Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η εθνική ενότητα απαιτεί προσωπικές «θυσίες» !




Τέσσερεις πολιτικοί εκπρόσωποι της ΕΕΜ (3 του ΚΕΑΔ-Ομόνοια και 1 του Μέγκα) κλήθηκαν στην Αθήνα για την επίτευξη της ενότητας των δύο πολιτικών σχημάτων που εκπροσωπούν τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό. Παρόλο που γνωρίζουμε κάποιες θέσεις – προτάσεις, δεν θα αποκαλύψουμε και δεν θα σχολιάσουμε τίποτα καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και δόθηκε νέο ραντεβού. Θα πούμε μόνο πως αν θέλουν αυτή η ενότητα να είναι ουσιαστική και να έχει απήχηση θα πρέπει να στηρίζεται σε κοινούς στόχους της ΕΕΜ και του ελληνισμού γενικότερα και όχι ικανοποιώντας κάποια άτομα - βολικά και για κάποιους εκπροσώπους του εθνικού κέντρου- γιατί οι βορειοηπειρώτες δεν είναι πρόβατα με 4 βοσκούς… Εθνική ενότητα θα επέλθει όταν οι ταγοί μας αποδείξουν πως δεν είναι εκεί για να βολέψουν τον εαυτό τους  αλλά ότι μας εκπροσωπούν με όλη τη συμμαχία της λέξης.

Ο κ, Παναγιώτης  Μπάρκας μας είχε στείλει το ακόλουθο άρθρο με το οποίο κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, κάποιοι να βλέπουν υπερβολές, εκφράζονται όμως και πολλές αλήθειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη
 
Η ε.ε. μειονότητα δεν πρέπει σ΄ αυτές τις εκλογές να κληθεί σε νέες θυσίες για τον αυτοσκοπό εκλογής Ντούλε!
Του Παναγιώτη Μπάρκα
Είναι αλήθεια ότι και σ΄αυτές τις εκλογές η ε.ε. μειονότητα δεν κατεβαίνει με γνώμονα τους εθνικούς στόχους. Οι εξελίξεις όμως λένε ότι είναι δύσκολο να τηρηθούν οι κανόνες του παλιού στερεότυπου «να έχουμε τους αυθεντικούς εκπροσώπους στη Βουλή» και ξερό ψωμί.
Η ακαμψία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ για να συμπράξει  και συνεργαστεί με άλλους πολιτικούς φορείς και εκπροσώπους στην ε.ε.μ, οδηγεί με βεβαιότητα στη μείωση του αριθμού Ελλήνων βουλευτών στην Αλβανική Βουλή.
Τους μεγαλύτερους κινδύνους να μη εκλεγεί διατρέχει ο Ντούλες. Τους λόγους θα πρέπει να αναζητήσουμε στο γεγονός ότι: Η ε.ε.μ επανειλημμένα τον έχει καταψηφίσει. Τελευταία η επίσημη Αθήνα έχει αποστασιοποιηθεί από το πρόσωπο αυτό. Για τους Αλβανούς δεν παρουσιάζει πλέον ενδιαφέρον διότι δεν έμεινε τίποτε πλέον στη ε.ε. μειονότητα, που να χρειάζεται ο Ντούλες να το ελέγχουν.
Μόνο παράγοντες  στην Ελλάδα, οι οποίοι ανέπτυξαν στο παρελθόν δικά τους συμφέροντα στην Αλβανία στηριζόμενοι στο Ντούλε, φέρουν και τους περισσότερους πονοκεφάλους για την επανεκλογή του. 
Η εκλογή του πλασάρεται ως «ανάγκη αυθεντικής εκπροσώπησης» της ε.ε.μ και «υπεράσπισης» εθνικών στόχων (!!). Πρόκειται για στερεότυπο που καλλιεργήθηκε το 1996. Δυστυχώς, τίθεται σε αντιδιαστολή με τους άλλους Έλληνες εκπροσώπους που ταυτίζονται ως υπηρέτες των αλβανικών συμφερόντων. (εκτός από εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται ο Ντούλες !!).  
Έτσι, ενώ ο Ντούλες ψάχνει τους μηχανισμούς (αλβανικούς) που θα τον οδηγήσουν στη Βουλή, η προπαγανδιστική του μηχανή, επεξεργάζεται το νέο προφίλ «των εθνικών στόχων».
Ελληνικοί εθνικοί στόχοι στην υπηρεσία του αλβανικού ανθελληνισμού.
Αυτή τη φορά το προφίλ «εθνικοί στόχοι» εισάγεται από τη φόρμουλα εθνικισμού στο γενικότερο αλβανικό προεκλογικό τοπίο. Όχι όμως ως αντίδραση, αλλά ως εξυπηρέτησή του. Στα αλβανικά δεδομένα ο εθνικισμός ξεδιπλώνεται ως ανθελληνισμός. Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ, εκδηλώνεται ως δήθεν ασπίδα της Ελλάδας. (!!) Η προσπάθεια κρύβει τον πραγματικό στόχο να ανεβάσουν τις εκμηδενισμένες εθνικές μετοχές της στο κοινό. (Γι΄ αυτό και συχνά, από ρόλο προστάτη της Ελλάδας, προκαλεί τον αλβανικό ανθελληνισμό. Λ.χ. Όταν η Ελλάδα αγνοεί το ανύπαρκτο τσάμικο θέμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ με το Ντούλε επικεφαλή μετέτρεψαν σε λίθο δοκιμασίας ελληνικότητας τη δήθεν αντίκρουση του «τσάμικου»!!)
Ο Αλβανικός εθνικισμός ζητάει ένα «ελληνικό» πάτημα να δικαιωθεί. Βρίσκει στο Ντούλε, το σωτήρα για τη ζωτικότητα των ανθελληνικών ισχυρισμών του. (Και ο Ντούλες το «φωτοστέφανο» Ελληνισμού, ως αντιαλβανισμού !!!)
Συμβαίνει έτσι τη στιγμή που συγκεκριμένα ο Ντούλες, ποτέ μα ποτέ δεν μίλησε στο αλβανικό κοινό ειδικά για τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας, αποφεύγοντας με φανατισμό να αναφέρει και το όνομά της. Την ίδια στιγμή κατακρίνει και κατηγορεί τους υπόλοιπους εκπροσώπους για μειωδοσία, επειδή δεν ασχολούνται και εκείνοι, όπως αυτός με το τσάμικο!!
«Εθνικοί στόχοι» και οι προεκλογική συμμαχία
Η ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ, κρίνει απαραίτητη τη προεκλογική συμμαχία με τα αλβανικά κόμματα. Επικαλείται γι΄αυτό τον «κακό εκλογικό νόμο». (Ο εκλογικός νόμος ωφελεί ειδικά την ε.ε. μειονότητα. Σε περίπτωση συντονισμού και συσπείρωσης της εκλογικής δύναμης η ε.ε. μειονότητα μπορεί να βγάλει αυτόνομα από 2-4 βουλευτές.  Αλλά ο Ντούλες θέλει όλοι να λησμονήσουμε ότι έχει κατακερματίσει την εκλογική μας δύναμη επειδή  βασικός του στόχος είναι να είναι ο μοναδικός Έλληνας στη Βουλή των Αλβανών με αποτέλεσμα να μπορεί να εκλεγεί ούτε ένας, χωρίς τη βοήθεια των Αλβανών)
Εντούτοις, για τη «σύναψη» συμμαχίας δεν ξεκινάει από την διεκδίκηση δεσμεύσεων του εκάστοτε κόμματος εξουσίας προς ικανοποίηση συγκεκριμένων εθνικών μας δικαιωμάτων. Όχι! Επικαλείται, διαβολικά και προπαγανδιστικά, την δήθεν αρχή για το πόσο λιγότερο κατά της Ελλάδας εκδηλώνεται προεκλογικά το καθένα εξ΄ αυτών των κομμάτων (!!!)
Η ανάγκη της συμμαχίας για την εξασφάλιση της εκλογής του Ντούλε βολευτή, συνδέεται ταυτόχρονα με την ανάγκη για την επιλογή παράταξης που του εξασφαλίζει κυβερνητική συμμαχία. Με γνώμονα τα συγκεκριμένα προσωπικά συμφέροντα παραβλέπει τον ανθελληνισμό κάθε συμμαχικού αλβανικού κόμματος
Ακριβώς, για την ικανοποίηση αυτών των ιδιοτελών συμφερόντων του έχει φέρει άνω κάτω το εκλογικό σώμα της εθνικής ελληνικής μειονότητας. (Έχει πλήξει την πολιτική μας αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στο αλβανικό κοινό, έχει κάνει πράξη τις ανίερες συμμαχίες και πολυδιάστατο το τοπίο διάσπασης μεταξύ μας. Έχει καταργήσει στο απροχώρητο τις ανθρώπινες αξίες και τα πραγματικά ελληνικά εθνικά πιστεύω.)
Έτσι αν προσέξουμε την περίοδο μετά το 1997 και κυρίως μετά το 2001, που ο Ντούλες πρωτομπήκε στη Βουλή, μέσω του Ντούσκου, «το εθνικό» πνεύμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούσε τους Έλληνες να στηρίξουν, πότε το Σοσιαλιστικό και πότε το Δημοκρατικό Κόμμα, επειδή ο Ντούλες, αφού τρυγούσε τα αγαθά από την εκάστοτε συγκυβέρνηση, στο τέλος αναποδογύριζε την κούπα (με το αιτιολογικό ότι είναι ανθελληνικό) για να συνεργαστεί με το επόμενο κυβερνητικό σχήμα.
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Εγκατάλειψε σχεδόν επίσημα το Σ. Κόμμα. Θα το κατηγορήσει ως ανθελληνικό διότι ερωτοτροπεί με την Ερυθρόμαύρη Συμμαχία. Στην ουσία φεύγει από τη συμμαχία με το Σ. Κόμμα διότι κινδυνεύει στο 99% να βγει βουλευτής. (Μέχρι τώρα συνέχιζε να ήταν ο επιστήθιος σύμμαχος του Ράμα, ανεξαρτήτως που Ραμα έφερε τα άνω κάτω σε σχέση με την συμφωνία ΑΟΖ, Ελλάδας-Αλβανίας και είναι το μόνο κόμμα εξουσίας, που ένταξε επίσημα στο πρόγραμμά του το Τσάμικο !!)
Τώρα ψάχνει να βρει νέο σύμμαχο, τον δήθεν πόλο του κέντρου. Επίσης, πιστεύει ότι ο πιθανός νέος πόλος, να αποχτήσει θέση μπαλαντέρ στο σχηματισμό κυβέρνησης μετά τον Ιούνιο. Συνεπώς θα προσφέρει στο Ντούλε και τη δυνατότητα να είναι στην κυβέρνηση. (Το Ντούλε δεν τον νοιάζει αν ο Μέτα, ο οποίος αν πραγματοποιηθεί ο πόλος, θα είναι ο βασικός άξονας, έχει ανακοινώσει επίσημα στο συνέδριό του κόμματος ότι πρώτος σύμμαχος του είναι το κόμμα των τσάμιδων, ούτε το γεγονός ότι ο Μέτα υπήρξε ο πρώτος υποστηρικτής του τσάμικου στις σχέσεις με την Ελλάδα και ο Υπουργός του Εξωτερικών, όπως και ο ίδιος παλιότερα, επανέφερε στο προσκήνιο για προπαγανδιστικούς λόγους την άρση του εμπολέμου. Δεν τον ενοχλεί ότι Τόπι και Σπαχίου έχουν προέλευση στην ίδια ζύμη.)
Μια τέτοια συμμαχία βοηθάει το Ντούλε, και να πετύχει τον δικό του, άλλο μεγάλο στόχο, που συμπληρώνει το χαρακτήρα του. Να εξουδετερώσει τους Έλληνες πολιτικούς του αντιπάλους. Για το σκοπό αυτό έχει στο πλευρό του τον πρώην σκληρό αντίπαλό του. Η σύμπραξη μαζί του βοηθάει ταυτόχρονα να κερδίσουν αντίστοιχα, ο ένας στην περιφέρεια Αυλώνας και ο άλλος σε εκείνη του Αργυροκάστρου.
(Οι δηλώσεις από το στρατόπεδο Μέτα και Τόπι, ότι δεν υφίσταται προεκλογική συμμαχία μεταξύ τους, φαίνεται ότι έκαψαν τα χαρτιά του Ντούλε, ο οποίος επιδίωξε αυτή τη φορά την ταχτική του τετελεσμένου γεγονότος για την ίδρυση του τρίτου Πόλου με τον ίδιο πρωτεργάτη. Το γεγονός δείχνει ότι τα πράγματα είναι σκούρα για το Ντούλε.)   
Το γεγονός επίσης φαίνεται να πάγωσε τις προσπάθειες των κύκλων στην Αθήνα να εντάξουν στα σχέδια του Ντούλε για τον «Πόλο Κέντρου» και το Κόμμα των Ελλήνων, το οποίο μέχρι πρότινος χαρακτήριζαν το ΜΕΓΑ ως διασπαστικό, μόρφωμα, μπερισικό κλπ. (Χωρίς τη συμμετοχή του ΜΕΓΑ στο σχέδιο αυτό, οι δυνατότητες να εκλεγεί ο Ντούλες βουλευτής εξανεμίζονται – ενώ με τη συμμετοχή του ο Κίτσιος έχει μηδαμινές δυνατότητες να εκλεγεί. Ιδεολογικά, βγάζει το Ντούλε υπέρμαχο της ενότητας. Πραχτικά εξουδετερώνει το ΜΕΓΑ στην εθνική αποστολή που ανέλαβε και υποδεικνύει το Ντούλε ως τον πλέον αναντικατάστατο.)

