Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Χρήστου Κίτσιου με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο



Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 αντιπροσωπεία της ΕΕΜΜ - MEGA με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Κίτσιο είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά καθώς και τον Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής του κόμματος της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γραμματέας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Ν.Δ. κ.Χρήστος Γιάνναρης.

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την χαρά του για αυτή την πρώτη επαφή γνωριμίας με τον ελληνικό φορέα της Αλβανίας αλλά και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση του προς τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Με το πέρας της συζήτησης ο Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του προέδρου Αντώνη Σαμαρά για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, όπως ξέρετε είναι έντονο και διαρκές και επιβεβαιώνεται συνεχώς. Αυτό ήταν και το κίνητρο για τη σημερινή συνάντηση. Να ευχαριστήσω όλους όσους έλαβαν μέρος, μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο κ. Κίτσιο και όλους εσάς που ήσασταν παρόντες εδώ. Εμείς πιστεύουμε σε μία παρουσία ενωτική για τον Ελληνισμό που ζει εντός των συνόρων του αλβανικού κράτους. Θεωρούμε ότι αποτελεί στοιχείο πλούτου για τη σημερινή Αλβανία η ύπαρξη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και αποτελεί την καλύτερη και πιο στέρεα γέφυρα για τη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας, αλλά και την πιο στέρεα γέφυρα που συνδέει την Αλβανία με τις Βρυξέλλες, με την καρδιά της Ευρώπης. Ο δρόμος της Αλβανίας προς τις ευρωπαϊκές δομές, που τον βοηθάμε όλοι και θέλουμε η γειτονική χώρα να βαδίσει σε αυτό το δρόμο,περνάει μέσα από το σεβασμό και την αναβάθμιση των πάσης φύσεως δικαιωμάτων του εκεί Ελληνισμού.Ως εθνικό κέντρο είμαστε δίπλα σας, τιμούμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και βεβαίως θεωρούμε ότι μέσα από αυτό αναβαθμίζουμε και προάγουμε τις σχέσεις της Ελλάδος με τη γειτονική μας Αλβανία. Οι δυο λαοί είναι γείτονες, έχουμε παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας τους οποίους τιμούμε, αλλά καλό είναι να μην ξεχνάνε τα αλβανικά κόμματα, να μην ξεχνάει η αλβανική πολιτική ηγεσία ότι η μόνη στέρεα γέφυρα είναι ακριβώς ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο, καλές αντοχές σε όλους, να είστε καλά”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του κόμματος “Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον” κ. Χρήστος Κίτσιος δήλωσε τα εξής:

“Το Κόμμα των Ελλήνων εγκαινίασε σήμερα μία σειρά επαφών με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, προκειμένου να γίνει η σωστή ενημέρωση τους σχετικά με το πρόγραμμα και τους στόχους της ΕΕΜΜ καθώς και για τα προβλήματα που βιώνει καθημερινά ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στα πάτρια εδάφη. Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά καθώς και με τον Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, όπου κάναμε μία λεπτομερή ενημέρωση για τους λόγους ίδρυσης του εθνικού φορέα και συμφωνήσαμε με την άποψη που έχουμε ήδη εκφράσει, ότι από δω και στο εξής θα πρέπει να υπάρχει μία συγκεκριμένη στρατηγική για την επίλυση των καίριων ζητημάτων όπως είναι το περιουσιακό, η παιδεία, η ασφάλεια, και το σημαντικότερο, η τελευταία απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αλβανίας για την αφαίρεση της εθνικότητας από τα πιστοποιητικά των ληξιαρχείων. Η συνάντηση αυτή μας εμπνέει τη σιγουριά για μία ειλικρινή και πολύ καλή συνεργασία με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας”.

http://www.mega-eemm.com

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

dule..
gia sena varaei i kampana...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ. ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ. ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Αγ. Σαράντα είπε...

Τώρα που άνοιξε η πόρτα του Σαμαρά για το ΜΕΓΑ και τον Χρήστο Κίτσο, θα πει οτι τελείωσε η ''αποκλειστικότητα'' του Ντούλε!
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και για τους παρατρεχάμενους του!
ΧΧΧΧ

Ανώνυμος είπε...

