Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των νέων στην «Κοπή Πίτας» της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών 2013 (φωτογραφίες)



Κάλεσμα για ανάλογη συμμετοχή και στις άλλες δραστηριότητες της οργάνωσης

Το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου έλαβε χώρα η πολυαναμενόμενη Κοπή Πίτας 2013 της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών». Ο χώρος, διακοσμημένος σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε υποδέχτηκε πάνω από 1500 νέες και νέους Βορειοηπειρώτες. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της Νε.Β, το οποίο εδώ και δυόμιση χρόνια κάνει  ό, τι μπορεί για να συσπειρώσει τους Νεολαίους μας.

Αισίως φέτος η Νεολαία μας κλείνει τα 10 χρόνια παρουσίας της στα Βορειοηπερωτικά δρώμενα. 10 χρόνια αγώνων ανάμεσα σε δύο πατρίδες, διαφορετικές μόνο ως προς το γεωγραφικό τους κομμάτι. Ο σημαντικότερος ίσως σκοπός του σωματείου μας είναι η συσπείρωση, έτσι ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα ήθη, τα έθιμα καθώς και τις παραδόσεις  του τόπου μας. Το 2012 αποδείχτηκε πολύπαθο έτος για όλους μας. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ότι η καινούρια χρονιά θα αποζημιώσει τη βασανισμένη κοινότητά μας.
Αυτό όμως το οποίο θα θέλαμε να τονίσουμε είναι η σημαντικότητα της συμμετοχής όλων μας, στις διάφορες πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς και που ως μόνο στόχο έχουν τη στήριξη των συμφερόντων της ιδιαίτερης μας πατρίδας. Στην εκδήλωση έγινε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Τη διεκδίκηση της Ελληνικής συνείδησης των Βορειοηπειρωτών μαρτυρούσαν και οι αφίσες που κοσμούσαν τους τοίχους της αίθουσας και οι οποίες απεικόνιζαν όλες τις περιοχές  της Βορείου Ηπείρου συνοδευόμενες από τη φράση «ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!
Έπειτα από μία ιστορική αναδρομή της Νεολαίας μας ακολούθησε μία σύντομη αναφορά στις δράσεις του σωματείου και του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία δυόμιση χρόνια, δράσεις οι οποίες προκύπτουν και από την ιστοσελίδα της Νε.Β  «www.neb.gr».
Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και Αντιπροέδρου της Νεολαίας Ηπειρωτών Εξωτερικού, κ. Φάνη Καλυβιώτη, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ενότητας των απανταχού Βορειοηπειρωτών αλλά και στη σημαντικότητα συμμετοχής όλων μας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στην Αλβανία, με αντίστοιχη στήριξη των Ελλήνων υποψηφίων. Ο κ. Καλυβιώτης ανακοίνωσε ακόμα, τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» για τις οποίες θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Δήμαρχο Περιστερίου, για τη συνεισφορά και την υποστήριξη που παρείχε στο σωματείο μας τα 4 τελευταία χρόνια. Την απονομή έκανε το ιδρυτικό μέλος της Νε.Β, Δημοκράτης Μπιτσούνης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι:
Ντούλες Βαγγέλης, Πρόεδρος ΚΕΑΔ
Κίτσος Χρήστος, Πρόεδρος ΕΕΜΜ -Μέγκα
Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου
Καραθάνος Μπάμπης, Πρόεδρος Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

Παρευρέθηκαν επίσης προσωπικότητες του πολιτικού, οικονομικού πολιτιστικού και κοινωνικού  τομέα της ιδιαίτερής μας πατρίδος όπως και του ελλαδικού χώρου. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι:
Τζομάκας Γιώργος, Αντιπρόεδρος «Ομόνοιας» 
Θωμάς Γιάννης,Αντιπρόεδρος ΚΕΑΔ, Εκδότης Λαϊκού Βήματος
Καϊσης Χρήστος, Έπαρχος Αλύκου 
Σπύρου Σωκράτης, Έπαρχος Φοινίκης
Γιωργάκης Χρήστος, Πρώην Πρόεδρος Νε.Β.
Κώττης Γιώργος, Υπεύθυνος  του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ.
Κώστας Νούσιας, Μουσικός-Συγγραφέας
Κώστας Σωτήρης,Επιχειρηματίας
Νίκος Ζέκης, Χοροδιδάσκαλος
Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και όλους τους Προέδρους Σωματείων - Συλλόγων, Ομοσπονδιών και εκπροσώπους Νεολαιών  που παρευρέθησαν όπως και όλους εσάς που μας τιμάται κάθε χρόνο με την προτίμησή σας.
Την εκδήλωση συνόδευσε η ορχήστρα του Βασίλη Καλκάνη με την Παγώνα Αθανασίου τον Κώστα Τζίμα και τον Κώστα Καλόγερο. Ιδιαίτερη ήταν και η συμμετοχή του DJμε το μουσικό του πρόγραμμα. Το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νε.Β σας ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία σας και σας εύχεται Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Κοπή Πίτας ΝεΒ 2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013
Κοπή Πίτας "Νεολαίας Βορειοηπειρωτών"  2013