Συμπεράσματα
Έκδηλη είναι στο σημείο αυτό η στασιμότητα, η οποία στην ουσία επιβεβαιώνει ότι κανείς επίσημος φορέας στην Ελλάδα δεν ρισκάρει να παίξει το παλιό στερεότυπο παιχνίδι με επίκεντρο τα συμφέροντα του Ντούλε.  Όλοι διαβάζουν εύκολα ότι η αναζήτηση από το Ντούλε προεκλογικής συμμαχίας για ικανοποίηση των προσωπικών στόχων του, δεν θα είναι απλώς ανίερη, αλλά θα αποπροσανατολίσει γενικώς τους ψηφοφόρους με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει την εκλογική τους συμπεριφορά. Όλοι βλέπουν επίσης ότι ο Ντούλες, ενώ κινδυνεύει για λόγο του, δεν παύει να οργανώνει δυνάμεις εναντίον των Ελλήνων πολιτικών του αντιπάλων. Συνεπώς, το ενδεχόμενο ώστε  από μια πιθανή εσωτερική σύγκρουση να εξουδετερωθούν όλοι οι Έλληνες υποψήφιοι, κατέχει υψηλό ποσοστό.
Από την άλλη, οι Έλληνες υποψήφιοι σε άλλα κόμματα, έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες να εκλεγούν, ανεξαρτήτως αν έχουν ή όχι την στήριξη της Ελλάδας
Θέλω να πιστεύω ότι και αυτό έχει σημασία,  δεν πρέπει η ε.ε.μ να κάνει άλλες θυσίες για να εκλεγεί ο Ντούλες βολευτής, τη στιγμή που όλα αυτά τα χρόνια ο Ντούλες θυσίασε την ε.ε. μειονότητα για τα ιδιοτελή συμφέροντά του
Το παιχνίδι πάντως μόλις άρχισε.
  
