Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πατέρα μ’ έκαψες...


Υποτροφίες: ΝΑΙ στο Zisi ΟΧΙ στο Ζήσο
«Πατέρα μ’ έκαψες» - είναι η φράση που άκουσαν δεκάδες γονείς βορειοηπειρώτες από τα παιδιά τους, που είχαν ελπίδα να πάρουν κάποια υποτροφία για να σπουδάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια.  
Η «πόρτα» της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Ελλάδος  για τους μαθητές των σχολείων της Βόρειο Ηπείρου είναι  οι εισαγωγικές εξετάσεις στην ειδική κατηγορία των ομογενών, ενώ υπάρχει και το «παράθυρο» της εισαγωγής με υποτροφία από το Υπουργείο Εξωτερικών με την οποία δεν παίρνουν μόνο μια καλή σχολή αλλά, και χρηματοδότηση πάνω από 500Ευρώ το μήνα.
Πριν από λίγα χρόνια αυτές οι υποτροφίες ήταν ελάχιστες (μέχρι 5) και αν δεν είχες «μπάρμπα στην Κορώνη», δεν είχες καμία τύχη. Έτσι οι περισσότεροι δεν έμπαιναν καν στη διαδικασία να κάνουν αίτηση στο Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου. Επί της υπουργίας Κασσίμη ο αριθμός αυξήθηκε σημαντικά (πάνω από 40) με αποτέλεσμα να ελπίζουν ακόμα και οι «κοινοί θνητοί», με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 100.  Με την επάνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ, φέτος ο αριθμός μειώθηκε στους 15 με αποτέλεσμα να μείνουν απ’ έξω και κάποια γνωστά στην πιάτσα ονόματα.  
Τα κριτήρια των επιλογών αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ, είναι το πολιτικό κριτήριο και τα φρονήματα των γωνιών. Οι υποτροφίες δεν δίνονται ανάλογα με τις ικανότητες ή τις ανάγκες των μαθητών αλλά, με το ποιος είναι ο μπαμπάκας τους!!! Μία φορά πριν από 7 χρόνια, ο τότε Γενικός Πρόξενος Τζιόβας, αποφάσισε να κάνει κλήρο μόνο στους αριστούχους και οι μόνοι που δεν πήραν ήταν αυτοί που κέρδισαν τον κλήρο αφού τα ονόματα αλλάχθηκαν από το ΥΠΕΞ με πλάγιες παρεμβάσεις.
Κανένας δε γνωρίζει τα ονόματα των μαθητών που πήραν φέτος υποτροφία, όλοι όμως ξέρουν ότι πήραν ο γιος του τάδε ή η κόρη του τάδε. Από αυτούς που πήραν ξεχωρίζει η κόρη του Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου Roland Zisi που, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μπάρκα, του το χρωστούσε ο Πρόξενος Ριζόπουλος για τη χάρη που του έκανε αντικαθιστώντας τον «προβληματικό» για αυτόν Π.  Μπάρκα με τον Γ. Γιάννη, στη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος. Ενώ από αυτούς που κόπηκαν ξεχωρίζει βέβαια ο «αιρετικός»  Ζήσος Λούτσης, πρωτεργάτης του νέου κόμματος MEGA και Έπαρχος Φοινίκης.
Ελπίζουμε πως κάποιο στιγμή θα τελειώσει αυτός ο παραλογισμός των διακρίσεων στα παιδιά που μας θυμίζει τις μπούρσες στον καιρό του κομουνισμού. Το άλλο θέμα είναι ποιο είναι το εθνικό όφελος αυτών των υποτροφιών; Υποτίθεται ότι χορηγούνται με την υποχρέωση να επιστρέψουν στον τόπο τους και κανένας δεν επιστρέφει! Μήπως έχει δίκιο ο Π. Μπάρκας όταν λέει ότι η Ελλάδα χρηματοδοτεί τον ξεριζωμό μας;  1) Για να πάρεις τη σύνταξη του ΟΓΑ πρέπει να εγκατασταθείς στην Ελλάδα 2) Χρηματοδοτούνται μαθητές να φύγουν στην Ελλάδα ενώ δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τους μαθητές και τους φοιτητές που μένουν στη Βόρειο Ήπειρο και 3) όσοι τα λένε αυτά πρέπει τους απαξιώσουμε και να του βγάλουμε τρελούς.
Τελικά αυτός ο τόπος δεν έχει ανάγκη από υποτροφίες και από συμβιβασμένους εκπροσώπους αλλά από «τρελούς»  

