Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σαμαράς προς Ντούλε και Μπολάνο: Κάθε ενέργεια πρέπει να ζυγίζεται με απόλυτη προσοχή!


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της «Ομόνοιας» κ. Βασίλη Μπολάνο και τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλη Ντούλε.


Αντικείμενο της συζήτησης, που είχε μαζί τους, παρουσία του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, Βουλευτή Β΄ Αθηνών, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Διπλωματικού του Συμβούλου κ. Άγγελου Υψηλάντη, ήταν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στις Ελληνο-Αλβανικές σχέσεις, που αφορούν στην πορεία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους εκπροσώπους της μειονότητας να λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις τους με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στον παρόντα και τον μέλλοντα χρόνο, υπογραμμίζοντας ότι η κάθε ενέργεια πρέπει να ζυγίζεται με απόλυτη προσοχή, να σταθμίζονται τα υπέρ και τα κατά και να αξιολογούνται όλες οι καταστάσεις, για να επιτυγχάνεται σε κάθε περίπτωση το καλύτερο για τους Βορειοηπειρώτες αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ακόμη ότι η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση περνάει μέσα από τον απόλυτο σεβασμό όλων των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, η οποία αποτελεί την καλύτερη «γέφυρα» φιλίας μεταξύ του Ελληνικού και του Αλβανικού Λαού.

Τομείς Πολιτικής Ευθύνης
Γραμματείες

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

xa xa i anakoinosi exei pollous apodektes , alla o kirioteros einai o dules..
vaggeli den einai stales vroxis alla ftysimo..

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχ.... Νομίζω ο Παναγιωτόπουλος παρεξηγήθηκε που δεν τον ανέφεραν στο δελτίο τύπου και είπε να βγάλει μια ανακοίνωση εκτός τόπου και χρόνου αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το Λέζο. Πανούλη, είσαι που είσαι βλάκας, αυτη τη φορά δεν έχεις καταλάβει τι πατάτα έχεις κάνει. Περαστικά σου... χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

η ανακοινωση αυτη τι είναι? φοβουνται εκει στη ΝΔ μην σπασουν τα αυγα και νευριάσει ο Μπερίσα? Πάρτε μια θέση, ή υπέρ ή κατά. Τι είναι αυτά τα αδερφίστικα?

Ανώνυμος είπε...

Efi, den mas ta leei kalla o proedros. tha pao na diagrafo apo to komma tis neas dimokratias. tha me kanete pasoke me to zori, emena ton deksio dervitsianioti, afu mono to pasok mas stirizei pouuuuu na parei i eyki. ax vangjeli mou ti travas kai sy, vasta omws gera tin pae, opws leei kai enas sigxorianos mas edhw mesa twra ti einai ayti i pae kati kalo tha einai gia na tin vastas.

Ανώνυμος είπε...

Dhen mas noiazei 3.30, ehoume maniki superfirmato kai prosopo sholla. Ta skoupizoume ta panda, ta metatrepoume se kremes pou kanoun pio piotiki ti sholla

athoos είπε...