Παναγιώτης Μπάρκας  04.02.2013

44 comments:

Κεραύνιος είπε...

Ρε Βορειοηπειρώτη έχεις καταντήσει γραφικός σαν τον φιλοξενούμενό σου. Δεν βλέπεις ότι βαδίζεις σε αδιέξοδο ταυτιζόμενος με τον Π. Μπάρκα; Δεν βλέπεις πως ο ίδιος δεν έχει κανένα άλλο σκοπό στην ζωή του από το να επιτίθεται στον ΠΡΟΣΩΠΊΚΟ του εχθρό Β. Ντούλε; Λοιπόν μπορεί όντως τα κείμενα του Μπάρκα να εμπεριέχουν σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τροφή για σκέψη αλλά χάνονται στο γενικότερο πλαίσιο της κατινιάς και της κατάντιας στην οποία ο ίδιος έχει υποπέσει. Εσύ γιατί ταυτίζεσαι μαζί του; κρίμα

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κεράυνιε εμείς ταυτιζόμαστε μόνο με την εισαγωγή που κάναμε που είναι μία σύντομη και συγκεκριμένη άποψη, οπότε αν θες να σχολιάσεις τον Βορειοηπειρώτη θα τον σχολιάσεις για αυτό. Είναι γνωστή η άποψη του Μπάρκα όπως και η δική σου για το Μπάρκα.
Εφόσον υπάρχουν σημεία για τροφή θα μπορούσες να επικεντρωθείς σε αυτά γιατί η «κατινιά» του Μπάρκα δεν νομιμοποιεί τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Τα “κουαντρα” του Ντούλε……………..
……..Σκεπτόμενος ο συντροφος Ντούλε για το ποιον να επιλέξει ως “δόλωμα” υποψήφιο βουλευτή του Βούρκου για το 2013 έκανε έκλυση σε όλα τα παλικάρια του.... Όποιος νομίζει ότι έχει τα προσόντα για υποψήφιος του 2013 να έρθει να με βρει στο ξενοδοχείο του Γιάννη Μπάμπη ... Αμέσως και βιαστικά παρουσιάζονται τα πρώτο παλικαρά του, ο Χαράλαμπος Παντέχης, Βεγγελης Ζαφειράτης, Ηρώδης Νταλιάνης, Χρήστος Καίσης, Γιώργος Τσουμάκας
Στην είσοδο τους περίμενε ο Γιάννης και χαμογελαστά τους λέει.... Που πάτε ρε χαμένα εμένα θα επιλέξει
Και μιλούν με τη σειρά…….
Χαράλαμπος Παντέχης…..
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί με γέλασες στης προηγούμενες εκλογές, ως Αντί Περιφερειάρχης δεν έλυσα ούτε ένα πρόβλημα και θα τα λύσω ως βουλευτής, το αξίζω γιατί είμαι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν λέω ούτε ωμό και ούτε ψημένο, είμαι πέσε πίτα να σε φάω, ότι πρέπει για εσένα πρόεδρε Ντούλε.
Βαγγέλης Ζαφειράτης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί ως Διευθυντής της Εφορίας τους θυμήθηκα όλους τους επιχειρηματίες Βορειοηπειρώτες και κατά λάθος τους έβαλα τσουχτερά προστύμματα, η περισσότερη με λέτε κακό , ακόμα και από εσάς εδώ, αλλά εγώ είμαι πολύ καλός και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν γίνω βουλευτής, όλη εδώ μέσα είναι χαμένα, εγώ θα λύσω τα προβλήματα της Βορείου Ηπείρου
Ηρώδης Νταλιάνης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα, γιατί για το καλό της Βορείου Ηπείρου αναγνώρισα τους Αγάδες στην Λεβαδιά, πολεμώ για εξόντωση κάθε αντίπαλο όπως πράττεις εσύ πρόεδρε Ντούλε και από την θέση του βουλευτή έχοντας καλές σχέσεις με τους Αλβανούς θα ενόσω τους δυο λαούς , έχω καλές σχέσης με τα κόμματα ,Δημοκρατικό, Σοσιαλιστικό, Τσάμικο, με τον Τόπι, εγώ του είπα να φτιάξει καινούριο κόμμα, όλα αυτά τα συζήτησα και με τον Μπερίσια.
Χρήστος Καίσης …
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί εγώ το αξίζω, με το δίκιο σας με λέτε αποτυχημένο ως Έπαρχο γιατί εγώ είμαι γεννημένος για μεγάλος πολιτικός, βουλευτής και άνω, γ’αυτό φορώ και γραβάτα κάθε μέρα. Αντιλαμβάνομαι τα πράγματα όπως εσύ πρόεδρε Ντούλε με την διαφορά που δεν μπορώ να τα εκφράσω όπως εσύ, ο Παντέχης νομίζει ότι είναι εξυπνότερος από εμένα, για να πάει στην Ευρώπη η πατριδα μου Αλβανια πρέπει να πουλήσουμε όλα τα οικόπεδα σ’αυτούς , έχω πολύ καλές σχέσεις με την αστυνομία και της μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας μου της Αλβανίας.
Γιώργος Τσουμάκας….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί το αξίζω, έχω 20 χρόνια στην Ελλάδα που εκπαιδεύομε από τους συντρόφους του Πασοκ το πώς θα ξεσκίσω την Αλβανική Βουλή με την βοήθεια του συντρόφου Ράμα, εδώ στην Αθήνα που ζω μου είπαν ότι η Βόρειο Ήπειρο γεωγραφικά είναι στα βόρια της Αλβανίας , έχω καλή φωτογένεια , στην Αλβανική Βουλή θα είμαι ο πιο όμορφος βουλευτής, έχω το ίδιο καλό ελάττωμα με εσένα πρόεδρε Ντούλε, μου αρέσουν η απατεωνιές .
Γιάννης Μπάμπης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί είμαι κουάντρο, έχω 15 χρόνια πρόεδρε Ντούλε που σε ταΐζω και κοιμάσαι τσάμπα στο ξενοδοχείο μου, αυτό βάση της άτυπης συμφωνίας που κάναμε, εσύ την βοήθεια ( διευθυντής υδάτων και μετά διευθυντής δασών ) που μου έδωσες για να φτιάξω αυτό το ξενοδοχείο, εγώ σε βοηθώ με ότι μου δώσουν και θα είμαι πάντα ο αρχηγός της κλίκας σου εδώ, ειδικότητα μου το μαγείρεμα των εκλογών για τα μελή του Γενικού Συμβουλίου ( κανονίζω τα άτομα ακριβός τη λίστα που μου δίνεις εσύ πρόεδρε Ντούλε ). Δεν κατέχω καλά τα Ελληνικά , το ίδιο και τα Αλβανικά
Ντούλες …..
Είμαι παρά πολύ μπερδεμένος, είστε όλη αυτό που χρειάζομαι , θα είστε όλη στη λίστα μετά από εμένα, η λίστα θα είναι με 12 υποψήφιους , άρα χωράτε όλη, βρείτε και άλλους Βουρκάριδες για να τους γράψω κανονικά… στη λίστα

Ανώνυμος είπε...

