Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα, θέλει όλα τα παιδιά της στην πρώτη γραμμή του αγώνα, και προπάντων τους Βορειοηπειρώτες που έχουν αντοχές και γνωρίζουν από δυσκολίες


Μήνυμα του Προέδρου Της Ν.Δ κου Αντώνη Σαμαρά προς τους Βορειοηπειρώτες
Βορειοηπειρώτισσες, Βορειοηπειρώτες,
Είστε από τα ανθεκτικότερα κομμάτια του Ελληνισμού. Έχετε αποδείξει πολλές φορές πως η αγάπη σας για την πατρίδα είναι διαχρονική αρετή. 
Την αγαπάτε άδολα και με ανιδιοτέλεια. Περάσατε πολλά και αντέξατε. Βγήκατε από τις δυσκολίες πιο δυνατοί, πιο ακέραιοι, πιο πατριώτες, πιο Έλληνες. Η εμμονή στα ιδανικά του Ελληνισμού σας έβγαλε νικητές, σε πείσμα πολλών, όπως νικητές θα βγούμε και τώρα όλοι μαζί.

Σήμερα η πατρίδα μας, περνάει δύσκολες στιγμές. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η Ελλάδα, θέλει όλα τα παιδιά της στην πρώτη γραμμή του αγώνα, και προπάντων τους Βορειοηπειρώτες που έχουν αντοχές, που γνωρίζουν από αγώνες και δυσκολίες.
Μόνο έτσι μπορούμε όλοι μαζί, να ξαναφέρουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία και την εθνική αυτοπεποίθηση στον κάθε Έλληνα.
Σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, της μόνης πολιτικής δύναμης που μπορεί να δώσει λύσεις, να συσπειρώσει όλους τους Έλληνες και να αλλάξει την εικόνα της πατρίδας μας.
Σταθείτε δίπλα μου και δώστε μου τη δύναμη να χτίσουμε μια Ελλάδα άξια του παρελθόντος της, μια Ελλάδα άξια του μέλλοντος των παιδιών μας. Μια Ελλάδα, η οποία θέλει τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό να μεγαλουργήσει στη γενέθλια γη του.
Αντώνης Σαμαράς

30 comments:

Ανώνυμος είπε...

Να σοβαρευτούμε όλοι μας και να ψηφίσουμε Σαμαρά γιατί θα ρθει ο Τσίπρας και μαύρο φίδι που μας έφαγε. Μαύρο φίδι που μαε έφαγε και στην Ελλάδα με μια κατεστραμμενη χώρα, και στην Αλβανία με τους Αλβανούς. Πάρτυ θα κάνει ο Niko Ago.... Όπου και αν ανήκει ιδεολογικά ο καθένας μας, αυτή τη στιγμή πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Τώρα πια είναι δίπολο, ότι άλλο ψηφίσετε θα είναι σαν να ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, ο Σαμαράς είναι κωλοτούμπας μεγάλος. Τώρα μας θυμήθηκε; Και μάλιστα μέσω κειμένου που δεν έγραψε καν ο ίδιος και δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά εκτός των ΒΗ μπλογκ; Στο διάολο να πάει αυτός και το κόμμα του.

Ανώνυμος είπε...

@10 Ιουνίου 2012 11:16 π.μ.
esy 8a psyfiseis xrysi aygi...poly wraia sebasto dikaioma sou
kai meta ti?
tsipras kybernisi!
parte meta kamia 200xiliades albanous me ellinika diabatiria na mas ta kounane me perisi xari...
edw den einai to 8ema na psyfisoume basi ideologias...TWRA PREPEI NA PSYFISOUME EKSYPNA

Ανώνυμος είπε...

Έχει δημοσιευτεί σε προεκλογικό φυλλάδιο της ΝΔ. Να ψηφισεις Χρυσή Αυγή ρε φίλε, για να βγει ο Τσιπρας που όχι μόνο δεν μας έχει θυμηθεί αλλα αγαπάει τους Αλβανούς πιο πολυ απο μας. Με γεια τη λογικη

Ανώνυμος είπε...

esi ise komuni

Ανώνυμος είπε...

meta apo sinantisi pu eixe tin pempti sta grafeia tou syriza o megallows arqigos Vangjel Dules kai o sintrofos Tzomakas me tous sintrofus Tsipra kai Trigazi apo fasisame emis i proodeftikqi anthropi tis ethniqis ipothesis na stiriksome tsipra , ine i moni dinami pu stirizi tin elladha kai i moni dinami pu stirizi KEADH 100 ta ekato ! STIRIZOME TSIPRA TELIA KAI PAYLA O ARHIGOS EMILISE !
me sevas rizospastikos aneksartitos kasteros socialistis!