Η Ντουλοπαρέα είναι πλέον πολύ επικίνδυνη για τις τύχες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Τόλμησε να παρασύρει στα θολά της νερά, ακόμα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τον κατάλαβε η επίσημη κυβέρνηση και τον κράτησε σε απόσταση και αυτός ο αθεόφοβος, πάει να παίξει πονηρά, αλλά επικίνδυνα παιχνίδια με την αντιπολίτευση. (Σκεφτείτε πώς αντιμετωπίζουν αυτοί την Εθν. Ελ. Μειονότητα !!!)
Διαβάστε το στόρυ της συνάντησης με τον Σαμαρά και θα καταλάβετε περισσότερα.
Πάει ο Ντούλες στον Παναγιωτόπουλο και του ζήτησε το λόγο για την τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ της συμμετοχής των Βορειοηπειρωτών στην απογραφή. Τον κατηγόρησε ευθέως λέγοντας ότι ήταν προσωπική του θέση και όχι η επίσημη της Ν.Δημοκρατίας.
Νευρίασε ο Παναγιωτόπουλος και αθώα, (επειδή κάποτε ήταν δεξιός ο Ντούλες), τους πέρει από το χέρι μαζί με το Μπολάνο και τους πηγαίνει στο Σαμαρά.
Ο Ντούλες που ήθελε τη φωτογραφία και τη χειραψία με το Σαμαρά, τόσο ήθελε. Τον πέτυχε το σκοπό!
Ο Σαμαράς όμως του είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να ζυγίζεις τις πράξεις σου καλά, τα υπέρ και τα κατά, ώστε οι αποφάσεις να είναι σε όφελος του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Τι άλλο πιο διπλωματικά, ότι τα σκάτωσες με την απογραφή, έπρεπε να του έλεγε ένας πολιτικός αρχηγός. (!!!)
Μα άκουγε ο Ντούλες του τι έλεγε ο Σαμαράς. Αυτός θα έλεγε εκείνα που ήθελε. Δεν υπολόγιζε ότι η ΝΕΑ Δμηοκρατία θα έβγαινε με δήλωση διάψευσης. Πήρε ο Ντούλες το Γιάννη τηλέφωνο, του είπε να γράψει την ανακοίνωση, να βρει και την παλιά φωτογραφία που έχουν με τον Αντώνη, να την αναρτήσουν κι αυτή ως σημερινή.
Πήραν και τον Ορφέα ...... για να προσέξει το κείμενο της "επίσημης" ανακοίνωσης, (να το ανεβάσει λίγο γιατί ο Γιάννης δεν τα καταφέρνει αυτά, αν είναι κάτι πισώπλατα... Ενώ ο Ορφέας τα κάνει και τα δύο καλά). Η επιστράτευση του Ορφέα αφορά ......................
Είδε η Νέα Δημοκρατία τι έγινε, πως μόλις δέκα λεπτά αφού αναχώρησαν από το γραφείο το Σαμαρά ανάρτησαν στο "ΔΕΡΟΠΟΛΗ" την κουτοπόνηρη ανακοίνωση και .... κατάλαβαν.... σε τι επικίνδυνα πρόσωπα έχουν πέσει οι τύχες του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Το λέει αυτό και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ΑΘΩΟΣ

Ανώνυμος είπε...

H anakoinwsi tis N.D. "adeiazei" tin OMONOIA.-

Ανώνυμος είπε...

i omonia adeiazei i idia tin omonoia..

Ανώνυμος είπε...

ah efi efi kai mas eleges na stiriksome samara kai aytos stirizei mega! giati kopella mou;

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρει πουθενά η ανακοίνωση ότι στηρίζει mega? ποιοι είναι όλοι αυτοί που βγάζουν ότι συμπέρασμα τους κατεβαίνει στο κεφαλι; Γράφει πουθενά η ανακοίνωση για απογραφη; Όταν βγάλει η ΝΔ ανακοίνωση για την απογραφη τότε ελάτε να μου πείτε τι στηρίζει και τι όχι. Μέχρι τότε, υπομονή και συμβουλευτικα σας λέω, εκτιθεστε.... Εις το επανιδειν.....

Ανώνυμος είπε...