όλα τα παραπάνω έχουν κάτσει ποτέ να τα συζητήσουν σε ενα τραπέζι για ενα κοινό καλό όλων μας....?????καλύτερο θα ήταν από το να φαίνονται σαν κατίνες που βρίζουν ο ένας τον άλλον στα μπλογκ.....!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κεραύνιε, ίσως να διαφωνώ σε αρκετά πράγματα με τον Π.Μπάρκα για τα όσα γράφει κατά καιρούς. Κάνει ένα λάθος που επιτίθεται στο Κόμμα των Ελλήνων, μπαίνοντας και αυτός στον παραπλανητικό μηχανισμό της προπαγάνδας Ντούλε που εδώ και πολλά χρόνια εσύ υπηρετείς τυφλά, φυσικά με το αζημίωτο. Βλέπεις που με το Μπάρκα είστε και στο ίδιο στρατόπεδο. Ο Μπάρκας αν δεν κάνω λάθος, την πατάει γιατί επικεντρώνεται σε επιθέσεις, χωρίς να καταχνιάζει τα συναίσθημα του.
Τον κατηγορείς τον κύριο Μπάρκα πως είναι προσωπικός αντίπαλος του Ντούλε. Όπως πάντα εσκεμμένα πέφτεις έξω. Ο Ντούλε δεν έχει μόνο τον Παναγιώτη Μπάρκα προσωπικό αντίπαλο. Έχει και τον Κώστα Μπάρκα, τον Σπύρο Ξέρα, τον Θωμά Μήτσιο, το Ζήσο Λούτση, το Λεονάρδο Σόλη, το Γιάννη Γκιζέλη, τον Ανδρέα Ζαρμπαλά, τον Κώστα Μακαριάδη, το Χρήστο Γκότση. Σου θυμίζω πως όλοι οι κύριοι που ανάφερα είναι έλληνες βορειοηπειρώτες και ήταν όλοι τους βουλευτές με την Ομόνοια. Η σχέση του Ντούλε είναι καθόλου καλή με τον Σωτήρη Κυριαζάτη, το Γιώργο Λαμποβιτιάδη που ήταν γενικοί πρόεδροι της Ομόνοιας. Κακή σχέση έχει με τους έπαρχους Π. Τόλη, Π,Λιούλιο, Τ.Μεϊντή, Β.Καλυβά, Σπ.Παπά, Π.Μπερέτη, Κ.Κώστα, με την Κωνσταντίνα και το Θ. Μπεζιάνη, με τους 4 καταδικασμένους της Ομόνοιας από το αλβανικό κράτος, το Γιώργο Μάνο που ήταν αντιπρόεδρος της Ομόνοιας, τον Άλκη Παπά πρόεδρο του ελληνικού φόρουμ, το Καραθάνο, το Λέζο, το Θωμά Τζιά……. Βλέπεις πως είναι πάρα πολύ «οι προσωπικοί αντίπαλοι» του Ντούλε. Για προσπάθα να ακούσεις και τους άλλους και όχι μόνο τον Ντούλε που τώρα το παραδέχονται που πώλησε την Χιμάρα για τα δικά του συμφέροντα. Για να εξηγούμαστε, το συμφέρον της μειονότητας είναι να φύγει το γρηγορότερο ο Ντούλε να πάρει ανάσα ο τόπος μας. Γοραντζινός

Κωσταριτης είπε...

Κεραύνιε, πολύ μπερδεμένος είσαι. Το να κρίνεις έναν πρόεδρο Κόμματος και βουλευτή, ή που ασχολείται γενικώς με τα κοινά και τα εθνικά, δεν είναι προσωπικό θέμα. Αν συγκρίνεις αυτά που λέει ο Μπάρκας με τις αρνητικής συνέπειες της πολιτικής Ντούλε στην ε.ε. μειονότητα, τότε θα πεις λίγα του λέει. Προσωπικά τα βάζεις εσύ τόσο με το Μπάρκα όσο και με το Βορειοηπειρώτη.
Η πιάτσα μας έχει ανάγκη από απόψεις και κρίσεις. Αν δεν έχεις άποψη, αν δεν μπορείς να κρίνεις τις απόψεις άλλου, μην ασχολείσαι με το άτομο που έχει άποψη, έστω και στραβή.
Προσωπικά θα έλεγα ότι σωστά ο Μπάρκας προειδοποιεί τον Κίτσιο να μη πέσει στην παγίδα της προτεινόμενης ενότητας για να γίνει ο Ντούλες Βουλευτής.
Κωσταρίτης

Ανώνυμος είπε...

Το καυστικό χιούμορ - αλήθειες του 11:32 για τα κουάντρα και ο κατάλογος- φοβερό, του 1:49, για να μην αναφερθώ στο άρθρο του Μπάρκα, σε τρομάζουν πραγματικά.
Αυτή είναι δυστυχώς η 17- χρονη πορία του Ντούλε και της ομάδας του στην "εθνική" πολιτική του τόπου μας.
Και ο πιο αγράμματος να έρθει σίγουρα θα είναι καλύτερος...

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη Μπαρκα εμισθε υπαλληλε πολεμιε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ,εισαι τοσο γραφικος και αστειος που γελαει ολος ο κοσμος με οσα γραφεις καθε φορα!Παλιοτερα ειχες αναλαβει την προασπιση των συμφεροντων Ταβου και τωρα του εργοδοτη σου Ξερρα.Αν δεν βγει ξερουμε δεν θα πεινασεις!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Keravnie, an einai sostos i oxi o Mparkas einai ligo to kako. To an einai sosta ayta poy grafei gia to Ntoyle i oxi exei poly megali simasia. Asxolisoy lipon me to ti kanei kai den kanei o Ntoyles giati ayto maw afora oloys.

Ανώνυμος είπε...

Ου περί καρέκλας τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί προσφορας.
Η μήπως όχι.
Ιωαννίδης

Κεραύνιος είπε...

Γοραντζινέ γκεμπελίσκε, όση λάσπη και να ρίξεις σε εμένα έχω ονοματεπώνυμο το οποίο το γνωρίζουν όλοι και τα προσωπικά μου οφέλη από την όποια ενασχόληση είχα με τα κοινά είναι γνωστά. Δεν είμαι εγώ το θέμα όμως.
Έκατσα και ξαναδιάβασα το κείμενο του Μπάρκα. Και δυστυχώς το συμπέρασμά μου ισχυροποιείται. Το ότι δεν σας αρέσει μερικών δεν νομίζω ότι σας δίνει το δικαίωμα να λασπολογείτε και ναι να αποπροσανατολίζετε την συζήτηση. Ας πούμε λοιπόν προς εξυπηρέτηση της συζήτησης ότι υπάρχουν δύο ρεύματα, ένα υπέρ του Ντούλε και ένα κατά αυτού: Πόσο ανόητοι μπορεί να είστε για να μην καταλαβαίνετε πως οι αντίπαλοι είστε που ανάγετε τον Ντούλε σε εθνικό ήρωα. Όταν η μόνη σταθερή και επίμονη θέση σας είναι η αντίθεση πως περιμένετε να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτά που λέτε; Όταν ενστερνίζεστε ένα κείμενο χωρίς αρχή μέση και τέλος τι σχόλιο περιμένετε; Τι να σχολιάσει κανείς; Ποια είναι η μόνη καθαρή θέση πάνω σε αυτό το κείμενο; ΑΝΤΙ-Ντούλε. Γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πως τον αρθρογράφο δεν τον απασχολεί αν οι Έλληνες θα ψηφίσουν MEGA ή κάποιο αλβανικό κόμμα. Κλείνει ο Μπάρκας το μάτι σε όλους από τον Κίτσιο μέχρι τον Ξέρα. Ανόητε Γοραντζινέ, δεν επιτίθεται στο MEGA ο αρθρογράφος. Προσπαθεί να το παίξει μεγαλοδημοσιογράφος που ψιλοεκβιάζει πολιτικές επιλογές. αρχίδια μάντολες δηλαδή.
ΤΕΛΙΚΑ, αν υπάρχει, ποια είναι η πρόταση του άρθρου για τις επικείμενες εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Poso dikio exei o mparkas se ayta poy grafei gia ton polemo kai tin piesi Xwris oysia kai me monadiko gnomona na ekleksoume ksana ton ntoule boyleuti .... alla panagiwti to EEMM den prodose Pote kai den tha prodosi pote ton ellinismo tis boreioy hpeirou...
H piesis gia na bgei o vaggelis ksana vouleutis ginete me aerologia kai vasi toy dogmatos na exoume ekprosopisi stin alvaniki vouli ....
H apantisi se auto dinete tekmiriomeni Giati o vaggelis den prepei na einai kai na paei Spiti toy ...
O k. Lekkas Exthes evgale tin xoli tou giati to EEMM den stirizi tin enotita me ton vaggeli arxigo kai simera to arthro toy eksafanistike apo to diadiktio.....
K. Lekka an to EEMM ithele karekles tha tis ixe Eseis kai Oi sintrofi sas iste kariklokentayri kai fovaste na xasete tis anapaytikes sas karekles ...

