Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Με απόφαση της Επαρχίας Αλύκου, το τσαμοκρατούμενο INUK κατεδάφισε σπίτι στο Φανάρι της Επαρχίας Αλύκου!

Το πρώτο "παράνομο" σπίτι που κατεδαφίζετε στα χωριά  της Ελληνικής  Μειονότητας 
Το χωριό Φανάρι
Ο  Χαράλαμπος Παππάς από το χωριό Φανάρι της Επαρχίας Αλύκου, ξεκίνησε να χτίσει ένα σπίτι στο χωριό του, στις αρχές του 2011. Τον προηγούμενο μήνα, στις 19/9/2012, ο Έπαρχος Αλύκου Χρήστος Καίσης  έστειλε τους υπάλληλους  της Επαρχίας για αυτοψία και στις 28/9/2012 εξέδωσαν απόφαση για την  κατεδάφιση του. Η απόφαση της Επαρχίας εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, 4 μέρες μετά, στις 2/10/2012, (παραβιάζοντας  το δικαίωμα και το χρονικό όριο της ένστασης), από την Εθνική Επιθεώρηση  Οικοδομών (INUK), στην όποια ηγείται το Τσάμικο κόμμα  PDIU.
Το σπίτι  στο Φανάρι,  ήταν πράγματι παράνομο, όπως χιλιάδες άλλα σπίτια που χτίζονται τα τελευταία χρόνια στα χωριά της Βορείου Ηπείρου αλλά και σε όλη την Αλβανία. Ο λόγος δεν οφείλεται μόνο στην αδιαφορία ή σε κάποιο οικονομικά όφελος του πολίτη αλλά όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, γιατί υπάρχουν κολλήματα τόσο στο καθεστώς ιδιοκτησίας των οικοπέδων όσο και στις άδειες οικοδομής. Η κατεδάφιση σύμφωνα με την απόφαση, έγινε γιατί δεν υπήρχε άδεια οικοδομής (όπως όλα τα άλλα στην επαρχία) και γιατί κατασκευαζόταν  σε δημόσιο χώρο (όπως τα περισσότερα).
Απαράδεκτη η στάση του Έπαρχου Χρήστο Καίση. Διατάζει τους υπάλληλους του, επιλεκτικά μόνον για το σπίτι του Χαραλάμπου Παππά,  να   εκτελέσουν τον “νόμο”.

Το νομικό πλαίσιο της ιδιοκτησίας και των άδειων οικοδόμησης στην Αλβανία
Η Αλβανική Κυβέρνηση, απαγορεύει  στην τοπική εξουσία να ιδιωτικοποιεί οικόπεδα καθώς εκκρεμεί το θέμα των πρώην ιδιοκτητών, για το οποίο η Αλβανία καταδικάστηκε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Έτσι η παραχώρηση δημόσιου οικοπέδου σε πολίτες, που είναι αρμοδιότητα των επαρχιακών ή δημοτικών συμβουλίων, έχει ανασταλεί και πιθανόν αυτή η κατάσταση να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμη.
Ακόμα και αν κάποιος έχει τον τίτλο ιδιοκτησίας, δεν μπορεί να βγάλει άδεια οικοδομής αφού ο νέος νόμος της Πολεοδομίας σε ισχύ μετά το Σεπτέμβριο του 2011, απαγόρευσε τις “τοπικές πολεοδομικές μελέτες” (studim pjesor urbanistik) και για να εκδοθεί μία άδεια, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν όλες οι ρυμοτομικές και πολεοδομικές μελέτες της επαρχίας ή του δήμου. Πρακτικά, το κράτος ζητάει από την τοπική αυτοδιοίκηση να εκπονήσει αναλυτικές μελέτες για όλη την επαρχία και το κάθε χωριό όπου να σχεδιάζονται αναλυτικά οι δρόμοι, τα οικόπεδα οι δημόσιοι χώροι κλπ (master plan).
Πως χτίζουν;
Όλες αυτές οι ρυθμίσεις δεν απασχόλησαν καθόλου τους κατασκευαστές στα χωριά ενώ αντίθετα στα αστικά κέντρα είναι ο δεύτερος λόγος - μετά την κρίση - που η οικοδομή παρέλυσε. Στα χωριά, οι τοπικές και κρατικές αρχές επεμβαίνουν κάποιες φορές μετά από καταγγελία κάποιου γείτονα που θίγεται η περιουσία του.
Στα φιλήσυχα χωριά της ΕΕΜ δεν έλειψαν οι φασαρίες γειτόνων αλλά τις περισσότερες φορές η κατασκευή ενός νέου σπιτιού ήταν χαρμόσυνη είδηση καθώς αναπτέρωνε την ελπίδες πως αυτός ο τόπος δεν θα ερημώσει. Ως προς τη νομιμότητα, η συνήθης απάντηση είναι «ότι γίνει με όλους, θα γίνει και με μας». Και το πιθανότερο είναι πως όλα αυτά τα κτίσματα θα μπουν σε κάποιο προεκλογικό σχέδιο νομιμοποίησης αυθαιρέτων όπως είχε γίνει και πριν από 5 χρόνια.
Συνήθως είναι ο Έπαρχος αυτός που  ενθαρρύνει και υποστηρίζει  τους πολίτες  να κτίσουν τα σπίτια τους  για πολλούς λόγους, κοινωνικούς και εθνικούς.
Το αντίθετο συνέβη στην προκειμένη, καθώς φαίνεται εδώ δεν υπάρχει κοινωνική και εθνική ευαισθησία αλλά προσωπικά χατίρια, συμφέροντα και εγωισμοί του Έπαρχου Χρήστου Καίση  που έδωσε εντολή για την κατεδάφιση του σπιτιού του Χαράλαμπου Παππά  στο χωριό Φανάρι.