12 comments:

Ανώνυμος είπε...

Panikooos

Ανώνυμος είπε...

πολυς κόσμος ρε παιδιά, τι έγινε λαφτά μοιράζανε?

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Που είναι όλοι αυτοί οι 1500 νέοι κ νέες όταν γίνονται κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις για την Αυτονομία της Β.Ηπείρου;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί νέοι κόβουν πίτα στους Αγίους Σαράντα, Αργυρόκαστρο, Δέλβινο, Εξαμίλια;Πόλεις είναι κι αυτές μάλον καλύτερες από της Αθήνα κι εκεί δεν ζει κανένας νέος Βορειοηπειρώτης.Είναι πόλεις δικές μας και κατοικούνται αποκλειστικά από αλβανούς.Άραγε οι χοροί εδω στην Αθήνα είναι λαμογιά και υποκρισία. Εκεί τοιχοκολούνται τα συνθήματα , εκεί γίνεται ο αγώνας.Ο Τζομάκας αντιπρόεδρος της Ομόνοιας.Τι κατάντια καημένη Βόρεια Ήπειρο!Για δες αντιπρόεδρος ο Τζομάκας. Που χάθηκε η πραγματική διανόηση αυτού του τόπου;

Ανώνυμος είπε...

Kανας βουλευτης της Ελλαδας βρεθηκε εκει.Εστω και κανας της χρυσης αυγης που λενε οτι μας αγαπουν πολυ δεν βρεθηκε εκει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο στρατός της Χρυσής Αυγής που θα έρθει να πάρει τη Βόρειο Ήπειρο....!!!!
Λοστοί και κουραμπιέδες σε παράταξη χορού....!!!

Ανώνυμος είπε...

edw o kosmos xanete k esis xwrevete... mpravo voreio hpiro.... ti na sas pw!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.top-channel.tv/video.php?id=22517

Ανώνυμος είπε...

Ipalilos tu Berisa o Kaliviotis.Plironete apo tin Alvaniki kivernisi.Apo ta genofaskia sti diaploki.Pios ekane tin kumbaria i Dina tu Mihalaki.Alithia gia pies ipiresies pros tin Alvaniki kivernisi plironete.Idu i aporia?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:27, σίγουρα δε γνωρίζεις πόσοι ενάρετοι είναι και η Ντίνα και ο Μιχαλάκης και βγάζεις το σκασμό σου! Αν εσύ μπερδεύεις τις δουλειές με τις υπηρεσίες, θα πρέπει να είσαι γιος σπιούνου!

Ανώνυμος είπε...

salonikios.
re sy 11:27 o agonas prepi na plironete. pou zeis esy, stin epohi tou ioanidi ise akoma pou plirone apo ti tzepi tou. re sy oi allvani akoune kalivioti kai ta kanoun epano tous. edw milame gia agona kai to ema mehri to gona.

Ανώνυμος είπε...

11:27 Eniasu ke gnorizo poli kala ti leo.Eho gnorisi kapia palikaria apo tis hrises epohes tu prokseniu Argirokastru pu na trivis ta matia su.Enia su ama pesi afti i kivernisi tha dis ti ehi na vgi sti fora.Molis tora arhizi na ksetiligete to kuvari.Gia na min pame ke pio palia ke arhizume ke rotame.Kserete esis kapion pu na itan dimosiografos stin epohi tu Hotza ke na min itan embistos tu kathestotos?

Δημοσίευση σχολίου