To koma twn ellinwn agonizete kathimerina gia ta problimata kai Oxi gia tis karekles

To zapliaki tis dropolis

Ανώνυμος είπε...

3.26 Mathe oti dhen mporei na yparksei eksisosi Ijesia OMONOIAS = OMONOIA. O Mparkas me ti stasi tou epivevaionei oti dhen iperaspizetai kanena, para tiw arhes tou. Mipos dhen einai aniero i sinergasia Ntoule-Tavo. Mipos dhen ine aniero to na envthoun oloi oi proin antipaloi tou Ntoyle enantion enos antipalou episis tou Ntoule. Edho anaziteite eseis tin enotita!???
Pou einai oi ethnikoi stoihoi tou Ntoule
Kai tellos Jati se noiazei toso an jellaei o kosmos ollos me to Mparka.... kai pos to ksereis livele, oti kapoios plironei to Mparka? pes to mas kai emas ja na ton efharistisoume epeidhi o Mparkas paramenei o skliros eponymos kata tis listosimorias tvn ethnikon mas thematon

Ανώνυμος είπε...

Tora to giati asholiste akoma me me to Barka den mboro na katalavo.O enas tu ksinaei o alos tu vromaei o parapera tu pikrizi ke mono o idios ine o sostos ke o kserolas.Apo opu den pefti hrima ine ehthri tu Barka.Ti mia o prezvis tin ali o proksenos tin periali o arhiepiskopos o proedros tu KEAD o proedros tis Omonia o pritanis tu panepistimiu ke paei legondas.Den ine o idios Barkas pu apo to Λ.Β ke ti Foni tis Omonias paei sti Romiosini ke meta sto Orama ke tora sto Vorioipiroti pu monos tu ta grafi monos tu ta sholiazi(aide edo na min imaste ke toso apoliti giati ehi ke ti sindromi tis .... tis ....... ke tu .......)O Barkas ke ti diathiki tu na grapsi sigura i proti paragrafos tha ine afieromeni ston titanio polemo pu ehi dosi kata tu Dule ti Omonias ke tu KEA.Anonime-ι:1:49 den ine fronimo na hrisimopiois to paratsukli Γοραντζινος(to ehis ksanakani ke sto parelthon ke meta kriftikes ota su zitithike na to apodiksis giati den gnorizes pragmata ke gegonota ke topnimia pu gnorizun mono i Γοραντζινοι) ohi gia tipote alo ala giati ine apodedigmeno ke anagnorizmeno apo olus pos i Γοραντζινοι ine poli morfomeni anthropi gia na grafun arlumbes san tis dikes su.Oli afti pu mas aradiazis mbori na ine andipali tu Dule ke poli logiko mono epi Hotzha itan ipohreotiko na ihan oli tin idia apopsi mipos su diafevgi skopimos omos mia mikri leptomeria mipos i en logo ine ke andipali metaksi tus.Mipos o idios o Barkas kata kerus itan ke ine akoma andipalos me polus apo aftus.Mipos thelis na su metrisume ke olus aftus pu ine fili tu Dule.O monos ke alanthastos kritis kale mu file ine o laos O Dules ke na theli den mbori na apagorefsi kanenan na ftiaksi to diko tu i pio sosta to diko tus koma me to diko tus programa ke na metrithune sta isia me kriti to lao.Kapioi apo aftus pu proanaferate to dokimasane ke apolafsane ke ti glika.Pros ti lipon i kravges ke i ivris?Ftiakste lipon to magazaki sas me to menu sas ke epi aftu na sas krinume.An thelete na iste sovari ke pistiki otan katigorite kapion kande to me stihia ke ohi ala logia na agapimaste giati den sas pistevi kanis den to katalavate tosa hronia.O kiriarhos laos ehi krisi den pithete me burdes tipu Barka.

Ανώνυμος είπε...

oou zapliaki no xasete bat xesete. ok

Ανώνυμος είπε...

Anonime:1 49 Αn mu pis enan apo aftus pu anaferis pu diafonise me to Dule oso zestene tin karekla tote ke ego mazi su tha kirikso ton anendoto.

Ανώνυμος είπε...

1.19. Είσαι πολύ καλός δημαγωγός. Κρύβεσαι πίσω από ...................
Άκουσε να σου πω. Έμαθες τίποτε για τη συνάντηση των τεσσάρων στην Αθήνα. Την είχαν μαγειρέψει ο Οικονόμου και ο Νίτσας, αυτοί που οδήγησαν στα κρατητήρια υποστηρικτές του ΜΕΓΑ για να μη κατεβούν και στηρίξουν το Κ'όμμα των Ελλήνων στις τοπικές εκλογές για να κερδίσει ο Ντούλες σε συμμαχία με το Σ.Κόμμα Αλβανίας.
Φέτος επειδή είδαν να κινδυνεύει ο Ντούλες και το ΜΕΓΑ να αποτελεί έτσι και αλλιώς το κλειδί των εκλογών, οι δύο αυτοί κύριοι κάλεσαν τον Πρόεδρο του ΜΕΓΑ έναντι τριών του Ντούλε (Ντούλες-Μπολάνος-Πότσης).
Τι σου λέει εσένα αυτό. Μιλάει τίποτε για ενότητα, ή για φόβο; Εφόσον ο Ντούλες έχει τη στήριξη των Βορειοηπειρωτών γιατί ζητάει νίκη στο τραπέζι από τους Ελλαδίτες και τους Αλβανούς;! Γιατί οι κύριοι αυτοί Οικονόμου και Νίτσας παγίδευσαν ακόμα και το ΥΠΕΞ;!
Π Ντούλες είπε ότι το βαρύ πυροβολικό του στις εκλογές είναι ο Γ. Γιάννης (δλδ το μέλος στην εφορευτική επιτροπή που θα μετρήσει τις ψήφους) και όχι οι Έλληνες ψηφοφόροι. Μήπως αυτό είναι μια άμεση απειλή κατά του ΜΕΓΑ ότι θα του κλέψει τις ψήφους;! Πόσο αλβανικό τερτίπι μου μοιάζει, αλλά πιστεύω ότι σε εκφράζει απόλυτα, φίλε μουσάτε.
Μετά, ως έξυπνος που είσαι άφησε το Μπάρκα να λέει αρλούμπες. Τόσο το καλύτερο για σένα. Ανεβαίνει ο Ντούλες πέδτει ο Μπάρκας. Ή μηπως κατά βάθος αγαπάς το Μπάρκα και μπερδεύεσαι.

Γοραντζινός είπε...

