Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σταματήστε να ευτελίζεται την «Ομόνοια»! Που είναι ο Μπολάνος;



-Μήπως η «Φωνή της Ομόνοιας» δεν είναι της Ομόνοιας;;;

-Η απόλυτη ξευτίλα: Ο Ανδρέας Μάρτος συνοδεύει τον Kokedhima στους Αγίους Σαράντα!


Ρίχνοντας μια ματιά σε ένα απο τα τελευταία φύλλα (19 Απριλίου 2013) της εφημερίδας «Φωνή της Ομόνοιας», υποτίθεται όργανο του Γενικού Συμβουλίου, σου κάνει εντύπωση πως σε καμία από τις 12 σελίδες δεν υπάρχει η λέξη «Ομόνοια» εκτός από το λογότυπο ή όταν πρέπει να αναφερθεί γίνεται Κεαδ-ομόνοια! Αντίθετα το ΚΕΑΔ και ο πρόεδρος του δε λείπει από καμία!!! Δεν υπάρχει επίσης ούτε μία φωτογραφία του Γενικού Προέδρου της κ. Βασίλη Μπολάνου ενώ έχουμε πολλές που παρουσιάζουν τη «δραστηριότητα» του Ντούλε.  

Η Ομόνοια είναι στα κακά τις χάλια αλλά δεν χρειάζεται κάποιοι να την εκθέτουν ακόμα πιο πολύ.
Η Ομόνοια κάποτε είχε θεσμούς και όργανα που λειτουργούσαν, ένα εκ’ των οποίων ήταν και η εφημερίδα. Τώρα, για λόγους που δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε, εμφανίζεται μόνο προεκλογικά. Αυτοί που θέλουν να προβάλουν ενόψει των εκλογών τον κ. Ντούλε θα ήταν προτιμότερο να το κάνουν με κάποιο άλλο έντυπο και ας μην προσβάλουν με αυτό τον τρόπο την Ομόνοια, τον πρόεδρο της, την ιστορία της και  τη νοημοσύνη μας…  

Θέλοντας να προλάβουμε αυτούς που θα  ενοχληθούν και θα μας πουν «τι σας νοιάζει εσάς και ποιος σας έβαλε εκπρόσωπους της Ομόνοιας και του Μπολάνου»; Τους απαντάμε πως: «Η Ομόνοια είναι κεκτημένο όλων των βορειοηπειρωτών και κανείς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της… 



Τι στιγμή που γράφαμε αυτό το άρθρο, μας ενημέρωσαν πως ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ στις λίστες του Σοσιαλιστικού (!!!) Ανδρέας Μάρτος συνόδευε σήμερα στους Αγίους Σαράντα τον Koco Kokedhima που δεν είναι απλώς ένας άλλος υποψήφιος στη λίστα της αντιπολίτευσης αλλά (σύμφωνα με τις κατηγορίες των αντιπάλων του) ο στενός συνεργάτης και ο συνέταιρος στις επιχειρήσεις του Έντι Ράμα.

Σε προηγούμενο άρθρο αναρωτηθήκαμε πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας Τιράνων θα στέκεται δίπλα σε έναν ανθέλληνα και πολέμιο του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας! Ο κ. Μάρτος όμως προχώρησε παραπέρα, συνόδευε τον Kokedhima σε συναντήσεις σε πολυσύχναστη καφετέρια της πόλης των Αγίων Σαράντα. Μεταξύ των ομογενών που είχαν την «τιμή» συνεύρεσης  ήταν και ο Έπαρχος Μεσοποτάμου κ. Θεμιστοκλής Καίσης, χωρίς να γνωρίζουμε αν η συνάντηση ήταν τυχαία ή όχι…
 

17 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ρομπες ξεκούμπωτες, θέλετε και να σας ψηφίσουμε.Τα πουλήσατε όλα. Αει στο διαολο μαλάκες. Τον πουλο θα πάρετε όλοι σας, ξεδιαντροποι.

Ανώνυμος είπε...

Ντουλε,φύγε όσο είναι η ώρα,μην κανείς άλλη ζημια στον ελληνισμό της Β.Ηπειρου....

Ανώνυμος είπε...

