Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προεκλογικό μήνυμα του Χρήσου Κίτσου

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αγαπητοί συμπατριώτες!
Όταν ο πολίτης καλείται να ψηφίσει και να εκλέξει τους εκπροσώπους του, είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας. Για εμάς τους έλληνες όμως, οι εκλογές δεν είναι μόνο ένα πολιτικό γεγονός αλλά και μία εθνική πρόκληση καθώς ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, καλείται να εκπροσωπηθεί στην Αλβανική Βουλή. Όχι για να αποκαταστήσει επαγγελματικά κάποιους ανθρώπους αλλά να μεταφέρει και να επιλύσει τα προβλήματα της δικής μας κοινότητας.
Αυτή η εκπροσώπηση δεν μπορεί να γίνει μέσα από τα μεγάλα αλβανικά κόμματα με υποψηφίους που υποδεικνύουν οι αρχηγοί τους  αλλά από ανθρώπους που είναι ανεξάρτητοι, γνωρίζουν την καθημερινότητα, ζουν τα προβλήματα και αγωνιούν για το μέλλον του ελληνισμού.
Δυστυχώς η «Ομόνοια», η οργάνωση που όλοι αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε, τα τελευταία χρόνια έπαψε να εκπροσωπεί και να υπηρετεί τον τόπο μας και έγινε ιδιοκτησία και εργαλείο κάποιων ανθρώπων για την πολιτική και οικονομική τους επιβίωση. Το Κόμμα των Ελλήνων, με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του τόπου, τόσο πριν τη δημιουργία του όσο και πριν τις εκλογές, εξάντλησε όλα τα περιθώρια με τη σημερινή ηγεσία της Ομόνοιας για την ένωση του Ελληνισμού. Δυστυχώς όμως παρά την ειλικρινή μας πρόθεση, δεν υπήρχε κανένα σημείο επικοινωνίας, γιατί εμείς μιλούσαμε για την ανάγκη εκπροσώπησης, για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστική μας κληρονομιά που καταστρέφεται, για την προάσπιση των περιουσιών μας, για την βελτίωση της ελληνικής παιδείας στον τόπο μας, ενώ η άλλη πλευρά για την ανάγκη εκλογής τους!
 Φίλες και φίλοι!
Στα τρία χρόνια παρουσίας του, το Κόμμα των Ελλήνων δέχτηκε έναν απίστευτο πόλεμο συκοφαντιών. Σας δηλώνουμε με όλη την ειλικρίνεια μας πως το κάθε βήμα μας γίνεται με γνώμονα το συμφέρουν της ιδιαίτερης μας πατρίδας και του ελληνικού έθνους γενικότερα.     Ο περίπλοκος εκλογικός νόμος και κάποιες άλλες νομικές δυσκολίες, δεν μας επέτρεπαν την ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές, όπως ήταν η επιθυμία μας. Η παρουσία μας στη συμμαχία της «Απασχόλησης Ευημερίας και Ένταξης» στην οποία ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας, έγινε κατόπιν γραπτής συμφωνίας με το σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, στην οποία δεσμεύεται σε πρόταση δέκα σημείων που απορρέουν από το Πλαίσιο Αιτημάτων για την Ελληνική Μειονότητα του κόμματος μας. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι εκ’ του πονηρού και ο χρόνος θα τους διαψεύσει.
Αγαπητοί συμπατριώτες!
Ή παγκόσμια οικονομική κρίση και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, σκιαγραφούν ένα αβέβαιο μέλλον και απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε την ενότητα του Ελληνισμού. Όχι μία ενότητα επιφανειακή αλλά ενότητα ουσίας, ενότητα με όραμα που θα βασίζεται στις ανεξίτηλες ελληνοχριστιανικές αρχές της φυλής μας. Τα ψηφοδέλτια του κόμματός μας στο Αργυρόκαστρο, στην Αυλώνα, στην Κορυτσά, στα Τίρανα κ.α. απαρτίζονται από νέους και άξιους επιστήμονες που έχουν όλη τη διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Ψηφίστε ΕΕΜΜ – MEGA!
Δώστε βήμα στον Ελληνισμό και προοπτική στο Μέλλον!