Κερύνιε, στη δική μου αν’αλυση δεν υπάρχει κάτι γκεμπελίστικο. Στη δική σου θέση υπάρχει ουσία από του Χότζα τα μαθήματα, τον οποίο τόσο απάξια ξεπέρασε ο Ντούλες.
Δέκα φορές να διαβάσεις το κείμενο του Μπάρκα δε θα το καταλάβεις εφόσον δεν σε αφήνουν οι παροπίδες τύπου Ντούλε. Και επειδή δεν μπορείς σου κάνω μια ανάλυση τι λέει ο Μπάρκας.
1-. Δεν θα κατεβούμε σ΄αυτές τις εκλογές με εθνικούς στόχους, αλλά με σκοπιμότητα να βγάλουμε μόνο το Ντούλε βουλευτή.
2-. η ακμαψία του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν επιτρέπει να ανοίξει ο διάλογος, η συνεργασία, οι δημοκρατικοί θεσμοί που θα οδηγήσουν στην ενότητα και στου στρατηγικούς εθνικο’ύς στόχους .
3-. Η ε.ε. μειονότητα ποτέ δεν έχει ψηφήσει το Ντούλε για βουλευτή. Έχει προκύψει με μαγειρμέματα των Αλβανών τύπου Ντούσκου, μετά από παρεμβάσεις ελληνικών κύκλων με επιρροή στο ΥΠΕΞ, που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.
4-. Ότι και στην προκειμένη περίπτωση είναι ξανά οι ίδιιοι κύκλοι που θέλουν το Ντούλε βουλευτή και γι΄αυτό θυσιάζουν τα πάντα που αφορούν το κο9νό εθνικό συμφέρον. (απόδειξη η συνάντηση στο ΥΠΕΞ 14.02.2013)
5-. Ότι ο Ντούλες για τα δικά του συμφέροντα έχει κάνω ανώ –κάτω το εκλογικό σώμα της ε.ε. μειονότητας, το έχει διασπάσει και το καλεί να ψηφίσουν πότε δεξιά και πότε αριστερά, όπως συμπίπτουν τα συμφερόντά του…
6-. Ότι ο Ντούλες , παρουσιάζει δήθεν εθνικούς στόχους, οι οποίοι στην ουσία εξυπηρετούν τον αλβανικό εθνικισμό.
7-. Ότι ο Ντούλες στις συμμαχίες με τα Αλβανικά Κόμματα ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε τα κοινά εθνικά δσυμφέροντα, παρά μόνο τα προσωπικά του. Ούτε ανέφερε καν το όνομα της ε.ε. μειονότητα.
8-. Ότι μόνιμη φιλοδοξία του είναι να είναι αυτός βουλευτής και γι΄αυτό κάνει όποιαδήποτε ανίερη συμμαχία για να φάει τους Έλληνες πολιτικούς του αντιπάλους
9-. Ότι θέλει τη συμμαχία με τα αλβανικά κόμματα για να εξασφαλίσει και κυβερνητική συμμετοχή.
10- Ότι καλέι το ΜΕΓΑ να παραπλανηθεί σ’ αυτό το παιχνίδι καρκλών που θα του πλασάρουν στην Αθήνα.
11-. Ότι πλέον τα συμφέροντα του Ντούλε αποτελούν ένα ρίσκο για το ΥΠΕΞ που δύσκολα να το αναλάβει γιατί θα εκτεθεί.
Τι άλλο θα ζητούσες Κεραύνιε από μια ανάλυση;! Καλύτερα πές μου που συμφωνείς και που δεν συμφωνείς μ΄αυτά που λέει ο Μπάρκας.
Κάνεις επίσης λάθος που λές ότι ηρωποιούμε το Ντούλε. Ο Ντούλες είναι μια κούκλα σε χέρια και συμφέροντα άλλων που τάχτηκαν κατά των συμφερόντων μας. Ο Ντολύλες τα ακούει πρώτα διότι με τα χέρια του διαγράφεται ο Ελληνισμός εδώ και δεύτερο για λογαριασμό εκείνων που μας διάλυσαν παίζοντας στο παιχνίδι των Αλβανών
Γοραντζινός.

Ανώνυμος είπε...

ta pragmata einai apla. i mistikies ipiresies k ton dyo xoron oti eixan na paroun ap ton dule to piran, theloume i den theloume o kiklos tou eklise. o idios thisayrise, i alvania sarose k i ellas apetyxe. mia vdomada ipomoni kai ta deite ola, ena tha sas po, misoi apo sas tha trexete na kriftite. to pexnidi pia pernaei se alla xeria

skaraveos

Ανώνυμος είπε...

Ta pragmata ine poli apla.Oso plisiazome pros tis ekloges toso pio lisaleais tha ine i epithesis pu tha dehete i Omonia to KEAD ke prosipika o Dules apo ti Berisoparea tu Ksera. 1)Apo ti stigmi pu kukloforise i fimi pos I Omonia ke to KEAD den tha simahisun me to S.K.ke pithanon na apotelesi ton trito polo me to FRD i me to LSI i akoma ke me tus dio mbike i oristiki tafoplaka stin eklogi Ksera os defteros me to P.D.giati i 4 edra stin periferia Argirokastru tha aniki se afton ton polo.Oli gnorizume pos i eklogi Ksera tis proigumenes ekloges kerdhithike mono me diafora 200 psifon i opies eksasfalistikan meta apo tin akirosi apo ton kalponotheftiko mihanizmon tu Berisa 220 psifodeltion tu S.K sto Giorgutsati.
2)Meta tis prospathies toso apo tin plevra tis Omonias KEAD toso ke apo to MEGA ke me tin paremvasi ton diplomatikon arhon ke tu ethniku kendru gia kini kathodo stis ekloges an evodothun i prospathies tote tha pesun ola ta proshimata ke o Kseras me ti Berisoparea tha minun san to psari ekso apo to nero.Den tha ehun kanena patima ke tha ine aplos ipopsifioi tu alvaniku antheliniku komatos PD tu Berisa ke tha ehun apenandi enomenus olus tus vorioipirotes.Giafto ke ehun endini tis piesis toso sto proskinio oso ke sto paraskinio gia na min gini afti i sinenosi.
3)I kakes gloses apo to idio perivalon tu Ksera ine afti i katigoria pu otan vlepun na plisiazi to telos tin kanun me elafra pidimataki pros tin apenandi ohthi ehun arhisi na kelaoidune.Ke ti den lene i atheofovi.Meta ti sinendefksi sto Babaramo ke ta toso orea pu ipe ke ekane perivoli tin kardia olon ton elinon ke vorioipiroton ithele na kani ena retusaki sto profil tu ke den distase na diarefsi ti sinergasia tu ke na thisiasi os sinhroni Ifigenia ke na petaksi sto lako me tus leondes ton kakomiro ton Kalivioti.
4)I idies kakes gloses lene pos o Kseras parakalaei to Berisa na ine ipopsifios se eklogimi thesi sto psifodeltio tu P.D sta Tirana me tin etiologia pos an den eklegi tha gini voras stin ekdikisis apo Omonia KEAD ke epikalite ti dikastiki diamahi pu opos mas lene o idios epidiokse me tus AKZ gia na eksipiretisi afto to skopo.Malista ehi protini sto Berisa tin andikatastasi tu sto Argirokastro os ipopsifio tu P.D ton K.Barka me to proshima oti diatiri kales shesis me ton eparho ano Deropolis H.Dutsi.
Oso gia to Barka tsaba asholiste i istoria tu ehi apodiksi pos gavgizi eki pu trooi.Opios ta ditheti as ta akumbisi ke tha dite ti kolotumbes ine ikanos na kani.O anthropos aplos ine paradopistos.

Ανώνυμος είπε...

Anonime 12:13 Kalitera na masas ta kokala pu su petai o Berisa para na milas. Otan anaferis to onoma kapiu kala ine na ton gnorizis esto sto elahisto.Tu Leka tu to elege ke to lei i kardia tu.Otan o Lekas ke o Dules mahotan kata tis diktatorias Hotza ke ihan vali to kefali tus ston torva esi o Barkas ke i omii sas apo tis thesis ton eklekton tu pu vriskosaste ton glifate.