Τι μας γράφεις βορειοηπειρώτη; Ο Μπολάνος δεν είναι πρόεδρος της Ομόνοιας. Πρόεδρος του ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Ντούλε. Ο άνθρωπος που τα έχει ισοπεδώσει όλα. Δεν άφησε τίποτα όρθιο. Που είναι οι εφημερίδες Λαϊκό Βήμα, Ελευθερία, Δημοκρατία (Demokracia) το επίσημο όργανο του ΚΕΑΔ επί μακαριστού Β. Μέλιου, η Ρωμιοσύνη, η Εμείς, το έγχρωμο περιοδικό Προβολή, η Δημοτική φωνή της Ένωσης Ελλήνων Έπαρχων; Όλα έχουν σβήσει με το άμεσο ενδιαφέρον της αυταρχίας Ντούλε .
Για ενδιαφέρσου λίγο να μάθεις που πήγαν τα σχολικά κέντρα, τα σχολικά κείμενα, οι σύλλογοι δασκάλων, οι σύλλογοι γεωπόνων, ο σύλλογος Αριστοτέλης, ο Πύρρος, …..
Όπως βλέπεις έσβησαν για να φωτίσει τα πάντα το βορειοηπειρωτικό αστέρι Βαν Ντου που δίνει εξετάσεις για να αντικαταστήσει τον θεό της Βόρειας Κορέας.
Δεν βλέπεις τι δηλώνει ο Μάρτος: είμαι υποψήφιος του ΚΕΑΔ και μετά της 23 Ιουνίου θα είμαι βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος! Τον Ξέρα και τον Μπάρκα δεν τους έδιωξε από την Ομόνοια ο Ντούλε για να πηγαίνουν στο Δ.Κ.; Τώρα βάζει το Μάρτο πρόεδρο της Ομόνοιας Τιράνων να μπει στο ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού;
Ο άνθρωπος όταν ρωτιέται γιατί δεν επιτρέπεις δημοκρατική λειτουργία στο ΚΕΑΔ - Ομόνοια απαντάει: Δεν βλέπετε τι κάνουν ο Ράμα με το Μπερίσια στα κόμματα τους; Που είναι η δημοκρατία εκεί που ζητάτε δημοκρατία σε εμάς;
Βορειοηπειρώτη, στην ελληνική μειονότητα υπάρχει ντουλικό καθεστώς, όχι ΚΕΑΔ και εσύ ψάχνεις να μας πεις για Ομόνοια και αξιοπρέπεια που έχουν χαθεί χρόνια τώρα. Όσο για το Μπολάνο, λένε πως έχει χωθεί σε κάποιο λαγούμι … όπως ο Σαντάμ με την αμερικάνικη εισβολή στο Ιράκ!

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό, ο πρόεδρος της Ομονοιας, να κατεβαίνει υποψήφιος! Η Ομονοια είναι ιδέα ρε. Τουλάχιστον παραιτησου πρώτα και μετά ακολούθησε οποια πολιτική καριέρα θες.
Κουτάβι του Ντουλε.

Ανώνυμος είπε...

«Η Ομόνοια είναι κεκτημένο όλων των βορειοηπειρωτών και κανείς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της…

Σεβαστείτε το ξεφτιλισμένοι! σεβαστείτε τους αγώνες μας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θέλουν να προβάλουν ενόψει των εκλογών τον κ. Ντούλε θα ήταν προτιμότερο να τον πάρουν από το χέρι και να τον πάνε στα χωριά μας, να μιλήσει με τους ανθρώπους, μήπως καταλάβει τι του γίνεται και συνέρθει.

Ανώνυμος είπε...


Διαλύεται το παράρτημα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο

Συντάκτης: News Room
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 15:09
Εκτύπωση
Email
0

Διαλύεται το παράρτημα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο
Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας του Αργυροκάστρου θα ενταχθούν στην αντιπολίτευση στις εκλογές του Ιουνίου. Αυτή είναι η συλλογική απόφαση που ελήφθη από την ηγεσία του παραρτήματος Αργυροκάστρου του αλβανικού εθνικιστικού κόμματος.

Ο Vioment Karagjozi, επικεφαλής της συμμαχίας στη νότια Αλβανία, σε μια δημόσια δήλωση είπε ότι η διάλυση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο αποφασίσθηκε από την ηγεσία του παραρτήματος με την υποστήριξη από όλα σχεδόν τα μέλη της συμμαχίας στο νότο της χώρας.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην διάλυση της συμμαχίας σύμφωνα με τον Karagjozi είναι ότι οι υποψηφιότητες δεν είναι αντιπροσωπευτικές και αξιοπρεπείς. Οι υποψήφιοι επιλέχθηκαν με βάση την πελατειακή σχέση και καθόλου αντιπροσωπευτικά για την περιοχή του Αργυροκάστρου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, και αφού οι υποψηφιότητες που προτάθηκαν από εμάς, δεν ελήφθησαν υπόψη, στέλνοντας μας λίστα με άλλα ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αποφασίσαμε ότι η σύμπραξη με την αντιπολίτευση είναι ο σωστός δρόμος, - δηλαδή η διάλυση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο νότο της χώρας τόνισε ο Karagjozi.

Σύμφωνα με κύκλους της συμμαχίας, τα μέλη αυτής στην περιφέρεια Αργυρόκαστρου φτάνουν τα 2500 και θα υποστηρίξουν μαζικά το Σοσιαλιστικό Κόμμα στις εκλογές, χωρίς να χαραμίσουν την ψήφο τους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του αρχηγού τους Kreshnik Spahiu.

Ανώνυμος είπε...

Me tin evlojia tou Bollanou o Kokedhima eftiakse dhio terata sti Himara. O Bollanow ekane pow ton polemouse alla o Kokedhima tin imera koimotane kai to bradhi extize.
Ap;o to Bollano o Kekodhima emathe oti sth Himara dhen reei stagina aima ellhniko!
Tvra ton kanei parea o Martos pou otan htan ypoyrgos paideias ;elege stous Himaraious oti dhen sas anhkei skoleio ellhniko giati eiste albanoi!! Aftoi einai h politikh maw igesia...!

