Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος.

Σκληρή αλλά ρεαλιστική απάντηση στην υποψηφιότητα του Χρ. Καίση από την σελίδα της Επαρχίας Αλύκου.
Το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας  αποφάσισε να  δώσει το χρίσμα για  υποψήφιο  Έπαρχο στην  Επαρχία  μας  στον  Κίτσο Καίσης . Δεν πιστεύαμε στους  εκβιασμούς  των  Αλβανών που διεκδικούν ελληνικές  περιούσιες με ψεύτικα χαρτιά , δεν πιστεύαμε στους  εκβιασμούς  του κρατικού μηχανισμού της Αλβανίας  όταν έλεγαν ότι θα έκαναν το παν  να εμποδίσουμε την επανεκλογή του Ηλία Θανάση! Κατάφεραν να επιβάλλουν στο Γενικό Συμβούλιο τον κατάλληλο για αυτούς άνθρωπο για να κάνουν τις  απατεωνιές τους και να αρπάξουν ότι έχει μείνει με τον ιδανικό άνθρωπο για αυτούς που είναι ο Κίτσο Καίση. Στις διάφορες συναντήσεις ο Ντούλες και ο Μπολάνος εξήραν το έργο του Έπαρχου Ηλία Θανάση   και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι καταστροφείς της Ομόνοιας και του ίδιο του Ελληνισμού να υπερτερούν στο σημερινό Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. 
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να κερδίσει της τοπικές εκλογές το 2007 από τους σοσιαλιστές  και με αντίπαλο τον τωρινό εκλεκτό τους Κίτσο Καίσης?
Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε  να αποσπάσει από την Αλβανική Κυβέρνηση  κονδύλια  για έργα υποδομής  που ξεπερνούν σε αξία  το σύνολο των προηγούμενων 20 χρόνων?
Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε   να ξεκινήσει το μεγάλο υδραγωγείο που θα εφοδιάσει με πόσιμο νερό και τα 11 χωριά της Επαρχίας Αλύκου ?
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να συναντηθεί τρεις φορές με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, ζητώντας τα δίκια της επαρχίας του όπως είναι η επιστροφή των χωραφιών της Τσούκας που είχαν δεσμευτεί από το κράτος και το σημαντικότερο η επιστροφή στην Επαρχία του Αλύκου της παραθαλάσσιας περιοχής του Μπερντενέση?
Μήπως δεν τους άρεσε που μήνυσε  το Υπουργικό Συμβούλιο  της  Αλβανίας  για αποφάσεις που ήταν σε βάρος  τον κοινοτικών περιουσιών της Επαρχίας Αλύκου  και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη? 
 Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  μήνυσε  ψευδείς  πρώην ιδιοκτήτες  που  είχαν τελεσίδικες αποφάσεις  για μεγάλες εκτάσεις λιβαδιών στην Επαρχία  Αλύκου ?
 
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να εγκρίνει την  μελέτη του Μπερτενέση ???  (Αυτό πιστεύομαι άρεσε πολύ  σε κάποιους)
Μήπως δεν τους άρεσε που ο έπαρχος  κατόρθωσε  να πείσει τον ΟΑΣΕ  για την απογραφή ακινήτων ( κτηματολόγιο ) να εντάξουν και την Επαρχία Αλύκου ?
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης με φανατισμό  υπερασπίστηκε τα Ελληνικά συμφέροντα της Επαρχίας ?
Μήπως ενόχλησε κάποιους που ο Ηλίας Θανάσης, έπαιρνε πρωτοβουλίες για να μπουν πινακίδες και στα Ελληνικά στην περιοχή μας?  
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  δούλεψε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα ?
Είναι γνωστό σε ποιους δεν άρεσαν όλα αυτά αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν περισσότεροι από αυτούς που δε θέλουν με τίποτα να τους εκπροσωπεί στην Επαρχία Αλύκου, ο μάστορας των πωλήσεων των Ελληνικών συμφερόντων Κίτσο Καίσης που με την βοήθεια της Ομόνοια και ΚΕΑΔ προσπαθεί να επιστρέψει στο  τόπο που έπραξε της  απατεωνιές  και τα εγκλήματα την χρονική περίοδο 2000 – 2003 ( Έπαρχος Ομόνοια – ΚΕΑΔ)
Είναι ατέλειωτη η λίστα των κατορθωμάτων του «κυρίου» Καίση αλλά αυτή τη φορά θα αναφερθούμε μόνο σε δύο περιπτώσεις που αφορούν  το ίδιο το χωριό του. 1. Όχι μόνο δεν προστάτεψε την  αρπαγή  λιβαδιών από τις  οικογένειες  Angoni  και Muça στο χωριό Καινούριο αλλά τους διευκόλυνε. 2. Έδωσε άδεια για λατομείο σε αλλοεθνή από το Τεπελένι μόλις λίγα μέτρα από το χωριό του.
Οι κάτοικοι της Επαρχίας Αλύκου, καλούνται να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι έχουν αντιστάσεις και δεν θα επιτρέψουν  να γίνει αυτό που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν οι «εκπρόσωποι» μας. 