http://eparxiaalikou.blogspot.com/2012/10/blog-post_1617.html

Σχόλιο Βορειοηπειρώτη  

Το να γκρεμίσεις ένα νέο σπίτι στο χωριό Φανάρι που είναι ίσως το μικρότερο της επαρχίας, με λιγότερους από 30 μόνιμους κάτοικους, είναι αμαρτία που όχι μόνο ο Θεός δεν θα το ήθελε, άλλα ούτε ο διάβολος.
Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το «ανδραγάθημα» του  Καίση,  των οργάνων του και του τσαμοκρατούμενου PDIU που συνεργάστηκαν για αυτήν την κατεδάφιση, γι’ αυτό αφήνουμε τον τεράστιο Μητροπάνο να … τους βγάλει το μάτι 

Έτυχε να με γεννήσεις
και ζωή να μου χαρίσεις
στον πιο δύσκολο καιρό
μάνα πού ζω

Το βαρκάκι που με φέρνει
εμπατάρησε και γέρνει
πες μου πού να κρατηθώ
πού να σταθώ

Η ελπίδα μας χαμένη
και η μοίρα μας γραμμένη
στου διαβόλου το κιτάπι
να του βγει το μάτι
 
Οι αποφάσει για την κατεδάφιση:



30 comments:

Ανώνυμος είπε...

lefterh kaishi na herese to ksaderfaki sou!!
krima gia ta leqia poy ksodhepses, eprokito gia enan adiorthoto koino apateona !!
krima giati eheis ftiaksei ena kalo onoma stin piatsa k sto halallai aytos o injorantis.


filos

Ανώνυμος είπε...

Κίτσο είσαι μεγάλος κλάπας!!!Και έχεις αποθρασυνθεί επικίνδυνα!Ντρόπη σου!Στην πολιτική δεν είναι όλα παράδες.

Ανώνυμος είπε...

