Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η Έλενα Παπαρίζου live σήμερα στα Τίρανα

Η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ζωντανά σήμερα (25/9/2010) στο Στάδιο «Qemal Stafa» στα Τίρανα της Αλβανίας. Πολλά τραγούδια της Έλενας, είναι γνωστά στην Αλβανία και αναμένετε να έχει μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ωστόσο η τύχη δε φαίνετε να είναι με το μέρος των διοργανωτών γιατί μόλις σήμερα άλλαξε ο καιρός. Το «Qemal Stafa» είναι το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αλβανίας, χωρητικότητας 25.000, έχει ένα μικρό στενόμακρο σκέπαστρο που δε βολευει για συναβλία. Το πρωί στα Τίρανα έβρεχε ενώ το απόγευμα αναμένεται ο καιρός να καλυτερέψει.   
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:30 με καλλιτέχνες από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, την Π.Γ.Δ.Μ. και τη Ρουμανία. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε σημείο «Neptune Shop» και το κόστος είναι 500 lek (περίπου 3.50 ευρώ). Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στον τηλέφωνο (04) 4107777.
  Μέγας Χορηγός: ΉΒΗ

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

αμεση απελευθερωση ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ και προσαρτηση της στη μητερα πατριδα!!!!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Επειδή βαριέμαι να κάνω άλλη ανάρτηση, θέλω να σας ενημερώσω ότι όπως είχαμε προβλέψει πρώτοι εμείς, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα… η συναυλία λόγο καταρρακτώδους βροχής αναβλήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

se pagosmia apokleistikotita sas leo voreiopiroti oti eisai panta ena bima piso apo ta gegonota......de mporei na einai i synavlia to sabbato to apogevma 19.00na anavaletai to savato kai sy na vazeis tin eidisi tin kyriaki,

Ανώνυμος είπε...

tha ithela ma mathw gia autin tn sinaulia gt anavlithike t savato ? kai an tha gini kapia alli mera gt akugode diafora ..
tha parakalusa opios kseri n me enimerwsi
Euxaristw

Ανώνυμος είπε...

tha gini auti i sinaulia telika ? kai pote?

Δημοσίευση σχολίου