Ανώνυμος είπε...

Το ζαπλιακι της Δροπολης βρομαει πολυ βουρκος! Γιατι ο ενας λεει Γοραντζινος χωρις να ειναι,ο αλλος Δροπολιτης χωρις να ειναι.Γιατι ρε παιδια τοσο ψεφτες;
Μπερδεμενος

Κεραύνιος είπε...

Γοραντζινέ προφανώς είσαι πολύ βλάκας για να καταλάβεις το παραμικρό από όσα σου λέω. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξανάγραψες το κείμενο του Μπάρκα. Ένα κείμενο που το μόνο που κάνει είναι να πετάει αμέτρητη λάσπη στον πολιτικό σου και προσωπικό του αντίπαλο. Αυτό δεν είναι ούτε πολιτική, ούτε θέση ούτε πατριωτισμός.
Είσαι ένας άθλιος γκεμπελίσκος γιατί αφήνεις προσωπικά υπονοούμενα για μένα χωρίς να μας λες το όνομά σου. Δεν σε κατηγόρησα ποτέ για τις πολιτικές σου απόψεις. Πίστεψε σε όποιο κόμμα, όποιον ηγέτη και όποια πολιτική θεωρία θες. Αυτά για εμένα δεν είναι αρκετά ούτε για να σε προσβάλλω ούτε καν για να σε κατηγορήσω. Η κατινιά σου όμως είναι τέτοια που αν είχες τα αρχίδια να μας πεις και το όνομά σου θα στα έκοβα. Δεν πειράζει όμως, κοντοχωριανοί είμαστε κατά μία έννοια, θα σε μάθω που θα πάει.

Ανώνυμος είπε...

Καμία συνεργασία με στελέχη της κυβέρνησης Μπερισα.-

Ανώνυμος είπε...

βρε 7,56π.μ το1985 ο ντουλες ηταν μονο 16 ετων και φοραγε μαντιλι κοκινο στο λεμο του.τι ειναι αφτα που λες?

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κεραύνιο που ζητάει πρόταση: "Το Κόμμα των Ελλήνων τίθεται ειλικρινά στην υπηρεσία της συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων, πιστεύει ότι μόνον με τη Συμμαχία Ελλήνων μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο και απειλή." Κοντοχωριανός

Ο Γοραντζινός είπε...

Κεραύνιε, παρε την κούπα που σου έδωσε ο Ντουλες κσι πιες λίγο ξύδι. Ξανα σε ρωτάω. Στα 11 σημεία έχεις σχόλιο; Τι δεν είναι σωστό και πες την άποψή σου. Με ύβρεις και απειλές δείχνεις την απόσταση που έχουμε. Σε βλέπω να σβαρνίζεσαι, όπως όλοι που δεν έχουν επιχειρήματα, δλδ αυτά που στην πολιτική τα λένε αρχίδια. Αν εσύ έχεις για αρχίδια την πολιτική του Ντούλε, να εισαι σιγουρος ότι σου κλούφιασαν....
ο Γοραντζινός

Ανώνυμος είπε...

7:42 μόνο ένα μυαλό πανούργο σαν το δικό σου μπορούσε να φτιάξει τέτοια σενάρια. Το δοκίμασες ξανά το 2009 να τα προωθήσεις και να τα ηλοποιήσεις και την πάτησες άγρια, για το μόνο λόγο ότι ο λαός είναι ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ. Τον Ξέρρα τον κρίνουν καθημερινά γιατί έχει όνομα και επώνυμο. Βάλε μια φορά το δικό σου και θα δεις τι σχόλια θα λάβεις από κάτω... Ετσί για δοκιμή...

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ!!
Της κόψαν την φωνή, κουκλίτσα αληθινή, Την πιάσανε αιχμάλωτη οι άπιστοι Αλβανοί
Και τώρα που μπορώ, το όπλο να κρατώ. Και ανήκω εις τον ένδοξο Ελληνικό στρατό
Θα ανέβω ένα πρωί, χωρίς διαταγή,, Για να αγκαλιάσω στοργικά την δόλια μου αδερφή».

Ο Αθώος είπε...

Εδώ Αθώος. Πάνο μου δεν είναι δουλιά αυτή. Έχε μου λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη. Σου είπα να περιμένεις λίγες μέρες να γινότανε η συνάντηση των τεσσάρων. Όχι μόνο δεν με άκουσες άλλα δεν με πίστεψες κιόλας.
Κατάλαβες τώρα τι έγινε. Οι .... και ..... έπιασαν το νόημα της ανάγκης για ενότητα. Εντόπισαν την ενότητα αποσπασματικά. Δήθεν να έχει τα ελληνικά χρώματα-ΚΕΑΔ-ΜΕΓΑ. Τώρα πόσο ελληνικό είναι το ΚΕΑΔ, μόνο εκείνοι το ξέρουν. Στην ουσία εντόπισαν την "ενότητα" στην περιοχή εκλογής Ντούλε, όπου το ΜΕΓΑ έχει σημαντικό ποσοστό. Μια ενότητα η οποία θα εξουδετέρωνε το ΜΕΓΑ. Ιδού και η πρόταση για κοινό ψηφοδέλτιο του οποίου θα προηγούνταν ο Ντούλες. ...
Επειδή οι τύποι των παρασκηνίων είδαν ότι εκείνο που έκαναν στις τοπικές εκλογές προκάλεσε κατακραυγή και επειδή δεν έχουν πλέον εκεί τους διπλωμάτες με το μέρος τους, είπαν να πάνε τους δύο -Ντούλε-Κήτσιο- στον Υπουργό, να γονατίσουν τον Κήτσιο και μετά όλα θα τα κανόνιζαν εκείνοι. Και τώρα το ίδιο θα κάνουν. Θα επιδιώξουν να εκθέσουν τον Κήτσιο ότι αυτός είναι ο υπαίτιος που δεν πραγματοποιείται η ενότητα και μετά θα πουν ότι είναι γραμμή του ΥΠΕΞ να γίνουν αυτά που θα υπογορεύσουν εκείνοι.
Ο Ντούλες είναι μεγάλη υπόθεση γι΄αυτούς. Συν τους Αλβανούς, είναι και τα συμφέροντα που έχουν αναπτύξει με τον Παπά, κάποια ελληνική τράπεζα, οικοδομικές επιχειρήσεις κλπ.
Εδώ στην Αθήνα λένε ότι ο εισαγγελέας δεν θα αφήσει την ΥΔΑΣ σε χλωρό κλαρί και η Αλβανία είναι από τις χώρες που έφαγε πολλά λεφτά χωρίς αντρίκρισμα, θέλω να πω χωρίς να γίνουν τα έργα που αναφέρονται εκεί, ή να έχουν χρηματοδοτηθεί δύο και τρεις φορές.
Ο ..... και ο ....... απλώς φαίνονται στην υπόθεση. Υπάρχει υπουργός στην κυβέρνηση, ο οποίος δεν ανήκει στο ρεύμα Σαμαρά που κρύβεται από πίσω από τους φανατικούς υποστηρικτές του Ντούλε. Είναι αυτός ο λόγος που ο Αβραμόπουλος κάθησε με τον Ντούλε Μπολάνο και τον Κήτσιο επι τρεις ώρες. Υπάρχει ένα καλό στην υπόθεση. Ο Αβραμόπουλος κατάλαβε ότι τον παγίδευσαν και από ο,τι φαίνεται δε θα συνεχίσει να παίξει το παιχνίδι. Στο παιχνίδι αναμένεται να ενταχθεί και ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Αβραμόπουλος από την άλλη είδε ότι το επίπεδο εκπροσώπησης του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού ήταν για τα αχούρια. το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένας Πότσης που είπε ανοιχτά ότι ήταν εκεί να στηρίξει ότι πει η Δίας,- ο Ντούλες. Ο ίδιος ο Ντούλες, κομπλεξικός όπως είναι κόμπλαρε εντελώς. Ήταν όλο ακαταλαβίστικες νύξεις αφίξεις. Ο Μπολάνος είχε ξεχάσει και εκείνα τα λίγα ελληνικά που ήξερε. Ο Κήτσιος είχε ένα προτέρημα. Είχε και δυο χαρτιά στα χέρια για τον Υπουργό..
Ξέρεις φίλε γιατί στα λέω όλα αυτά. Θυμάσαι το τηλεφώνημα πρόπερσι στις δημοτικές εκλογές.... ε, να το έχεις υπόψη. Αυτοί δεν θα κάνουν πίσω με τίποτε. Τα προσωπικά συμφέροντα είναι μεγάλα και τα ξέρεις. Για "την ενότητα" θα μαγειρέψουν κανά θύμα.... Αρκεί πιστεύω για σένα.
Τώρα θα μου πεις γιατί δε στα λέω στο τηλέφωνο εφόσον σου ανήκουν προσωπικά.
Ε, για να σε προστατέψω όχι μόνο εσένα, αλλά το καθένα που μπορεί να το δουν ως εμπόδιο. Όταν γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους τα έχουν διαβάσει και έχουν παίξει στη δημοσιότητα, αποσύρονται...
Και κάτι ακόμα φίλε Παναγιώτη. Ετοιμάζονται να σας φέρουν κάτω "ήρωες" του 1994-95. Ανεξαρτήτως που έχουν ακόμα τα ψευδώνυμα των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών του Χότζα... Πιθανόν να ετοιμάζονται, εν΄γνώση των Αλβανών, "αλυτρωτικά" παιχνίδια.... Αυτά για απόψε
Όταν θα κατέβεις κάτω θα σου πω λεπτομέρειες. Πρόσεχε και στα Ιωάννινα από καμιά προβοκάτσια...
Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Eipa ki ego, hasame ton Αθώο ksekolise , eipa apo ton Mparka. Natos aftos mas irthe pio apokaliptikos.
Stin Athina ipie kafe me kati paidhia tou MEGA. Simera itan me enan hontrouli me kouremeno kefali, dhikon mas vevaia. Ekeinos prepei na ton fotise jati ekeinos leei oti kserei polla, eidika aftes tis ypotheseis 94-95.
Αθώε, oso apokaliptikos kai an eisai stin prokeimeni periptosi kaneis lathos. O,ti eheis me to Mparka mi ta jenikeyeis kai mpazeis paniko.
Dhen eprepe o Boreioipeirotis na anartisei afto to skolio. Einai magkes sou kai ponhries sas