Se mia prosfati anartisi dhjavasa oti o Kaishis psifise ton Durim Bajo ja dhjefndi idhrefsis qe ohi ton kolito tu ton J. B. Gnorizo kalla oti o Cili Papas ine fillos tu Bajo,mipos tu etaksan hrimata tu methistaka qe dhen ta pire ,me apotelesma na plironi tin nifi o Cilis me ton LLambi .Opos qe na ine ,ndropi ston polispudhasmeno eparho pu ja pollosti fora dhihniton emboriko eafto tu,alla eshos qe ja tus Bllano qe Dule,pu ton ksanajirisan stin politiqi qe kathonde apli paratirites ja olla afta pu simvenun sto Aliko qe stis ipolipes eparhies.Me osa dhjavazo ,mipos i topiqi arhondes tu horu mas ejinan hiroteri apo tus camidhes.Ta teleftea minimata sfirizun ton kondhona tu qindhinu,as ksipnisi o vurkos prin ksanavji i bistrisa qe mas stili ollus ston dhjavollo.Qe kati telefteo.As mas eksijisi o qir Kaishis tin dhiqa tu vila,tin pishina,to jipedho ta ehi nomima ,i kapja mera kapji ali camidhes tha tu ta gremisun.Lipume poli ja ta osa simvenun ,qe tha simvuleva ton idhjo alla qe tus ipolipus ,prin anallavun tetjes energjes,mipos tha ine pio sosto na perasun apo kapion psihollogo.Afto to simvan as ine proto qe telefteo,qe as min jini paradhigma pros mimisi qe apo tus allus spudhagmenus eparhus,jati sta horja mas ta perisotera neohtista spitja ine horis ta apetumena egrafa.STOP SE AFTES TIS ENERGJES,JATI DHEN THA IPARHI DHIKASTIS QE ISANGJELEAS PU NA SA GLITOSI APO TIN KREMALLA.+O vurkaris+

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!
ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Κ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙΣΗ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΙΔΩΝ. ΟΠΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Κ ΤΑ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Γκορος Νικος είπε...

Καλα δεν ειναι ο πρωτος απο την Ομονοια που το κανει,πρωτια εχει ο μεγιστος Μπολανος,οπως προειπε και ο απο πανω..οπου στη Χιμαρα του 2003,οταν πρωτοεξελεγη...εριξε 4 παρανομα κτηρια Χιμαραιων..

Αν το εκανε σοσιαλιστης η δημοκρατης αυτο στο χωριο Φαναρι ή στη Χιμαρα,θα επαιρνε τεραστιες διαστασης και αντιδρασεις...οπως εγινε στους Δρυμαδες με τον τελευταιο και παρανομο οροφο ξενοδοχειου πανω στην αμμο του κολλητου του πρωην Δημαρχου Μπολανου και δημογεροντα Δρυμαδων Στραμαρκου,που πηγε το ΙΝUK και του εκανε ψηλοζημια.Αλλα ηταν σοσιαλιστης δημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

kalla kani o kicos pou ta gremizi afou tous poulise ti gi stous dithen proin idioktites ti ta thelloun ta spitia

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι,
Μη φωνάζετε του βρόντου!
Το συμβάν αποτελεί την πιο σκληρή και αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος έπαρχος και γενικότερα όλοι οι υπόλοιποι είναι ανδρείκελα των αλλοεθνών.
Ο Ντούλες εντολές παίρνει από τα κέντρα τους για να βγάλει άρχοντες μας τους συγκεκριμένους κουλοχέρηδες και κοντόμυαλους με πουλημένη ψυχή και ενύπαρκτη εθνική συνείδηση. Ο Ντούλες το κάνει αυτό για να ενισχύσει τη θέση του.
Οι καϊσιδες έχοντας απ΄όλες τις πλευρές τις πλάτες εξασφαλισμένες, το μόνο που τους απομένει είναι να δείξουν πυγμή εναντίον των δικών μας. Να δοκιμάσουν την ισχύ και ύπαρξή τους, να τους ξεζουμίσουν, δείχνοντας ότι ακόμα και το μορφωτικό επίπεδό τους είναι κάτω από το μηδέν.
Δείχνουν ακόμα το πόσο τσιράκια είναι στα αφεντικά τους επιβεβαιώνοντας έμμεσα και άμεσα ότι σύντομα οι τσάμιδες ανεβαίνουν, θα τους έχουμε αφεντικά και θα έχουν συνεργάτες και στηρίγματα τους Καϊσιδες, τους Μπολάνιδες, τους Ντούλιδες,του ......., τους ......, τους ..... (αφαιρέθηκαν άτομα που δεν κατέχουν πολιτική θέση) , όλους τους βαβίλιδες. Τους αναφέρω διότι ο καθένας με τον τρόπο τους κάνουν ο, τι έκανε ο Καϊσης και μη χειρότερα. Το παράδειγμα Μπολάνο όμως παραμένει απαράμιλλο στη Χιμάρα.
Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα είναι να του ζητήσει παραίτηση.
Το θέμα είναι ότι ούτε το ΜΕΓΑ αντιδράει... Μη μου πείτε ότι ο καθένας προσέχει τους οπαδούς του και τα προσωπικά και πολιτικά οφέλη....
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