Ανώνυμος είπε...

φανταστείτε ότι ο Τσίπρας δεν ευχαρήστησε ποτέ κανέναν λαθρομετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα...καταλαβαίνετε τί εννοώ...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καστερε σοτσιαληστη, την πέμπτη ο Ντουλες ειχε συνάντηση με άλλους. Με αυτούς που έπρεπε και όχι με τον Τσίπρα. Μην ξεφτιλιζεσαι και εκτιθεσαι λοιπόν λέγοντας ψέμματα. Γιατι καλα ξεφτιλιζεσαι , ξεφτιλιζεσαι και σε αυτούς που δεν πρέπει. Κρίμα για τον πατριωτισμο σου να γίνεσαι ανυποληπτος.......

Ανώνυμος είπε...

tha sas apanthsw me ena videoo se esas tous ND kai se sena palio..... 1.55 kai suggekrimena sto 12.00 lepto...
re ..... th sxesh exei o doules me to syrira?
http://www.youtube.com/watch?v=8cfuAx-nu4I&feature=g-logo-xit

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...

Εμπρός αδέλφια Βορειοηπειρώτες για μια καθαρή εντολή στον Αντώνη Σαμαρά! Ας ανταποκριθούμε στο πανεθνικό ενωτικό του μήνυμα.
Ας εμπνευστούμε από την δική του πίστη στις δυνατότητες του λαού μας. Ας του δώσουμε τη δύναμη του Έθνους να κερδίσουμε την Μάχη της Πατρίδας μας Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

syriza re palioantdrstiqoi deksioi ti thelete na vgalei firmani i megallos arqigos ?
me sevas rizospatiskos aneksartistos kasteros socialistis!

Ανώνυμος είπε...

Β.Ηπειρος-Ελλας,αρχηγος ο Σαμαρας.Βορειος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dL0nMhFG7JA&feature=watch-vrec
deite ligo poios mila geia boreiohpeiro....kai poios exei polemisei.........

Ανώνυμος είπε...

ψηφος σε οποιοδηποτε αλλο κόμμα πλην της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά σε αυτές τις εκλόγές, είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν η συνείδηση σας το αντέχει, με γεια σας με χαρά σας. Αν δεν χορτάσατε κομμουνισμό στην Αλβανία και θέλετε και στην Ελλάδα πάλι με γεια σας με χαρά σας.

Ανώνυμος είπε...

einai krima na min mathenoume apo to parelthon
makrai na eixame epiloges
alla distixos einai mono mia SAMARAS
ektos kai den xwrtasate koumounismo
kai aytos o ellinikos kati mou leei tha einai xeiroteros apo ton albaniko!

Ανώνυμος είπε...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4951.html

Θυμίζω μία παλιότερη και πού ορθή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι η Ελλάδα ζητά για τους Έλληνες της Αλβανίας ό,τι ακριβώς ζητά και η Αλβανία για τα δικαιώματα των Αλβανών εκτός συνόρων.

Ανώνυμος είπε...

Προς φιλους που θα ψηφισουν ΧΑ κτλ.

Εαν δεν διακυβευοταν το γεγονος να κυβερνησει ο Συριζα και ολοι αυτοι που ακουνε βορειοηπειρος και μας λενε φασιστες,τοτε θα το ριχναμε ολοι καρφωτο στην ΧΑ.
Επισης αν ξεραμε οτι υπαρχει πιθανοτητα να βγει πρωτη η ΧΑ τοτε να το ριχναμε παλι καρφωτο ΧΑ.
Αλλα τωρα δυστυχως καθε μη ψηφος στην ΝΔ ειναι ψηφος στο Συριζα. Και δεν ειναι ουτε κινδυνολογια ουτε τιποτα. Ειναι η πραγματικοτηα. Με την διαφορα να παιζετε στην ψηφο, καθε ψηφος σε ΧΑ, Καμμενο κτλ αποδυναμωνει την ΝΔ και δινει προβαδισμα στο Συριζα.
Σκοπος μας δεν ειναι να βγει η ΝΔ, σκοπος ειναι ΝΑ ΜΗΝ βγει το Συριζα. Καλως η κακως αυτη τη στιγμη απενανστι στο Συριζα στεκεται μονο η ΝΔ.Εαν ηταν το Πασοκ στην θεση που ειναι η ΝΔ, παλι θα σας ελεγα ψηφιστε Πασοκ για να μην βγει ο Συριζα.

