Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ερώτηση Ντούλε στη Αλβανική Βουλή για την απογραφή


Τι του απάντησε ο αρμόδιος υπουργός Genc Pollo
Συζήτηση για την απογραφή του πληθυσμού έγινε χθες στη Βουλή, όπου  ο πρόεδρος του κόμματος ΚΕΑΔ/ PBDNJ, Βαγγέλης Ντούλες απεύθυνε ερώτηση προς τον υπουργό Καινοτομίας και Τεχνολογίας, Γκεντς Πόλο, για παρατυπίες στην απογραφική διαδικασία.

Στην ομιλία του,  ο Ντούλε  αναφέρθηκε στην καταστρατήγηση των προσωπικών δεδομένων των απογραφομένων μειονοτικών ομάδων.


Πρόσθεσε, μάλιστα,  ότι οι τροποποιήσεις που επήλθαν με τον πρόσφατο απογραφικό νόμο παραβιάζουν  τα πρότυπα της ελεύθερης δήλωσης στο απογραφικό δελτίο.

Σε απάντηση, ο υπουργός Καινοτομίας, Πόλο, υποστήριξε ότι η απογραφή του πληθυσμού πληροί όλες τις υψηλές  τεχνικές απαιτήσεις και στην οποία η συλλογή των κοινωνικών στοιχείων θα εξυπηρετήσει την πολιτική της κυβέρνησης και στη συνέχεια  τις υπηρεσίες και  όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Πηγή: mapo

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ δραστηριος αυτος ο DULE στη βουλη...
Τους ισοπεδωσε λεμε τους αλβανους.
Τωρα, τι σχεση ειχε η επερωτηση στη βουλη για το θεμα, ο θεος κι η ψυχη του.
Ειναι σα να λεμε, να ζητας λογαριασμο απο τον παπα γιατι δεν εψαλε σωστα στην κηδεια,ενω ειχες δηλωσει απο πριν οτι δεν θα παρεβρισκεσαι και δεν σε ενδιαφερει το γεγονος.
Θα μου πειτε γιατι κηδεια ?
Μα η αποχη του DULE δεν ισοδυναμει με κηδεια για μας τους Β.Ηπειρωτες ??Για τους αλβανους βεβαια ενα καλο γλεντι ηταν...
Α, και το αλλο....τι τον νοιαζει τωρα το DULE αν μας κατεγραψαν σωστα οι αλβανοι εμας τους ανυπακοους Β.Ηπειρωτες ?!
Η μηπως ενδιαφερεται οπως λεει το αρθρο για την
"καταστρατήγηση των προσωπικών δεδομένων των απογραφομένων μειονοτικών ομάδων." ??
τελος παντων,ο "αρχηγος" μας εκανε αλλη μια επερωτηση στη βουλη,ας ηταν και για τους γυφτο-σλαβο-ρουμανο-γκολομπορντηδες !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ , καλά ο Εχέδωρος, εσύ δεν βλέπεις που αυτή η είδηση είναι ενός μηνός. Η απογαρφή τελείωσε και συ το χαβά σου , τράβα τη γλίστρα της λάσπης

Ανώνυμος είπε...

afou miloun oloi giati na mhn miloun kai oi koloi san eena kai ton boreiohpeirwth??

Ανώνυμος είπε...

Tο paidi μιλησε!

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαίρι του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού το σκοτίνιασε ο Ντούλε με τα παιδιαριστικά του καμώματα. Εμείς εδώ στη Νάρτα της Αυλώνας αυτό καταλάβαμε. πότε θα κάνει πάλι ξαστεριά; Τι συμβαίνει με μας δεν μπρορώ να καταλάβω. Θανάσης από Άρτα.

Ανώνυμος είπε...

ma gia ola na ftaiei o dules
kante eseis to kati diaforetiko......
den mpwreite???????? e tote .............

Δημοσίευση σχολίου