kirie borioipiroti, ti selidha tin ekames idhioktisia dhikiasou kai xtipas opion dhen ajapas omos ta pramata dhen ine etsi.

to pathate san i alepou me ta stafila .
O kaishis to edhixe me ton psifo embistosinis pou pire apo ton llao tis eparxias oti ine ikanos .an dhen to katallavate akoma , krima sinexiste na jrafete

zionagka. είπε...

Σε αυτό το κείμενο μας λέτε την μισή αλήθεια και πέζετε με τον πόνο του συχωριανού μου Χ. Παππά για να εξυπηρετήσετε δικά σας συμφέροντα και να εκδικηθείτε τον Καίση. Δεν μας λέτε ότι :
1- Η καταγγελία έγινε στα Τίρανα απ τον εξάδελφο του θύματος τον Γ. Παππά.
2-Η απόφαση ελήφθη απ τα Τίρανα και όχι απ την επαρχεία. (Τα έγγραφα που αναρτήσατε δεν φέρουν σφραγίδα και υπογραφή του Καίση).
3-Την ημέρα της κατεδάφισης ο Καίσης ήταν εκεί και προσπάθησε να τους σταματήσει.
Αποδείξτε μας λοιπόν αυτό που υποστηρίζεται και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα εξορίσουμε τον Χρήστο Καίση απ τα χωριά μας! Αν ώμος αποδειχθεί ότι παίζετε παιχνιδάκια για το συμφέρον σας τότε θα μας βρείτε μπροστά σας!

Ανώνυμος είπε...

A ρε Κιτσιο και σ`ειχα σε εκτιμηση.

Ανώνυμος είπε...

Zionagka κατεδάφισαν ένα σπίτι και όλα τα έγγραφα γράφουν ότι είναι της Επαρχίας Αλύκου και εσείς μας λέτε που είναι η υπογραφή και η σφραγίδα του Καίση, είστε σοβαρός ? τι νομίζετε εσείς ? δεν γνώριζε τίποτα ο Καίσης ? εάν γνωρίζετε Αλβανικά διάβασε προσεκτικά τα έγγραφα.
Τι απόδειξη θες ? Η απόδειξη είναι μια , ένα κατεδαφισμένο σπίτι στο Φανάρι.
Zionagka να τον χαίρεσαι τον Καίση, εγώ ντρέπομαι για λογαριασμό του ιδίου του Ντούλε και του Μπολάνου.
ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντρεπομαι για την καταντια αυτου του τοπου.Ο βουρκος πριν απο 22 και ο βουρκος σημερα.Ξεκινησαμε ολοι μαζι τοτε αδερφομενοι,και τωρα βγαζουμε τα ματια ο ενας του αλλουνου.Τι φταει ρε παιδια,γιατι αυτο το χαλι?Μας βαλαν σε παιχνιδι οι αλβανοι,κανουν κουμαντο ακομα και στα χωρια μας.
Κυριε επαρχε,ολη σχεδον η αλβανια εχει χτιστει χωρις αδεια οικοδομης,ικα,σχεδια μελετη κλπ.Οσο παρανομο και να ειναι κατι,ειδικα οταν προκειτε για σπιτι,δε γκρεμιζεται ευκολα.Καποια λυση μπορει να βρεθει.Δεν ειναι καλυβα το σπιτι,ειναι ο κοπος 22 χρ ξενιτιας.
Αυτος που πηγε με τα μηχανιματα και το κατεδαφησε,ηθελα να ηξερα τι καρδια ειχε και το εκανε?Και ποσα πηρε?