27 comments:

ΤΖΙΜΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια για το άρθρο! Περίμενα να γραφτεί κάτι για το θέμα όμως και εσυ μισά μας τα λες. Είμαι και εγώ αγανακτισμένος και να προσθέσω στο ρεπορτάζ σου και άλλα δύο ονόματα της πιάτσας που πηραν υποτροφία 1. Γιος Βασίλη Μπολάνου Προέδρου Ομονοια 2. Γιος Ορφέα Μπέτση κουμπαρου Ντουλε και μεγάλου στην εκλησία. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά αλλά αυτός που αποφασίζει να κάνει διαχωρισμούς στα παιδιά εύχομαι να μη του σηκωθεί ποτέ….

Ευλογητός είπε...

Στο χωριό μου λένε "να μας ζήσεις μώρε Ζήση!".

Ανώνυμος είπε...

Me to idio skeptiko... mipws tha eprepe na xrimatodotithoun kai ta paidia tou Tavou... ore aksiokrates leventes?!

Ανώνυμος είπε...

μετα αναρωτιουνται...γιατι οι βορειοηπειρωτες δεν τους ψηφιζουν?καλυπτονται λεγοντας οτι ειναι αδιαφοροι για τον τοπο τους...η αληθεια ειναι οτι η πλειοψηφια των βορειοηπειρωτων εχει κουραστει απο την ελλειψη αξιοκρατιας...και διαλεγουν ως φυσικη αντιδραση την αποχη και την αδιαφορια...

Ανώνυμος είπε...

bravo vorioipiroti gia to arthro alla ws sinithws miso. mono i mia pleyra mas ftaiei. o ziso pou tou klais to xali einai eparxos (1 ekatomirio eyro gia 50 touba) dwsta mou kai mena kai oute ipotrofia thellw uote tpt allo kai tha sou paradwsw kai ena irdrogostasio. alla na se rwtisw vorioipiroti me ti mneimh pws ta pas???????
gia perisi mipws thimase ti egine??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? APANDA SKOUPIDI

Ανώνυμος είπε...

TO ONOMA BOZHORI SAS THIMIZEIS KATI???????
OOOOOEEEEEEEEEOOOOOOOO

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ φίλε 6.27 Δεν κλαίω το χάλι ούτε του Ζήσο Λούτση ούτε του Ralond Zisi. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε και το γράφω, αν εσύ το βρίσκεις λογικό, καταθέτεις την άποψη σου και όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν είναι σκουπίδι. Το ίδιο έγινε και πέρυσι και αν δε φορούσες τα γνωστά γυαλιά σου θα το διαπίστωνες στο κείμενο. Λυπάμαι για εσένα και τα άλλα πολλά σκουπίδια που έχουμε γύρο μας. Δεν μπορώ να τα καθαρίσω όλα, αυτό που μου μένει να κάνω είναι να τα ανεχτώ…

Αναγνώστης είπε...

To thema den einai se pianou to paidi kataligoun oi ipotrofies, alla se poio paidi .... den ginete to kathe touvlo mono kai mono epidi o pateras tou exei kapia thesi na pairnei ipotrofia kai alloi mathites pou einai aristouxoi na menoun ap'ekso....

Ανώνυμος είπε...