Σκεφτειτε λιγο λογικα και μην παιρνετε φωτια στον κ@@λο, τα πραγματα δεν ειναι καθολου παιξε γελασε.
Διαβαστε μια φορα το προγραμμα του Συριζα και των συνιστωσεων του και ΦΡΙΞΤΕ. Αν θελετε να το ριξετε αντιμνημονιακα ριξτε το οπουδηποτε αλλου αλλα οχι στο Συριζα. Ειναι ανθελληνες ρε γαμωτο πως να το κανουμε.

Δεν ειμαι κομματοσκυλο σαν τον Δεξιο απο το Πωγωνι. Απλα ειμαι ρεαλιστης και λογικος.
Καλο βολι.

ΓΓΓΓΓΓΓΓΓ

Ανώνυμος είπε...

koita esu mas les na diabasoume to programa tou syriza kai sou lew oti den me niazei th lene oi poulimenoi kai oi prodotes den exw giati na diabasw to programa tou syriza diabazw to programma ths XA kai eimai perifanos pou thn psifizw.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΟ είπε...

Όλοι εμείς που ζήσαμε επί 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ την απαξίωση και την ταπείνωση από κάθε χαμηλόβαθμο υπάληλο της κάθε υπηρεσίας,τις ουρές της ντροπής και τις προσβολές,που σε κάθε τους ευκαίρια σου υπενθύμιζαν ότι είσαι "αλβανός", ναι αδέρφια Βορειοηπειρώτες αυτή είναι η αλήθεια γιατί αυτήν την εντολή είχαν από την κεντρική εξουσία του ΠΑΣΟΚ να σε ταπεινώσουν , κάνοντας Εθνική Γενεωκτονία. Δεν άντεχαν και δεν αντέχουν το υψηλόν φρόνημα του Έλληνα Β.Η..Ήθελαν με κάθε μέσον να σου αφαιρέσουν τις Ελληνικές σου καταβολές για να ζήσεις και να σε στιγματίσει αυτή η λέξη για όλη σου τη ζωή. Όχι πισώπλατη μαχαιριά στον Σαμαρά που πραγματικά έστω και για λίγο νοιάστηκε, αγωνίστηκε, μα πιο πολύ δάκρυσε για μας. Είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε εκτός Ελλαδικού κορμού, μα αυτό δεν μας εμπόδισε να σκεφτούμε και να πονάμε την Ελλάδα μας, δώσαμε τα πάντα, ακόμα και το αίμα των προγώνων μας..., είμαστε η μήτρα του Ελληνικού Έθνους,πρωτοστατήσαμε στην ίδρυσή του. Μην δίνετε χαμόγελα στα πρόσωπα των Πασόκων,Σύριζα,Κκε, κτλ. δεν μας αξίζει...,ψηφίζουμε Εθνικά αν θέλουμε να έχουμε υπόσταση και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Σαμαρά γιατί ξέρουμε να τιμούμε σαν γνήσιοι απόγωνοι του Πύρρου και της Ολυμπιάδας!

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...