Ανώνυμος είπε...

xwris ypografi kai sfragida eparxou den gkremizei kaneis tipota !!!
lew ki egw loipon ena megalo AISXOS !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

22 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο 1.32 Κ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ. ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΤΑ ΟΝΟΙΡΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

an eperne to TANI KAISHI gia ta skaptika shgoura den tha tou to gremizane

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΕΔΙ είπε...

O Kaishs πρην της εκλογες ηταν ενας [αγιος] ,σου φηλουσε και τα ποδια οπως λεει ο ηδιος.Μετα της εκλογες μεταμορφονετε σε σατανας [εοσφορος] που θελει να γυνει ο θεος.Τα συχαριτηρια σε σας που τον στηρηξατε.Των εοσφορο των ερηξε στην κολαση ο θεος.Το ηδιο θα κανουν και οι Βουρκαριδες[θεος]

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΕΔΙ είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΚΑ΄Ι΄ΣΗ ΘΕΕ ΤΩΝ ΒΟΥΡΚΑΡΙΔΩΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΗ ΨΗΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΚΡΕΜΗΣΕΤΑ ΟΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ.ΟΛΟΙ ΟΒΟΥΡΚΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ Β,ΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΣΑΣ ΖΕΙΛΕΒΟΥΝ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ.ΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΒΟΥΡΚΑΡΟΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΕΙΣΟΥΝ.ΚΑ΄Ι΄ΜΕΝΕ ΒΟΥΡΚΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΗΠΝΙΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ....

Ανώνυμος είπε...

Anonime 7:50 isE sigoura o Kico Kaishis
Ti alepou kai prasina aloga les ????
Gresises ena spiti, katalaves ti englima ekanes ???
Siga min katalaveis.......
Pion psifo empistosinis pires esi apo to lao tou tis Eparxias ??
Esena se epelekse o Dule me ton Bollano, giati theloun anikanous anthropous, se psifise i mafia ton ikopedon me ta lefta pou eriksan nomizontas oti tha ta paroun pollaplla, se voithisan i Alvani gia na tous xarisis tis dithen proin idioktisies tous, se ipostiriksan i mistikes ipiresies tis Alvanias gia na tous kaneis tin doulia tous
GREMISOU MIA ORA NORITERA APO EKI APATEONA

Ανώνυμος είπε...

H PAREA TOY LIA O VANGELHS O GJERGJ KAI O BEN HXAN EKDOSI ADIA GIA NA XTISTI TO SPITI AFTO. AYTOI YPOGRAFOUN KAI GIA NA GREMISTEI TA IDIA PROSOPA. TIXEO; DEN EINAI H MONADIKH PERIPTOSI POU GINETE AYTO. SE LIGO THA VGOYN KAI ALA TETIA KOLPAKIA GIATI ETSI KONOMANE MERIKOI. KSIPNISTE VURKARI.
FYLAKSTE KANA KOMATI AP THN PITA GIA TON VAGJELI TORA POY EMHNE ANERGOS.

Ανώνυμος είπε...

καρδιακό υπέστει ο αδερφός του ιδιοκτήτη που του γκρέμισαν το σπίτι στο Φανάρι σε υλικία 65 χρονών. Αύριο είναι η κυδεία του. Θα πάνει ο Καίσης, ο Μπολάνος και το μεγάλο τους αφεντικό ο Ντούλε να παρηγορίσουν;!! Όνομα και πράμα η κλίκο - ομόνοια... Πλακιώτης

Ανώνυμος είπε...

Anonime toy 2:21 gia poia mafia milas gia ayti poy kanei ton avarcioti toyristiko theretro (to nisaki sti BISTRISA kale) ????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΤΗΣ είπε...

