Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αλβανοτσάμηδες: Η Αθήνα δεν κατάφερε να αλλοιώσει την απογραφή


Το Κόμματος της Δικαιοσύνης της Ένταξης και της Ενότητας,  η Λέσχη των Νέων Πατριωτών  και  ο σύλλογος των Αλβανοτσάμηδων συνέχισαν την περιοδεία  που φέρει τον τίτλο «Να είστε υπερήφανοι που είστε  Αλβανοί» σε όλες τις  πόλεις της Αλβανίας.

Στο Δυράχιο ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων, Σπετίμ Ίντριζι κάλεσε όλους τους Αλβανούς να συμπληρώσουν το απογραφικό έντυπο.


Τόνισε ότι με τις παρεμβάσεις του κόμματός του, ως προς την διαδικασία της απογραφής, δεν θα υπάρξουν καταχρήσεις και παρατυπίες και επεσήμανε ότι  οι ελπίδες της Αθήνας στην απογραφή αυτήν δεν θα περάσουν.

«Το αλβανικό έθνος πρέπει να λάβει αυτό που του αξίζει, πρέπει με υπερηφάνεια να διακηρύττουμε  το τι είμαστε. Η απογραφή αυτή είναι μόνο η πρώτη μάχη μας, τα πιο δύσκολα μας περιμένουν. Οι παρεμβάσεις οι οποίες έγιναν από το κόμμα μας – PDIU- εγγυούνται ότι δεν θα γίνουν καταχρήσεις στην απογραφική διαδικασία. Σήμερα, πρέπει όλοι με μια φωνή, να καταρρίψουμε τις προσδοκίες της Αθήνας. Τώρα, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν τεχνητά να αυξήσουν τον αριθμό των Ελλήνων στην Αλβανία- λόγω των τροπολογιών μας. Η μόνη ελπίδα τους είναι να μειωθεί ο αριθμός των Αλβανών. Επιτρέψτε μου να κάνω μια έκκληση από τα βάθη της καρδιάς μου προς κάθε Αλβανό":

«Μην εγκαταλείπετε την πραγματική καταγωγή σας!  Μην περιφρονείται την εθνική αλβανική ταυτότητα! Μην παραβιάζετε την εμπιστοσύνη των προγόνων μας! Να είστε υπερήφανοι που  είστε Αλβανοί!», τόνισε ο Ίντριζι.

Ο αρχηγός του κόμματος των Αλβανοτσάδημων δεν παρέλειψε να κατηγορήσει όλους εκείνους καθώς και τις ομάδες (ενώσεις) που με διάφορες μορφές προσπαθούν να μποϊκοτάρουν και να τορπιλίσουν  την απογραφή του πληθυσμού  καθώς αποφεύγουν να συμπληρώσουν το απογραφικό έντυπο.


11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Mazi sou Spetimi o Kseras,Barkas,Tavos,kai o Naumis......

Ανώνυμος είπε...

simfona me mistikes plirofories pou diareysane apo to stoma tou arxigou mas tou vaggeli o shpetimi , kseras kai barkas katastrosan ena antidrastiko, monarkofasistiko sxedio , sinefonisan oi kseras -barkas na stiriksoun ton shpetimi stin dimiourgia aftonimis camerias kai o shpetimi tha tous stiriksi gia tin dimiourgia aytonomis politias tis dropolis. emeis oi socialistes den simfonoume giati:
1o) den einai kai kai o keshniku mesa
2o) kai pio simantiko arhigo ton omospodiwn aytwn tha einai o deksios bollanos kai oxi o vaggelis!
gia tin diagrafi socialistis kasteros edhw.

Ανώνυμος είπε...

Η Βοήθεια του Ντούλε με την αποχή βόηθησε τον Ιντρζι και τον Σπαχίου να βγάλουν το αλβανικό κράτος και έθνος χωρίς μειονότητες... Ιστορική διεθνική συνεργασία που βοηθάει στην καθαρότητα του αλβανικού έθνους.
Ζήτω ο Ντούλες

Ανώνυμος είπε...

Μωρε 3.18 πας καλα; Και θα βγει τώρα όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος και θα πούνε ναι δεν έχει καμία άλλη εθνότητα η Αλβανία. Την είδες την έκθεση για της μειονότητες; Είδες τι λεει; Η Αλβανία κάποια στιγμη με τον ενα και τον άλλο τρόπο θα αναγκαστεί να δώσει τα πραγματικά νούμερα στην ευρωπη για όλες τις μειονότητες της. Τώρα εσείς αν πιστεύετε ακουγωντας αυτόν τον τύπο πως έπρεπε να πάρουμε μέρος σε μια απογραφη που όπως λεει εκείνος, είναι κομμένη και ραμμένο στα μέτρα τους, μπράβο σας, τι να σας πω.