Αθώε γιατί δεν τα λες όλα; Ότι μετα τη συνάντηση ο Παναγιωτόπουλος μίλησε με τον Ξερρα, ( απ όπου και εσυ έμαθες τα νέα) και του είπε κατι πρέπει να κάνουμε να προλάβουμε γιατί ο πρόεδρος τους υποστήριξε στο θέμα της απογραφής. Και έτσι έκανε ο Πανουλης, έβγαλε την ανακοίνωση 10 η ώρα το βράδυ που δεν θα την ελέγχει κανείς και μετα είχε τη δικαιολογία " μετα την απομάκρυνση απ το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". Και χαίρεστε όλοι εσείς σήμερα, αλλα τσάμπα. Γιατί ο Σαμαράς δεν είναι εργαλειακι κανενός. Όσοι θέλουν να παίξουν με τα κουκιά, σίγουρα δεν θα το κάνουν στις πλάτες του Σαμαρά και του Βορειοηπειρωτικου. Έχουν γνώση οι φύλακες. Εδω θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε. Μόνο που τότε είναι σαν να το βλέπω. Θα βγαινετε και θα λέτε α ρε Σαμαρά που σε έπεισε η κλίμα. Αποφασιστε απο τώρα και δωσε μου και εσυ μια απάντηση αφού γράφεις " επώνυμα". Τελικά ο Σαμαράς ξέρει τι κάνει ή δεν ξέρει" για να μην μου τα αλλάξεις αύριο.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

7.21 Ο Αθώος είμαι. ο Σαμαράς ασφαλώς ξέρει τι κάνει. Σας άδειασε κανονικότατα. Εγώ συν τις πληροφορίες μου υποστηρίζω την άποψή μου και στην ανακοίνωση της Ν.Δημοκρατίας, η οποία είναι ένα κόμμα που σε λίγους μήνες θα είναι εξουσία. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε στην ανακοίνωσή σας, ούτε στην παλιά φωτογραφία που τοιχοκολήσατε εκεί, ούτε βέβαια στους "ανώνυμους" ισχυρισμούς σου.
Δεν μου λες τέλος, τι έγινε και ο Ντούλες δεν τον έχει πλέον φίλο τον Παναγιωτόπουλο;Κάποτε ήταν το καμάρι σας

Ανώνυμος είπε...

Μου φτάνει αυτο που είπες Αθωε. Ότι ο Σαμαράς ξέρει τι κάνει. Θυμίσου το αυτο και σε λίγες μέρες. Και επειδή έχεις τις πληροφορίες ξέρεις πολυ καλα τι ισχύει και τι όχι γι αυτο κρατά μικρο καλάθι. Ξέρεις ποια ήταν η χθεσινή δέσμευση του Σαμαρά προς την ηγεσία της ΟΜΌΝΟΙΑΣ, ξέρεις πως έβγαλε την ανακοίνωση ο Παναγιωτόπουλος, ξέρεις ποιον συμβουλευτικα για να βγάλει την ανακοίνωση, κόντρα σε αυτα που είπε ο Σαμαράς, ( γι αυτο άλλωστε δεν Μιλάει πουθενά για απογραφη, ενώ το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η απογραφη) και ξέρεις και πως ο Σαμαράς όλα αυτα τα έχει ήδη μάθει. Οπότε γιατι εκτίθεςαι τσάμπα; Για να βγαίνεις αύριο και να λες αλλα; Όσο για τον Παναγιωτόπουλο και τις φιλίες του που δεν γνωρίζω, καλα θα κάνει να ασχοληθεί με τα κουκιά του γιατί δεν πρόκειται να εκλεγεί και μετα να δω που θα βρείτε εσείς προστάτη. Άρα το μόνο που σας σώζει είναι να τρεξετε να μαζεψετε κουκιά για τον Πανουλη, εσάς έχει μόνο. Εκει έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντούλες το έχει πιασει το νοημα. Ξερει τι κανει, νομιζει οτι βλεποντας τους αρχηγους των κομματων η ΠΑΣΟΚ ειναι αυτο η Ν.Δ να δειξει προς τα εξω οτι δηθεν ενδιαφερεται για την βορειο ηπειρο. Ολα ειναι μια πολητικη και ενα παιχνιδι εξουσια...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ??? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ???? ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΤΟΥΛΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ Ο " ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΤΕ , ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ , ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΠΟΙΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ.... ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.... ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ.... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ..... !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες είναι πολλοί και τον έδειξαν και στις τελευταίες εκλογές. Πάρτε το είδηση ότι η
πολιτικη εκπροσώπηση της μειονότητας είναι το ΚΕΑΔ και η ΟΜΌΝΟΙΑ και θα βλέπουν όποιον χρειάζεται για το καλο του Βορειοηπειρωτικου Ελληνισμού ξαναλέω αντι να βριζετε κοιταξτε να γίνετε καλύτεροι και να κερδίσετε τον κόσμο. Αλλιώς θα σας ΑΕΙ η μαρμαγκα. Α και κάτι άλλο. Αν κάποιοι απο σας νομίζουν ότι αν δεν τους κάτσει θα ξαναγυρίσουν στην ΟΜΌΝΟΙΑ χάριν της ενότητας να ξέρουν ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, αλλα δεν έχει θέσεις. Αν θέλουν να έρθουν για 2-3 χρόνια ως στρατιώτες και μετα βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