παλι καλα που υποτροφίες παιρνουν βορειοηπειρωτες γιατι οταν εγώ σπουδασα υποτροφίες είχαν μόνο τα παιδιά των αλβανών βουλευτών η κόρη του gramoz rutsi,του zeri,του rudenc ruka ο γιος και δεν συμμαζεύεται...
και θυμάμαι εμας τους άλλους μας κοροιδεύαν..

Ανώνυμος είπε...

http://www.panagiotispsomiadis.gr/news/199-----------l---------r-

des ligo afto to xali,kai meta milame gia mama Ellada..xexexe

Π. Μπάρκας είπε...

Βορειοηπειρώτη γεια ! Θέλω και εγώ με τη σειρά μου, αλλά όχι ανώνυμα να χαιρετίσω αυτό που κάνεις: Που φέρνεις στην επικαιρότητα τέτοια καυτά για την κοινότητα μας θέματα. Λοιπόν επίστρεψέ μου να «διαφωνήσω» λίγο στον υπέρτιτλο. Δεν νομίζω ότι τα δικά μας παιδιά λένε στους μπαμπάδες «μ’ έκαψες» Έχουν τόση αξιοπρέπεια. Δε θα ήθελαν ποτέ να ήταν οι μπαμπάδες τους γλείφτες, δουλοπρεπείς, ραδιούργοι για να επωφεληθούν μια υποτροφία , ή ένα προνόμιο. (Και ξανά δεν πρέπει να μπερδεύουμε εκείνα τα λίγα βορειοηπειρωτόπουλα που τους τυχαίνει να πάρουν υποτροφία , με εκείνα που είναι απλώς παιδιά του «καλού» Μπαμπά.)
Ωστόσο, νομίζω ότι και τα σκόλια θα πρέπει κάποια στιγμή να προσανατολιστούν σωστά. Στο άρθρο σου βάζεις κάποια σημαντικά θέματα. 1. Με ποια κριτήρια χορηγούνται οι υποτροφίες.2. Υπάρχει ή όχι αξιοκρατία. 3.Υπάρχει ή όχι διαφάνεια . 4. Είναι οι υποτροφίες ρουσφέτι των ελλήνων πολιτικών δώθε και κείθε των συνόρων , ή των διπλωματών. 5. Πόσο στηρίζουμε τους Έλληνες που αποφάσισαν να μείνουν στον τόπο τους και το πιο σημαντικό Πόσο εμείς οι βορειοηπειρώτες είμαστε ενσυνείδητοι ότι μας έχουν μετατρέψει σε μιας χρήσης χαρτομάντιλα και πόσο είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε οργανωμένα για τα δικαιώματά μας.
΄Η θα συνεχίσουμε ώστε αντί για αξιοπρέπεια να αναζητούμε των Έλληνα και Αλβανό «προστάτη» μας για να εξασφαλίσουμε το ζην μας . Ειδικά τώρα που με τη διπλή υπηκοότητα και το δικαίωμα ψήφου και στην Ελλάδα η ιδιότητα αυτή θα αποχτήσει περισσότερη σημασία.
Προσέχουμε ακόμα κάτι. Ομογενείς μας σε μια χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ξεσηκώθηκαν μαζικά και με την ελληνικής σημαία μπροστά ζήτησαν την απομάκρυνση της Ελληνίδας προξένου από τη χώρα τους διότι τους ξεπουλάει. Εμείς … τρίβουμε τα χέρια από χαρά επειδή ο πρόξενος της Ελλάδας συμπράττει με τους αλβανούς κατά των ελλήνων ομογενών. Π. Μπάρκας

Ανώνυμος είπε...

καλα βρε μπαρκα εμεις οι αλλοι κατοι σπιουνθυς σαν εσενα τι να τους κανουμε????????

Ανώνυμος είπε...

