα από ένα κομμάτι θέλουν όχι πολλά...

Δημοσίευση σχολίου