Ανώνυμος είπε...

Vre 3.18,mas eihis zalisi,Ntoule kai Ntoule kai mono me ton Ntoule.Eihis prosopika pigene na to n vris an sou vastai o kollos,giati sta politika dhen mas les tipotes,kanis sxolia asketa me to thema,kai vrizis to Ntoule.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1-51 χανεσαι παλικαρι μου χανεσαι.Αλλου θελεις να απευθυνθεις και αλλου απευθυνεσαι.Σε μπερδεψε η ανωνυμια.Εδω ειναι ο θειος και δεν κρυβεται ποτε. Για πες σαν ποιο θεμα θα θελεις να αναλυσουμε?Γιατι παντα γραφω οταν βλεπω κατι ενδιαφερον πολιτικο.Αλλα σε εννοω μην ανχωνεσαι.Επισης απατασαι οικτρα αν νομιζεις οτι εδω μεσα τα εχει με τον Ντουλε μονο ενας.Για να ειμαι πιο σαφης ολοι μαζι του τα εχουν.Και αν απεφθυνεσαι σε μενα δεν βριζω ποτε αλλα μιλαω με επιχειρηματα.Τα φιλαρακια σου βγαζουν αφρους οταν γραφουν.Κουλαρετε αδερφια κουλαρετε.Ολοι θα το παρετε το ντεκορατο του Εθνους.

Ανώνυμος είπε...

o proedros ton tsamidon kalei tous alvanous kai tous tsamides na eggrafoun gia na vgoun oso pio poloi,
o proedros tis symforas mas, kalei tous ellines na min eggrafoun katholou, ki ayto gia na traviksei i Evropi to ayti ton alvanon kai na kerdisei kana ponto sto politiko stivo o filos tou o Rama.
Ean ayto den einai ethniki prodosia ti allo einai ??

Ανώνυμος είπε...

2.59.....

Gia pezmas,pji einai ayti pou ta exoun me ton Ntoule?I 9 eparhies me 0 pou ton psifisane?Afse mas me burdhes.....

Ανώνυμος είπε...

tha simfonisw me ton 2 59 , o Vangjelis kserei apo stratijiqi: ti kanei ? afu mirazei ta hartia se emas tus socialistes ( na ben oferta qe ne smund ti refuzojme ne asnje menyre ..afto sta alvanika ja na min to katalavun ta nea pedia mas oi omonites ta vllastaria mas , to mellon tis ijesias mas ) qe kserei na ta mirazei kala maqavelika teliws , vazei kati komisarious stin elladha me vendim shtabi, gia na stiriksoun tin ethniki mas ipothesi , kati sintrofus komunistes telios oxi socialistes komunistes sas lew trelous , pu o kosmos tous sixenete osoi teriazoun mazi tous stirizoun ton vaggeli, oloi i ipoloipoi den asxolounte aplla vrizoun . o Vagjelis etsi einai ijetis, ah ayto to pedi , den einai tu haraktira tu olla ayta , me katalavenete ortha etsi, alla exei thisiasei ti zoi tu gia tin ethniki ipothesi..ja ayto qe mois oi eksipnoi socialistes ton stirizume.
apodiksi aytu pu sas lew ine qe an sigrinete tus ipopsifius tu mega me tus dikus mas , oi dikoi mas syntrofoi treloi , komunistes treloi , anhrwpoi tis ethniqis ipothetsis oloi , megales kurves ( me kali enia to lew) tis politiqis, prosopikotites qirus me ithiqi psili.
me sevas panta kasteros socialistis!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΟΥΛΕΣ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΜΝΟΕΡΙΦΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ(Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΝΒΕΡ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ) ΗΤΑΝ ΤΟ 1913!!! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 98ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΤΟ 1913 ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.. ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ Κ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.. ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

6.39 δεν σε ξεχασα απλα ειμουν στο χωριο μια τσαρκα και εκει δεν εχω ιντερνετι.Ειμαι και λιγο χωριατης το δηλωνω.Παντως αυτο το 9 με 0 που λες δεν νομιζω να το εννοεις οτι ηταν εξαιτιας του Ντουλε.Προφανως κανεις πλακα.Γιατι αν ειναι ετσι να το αναλυσουμε το θεμα καποια στιγμη.Να μην μας κατηγορεις κιολας οτι δεν κανουμε διαλογο.

Δημοσίευση σχολίου