21 comments:

Γκορος Νικος είπε...

Παίζει να μην υπήρξε και να μην υπάρχει καλύτερος δήμαρχος απο τον Ηλία Θανάση,σε ολόκληρη την βόρεια την Ήπειρο...γι' αυτόν μιλάνε τα έργα τα...δεν τον γνώριζω προσώπικά,αρκεέι κάποιος να μπεί στην ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ιστοσελίδα (οχι σαν κάτι άλλες ψώφιες επιδοτούμενες ιστοσελίδες άλλων επαρχίων π.χ όπως τη Χιμάρας) της επαρχίας Αλύκου και θα καταλάβει.
Έλα όμως που τον φάγαν τα κυκλώματα..
Μύρισε και βρώμισε μάζι,η απόφαση των εθνοπατέρων μας.
Τι άλλο να περιμένουμε άραγε?

Ανώνυμος είπε...

to oti bgike o xristo kaisis de sas ftaiei aytos...alla o ntoules..kai parakalw liga me to xristo

Ανώνυμος είπε...

Ο Κίτσιο Καίσης το 2003 δεν πήρε δεύτερο χρίσμα από την Ομόνοια, επειδή είχε παραδόσει (αποδεδειγμένα με έγγραφα) περιουσίες της επαρχίας Αλήκου, όπως το Λυκούρσι κι άλλα. Επανέρχεται με χρίσμα από την Ομόνοια. Αυτή είναι η Ομόνοια που την έφεραν στα μέτρα των προσωπικών συμφερόντων. Δε μας κάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

koitakste otoi oloi eiste lamogiaauto to kseroume twra dinetai oloi dikio ston ilia thanasi giati arage?
mipws thelete na katevi kai aneksartitos kai meta to ergo sas (mega+pd) na einai poio eukolo?
otan eginan ta ektropa sto alyko me ton ypirgo thn aksexasth proedrina twn meionothtwn tote den eisastan edw tote dikio eixe o ypourgos.
tote giati ton kakoxaraktirizate?
pou eisastan otan o (giatros) pire to mirkofono kai to petkse otan otan otan alla nai ksexasa..........ksanasas ftaiei o dules......

Ανώνυμος είπε...

Όποια απόφαση και να πάρει ο έπαρχος, θα τον στηρίξουμε γιατί του αξίζει. Νομίζω πως πολλοί έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να σταθούν δίπλα του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση… αρκεί ο ίδιος να πάρει την απόφαση να κατεβεί υποψήφιος ώστε να κριθεί από τον λαό της επαρχίας. Εγώ τον προτρέπω να το κάνει καθώς είναι χρέος του προς τον κόσμο που τον ανέδειξε.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011
"Η Ομόνοια στηρίζει τις απατεωνιές των Αλβανών κατά των Ελλήνων"!!!
Share