Χρήστος Κίτσος
Πρόεδρος ΕΕΜΜ-MEGA

21 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη,ποσο ποιο απλα θα μπορουσε να μιλησει καποιος για να μπει στο πετσι του καθε β.ηπειρωτη.Ολοι οι ελληνες,γιατι προς αυτους απευθυνεται ο προεδρος,ψυφηζουμε Ελληνικο ΚΟΜΜΑ και μονον. Ψυφηζωντας Ελληνικο κομμα,δινουμε ελπιδα στο μελλον των παιδιων μας,στο αυριο του τοπου μας.Κ.Ζαφειρης

Ανώνυμος είπε...

GIASOU RE K. ARI ZAFIRI
stou LEKA pino to potiri

Ανώνυμος είπε...

Ας δημοσιοποιήσει τη συμφωνία με το Μπερίσα ο Κίτσος
Ούτε και τη λέξη "ελληνισμός δεν ξέρουν να γράψουν...

Ούτε και τη λέξη «ελληνισμός » δεν ξέρουν να γράψουν…

Κάπου διαβάσαμε μια έκκληση του προέδρου του νεο-μπερισικού κόμματος Μεγκα. Θα σχολιάσουμε ένα -δυο πράγματα για να μην περνάει για χαζούς τους βορειοηπειρώτες, ένα έχει σχέση με τα «δάκρυα» που χύνει ο Κίτσος για την Ομόνοια την » οργάνωση που όλοι αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε» όπως γράφει ο ίδιος και το άλλο με τη συμφωνία που υπέγραψε με το αφεντικό του Σαλί Μπερίσα.

Ως προς το πρώτο, ας βγουν όσοι υποστηρίζουν τον Κίτσο, μέλη κάποτε των ανώτερων οργάνων της Ομόνοιας, να μας πουν πότε ο κ. Κίτσος, χαιδεμένο παιδί μέχρι το 2005 των σοσιαλιστών που τώρα αναθεματίζει, έχει αγαπήσει και υπηρετήσει την Ομόνοια. Έστω και μια φορά να δούμε αυτόν τον άνθρωπο να συμπαρασταθεί στην όποια προσπάθεια της Ομόνοιας. Πολλοί απ΄ αυτούς που σήμερα τον στηρίζουν, που πιθανόν έχουν άλλους λόγους και το κάνουν, πολλές φορές τον είχαν απέναντι.

Ο κ. Χριστάκης Κίτσος εδώ και είκοσι χρόνια ήταν απών από τους αγώνες, μικρούς ή μεγάλους της Ομόνοιας. Μάλιστα ήταν πάντα απέναντι. Θα ήταν καλό να μην προσβάλλει τόσους συμπατριώτες μας από το Βούρκο ή από τη Δρόπολη που τις τελευταίες δυο δεκαετίες πεισματικά ακολουθούν τον εθνικό τους φορέα.

Δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει με το μόρφωμα που του έκανε δώρο ο Σαλί Μπερίσα…

Ως προς το δεύτερο, ο Κίτσος μας λέει πως υπέγραψε κείμενο δέκα σημείων με το Μπερίσα όπου ο αλβανός πρωθυπουργός » δεσμεύεται σε πρόταση δέκα σημείων που απορρέουν από το Πλαίσιο Αιτημάτων για την Ελληνική Μειονότητα του κόμματος μας. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι εκ’ του πονηρού και ο χρόνος θα τους διαψεύσει.»

Εμείς κ. Κίτσο δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε το χρόνο να μας διαψεύσει, θα κάνετε καλά, αν πραγματικά υπογράψατε κάτι με το Μπερίσα, να το δημοσιοποιήσετε (deropoli com).

mono pou to morfoma, opos to apokalite, einai apotelesma tis paramorfomenis omonoias kai tis katantias tis kai tis katantias tis koinotitas tin opoia epikalite oti ekprosopei

Ανώνυμος είπε...