αλλο θεμα ειναι αυτοι λοιπον που πηραν την υποτροφεια εστςω και με τον μπαρμπα στην κορωνη καταφεραν να συνεχισουν και να τελειωσουν τη σχολη?
με αυτα που γνωριζουμε το 60% των παιδιων που πηραν υποτροφεια ποτε δεν τελειωσαν,αλλα αφησαν να παει στραφη για εναν που αξιζε να την παρει και που θα την τελειωνε τη σχολη!
αυτο ειναι ντροπη

Δεροπολίτης είπε...

Παναγιώτη Μπάρκα, βούλωσε το. Ο Έλληνας Πρόξενος στράφηκε εναντίον σου και όχι κατά των Ελλήνων Ομογενών. Εσυ δεν εκπροσωπούσες και ΔΕΝ εκπροσωπείς τους Βορειοηπειρώτες.
Άντε πάψε αλαζόνα και συνεργάτη των Αλβανών να ταυτίζεις τον εαυτό σου με το σύνολο του Ελληνισμού γιατί μας κούρασες!
σταμάτα το γλύψιμο στην ιστοσελίδα ''borioipirotis.blogspot'' γιατί δεν είναι χαζός και δεν ξεχνάει ούτε αυτός ούτε εμείς το βρόμικο ρόλο σου.

Σου θυμίζω τα άρθρα σου για, τους μαχαιρωμένους απο τους αλβανούς, Χιμαριώτες που εσυ κατηγορούσες την ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, τοτε τι ειναι η προδοσία!
ΠΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Δεροπολίτης είπε...

Μια διευκρίνιση: Το παραπάνω σχόλιο που υπογράφει κάποιος ως "Δεροπολίτης" δεν έχει καμία σχέση με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας "Δερόπολη".
Ή είναι τυχαίο, ή κάποιος θέλει με τον τρόπο αυτό γραφής να δυσφημίσει την ιστοσελίδα "Δερόπολη".

Ανώνυμος είπε...

wreo thema me tis ypotrofeies afou pire o gios tou mbolanou tou orfea mbetsi ola kala to lisame to provlima opos palia eperne tou katsalida i kiki tou zafirath kai den simazevete giati na min einai pisti aloste aftoi ston dule;krima gia ta paidia tou aplou kosmaki

Δεροπολίτης είπε...

προς Δεροπολίτης 8:44 π.μ.

Και ποιος σου είπε ότι έχω σχέση η θέλω να έχω σχέση με την ιστοσελίδα Δερόπολη!?????????????
Δεροπολίτης είπα και όχι ''Δερόπολη''.
Πρώτον έχω το δικαίωμα να βάλω ψευδώνυμο το όνομα του τόπου μου και δεύτερον εσεις δυσφημίζετε και εκμεταλλεύεστε το όνομα του τόπου μου!

Τέλος, πιστεύω ότι σας τσούζει πολύ η αλήθεια ότι ο Παναγιώτης Μπάρκας ήταν και είναι ένας αλαζόνας που εξυπηρετεί το αλβανικό κράτος και τους αλβανούς δολοφόνους των Ελλήνων της Χιμάρας, γι’αυτό και είχατε την ανάγκη να πείτε ότι σας ‘’δυσφημίζω’’.!

Κουτοπόνηροι, περαστικά σε σας, περαστικά και στον συναγωνιστή σας αλλα και του Godo Παναγιώτη Μπάρκα..

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτης Μπάρκας
Ανώνυμε 1.30 Δηλώνω ξανά ότι δεν ασχολούμε με σας τους ανώνυμους γιατί δεν έχετε σταγόνα αξιοπρέπειας, ήθος, αντριλίκι. Είσαι απλώς αξιοθρήνητος. Ως τέτοιος έχεις και την απάντηση για το τι είναι προδότης και προδοσία.Είσαι κλώνος γνήσιων γονιδίων προδότη και προδοσίας Αλλά και πάλι τιμή σου κάνουμε. Βρομούσα σαρανταποδαρούσα είσαι από τη στιγμή που πίσω από την ανωνυμία ψεύδεσε, παραπλανείς, γλείφεις και κερατώνεις το ίδιο σου το εαυτούλι …για να γίνεις… κατά το τούρκικο ενέκδοτο…. στρατηγός…..