Μπράβο Δημοσθένη από το Δελβινο μας εκφράζεις εθνικά, να γράφεις πιο συχνά. Εύγε...............
.
Και μην παρεξηγηθώ δεν ειρωνεύομαι!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ...ΣΤΡΑΤΟ!ΣΤΡΑΤΟ!ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

i aristera eixe panta tous laikistes tis
twra apektise kai i deksia pou den fimizontan gia tetoia
tin arxi tin ekane o kara tzafer pasas
wraia ta lene kapioi...strato strato...kai meta ti?
TI? GAMO TO STANIO MOU
balteto kala sto myalo sas
Ellada den einai ekei pou einai ta ellinika synora
Ellada einai ekei pou xtipane ellhnikes kardyes kai pou ta ellhnopoula eyimeroun
me XA to mono pou 8a kataferoume einai na dwsoume stous albnanous to alo8i pou 8eloun gia na lene ''na eidate oti exoume dykio,8eloun na mas klepsoun ti gh i kakoi ellhnes,afou to fwnazoun''
ME SAMARA 8A MPOROUME NA KATAFEROUME TA PANTA YPO KAPOIES SYN8IKES
oloi osoi to paizoun skliropyrinikoi einai aytoi pou afisan tin BH kai treksane stin a8hna na zisoun,kai ama pote to fonaksei kaneis na piasoun to ntoufeki 8a sfirizoun adiafora...emeis pou zoume stin BH 8a psifisoume Samara!

Ανώνυμος είπε...

o dimo mos jia fut varit tashti...apo ta 20 xronia pu eisai stin elladha ta 9 kivernise i nd kai 12 to pasok , amore fouli mathe prota na metras kai meta kame politiqi more fouli... ase mas rezileyeis emas tous deksious, ama den se gnoriza tha lega oti einai provokatsia pasoku alla epeidi se kserw kai kserw poso deksia skeftese min ta grafeis afta kai jellane ta komunia mazi mazi .
me sintrofikus xairetismus deksios vurkaris !

Ανώνυμος είπε...

re karagiozakia tis xrysis aygis gelane kai oi petres mazi sas ! edho isxyei kati pu lene i to ipe kapios sofos to teleftaio katafyjio twn apatewnwn einai i epiklisi tou patriotismu, eiste toso kamena kai hamena pu to mono pou dinei noima stin zoi sas einai na onireyeste oti kanete polemo , alla sta diskolla ta vazete mono me jinaikes , oust re fasistomutra !

Ανώνυμος είπε...

bravo sto pwgwni gia to iroiko bravo ston komunistogago dimostheni ap to delvino , me alla 20 bravo apaleytheronoume ti boreia hpeiro, an prosthesoume kai 5 hastukia alla kasidiari kai kana maxiroma se pakistano ftanoume sto genuso potamo!

Ανώνυμος είπε...

tha stiriksw samara mono an mou iposxethei oti tha valei ton alogoskoufi ypourgo oikonomikwn.

Ανώνυμος είπε...

Οι Πασοκοι και ειδικα παλιας κοπης αμα κρινω απο τα αλβανικα λατινικα που γραφουν να εξαιρεσουν τον εαυτο τους απο τους σχολιασμους σε αυτη την αναρτηση.

Ρε ΒΗτες που θα ψηφισετε ΧΑ. Σας το ξαναλεω αλλα πιο απλα.

Τι προτιματε; Κυβερνηση Συριζα και η ΧΑ 8% ή κυβερνηση ΝΔ και η ΧΑ 6%;
Ετσι εχει περιπου το πραμα. Γιατι αυτο το 2% ειναι ικανο να βγαλει η οχι τον Συριζα κυβερνηση.
Αξιζει ρε παλικαρια για εναν παραπανω βουλευτη της ΧΑ να βγει το Συριζα κυβερνηση? Σκεφτειτε μια φορα νηφαλια. Τι 10 βουλευτες τι 8 να βγαλει η ΧΑ ειναι ενα και το ιδιο. Αυτα που πρεπει να πει θα τα πει. Αλλα θα ειναι εντελως διαφορετικο να ειναι κυβερνηση το Συριζα απο την ΝΔ.
Μην γινετε απο υπεβολικη αγαπη στην πατριδα εμμεσα υποστηρικτες του ανθελληνα Τσιπρα και Συριζα.

Αυτα ειχα να πω.

ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ

Ανώνυμος είπε...

1 10 εμενα με επεισες με την επιχειρηματολογία σου και θα αγαπήσω λιγότερο την Πατρίδα ψηφίζοντας ΝΔ αλλά υποσχέσου μου ότι θα έχω και υπουργό οικονομικών τον Αλογοσκούφη, πες το θέλω να το ακούω, θελω να το ακούωωωωωω! Πες μου ότι θα ρθεί πίσω ο Καραμανλής, πες το θέλω να το ακούσω...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ...

Δημοσίευση σχολίου