Τόσο . Που μας λέει πολυ μπροφκες ο σεβαστός κατα τα αλλα χρηστακης μας γιατί δεν ήταν ποτε ομόνοια .
Ήταν ποτε σοσιαλιστής και ποτε δημοκράτης ανάλογα με τα συμφέροντα του .
Δεύτερον αν έκανε παζάρια για θεσουλες , έκανε ο κιτσιος , όχι όσο για του λόγου του αλλα για τους αλους που είδη είναι σε θεσουλες μόνιμη έπαγγελματιες διευθυντές ..
Ας το καταλάβει καλα ο κόσμος μην παρασυρθεί απο τα πυροτεχνήματα και απο την παραπληροφόρηση , δεν χαρίζομε κανέναν ψήφο , σε κανέναν , ψήφο στο μεγκα = ψήφο στο Τσάμηκο Κομμα ... Με μαθηματική ακρίβεια αν κάνουμε το λάθος απο προσοπικη πικρία ψηφίσουμε μεγκα θα βγη βουλευτής " έλληνας " αλλα με καταγωγη Τσάμηκη .... Ολλα τα αλλα είναι περιττά ..
Και τα πεδία απο το μεγκα είναι αδέρφια , αλλα , αλοι απο προσοπικες φιλοδοξίες , άλλη απο παραπληροφόρηση , ... Έπεσαν σε ατόπημα να μπούμε σε έναν φαύλο κύκλο να ασχολούμαστε και να βγάζουμαι τα ματια μετάξη μας ..
Είναι η πιο κρίσιμες εκλογες όλοι ομόνοια κεαδ να τελειώνουμε μια για πάντα με την υπονόμευση του κόμματος , και της δίασπαστηκες τάσεις μερικών ανθρώπων που θέλουν μια ζωή να είναι στο προσκήνιο .... Ευχαριστώ χ Γιάννης καλύβια πασια Άγιο σαράντα

Ανώνυμος είπε...

πεστα προεδρε !!!
βαγγελη ακους η κανεις το σιουρόκουφο?



Η Κεντρινα

Ανώνυμος είπε...

geia sou re masia
ap' ta kalivia pasa

o dyfek! re ti kallaznikov kai ouzi esy eisai iperopllo.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χ Γιάννη από τα καλύβια του πασιά.Πρώτον δεν υπάρχει άγιο σαράντα,αλά άγιοι σαράντα.
Δεύερον γιατί τόσο δηλητήριο και χολή για αυτό το κόμμα και τον πρόεδρο του?Τι προσπαθείς να καταφέρεις?Ο ίδιος ο Ντούλες δεν ήταν πότε με το Μπερίσια και πότε με το Ράμα.Ανάλογα και ο ίδιος με τα συμφέροντα του,και όχι τα δικά μας συμφέροντα.
Ο Κίτσιος νομήζω ότι το έχει δημοδιέυσει τι παζάρια και τι θέσεις εχει κανονίσει με τα αιτήματα που ο δικός σου δεν έχει αξιωθεί ποτε να υποβάλει.Παντα κοίταζε θεσούλες.
Στη συνέχεια βλέπω ότι πας εσύ ο ίδιος να παραπληροφορήσεις τον κόσμο,γιατί και στην αριστερά σημαχία που είναι το κεαδ,υπάρχει και εκεί κόμμα των τσάμηδων.Μήπως αυτοί οι τσάμηδες είναι καλύτεροι από τους άλλους στη δεξιά σημαχία?
Αν ήξερες τι σημαίνη η λέξη αδερφοσήνη,δε θα έσταζε τόσο φαρμάκι για αυτά τα παιδιά,γιατί στην ουσία είναι παιδιά που αγαπάνε τον τόπο τους και έχουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.Έιναι αυτά τα παιδιά που η ομόνοια τα ξέχασε στο πέρασμα του χρόνου,και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.Τα παράτησε στος δρόμους σαν τα ορφάνα.
Αυτά λοιπόν τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη για να διεκδηκήσουν τα όσα η ομόνοια και το κεαδ δε μπόρεσαν να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.Γι'αυτά
τα παιδιά δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρηστο Γίαννη, ρε μεγάλε, δεν καταλαβαίνεις ότι εισαι εκτός τόπου και χρόνου! Όχι πες μου τι δεν καταλαβαίνει; Τι;

Ότι αναμασάς μια γνωστή καραμέλα χωρις να έχεις ιδέα τι λες; ¨Οτι συκοφαντεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις καν και υπογράφεις κιόλας τις μπούρδες σου. Εχεις αναρτηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός έχει μια οικογένεια πίσω του και προκειμένου να την προστατεύσει απ τις επώνυμες καταγγελίες σου να την πληρώσεις εσύ τη νύφη;!