Ανώνυμος είπε...

Nevrakia, nevrakia alvanoproskynimene Panajot Barka?????

Egw den dianoithika pote na gino ypallilos twn albanwn opos esy!

Egw den eixa ton ‘’albano’’ Roland Zisi kathigiti sto ‘’master’’ kai sto ‘’doktorato’’ mou kai meta na bgaino na ton katigoriso os ton ‘’albano’’ pou me kynigaei! Oute kai to paizo ‘’doktor’’ me doktorata apo to Elbasan! Einai poly geloio afto!

Egw diafono me tin syntiriptiki pleiopsifia twn stelexwn tis Omonoias kai malista theorw oti exoun terastia efthyni stin katantia tis patridas mou!

Den dianoithika omos pote pou anti na katigoriso tou dolofonous maxairobgaltes albanous ton Ellinwn tis XimaraS stis dimotikes ekloges na katigoriso tin Omonoia!

Ego kai i oikogeneia mou den kseroume ti einai o misthos apo tous albanous. Eno esy ta perneis apo aftous!

Esy o Panagiotis Mparkas kai o ypiretis twn tourkikwn mistikwn ypiresiwn Sabri Godos dilosate oti tin entasi tin prokalese i Omonoia!

Esy kai oi albanoi islamistes sernete ton Proedro Basili Mpolano sta dieftharmena albanika dikastiria.

Einai liga afta pou sou grafo gia na min me pniksei i vroma sou!

Ιων Δραγουμης είπε...

Ρε αθεόφοβοι.... Πάλι κάνετε σαν τις Κατίνες στη γειτονιά..? έλεος.. Και όχι τίποτε άλλο, προσπαθειτε να κατηγορήσετε την Ομόνοια και λέτε και ψέμματα. Προς ενημέρωση λοιπόν του κοινού, ο γιος του Μπολάνου σπουδάζει από πέρυσι σε ελληνικό πανεπιστήμιο ενώ φέτος η ανηψιά του Ντούλε δεν πήρε υποτροφία. Όπως υποτροφία δεν πήρε και κορη κολλητού φίλου του Ντούλε από τη Δερβιτσάνη. Στη Χιμάρα πήρε υποτροφία κόρη (αριστούχος γαρ) μεγαλοσοσιαλιστή και πολέμιου του Μπολάνου. Άρα λοιπόν μην πάτε να ερμηνεύσετε τα πράγματα όπως σας βολεύει για να πετάξετε για ακόμη μια φορά τη λάσπη σας στην Ομόνοια. Ας αντιληφθούμε πως αυτό θα γίνεται πάντα και όποιος μπορεί να πει μια κουβέντα στον πρόξενο ή στομ Υφυπουργό εξωτερικών στην Αθήνα θα πάρει και υποτροφία, εφόσον συνοδεύεται από καλό βαθμό. Και επίσης υποτροφίες θα δίνονται και σε Αλβανούς στα πλαίσια καλών σχέσεων και ανοιγματος του Υπουργείου εξωτερικών. Είναι άτυπος θεσμός.
Όσο συνεχίζουμε αυτη την τακτική το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μειώνεται ο αριθμός των υποτροφιών.
Πέρυσι ο Κασσίμης έδωσε 48 υποτροφίες και στο τέλος με τις ακυρώσεις απ το εξωτερικό ξεπέρασαν τις 60. Και πέρυσι τα ίδια. Γκρίνια και ρουφιανιλίκια με πρώτο και καλύτερο το φίλο μου τον Παναγιώτη Μπάρκα που έσπευσε να κατηγορήσει θεούς και δαίμονες όπως πάντα, εξυπηρετώντας τα Αλβανικά συμφέροντα.
Για μια φορά σταματήστε τις γκρίνιες και τις μιζέριες. Δείτε την θετική πλευρά του πράγματος, εχθρός μας είναι οι Αλβανοί και οι Αλβανικοί πολιτική που καταπατά κάθε μέρα τα δικαιώματα μας , μας σκοτώνει και μας παίρνει τις περιουσίες. Δεν είναι ο γείτονας μας, ο αδερφός μας ούτε η Ομόνοια. Ανοίξτε τα μάτια γιατι πάμε από το κακό στο χειρότερο. ΕΊμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μετά από λίγα χρόνια θα ζητάμε άδεια από τους Αλβανούς για να πάμε να δούμε τ σπίτια μας που θα τα χουν Κοσσοβάροι, όπως στην κατεχόμενη Κυπρο... Έχετε αναλογιστεί ποτέ με τον αλληλοσπαραγμό και τις αλληλοκατηγορίες πόσο κακό κάνετε....?