To MEGA dhen anagnorizete apo ollo to politiko fasma stin elladha.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε παιδιά τι σιωπή είναι αυτη; Οργανωνεστε να δείτε τι αλλα ψέμματα θα πείτε στο Σαμαρά για να σωσετε τα ασωστα; Καταλάβατε τι πατάτα κάνατε αυτη τη φορα και έχετε χωσει το κεφαλι στην άμμο;;; Ζυμωνεστε μεταξύ σας για να ρουφιανεψετε και άλλο; Γράφετε εμετικες εκθέσεις που σας ξεφτιλιζουν; Που είστε βρε παιδιά ; Εσείς τα megakia της ΝΔ που είστε; ( α και που είστε, φανταστείτε να μάθει ο Σαμαράς ότι στις εκλογές περνατε τηλέφωνο στα γραφεια Μπολανου στην Αθήνα και βριζατε τα παιδάκια που έπαιρναν τηλέφωνα και τα δηλητηριαζατε. Ή μήπως πιστεύετε πως δεν θα τον ενδιαφέρει;

Ανώνυμος είπε...

enosi edhw kai twra MEGA-ND-PD kontra sto keaadh-ps-pasok , na tous nikioume tous listosimorites , deksia enomeni pote itimeni , pedia tis deksias pou sas exei ksegelasei ayto to komuni o dule, gyriste pisw stin aggalia mas na ginoume poly, gi na nikisei i deksia tis irinis tis proodu tou patriotismu ! zito i deksia!

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

12.11 "κρατάμε μικρό καλάθι", όπως ορμηνεύεις και περιμένουμε την νέα ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που θα διαψεύδει την πρώτη. Ανυπομονούμε βλέπεις. Τι έγινε, την ετοιμάσατε και δεν την έγκριναν ακόμα;! Αυτός ο Αντωνάκης, λες και έχει και κάτι άλλο να κάνει...
Ως τότε πείτε μας για πότε αφήσατε το νέο ραντεβού με τον Σαμαρά;
Για να μη το ξεχάσω. Μάθαμε σήμερα ότι ο ψηλός στα Τίρανα, ο Ράμα, ντε, νευρίασε πάρα πολύ με το Ντούλε που δεν πάει στην τράπεζα των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα Τίρανα, μόνο και μόνο για να δει τον Σαμαρά, στην Αθήνα. Του είπε ψέματα ότι θα δει το Γιώργο και όχι τον Αντώνη...
Του απάντησε ο Γκινούσι.... Ο Ντούλες Ντούλες είναι, είπε, την κατάλληλη στιγμή θα στη φέρει...! Ο Ράμα, λες και του είπαν κάτι πολύ γνωστό, αλλά ενοχλητικό, ρούφηξε βαθιά με την μύτη και δεν μίλησε, αλλά κύτταξε από το Ζόγκαϊ, ο οποίος αμήχανα έβαλε το δάχτυλο στη μύτη του με τέτοιον τρόπο που έμοιαζε σαν να έλεγε, Σεφ σου έχουν μείνει κάτι λευκά στα μουστάκια. Ο Γκινούσι το έπιασε και γέλασε. Ο Ράμα νευρίασε περισσότερο, αλλά παρενέβη ο Ντόκα και άλλαξε η κουβέντα...
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

12.11 I agonisi einai i kaliteri apandisi. San poli shmasia dhen sas dhosame....?

Ανώνυμος είπε...