Γι αυτο φίλε μου κατσε στη δουλειά σου και άσε την πολιτική στους γνώστες!

Ανώνυμος είπε...

Vre Kitso mou,akoma dhen to katallavenis,oti exeis tiloisi politika? Stin Avlona apo 8-4 pigeni gia 9-3 gia tin aristeri simaxia,pou pas??????O Berisas ta exei fourtosi eisy kalis tous sinpatriotes gia na se psifisoun? Tha minis stin istoria tou borioipirotikou agona o megaliteros diaspastis.

Κεραύνιος είπε...

Περί ένωσης του ελληνισμού ακόμη και σήμερα που αποφασίσατε να απευθυνθείτε στον ελληνισμό της Β. Ηπείρου δεν έχετε καταλήξει στους στόχους σας. Είναι η εκπροσώπηση στην αλβανική βουλή σημαντική ή δεν είναι τελικά; Η εκλογή βουλευτών βοηθά τα ζητήματα που θέτετε ή τα αντιμάχεται;

Στην δικαιολόγηση της συμμαχίας με το PD θέλω κάποιος να μου βρει αν υπάρχει έστω και μία διαφορά από τα όσα ανέφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις περασμένες εκλογές για την συμμαχία με το PS. Αν κάποιος βρει άλλην διαφορά πέραν του D με το S τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τις συκοφαντικές κατηγορίες που τόσο εύκολα εκτοξεύθηκαν από την πλευρά του MEGA προς την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υπήρχε μια βυζαντινή καμπάνα στην Χιμάρα, που όποιος και αν προσπάθησε να την φωτογραφήσει δεν τα κατάφερε και κάποιοι μιλούσαν για θαύμα που σχετιζόταν με την ιερότητα της καμπάνας. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβαίνει και με την συμφωνία του MEGA με το PD αφού η σάρωσή της και δημοσιοποίηση μάλλον ως εκ θαύματος δεν είναι εφικτή λόγω της ιερότητας του εγγράφου.


Ανώνυμος είπε...

paidia einai apla ta pragmata
osoi apo mas zoune sthn Ellada tous einai diskolo na mhn psifisoun PBDNJ
giati ekei akribos patei h ntouloparea,
sto filotimo mas...
osoi apo mas zoune sthn albania(opos egw)
kseroun poly kala oti na psifiseis PBDNJ pleon einai ntropi etsi pou mas katantise!
egw 8a psifisw Mega,kai den 8a katsw na sas pw tpt alo ektos apo ton oro ELLHNAS pou anagkastika pleon eisagei sthn albaniki politiki skini
kpote mas legane Grekoman,meta mas eipane minoriteti Grek,meta mono Minoriteti(paei to ''Grek'' tofage h marmagka),twra pleon mas lene Eyropeous(Kaur muti me nje llaf) mi xesw...e loipon o Kitsos
fernei pisw ton oro ELLHNAS

giayto to logo tha psifisw Mega,kai episis epidi barethika na me ekprosopoun anthropoi pou den kserw pou mazebonte ,pou kanoun ekloges,pos tis kanoun kai giati tosa xronia den exoun kanei kati gia tous Boreiohpeirotes
AYTA!

ps: kai ama kai o Kitsos den kanei tpt gia tous Ellines
skata tha faei kai aytos stis epomenes ekloges...mexri tote omos egw tha to dokimasw...etsi kialiso xamenos gia xamenos eimai os Ellinas sthn albania!
episis min trogeste bourkarides-dropolites-ximariotes-blaxoi KAUR MUTI eimaste sta matia twn albanwn oloi...as prosexoume ligo o enas ton alon giati alios tha figei to KAUR kai tha minoume sketo MUTI

enas dropolitis

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Κιτσιος που καποιοι με το ζορι προσπαθουν να μας παρουσιασουν ως τον Ελληναρα που εφτιαξε "επιτελους" ενα κομμα ΕΛΛΗΝΩΝ εχει βρεθει για πολλα χρονια απεναντι στους Ελληνες ως συνεργατης των αλβανων μεσω των δυο μεγαλων αλβανικων κομματων,μια του ps και μια του pd!
Τωρα ζηταει την ψηφο μας! Για να τη δωσει στους τσαμηδες;
Θα παρει οτι δινουμε σε ολους τους αλβανους!