Ανώνυμος είπε...

Ίων Δραγούμη
Ο Μπάρκας λέει ότι δεν σε γνωρίζει για φίλο. Δεν έχει, λέει ανώνυμους φίλους. Επειδή όμως δε θέλει να ασχοληθεί άλλο με τους ανώνυμους και με τις ανυπόστατες κατηγορίες τους, θέλει να σε ρωτήσει που, πώς και πότε ο Μπάρκας εξυπηρέτησε τους αλβανούς, ή μήπως επειδή κατηγορεί τους δικούς μας που παζαρεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα? Ο Μπάρκας λέει ότι η ψώροκώσταινα εφόσον έχει λεφτά καλά κάνει θρέφει τους αλβανούς και τους δίνει υποτροφίες, ανεξαρτήτως που κανείς τους ποτέ δεν την ευγνωμονεί. 23 εκατομμύρια Ευρώ έβγαλε η Δραγώνα για να σπουδάσουν τα αλβανικά τα αλβανόπουλα στην Ελλάδα. Ας ρίξει και κάνα κόκκαλο για μας. Πριν 4 χρόνια έδωσε 107 εκατομμύρια ευρώ για τον ίδιο σκοπό, ενώ ένα χρόνο μετά 19 εκατομμύρια για τις υποτροφίες Αλβανών στην Ελλάδα. Ο Μπάρκας δεν κατηγόρησε αυτά. Πιθανόν να μη τα ξέρει. Κατηγόρησε όμως κάτι άλλο επίσης σημαντικό. ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας έταξε και έδωσε υποτροφία στην κόρη του αλβανού κοσμήτορα με αντάλλαγμα να διώξει τον Μπάρκα από πρόεδρο του Τμήματος των Ελληνικών επειδή είχε μαζί του βεντέτα ή επειδή ο Μπάρκας τον είχε καταγγεόλει ότι ο Πρόξενος εισηγήθηκε στην Αθήνα το κλείσιμο του Τμήματος (!!!)Υπό το σκεπτικό αυτό ο Μπάρκας δίκιο έχει που λέει ότι οι Αλβανοί κάνουν τη δουλειά τους και πολύ καλά την κάνουν. Την κάνουν όμως με τα χέρια μας και αυτά θέλουν κόψιμο. Τους έπιασες καμιά φορά από το μανίκι τους δικούς μας να τους πεις γιατί μας ξεπουλούν? Μετά ο Μπάρκας φίλτατε, ένα άτομο είναι. Οι θεσμοί τι κάνουν? Αν ο Μπάρκας έχει περισσότερη δύναμη απ΄αυτούς τότε ας του βγάλουμε το καπέλο

Δεροπολίτης από την Κάτω Δερόπολη! είπε...