Ανώνυμος είπε...

Me tin evlojia tou Bollanou o Kokedhima eftiakse dhio terata sti Himara. O Bollanow ekane pow ton polemouse alla o Kokedhima tin imera koimotane kai to bradhi extize.
Ap;o to Bollano o Kekodhima emathe oti sth Himara dhen reei stagina aima ellhniko!
Tvra ton kanei parea o Martos pou otan htan ypoyrgos paideias ;elege stous Himaraious oti dhen sas anhkei skoleio ellhniko giati eiste albanoi!! Aftoi einai h politikh maw igesia...!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κατανοητό ότι πλέον η εφημερίδα "η φωνή της Ομόνοιας", συγνώμη "η φωνή του ΚΕΑΔ", βγαίνει μόνον στις κοινοβουλευτικές εκλογές. Το σκεπτικό που προβάλλει μόνον το Ντούλε και όχι το Μπολάνο, μαρτυρεί ποιος είναι ο εντολοδόχος και ο σπόνσορας του φυλλαδίου (μήπως δεν έχει χρήματα ο Ντούλες, αφού ................).
Αυτό που δεν μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε, σε τι χέρια πέσαμε και πού μας βγάζει ο δρόμος αυτός. Έλεος, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την κατρακήλα που πήρε η Ομόνοια, αυτή που είναι γέννημα και θρέμμα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, που έδωσε αγώνες, πήρε πολλά φαρμακερά βέλη από παντού, πώς κατάντησε έτσι; Πού είναι το κακό του άρθρου 4 που έλεγε πως μέλη είναι όλοι ανεξαρτήτως κομμάτων αλλά στα ηγετικά όργανα της Ομόνοιας να μην ανήκει σε κανένα κόμμα; Πώς το δικαιολογεί ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Τιράνων Α. Μάρτος να είναι υποψήφιος ενός αλβανικού κόμματος. Θα τον αφήσει το κόμμα του, ο Κοκδίμα και η παρέα του, να σηκώσει τη φωνή του για τους Βορειοηπειρώτες. (πάλι συγνώμη γιατί αυτός δεν την προβλέπει στο λεξιολόγιό του

Ανώνυμος είπε...

ILIKRINA RE VAGGELI DEN EXEIS TSIPA EPANO SOY ;
DEN KSERO TI EXEIS PATHEI ALLA ESY DEN EISAI PIA O VAGGELIS MAS, LIPAME ALLA GIA TOYS VOREIOHPEIROTES EXEIS PETHANEI APO KAIROU. EPREPE NA PARETITHEIS GIA LIGO K ISOS THA KTL TI SIMAINEI NA EISAI IGETIS. KRIMA VAGGO, KALHNYXTA

Ανώνυμος είπε...

Κρατα ρε Ντούλα γεραααααααα!!!!
Ο θεός να σε φυλάει όταν γυρίζεις τα χωριά τις κοτρώνες που εχεις να φας. παλιανθρωπε κ σε πιστεψαμε, αλητη!!

Ανώνυμος είπε...

O Enber Hotza, gia ta matia asfallos, milouse kai kritikare to komma gia to KULT I INDIVIDIT. Dld uevrouse epikindhino, to poli glipsimo kai thn prosopolatreia...
Oi tis OMONOIAS ton kseperasan kata poli

Ανώνυμος είπε...

Γιά σου ρε Ντούλε μ τις ¨καλές σου παρέες" και τις κόκκινες γραμμές σου. μετά από τον ηγέτη του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού Ινταγέτ Μπεκίρι που εντάχθηκε στον αριστερό συνασπισμό και ο:
- Βιομέντ Καραγκιόζης επικεφαλής της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας της Νότιας Αλβανίας με κέντρο το Αργυρόκαστρο με 2.500 μέλη αφού διάλυσε το παράρτημα εντάχθηκε μαζικά στο σοσιαλιστικό συνασπισμό.
Το μεγαλείο σας Ντούλε - Μπολάνο. Καλώς να τους δεχθήται!

Ανώνυμος είπε...

13 Μαΐου 2013 - 1:39 μ.μ.
apo afta pou les ine efkolo na katalavi kapios oti dn kseris ti les k dn exis idea peri tou thematos

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 14 Μαϊου 12.48π.μ. ο Ντούλε πήρε ενυσχήσεις απο το ακρο επικύνδυνο εθνικιστικο κόμμα της εριθρόμαυρης συμμαχίας του ανθέλληνα Σπαχίου να πολεμίσει το κόμμα των ελλήνων. Δεν γίνετε ο Βούρκος βάλλτος να πνιγούν οι βουρκάροι που τον καμαρώνουν. αϊ σικτίρ και τολμάτε να λέτε πως είστε και πατριώτες και σας στηρίζει το εθνικό κέντρο. Ποιο εθνικό κέντρο; αυτό που έχει πρωτέβουσα την Πρίστινα; συγνώμη παιδιά, τόρα σας πάω, είσται παλικάρια...μπράβο σας χίλιες φορές. Σασ ψιφίζο!

korcari είπε...

korcarrrrrr re

Δημοσίευση σχολίου