Ανώνυμος είπε...

ton kico ton kkseroun kai oi petres ta touvla na doume pote tha ton mathoun....
an htan o kourhs prwtos sth lista to kead tha eprepe na fobotai alla twra ksana tha nai sthn euxaristh thesh na mas ekprwsopei kai gia alla 4 xronia.
epishs merikoi anthropoi apo krania, mesopotamo,livadia kai outo kathekshs prepei na katalaboun oti H PERIFEREIA AULONAS DEN EINAI MONO AYTA TA 3-4 XWRIA

Ανώνυμος είπε...

2:03 Απ αυτά που δίνεις στους Αλβανούς δώσε και στο Ντούλε, που τα χει ανάγκη!

Όσο για το μπουρδολόγο Κεραύνιο με τις καμπάνες που βαράνε στο κεφάλι του το χει κάψει το μηχάνημα. Δεν υπάρχει θεραπεία αγόρι μου για την περιπτωσή σου! Κρίμα και ήσουν καλός.

ΜΕΓΚΑ ΡΕ, γιατι ετσι Γουσταρουμεεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Τι στο καλό ακόμη υπάρχουν Κεαδίτες ακόμη μιλούν αυτά τα τσιράκια του Ντούλε;Πίστευα ότι ο τελευταίος ήταν ο καφετζής με τον μισθοφόρο του τον τσάμη, αυτός μου θυμίζει τον Τσάκωνα με το βοηθό του. Το ΜΕΓΚΑ έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα έχει αέρα νικητή γι αυτό και η νευρικότητά και τα αληλομαχερώματα στις τάξεις των Κεαδιτών. Επιτέλους αλλαγή!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Κίτσιος.
Τον Ντούλε δεν είδα να μας λέει κάτι, πέραν του "Ολνι Γιουθροπίανς".
Τι έγινε ρε Βαγγέλη ,στερέψαμε απο προβλήματα και στόχους; Πως διεκδικείς την ψήφο μας, με τι αντάλλαγμα. Γιατί πρέπει να σε ψηφίσουμε δεν μας είπες;

Εαν είχες κάνεις έστω και λίγο την αυτοκριτική σου, τώρα δεν θα έπρεπε καν να κατέβεις βουλευτής. Η επιμονή σου αυτή δείχνει πως δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο πέραν του εαυτούλη σου.
Ε όχι αυτό κούρασε, δεν μπορέι να συνεχιστεί, δεν μπορεί μια μειονότητα να ηγείται απο έναν τεμπέλη άνθρωπο, μη παραγωγικό, αδιάφορο και αλαζόνα μόνο και μόνο επειδή τα λέει ωραία.

-Ο πολιτικός δεν πρέπει να επιδεικνύεται με τα λόγια που λέει, αλλά με τα έργα που πράττει.-

Ίσως αν αυτό το καταλάβεις ποτέ, μπορεί να γίνεις πραγματικός πολιτικός, μέχρι τότε απλά θα τα λες καλά ΜΟΝΟ.

Εαρ

Ανώνυμος είπε...

Την είδατε την κολωτούμπα του καφετζή; Τον στριμόξανε στα σχοινιά οι Μεγκίτες και εκεί που του ρίχνανε από παντού είπε να βγει στην αντεπίθεση και κατηγορούσε όποιον γνώριζε ότι κάνουν πόλεμο στον ξάδερφο του Ντούλε. Μόλις έμαθε ότι πιάσανε δουλεία οι δικηγόροι πάει το άρθρο εξαφανίστηκε. Έτσι σας θέλω μάγκες μου σταθερούς στις απόψεις σας. Ζήτω η κολωτούμπα αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

Κεραύνιε, εσύ και το zeri i dropullit πρέπει να αλλάξετε γυαλιά εκτός κι αν δεν το αντιληφθήκατε εδώ και ένα μήνα:

http://www.mega-eemm.com/anakoinoseis/giati-komma-ton-ellinon-mpike-se-symmahia

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΚ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Τίρανα 23/04/2013

1. Κατάρτιση και δέσμευση για ψήφιση στο Κοινοβούλιο νομικού πλαισίου περί δικαιωμάτων των εθνικών μειονοτήτων στο πνεύμα της Σύμβασης Πλαισίου για τα Δικαιώματα των Εθνικών Μειονοτήτων.