Παναγιώτη Μπάρκα, είναι πολύ γελοίο να κατηγορείς εσυ τον ''αλβανό'' Ρολαντ Ζίση πρώην καθοδηγητή σου, πρώην ακαδημαϊκό σου υπεύθυνο στο ''μάστερ'' και στο ''δοκτοράτο'' σου.

ΕΣΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΑΖΊ ΤΟΥ. ΜΆΛΙΣΤΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο Βαγγέλης Τάβος τον έχει κουμπάρο! ΞΕΧΑΣΕς ΟΤΙ Αυτός Ο ''ΑΛΒΑΝΟΣ'' ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο Β.Τάβος σε διόρισαν Πρόεδρο του Τμήματος στο Πανεπιστήμιο.

Τότες ήταν καλός ο ''αλβανός'' και τον είχες συνεργάτη. Με γεια σου και χαρα σου.

Γιατί όμως τώρα που εσύ χάλασες μαζί του την προσωπική σας σχέση πρέπει όλοι εμείς οι βορειοηπειρώτες να τον κάνουμε εχθρό μας??????

Μετά την τρομοκρατία στις δημοτικές εκλογές στην Χιμάρα δεν ήσουν εσύ και ο πράκτορας των μιστικων υπηρεσιων της Τουρκιας ο Sabri Godo που κατηγορούσατε την Ομόνοια οτι ''προκάλεσε την ένταση'' και τις φασαρίες???

Άντε γεια αλαζόνα και υπηρέτη των αλβανών Παναγιωτη Μπάρκα.

Άντε γεια συναγωνιστή του Sabri Godo.

Άντε γεια ''δοκτορ'' του ''αλβανου'' Ρολάντ Ζίση!

Άντε γεια πρώην Πρόεδρο του Τμήματος διοριζόμενος από τον ''αλβανό'' Ρολάντ Ζίση.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δεροπολίτης από την Κάτω Δερόπολη!

Ανώνυμος είπε...

Dropoliti eheis bgalei poli ti glossa ekso na glipseis o,ti p....os sou katsei me tin elpidha oti o albanos zisi tha sou anoiksei kapoia porta na mpeis. To Mparka o zisi ton ebgale apo proedhro tou tmimatos jati tou iposkethike o Rizopoullos ipotrofia jia tin kori tou. O Mparkasw itan proedhros tu tmimatos jati eixe ta prosonda kai evale to filo sou kai proin "ehtro"sou to J.Janni horis prosonda. Oso jia sinergati ton albanon mi to psahneis. Giati dhe s; agapaei kaneis sto horio sou Dropoliti. An tha sinehiseis na grafeis mpantalla giati eisai kolitos tou Zisi, tha se fotografiso periss;otero kai tha sou hallaso kai to ....meli!

Ανώνυμος είπε...

Δροπολίτη από τα άγραφα.
Αν ήταν σωστός ο Ζίσι και είχε φίλο το Μπάρκα όπως λες, τότε δε θα δεχότανε το αλισβερίσι του Ριζόπουλου. Δε θα δεχόταν υποτροφία για την κόρη του με όρο να έδιωχνε το φίλο του από τη θέση του Προέδρου του Τμήματος, επειδή ο Ριζόπουλος δεν τον πάει το Μπάρκα. Αυτά είναι βαριά πράγματα. Καλό είναι επίσης Δροπολίτη ώστε όταν γράφεις στο όνομα μας να μετράς τα λόγια σου. Να έχουν επίπεδο λέω. Όσο για το Μπάρκα το έπαθες και εσύ σαν η αλεπού που ο, τι δεν φτάνει το κάνει κραμαστάρι

Ανώνυμος είπε...