Ο Έπαρχος Αλύκου Ηλίας Θανάσης, που δεν πήρε το χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξαπολύει σκληρές βολές κατά Βασίλη Μπολάνου, Βαγγέλη Ντούλε και Χρήστου Καϊση. Εκφράζει την πικρία του, που αποκλείστηκε, απαντά η άλλη πλευρά
Σκληρές βολές κατά της Ομόνοιας, οργάνωσης που εκπροσωπεί την Ελληνική Μειονότητα, εξαπολύει ο Έπαρχος Αλύκου Αγίων Σαράντα Ηλίας Θανάσης, ο οποίος δεν πήρε εκ νέου το χρίσμα για τις...
αυτοδιοικητικές εκλογές. Στρέφεται ευθέως κατά του Βασίλη Μπολάνου, του Βαγγέλη Ντούλε και του Χρήστου Καϊση. Πάντως κύκλοι της Ομόνοιας σχολίασαν ότι εκφράζει την πικρία του, που αποκλείστηκε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δημοσιεύουμε ολόκληρη την επιστολή του κ. Θανάση (υπάρχει στην ιστοσελίδα της Επαρχίας Αλύκου και στον "Βορειοηπειρώτη").
"Το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας αποφάσισε να δώσει το χρίσμα για υποψήφιο Έπαρχο στην Επαρχία . Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης κατόρθωσε να κερδίσει της τοπικές εκλογές το 2007 από τους σοσιαλιστές και με αντίπαλο τον τωρινό εκλεκτό τους Κίτσο Καίσης; Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε να αποσπάσει από την Αλβανική Κυβέρνηση κονδύλια για έργα υποδομής που ξεπερνούν σε αξία το σύνολο των προηγούμενων 20 χρόνων; Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε να ξεκινήσει το μεγάλο υδραγωγείο που θα εφοδιάσει με πόσιμο νερό και τα 11 χωριά της Επαρχίας Αλύκου; Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης κατόρθωσε να συναντηθεί τρεις φορές με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, ζητώντας τα δίκια της επαρχίας του όπως είναι η επιστροφή των χωραφιών της Τσούκας που είχαν δεσμευτεί από το κράτος και το σημαντικότερο η επιστροφή στην Επαρχία του Αλύκου της παραθαλάσσιας περιοχής του Μπερντενέση; Μήπως δεν τους άρεσε που μήνυσε το Υπουργικό Συμβούλιο της Αλβανίας για αποφάσεις που ήταν σε βάρος τον κοινοτικών περιουσιών της Επαρχίας Αλύκου και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη; Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης μήνυσε ψευδείς πρώην ιδιοκτήτες που είχαν τελεσίδικες αποφάσεις για μεγάλες εκτάσεις λιβαδιών στην Επαρχία Αλύκου; Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης κατόρθωσε να εγκρίνει την μελέτη του Μπερτενέση; (Αυτό πιστεύομαι άρεσε πολύ σε κάποιους). Μήπως δεν τους άρεσε που ο έπαρχος κατόρθωσε να πείσει τον ΟΑΣΕ για την απογραφή ακινήτων ( κτηματολόγιο ) να εντάξουν και την Επαρχία Αλύκου; Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης με φανατισμό υπερασπίστηκε τα Ελληνικά συμφέροντα της Επαρχίας; Μήπως ενόχλησε κάποιους που ο Ηλίας Θανάσης, έπαιρνε πρωτοβουλίες για να μπουν πινακίδες και στα Ελληνικά στην περιοχή μας; Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος Ηλίας Θανάσης δούλεψε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα; Είναι γνωστό σε ποιους δεν άρεσαν όλα αυτά αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν περισσότεροι από αυτούς που δε θέλουν με τίποτα να τους εκπροσωπεί στην Επαρχία Αλύκου, ο μάστορας των πωλήσεων των Ελληνικών συμφερόντων Κίτσο Καίσης που με την βοήθεια της Ομόνοια και ΚΕΑΔ προσπαθεί να επιστρέψει στο τόπο που έπραξε της απατεωνιές και τα εγκλήματα την χρονική περίοδο 2000 – 2003 ( Έπαρχος Ομόνοια – ΚΕΑΔ). Είναι ατέλειωτη η λίστα των κατορθωμάτων του «κυρίου» Καίση αλλά αυτή τη φορά θα αναφερθούμε μόνο σε δύο περιπτώσεις που αφορούν το ίδιο το χωριό του. 1. Όχι μόνο δεν προστάτεψε την αρπαγή λιβαδιών από τις οικογένειες Angoni καιMuça στο χωριό Καινούριο, αλλά τους διευκόλυνε. 2. Έδωσε άδεια για λατομείο σε αλλοεθνή από το Τεπελένι μόλις λίγα μέτρα από το χωριό του. Οι κάτοικοι της Επαρχίας Αλύκου, καλούνται να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι έχουν αντιστάσεις και δεν θα επιτρέψουν να γίνει αυτό, που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν οι «εκπρόσωποι» μας.