Δεν μπορο να το πηστεψω ,πως ενας καινουργιοτης κατεστρεψε σπιπιτι ενος Φαναριοτη.ΝΤΡΟΠΗ,ΕΣΧΟΣ ,ντρεπομε που ειμε καιμουργιοτης και λυπαμε για το φαναριοτη σα να ητανε το σπιτι του αδερφου μου.Δεν μπορο να γραψω παραπανο γιατη δεν αξηζει να ασχολουμε με τους καισηδεσ,ξευτηληζωντε μονοι τους.ο μονος τροπος να ξεπληνουν το προσοπο τους απο τα σκατα οι καισηδες ειναι να ξαναυτιαξουν το σπιτι του ΦΑΝΑΡΙΟΤΗ με δηκα τους εξοδα.Αλος ΟΘΕΟς θα τους τιμορισει .

Ανώνυμος είπε...

O Ntoule- Mpolano pou iperaspizonte ta simferonta tou ELINISMOU ti kiniseis ekanan gia to simvan?
Sigoura tha exoun vgalei anakinisi tipou, ala ego tin psaxno kai den tin vrisko, as mou pei kapios pou na tin vro.
Ean den exoun vgali anakinosi ennooume oti simfonoun me tis vlakies tou Kaishi kai to erotima einai..... kirie Ntoule- Mpolano tha mas epitrepsete na xtisoume spitia sta xoria mas opos xtizoun oli i alvani, i tha mas ta gkremizoun i Eparxi sas ???

Ανώνυμος είπε...

Γενικα οι επαρχοι μας ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλον. Αλλα ο συγκριμενος εχει ξεφυγει υπερβολικα.

Ειναι ντροπη να γκρεμιζεις σπιτι βορειοηπειρωτη και κοντοχωριανου σου, ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι ο λογος.
Μου βγηκατε τωρα κατι νουμερα και μιλατε για εφαρμογη του νομου.

Την ηθικη ευθυνη να την ψαξετε στον Μπολανο και Ντουλε, και στη μορφωμενη νεολαια του Βουρκου που ενω ειναι με το Mega του κανανε και προεκλογικα το τραπεζι για δικους τους προσωπικους λογους.οι νοωντες νοησωσιν.

Αγαπητε Καιση, θα ερθει η ωρα που δεν θα κυκλοφορεις με αλβανους μπραβους και θα το παιζεις μαγκας.
Εχει ο καιρος γυρισματα.

Ελαφρυ το χωμα στον αποθανοντα.

Λυβενιοτης είπε...

Συμφωνω με τον προλαλησαντα-3 Οκτωβρίου 2012 10:14 π.μ.
Θα ερθει ακι αυτουνου η ωρα

Ανώνυμος είπε...

Αθωε.Και που να δεις οταν βγει λιστα με τις υπογραφες επαρχων μας,με ονοματα δικων μας πατριωτων,χωριανων,γονιων,που εστειλαν στον ΟΓΑ,για να κοπουν οι συνταξεις τους γιατι ψυφησαν ΜΕΓΑ.Και θα σημφωνησω με αυτο που γραφεις πιο πανω,οτι εχουν πουλημενη ψυχη και ανυπαρκτη εθνικη,πατριωτικη και ελληνικη συνειδηση.Βορειος

Ανώνυμος είπε...

κ.καιση...θα ηθελα να σας πω πολλα,αλλα αυτη τη φορα θα σας κανω μονο μια ερωτηση....Τα σπιτια στο καινουριο χωριο που δημουργηθηκε στο Μπερντενεση θα κατεδαφηστουν η οχι,εκτος κ'αν ειναινομημα τα οικοπεδα απο την πρωηγουμενη θητεια σας που τα δωσατε σε λιαμπιδες και βορειους.Βορειος

Ανώνυμος είπε...

PEDHIA MI PARAPONIESTE JIA TON KAISHI TO DHIKO SAS EHUME KE EMIS ENAN KAISHI STIN EPARHIA TU MESOPOTAMU ME MIA DHIAFORA TO OTI TU DHIKUMAS KAISHI TA AFENTIKATU TU TON DHIDHAKSAN JLIKOSTOMO KE PARAMITHA JIA NA GREMIZI KOSMAKIDHES KE OXI SPITIA .A TA PULLAKIMAS KALA MAS KANUN AFU EMIS TA PSIFISAME ALA DHEN PIRAZI EXI O THEULAKIS JIRIZMATA

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!

Δημοσίευση σχολίου