Προς Ιωνα

Υποτροφια απο το Μπολανο εχει παρει ο μικρος γιος περσυ,ο μεγαλος πριν 6 χρονια...και η ανηψια περσυ.
Οσο για τον μεγαλοσοσιαλιστη,δεν καταλαβαινω ποιον φωτογραφιζεις..στη Χιμαρα πηραν τρεις Υποτροφια φετος.Αυτον που μαλλον φωτογραφιζεις,ειναι υπαλληλος του Δημαρχειου...και απο οτι ξερω ο δημαρχος ειναι το κονε για ολες τις υποτροφιες στη χιμαρα,σε ομονιτες και μη.
Ως Χιμαραιος ασε να γνωριζω καλυτερα,ποιος βαζει το χερακι για καθε υποτροφια,και ποιος εχει τα κονε με τον πρεσβη.Ακομα και τα παιδια στο σχολειο στη Χιμαρα,ξερουν απο πριν τελειωσει η χρονια σε ποιον θα πανε οι υποτροφιες,πως γινεται αραγε αυτο??στο λεω γιατι εχω ξαδερφακι αριστο..που πηρε τα αρχ..@@@ τους.κανε και εσυ μια βολτα στη Χιμαρα και ρωτα στο σχολειο θα σου πουν απο φετος ποιος θα παρει του χρονου.

Μην ριχνεται σταχτη στον κοσμο.

Χιμαρα

Δεροπολίτης από Κάτω Δερόπολη είπε...

Προς Ανώνυμος 4:50 π.μ και Ανώνυμος 5:06 π.μ. (μπορεί και προς τον Ανώνυμο 7:02 π.μ.)

Δηλαδή προς τον Παναγιώτη Μπάρκα που γράφει ανώνυμα και επώνυμα.

Παναγιώτη Μπάρκα, η αλαζονεία σου και το θράσος σου πηγάζουν από το γεγονός ότι είσαι βλάξ και αυτό σε κάνει επικίνδυνο.

Επικίνδυνο για τον τόπο μου και την πατρίδα μου.
Είσαι τόσο επικίνδυνα διεστραμμένος που έχεις φτάσει στο σημείο να με απειλείς με δήθεν αποκαλύψεις. Μούφα η απειλή σου!

Τι λες μωρέ παπάρα, τι θα αποκαλύψεις για μένα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. Τι υπονοούμενα είναι αυτά που γραφείς ότι δήθεν είμαι φίλος του Γιάννη Γιάννη κλπ.

Γραμμένο έχω τον άχρηστο Γιάννη Γιάννη και όλους τους φίλους του. Γραμμένους έχω και όλους αυτούς που καταστρέφουν την Πατρίδα μου!

Γραμμένο έχω τον άχρηστο Πρόξενο στο Αργυρόκαστρο αλλά γραμμένους είχα και τους προηγούμενους άχρηστους! Γραμμένο έχω και τον πρώην καθηγητή σου που σου έδωσε ‘’μάστερ’ και ‘’δοκτοράτο’’ τον ’’ αλβανό’’ Ρολαντ Ζίση!

Τα’βαλα μαζί σου επειδή σε γνωρίζω, επειδή είσαι επικίνδυνος εθνικά, επειδή πήρες ‘’μάστερ’’ και ‘’δοκτοράτα’’ από το τους αλβανούς στο Ελμπασάν, επειδή σε διόρισε ο ‘’αλβανός’’ Ρολάντ Ζίση Πρόεδρο του Τμήματος.

Τα έβαλα μαζί σου επειδή γράφεις ενάντια στην Ομόνοια και τους Έλληνες της Χιμάρας που τους δολοφονούν οι αλβανοί τρομοκράτες τα ίδια που γράφει ο πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκιάς Sabri Godo,

Τα βάζω σου μαζί όχι για να γίνω δικηγόρος ανθρώπων που δεν τους σέβομαι αλλά, τα έβαλα μαζί σου γιατί είσαι ΕΘΝΙΚΑ επικίνδυνος!

ΠΑΨΕ ΒΛΑΚΑ!

Δεροπολίτης από Κάτω Δερόπολη και το γουστάρω πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα γούσταρα περισσότερο να ήμουν από την Πάνω!

Δημοσίευση σχολίου