2. Διευθέτηση σε ενιαία διοικητική διαίρεση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στο Νότο της χώρας στα πλαίσια της μεταρρύθμισης για τη νέα διοικητική διαίρεση.

3. Δέσμευση για αναγκαίες νομικές τροποποιήσεις που εξασφαλίζουν τον προσδιορισμό βουλευτικών εδρών αναλογικές του πληθυσμού για τις εθνικές μειονότητες στο Αλβανικό Κοινοβούλιο.

4. Συμμετοχή άνευ πολιτικών κριτηρίων των εκπροσώπων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στα κρατικά, κεντρικά και τοπικά ιδρύματα, καθώς και σε κάθε τομέα που σχετίζεται άμεσα με τη λήψη αποφάσεων για θέματα που αφορούν τις μειονότητες.

5. Αναγνώριση, σεβασμός και προστασία των μνημειωδών αξιών του πολιτισμικού πλούτου της ΕΕΜ, καθώς και την άμεση πρόσβαση της τοπικής εξουσίας για την αξιοποίησή τους. Σ’ αυτά τα πλαίσια χρηματοδοτείται η ανέγερση ιστορικού-αρχαιολογικού μουσείου στο Νότο της χώρας.

6. Επανεξέταση του ζητήματος των περιουσιών των ατόμων, των αστικών και θρησκευτικών κοινοτήτων, εφαρμόζοντας την ιστορική αλήθεια και το απαραβίαστο της εθνικής ακεραιότητας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

7. Κατάρτιση στρατηγικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, καθώς και άνευ διακρίσεων χρηματοδότηση μέσω κρατικών πόρων των διοικητικών μονάδων με πλειοψηφούσα την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

8. Εξασφάλιση τηλεοπτικού χρόνου στην Αλβανική Κρατική Τηλεόραση (TVSH) για την προαγωγή πολιτιστικών, οικονομικών και κοινωνικών εκπομπών και προγραμμάτων που αφορούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

9. Δέσμευση για πρόταση και ψήφιση στο Κοινοβούλιο του Ευρωπαϊκού Χάρτη περιφερειακών γλωσσών.

10. Επανεξέταση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων της Κρατικής Επιτροπής των Μειονοτήτων, παραχωρώντας ευρύτερες αρμοδιότητες στη λήψη αποφάσεων.

ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρήστο Γιάννη άντε κοίτα τα δικά σου χάλια που συμμαχείς με την τσάμικη λαϊκή συμμαχία και τον αρχηγό του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού Μπεκίρι κι άσε τον Κίτσιο να δώσει τον αγώνα του για τον Ελληνισμό.
Απορώ εσύ, ο αστροπελέκης από τη Χιμάρα και τα άλλα τσιράκια του Ντούλε πως έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα από τη στιγμή που ο πρόεδρος σας στα Τίρανα (Ανδρέας Μάρτος) εντάχθηκε στη λίστα του ΣΚ στην Αυλώνα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δημοσιοποιήσει ποτέ ο Ντούλες, το 2009, το 2011 κι εφέτος το 2013 τη συμφωνία με το Ράμα; Αν κάποιος την είδε να μας το πει.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Χρήστο Γιάννη σε τι θα πείραζε να είχαμε δύο κόμματα και το Κεαδ και το Μεγα? Το ένα κόμμα χωρίς αντιπολίτευση κάνει ότι θέλει ή δεν κάνει τίποτα με τη σιγουριά του μοναδικού. Όταν υπάρχουν δύο θα προσπαθεί το καθένα να προσφέρει περισσότερα πράγματα στους βορειοηπειρώτες για να πάρει τους ψήφους. Ψήφοι ελληνική στην περιφέρεια Αυλώνας, όπως γράφει κάποιος, υπάρχουν μπόλικοι, αυτή τη φορά βάλτε σταυρό στο Μεγα και να δείτε πως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσίευση σχολίου