Ανώνυμος είπε...

CSI Voriosipiros

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti pragmatika se lipame mono gia ena pragma.Me to Barka athoo ke sia pu emblekses kaka ksemberdhemata tha ehis.Gia rota aftus pu ton gnorisane apo konda ke tha katalavis kalitera.Ton anthropo mono ta franga ton niazun ke tipota alo.

Ανώνυμος είπε...

Eho paratirisi pos oses fores vgeni kapia idisi i sholio kata tou Ksera amesos o Barkas vgeni me arthro me sfodhri epithesi kata tis Omonias ke tou KEAD me aoristologies ligo apo ola gia na prosanatolisi ke na pari pano tu ta fota sta blogg ke na ksehasti o Kseras.To idio sinevike me ti sinendefksi Ksera sto Babaramo ke ta kula pu ipe eki to idio simveni ke tora me tin ipothesi Kalivioti me sholistes ti gnosti parea.

Ο Διβριώτης στο Βούρκο είπε...

Βρε ανυπόστατοι, αν ήθελε λεφτά και μεγαλεία ο Μπάρκας δεν θα έφευγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλλά είδε ποιον εξυπηρετούσε η Ντουλοπαρέα και έφυγε. Αν ήθελε λεφτά θα καθότανε με τον Τάβο, υπουργός ο άλλος, θα του έβρισκε μια τρύπα να φάει λεφτά... και όμως, τον έγραψε κανονικά.
Μη φτιάχνεται ξεκάρφωτα σενάρια. Αν είστε έστω και λίγο αντικειμενικοί και ειλικρινείς θα δείτε ότι ο Μπάρκας μένει σταθερός στις αρχές του, που δεν είναι τα προσωπικά του, αλλά τα εθνικά συμφέροντα. Οι άλλοι πηγαίνουν και έρχονται. Ο Μπάρκας δεν έπαψε να είναι κάθετος κατά της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία μας έχει πουλήσει εθνικά. Τα υπόλοιπα πρόσωπα τα κρίνει σύμφωνα με τις σχέσεις που αναπτύσσουν με την ηγεσία αυτή.
Μετά για πείτε, που τα έχει τα λεφτά ο Μπάρκας;!
Κατάλαβα, θέλετε εσείς να αποσύρετε την προσοχή από τα στραβά του Ντούλε και κατηγορείται το Μπάρκα.
'Η το λιγότερο, επειδή εσείς σκέφτεστε και στο ύπνο μόνο λεφτά νομίζετε ότι είναι όλοι το ίδιο. Για σας κανείς δεν υπάρχει εκτός λογικής βολέματος.

Ανώνυμος είπε...

O Mparkas sas ponaei poly mangjes. Tha istan poly eftihismenoi an dhen ypirhe i foni tou. Tha dhinate polla jia na ekleine to stoma tou. Ti simvainei. mipos dhen pernoun ta hrimata sas... i mipos dhen leitoyrgei san kai esas....?!!

Ανώνυμος είπε...

Mas tahete priksi os divriotis finikiotis athoos gorantzinos andi gia ...... ........... ........... ......... i stin kaliteri ....... ......... ............ ........

Ανώνυμος είπε...

Poli enohlimena ta pedhia tipou 1:18 mm.Mpas kai sas teleiose to ksidhi vre.... nafronisoume na sas vroume ligo biollogiko gia na mi mas pathete kai tipote kai pos tha kanoume meta

Ανώνυμος είπε...

1.18.Θα ξυπνήσουν και άλλοι λιγο ακομα υπομονή.Για βαλε λιγο το ονομα σου για να δουμε ποσο πραγματικα θα σου πριστουνε.... τσουζει η αλήθεια ε.... σαν το αλάτι στην πληγή... και εχετε τοσες πολλες

Ανώνυμος είπε...

1.18.Θα ξυπνήσουν και άλλοι λιγο ακομα υπομονή.Για βαλε λιγο το ονομα σου για να δουμε ποσο πραγματικα θα σου πριστουνε.... τσουζει η αλήθεια ε.... σαν το αλάτι στην πληγή... και εχετε τοσες πολλες

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.18 πρεπει να ειναι ο 5.48. έχει αναλάβει να εντοπίσει τα ψευδώνυμα. είναι στην αντικατασκοπία της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αθωε ξερεις πολλα πραγματα ξεχωρα αν τα μεταφερεις με τον κακεμπιστικο,προβοκατορικο τροπο που γνωριζεις οπως και ο φιλος σου ο Μπαρκας γιατι ειστε του ιδιου συναφιου.Ο κοσμος ας αναρωτηθει πως και απο που τα πληροφορησε!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Lost voriosipiros Season 99

Ανώνυμος είπε...

αφου ειναι σιγουρο οτι ο ντουλες δεν θα βγει τοτε γιατι καθεσαι και ασχολησαι μαζι του;;;
μπαρκα για την ομονοια και το κεαδ ειναι περιφανεια που σε εχουν απεναντι τους....ο κοσμος ξερει να κρινει, το εκανε μια φορα θα το ξανακανει...

Δημοσίευση σχολίου