http://katoci.blogspot.com/
στις 10:25 π.μ.
γίνατε και γίναμε ρόμπα,γιατί δεν πήρε το χρίσμα ο γαμπρός,
εμπρός λοιπόν να τα ισοπεδώσουμε ΟΛΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΟΣ,ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη σου εγραψα χθες=
Βορειοηπειρωτη ολοι οι καθαροι και γνησιοι πατριωτες ΟΜΟΝΙΤΕΣ που δεν πουλιομαστε και δεν συνεργαζομαστε με αλβανους θελουμε να ανεβασεις την ανακοινωση του Ηλια Θαναση που αναρτησε στο σαιτ της επαρχιας.
Ελπιζουμε να ειναι υποψηφιος σαν ανεξαρτητος χωρις τη στηριξη πουλημενων και αλβανικων κομματων παραμενωντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να αγωνιστει για τα ιδανικα της.Οι ΟΜΟΝΙΤΕΣ τον στηριζουμε και θα αγωνιστουμε για τη νικη του και ας ειναι αλλος υποψηφιος λογω τραμπουκων.
Εχει μαθει να κραταει τη σημαια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηλα και θα μας εχει συμμαχους.Οι εκβιασμοι των τραμπουκων δεν περνανε στον ΕΛΛΗΝΑ και οι ψηφοφοροι του ειναι Ελληνες.
Σε ευχαριστω που το ανεβασες για τρεις λογους.Πρωτον για να καταλαβει ο κοσμος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ειναι αυτη που θελουν καποιοι τραμπουκοι και καποιοι ρου@@@ι,η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ο λαος,ολος ο ελληνισμος και οποιοσδηποτε εχει σκοπο τη ζωη του να τη θυσιασει για την πατριδα.Δευτερο θελω να μου πεις αν γνωριζεις πως ειναι αληθεια πως το φαγωμα Ηλια δεν ηταν γραμμη Ντουλε αλλα τραμπουκων.Και τελος για να δει ο Ηλιας πως οποιος τιμαει το ονομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μας εχει παντα συμμαχους.Ελπιζουμε ολοι να παραμεινει κοντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα ιδανικα της.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν καταλαβαίνετε ότι ο Ηλίας πλήρωσε το Λεωνίδα;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Ηλία Θανάσης θα μπορούσε να έγραφε Ελληνικό Μπλόγκ μιας και άλλοι έπαρχοι όπως ο Ρώδης, ούτε το όνομά τους ξέρουν να γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι βιαζεστε να μιλησετε σας προτρεπω να κανετε λιγο υπομονη και να μαθετε τις προθεσεις του Ηλια ο οποιος δε νομιζω οτι εχει προβλημα με το Ντουλε και τον Μπολανο οι οποιοι τον θεωρουν αξιο και τον προτιμουσαν η τουλαχιστον δεν τον πολεμησαν,αυτο το εκαναν καποιοι αλλοι που δεν θα τους εξυπηρετουσε τα συμφερωντα.Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω το Ντουλε αλλα αυτη νομιζω πως ειναι η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΛΥΚΟΥ ΑΣ ΜΗΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΗΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΩΣΤΑ...

ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Βορειοηπειρωτικά είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Βορειοηπειρώτης είπε...

Θα παρακαλέσω τους «συναδέλφους» να μη κάνουν διαφήμιση του ιστολογίου τους από το δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ematha o ilias to girise me to MEGA; bravo kali epilogi....

ALIKO E είπε...

to mono sigoyro einai oti o Ntoyles den to noiazei tipota allo,mono to tomari toy . tha parei apantissi apo to lao toy alykoy. NTROPI K STO MPOLANO POY EPETRPSE NA GINOYN AYTA

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως για ακόμα μία φορά βλέπουμε τα πράγματα σε λάθος διάσταση. Ο Καίσης δεν βγήκε με το ζόρι, βγηκε δημοκρατικότατα με 27 ψήφους έναντι 22 του Ηλία Θανάση. Δεν φταίει γι αυτό ουτε ο Ντουλες ουτε ο Μπολάνος. Φταίει το ότι εκεί μέσα υπάρχουν στοιχεία που δεν τους ενδιαφέρει η ηθική. Πρεπει κάποια στιγμή να αναλυθεί αυτό και να δουμε εαν τελικά αποτελουν την πλειοψηφία. Αυτή όμως είναι μια κουβέντα που πρέπει να γίνει υπό άλλες συνθήκες.
Το θέμα είναι να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πως τελικά σε αυτές τις εκλογές πρέπει να βγάλουμε από πάνω μας κάθε εμπάθεια. Να ψηφίσουμε αυτούς που πραγματακά το αξίζουν και που δεν θα πουλήσουν την πατρίδα. Η επιλογή των επάρχων και των δημάρχων είναι πάρα πολύ σημαντική και για την απογραφή, καθώς ο έπαρχος ή δήμαρχος διορίζει και αυτούς που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της απογραφής. Άρα αγαπητοί κολλημένοι του mega αν δεν σας ικανοποιεί ο δικός σας υποψήφιος ρίξτε και κανα κουκί στην Ομόνοια, και εσείς αγαπητοί κολλημένοι της Ομόνοιας, αν ο δικός σας είναι ρουφιάνος ρίξτε και κανα κουκί στο mega. Σε αυτές τις εκλογές δεν μας ενδιαφέρει ούτε ο Θωμα Μήτσιος, Ούτε ο Ζησο Λουτσης, ούτε ο Ντούλες , ούτε κανείς. Μας ενδιαφέρει μόνον η πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