O k.Samaras kserei poly kala ti esti Dule !
Episis einai apolyta enimerwmenos gia tin apografi,kai diafwnei me tin apoxi !!
O ANTWNHS SAMARAS einai patriwtis kai aderfos mas, ponaei gia ti B.H. pws tha mporouse na symfwnisei me tous ethnikous meiodotes??
Episis itan panta stin prwti grammi twn agwnwn,pws tha mporouse na symfwnei me tous drapetes ??

Ανώνυμος είπε...

Ο Λέξη σταματα να λες βλακείες γιατί δεν θα στα ξαναβρω με το φίλο σου, όπως μου ζητησες. Σοβαρεψου.
. Αθωε, είσαι πολυ ενημερωμένος καλε μου. Ο πρώην φίλος μου σε έχει σε απευθείας σύνδεση; Πως περνάνε τα παιδιά στο Τουρκικό κολλεγιο δεν μας είπες. Α και κάτι άλλο, για το άγχος, χαμομηλακι... Χααχαχαχαχαχαχα..... Και υπομονή..... Και στον Πανουλη να πείτε ότι τα Σαλιγκάρια πάνε σερνοντας και με τα κέρατα μέχρι να βρεθεί κάποιος και να τα μαζέψει να τα κάνει γιαχνι. Α δεν μου είπες; Η Γιαννάκου παει κόντρα στη γραμμή του κόμματος για την απογραφη;

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Ανώνυμε 2.24. Σαν πολύ εμπειρία έχεις με τα σαλιγκάρια, λες, επειδή σε έκαναν γιαχνί οι Αλβανοί από μικρό παιδί, (δλδ σε έβαλαν στο δρόμο του παπιού και του μπαμπά και τα κέρατά σου, από το πολύ το χάιδεμα σου έγιναν τόσο σκληρά... Αδελφούλα,δεν γνωρίζω και δεν έχω ανάγκη κανένα Πανούλη, όποιος(α) κι αν είναι αυτός(η). Αν σου πάει στα μέτρα σου τράβα δοκιμασέτον(η)
Δεν με εκπλήσσει που ενδιαφέρεσαι για το Τούρκικο Κολέγιο. Εγώ έχω, πάρα πολλές μάλιστα, πληροφορίες για το εκκλησιαστικό λύκειο και το υπόλοιπο πλιάτσικο που γίνεται στη Μητρόπολη Αργυροκάστρου, αν θέλεις να στις πω.
Όσο για τη Γιαννάκου, εσύ που έχεις άμεση επικοινωνία με τον Σαμαρά και του ετοιμάζεις τις ανακοινώσεις, ρώτα τον. Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

ah efi efi..giatiiii;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχααχαχαχα..... Αθωε, δεν είσαι τόσο έξυπνος τελικά όσο νόμιζα. Τσιμπησες με τη μια. Περαστικά σου. Χαχαχαχαχα . Συνέχισε να κανείς τις πολιτικές σου αναλύσεις, εμένα μου αρκεί μου εκτεθηκες. Α και πραγματικά ελπίζω να είναι καλο το Τουρκικό κολλεγιο, να μορφωνονται τα παιδια μας. Αυτα δεν φταίνε σε τίποτα. Την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

opoios kserei elaxista ti glwssa tis diplomatias tha katalavei pws o Samaras apantise sto dulebollano :
exete kanei ti malakia tis zwis sas,alli fora na rwtate prwta kai meta na milate .

Δημοσίευση σχολίου