RE MAGKES EKEI STO ALYKO,KALA MAS TA LETE EDW KI EGW EPEIDI DEN GNWRIZW TON ANTHRWPO AYTON THA SYMFWNISW ME SAS.
GIA NA LETE TOSA KALA PRAGMATA,KAI TA MISA NA EINAI ALHTHINA,EGW EIMAI MAZI SAS.
THA SAS YPENTHYMISW OMWS KATI POU SAS KSEFEVGEI:
TOSA XRONIA O "ARXHGOS" SAS O DULE DEN EVRIZE TOUS SOSIALISTES KAI TOUS ELEGE PRODOTES TOU ELLHNISMOU??
TWRA DYO PRAGMATA SYMBAINOUN:
1- O DULE EINAI KI AYTOS PRODOTHS EFOSON EGINE ENA ME TOUS "PRODOTES" SOSIALISTES.
2- OI SOSIALISTES DEN HTAN PRODOTES APLA DIAFWNOUSAN ME TO DULE.
O DIKOS SAS ANTHRWPOS,DIAVAZW PWS DIAFWNOUSE ME TIS LATHOS EPILOGES STHN OMONOIA KAI SHKONAI TH FWNH KAI TA ELEGE STON KOSMO...ETSI DEN EINAI ??
E,LOIPON ,O DULE AYTON TON EIXE VALEI STOXO EDW KAI POLY KAIRO,DIOTI ME TH FORA POU EIXE PAREI,KAI THN DHMOFILEIA POU FENETAI NA EXEI EKEI, TON FOVATAI H KLIKA TOU DULE OPWS FOVATAI KAI TON K.L.PAPPA KAI TA ALLA PAIDIA POU EXOUN APOPSH KAI TH LENE XWRIS FOVO.
O DULE MAGKES THELEI ANTHRWPAKIA GYRW TOU POU THA XEIROKROTOUNE KAI DEN THA EKFEROUN GNWMH...OPOIOS EXEI ALLH APOPSH EINAI PRODOTHS.
NA ME THYMITHEITE PWS,AN O K.THANASHS SYNEXISEI ETSI H KLIKA EXEI ETOIMO TO "DEMASKIMI" GIA AYTON KAI SYNTOMA THA MPEI STH MEGALH PIA LISTA TWN ANEPITHYMITWN "PRODOTWN"...
O ANTIKEIMENIKOS...
EIMAI DROPOLITHSKAI DEN TON KSERW,THA HTHELA NA GNWRISW OMWS AYTON TON ANTHRWPO...

Ανώνυμος είπε...

7.33
Θα συμφωνησω σε ολα αλλα ο Ντουλες απ'οσο ξερω δεν τον πολεμησε ισα που στηριζε την υποψηφιοτητα Θαναση.Οσο για τους σοσια-ληστες δεν πιστευω να εχει κανενας απ'οσους συμφωνουσαμε με το Ντουλε τοτε διαφορετικη αποψη τωρα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

βρε 11-24 που το ξερεις τωρα εσυ οτι ο Dule στηριξε τον Ηλια ?
Δεν ξερεις καθολου για ποιο ατομο μιλαμε...
αυτος ειναι ικανος να φωναζει και να βγαζει μελι για σενα και απο πισω να στην εχει φερει κανονικα..
Πηγαινε να ρωτησεις απο ποιο χωριο ειναι ο τυπος και ποια η καταγωγη του και θα καταλαβεις.
Οι σοσιαλιστες φιλε μου,τουλαχιστον στη Δροπολη που τους ξερω,ειναι ενα ματσο αβουλα ανθρωπακια που ακουνε τυφλα τον αρχηγο τους,προτιμουν να τους βρισεις καλυτερα τη μανα τους αλλα αλοιμονο σου αν πεις κακο λογο για το κομμα...οι συνεταιροι-προς το παρον-του συντροφου Dule ....(αφαιρέθηκε απο το διαχειριστή ...)

Δημοσίευση σχολίου