Με το Πασόκ γιατί δεν είχε συνάντηση?

telpiero είπε...

Τέλος όποιος αγαπά τη πατρίδα του ΔΕΝ την κλέβει!!!
Από ψευτοπατριωτισμούς χορτάσαμε! Έλεος...
Δουλε τραβα αριστερα αριστερα αριστερα...... ο Ταβος σε περιμενει με ανοιχτες τις αγκαλιες.

Ανώνυμος είπε...

Είχε και μεταφραστή μαζί του ο Κιτσιος στη συνάντηση με τον Σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

den to epetrepse to megalo stelexos tou pasok o tzomakas.re giorgo gianni esy me ton trixa pou exete ta kone sto mpatsok kanoniste kamoia synantisi me to tzefri tora pou den exei skotoures gia tin elladha etsi kai allios tin eftase ston pato!lefta yparxoun!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H ΤΣΙΛΩ είπε...

9:53 POLY 9A TO 9ELANE ALA OI PORTES EINAI KLEISTES AP'TOUS SOCIALISTES TIS B.HPEIROY.. METAKSI MAS,EXEIS KAMIA AKRH? ELA PES DEN 9A TO MA9EI O DULE... ALA ENOIA SOY 9A ER9EI H ORA POY 9A MAS EKPROSOPISOUN EPAKSIA TA PAIDIA. ANTE TORA GIA NANI GIATI SE KOYRASAN TA POLITIKA TAKIMIA TOU MEGA.. OPOS FENETE EISOUN ISIXOS ME TON TSELIO SOU.

Ανώνυμος είπε...

ME TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΔΗΣ'΄΄ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ'ΛΕΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

giati einai PA-SOK !!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... Τελικά το πρόβλημα σας δεν είναι η" εποικοδομητική "συζήτηση με το Σαμαρά αλλα το αν τελειωνει ο Ντουλες ή όχι; Χαχαχαχα... Α μωρε μαύρα.. Δεν πανετε πουθενά έτσι. Μην τσιαλιχτατε..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΕΑΔ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΧΟΤΖΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΝΒΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ "ORGANIZATE BAZE E PARTIS".

Ανώνυμος είπε...

more kala ton sunanthse kai evgale kai foto alla auto ligi h kai mideminh symasia exei.
kurie telpiero eisai oti na nai pou kollaei h sunanthsh kitsiou me ton doule esu kai o filos sou o boreiohpeirwths kserete kai xereste.
osh kseroun to leghn tou kitsiou tha elega einai kalo na milisei me kati papoudes kai giagiades h me atoma san o delpiero kai o cecis kai na tous ta leei alla dusthxws .............den kanei
ayth h sunanthsh mpwrei na sumvolizei thn anodo tou doule akoma poio polu??????auto to skeftikate katholou?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ 1:24 ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ;;;;...ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΝ ΤΩΝ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΩΝ..........

Lazaros είπε...

Εμένα μαρεσει πολυ το πουκάμισο του Αντώνη
Πειράζει;

Ανώνυμος είπε...

1.24 εχεις απολυτο δικιο να μην καταλαβαινεις γιατι 20 χρονια τωρα ειχες μαθει με τα παραμυθια του Μακαριτη εκτος κι αν εισαι κανενα φρουτακι της σημοριας κ σε τσουζει.. Φιλε,εκει που ημουν εισαι και εδω που ειμαι ελα,στο ΕΕΜΜ χωρανε ολοι εκτος απ τους πρ...τες. Τι να κανουμε ολα τα καλα καποτε τελειωνουν και ετσι αποφασισαμε για κατι καινουργιο που να μιλαει και να εξυπηρετει τα συμφεροντα της Πατριδας με αξιους κ αφθαρτους ανθρωπους κ οχι καρεκλοκενταυρους. Οσο για τα ονοματα που ανεφερες,λυπαμαι αλλα μπροστα μας δεν πιανεις τσιονολεκο..ισως να μην εχουμε την εμπειρια των κλεφτο-κοταδων του κεαδ αλλα εχουμε κατι πολυ δυνατο, ειμαστε πατριωτες με φιλοτιμο κ μπεσα. Αντε Ιουδα!!!
Αληθεια αναρωτηθηκες ποτε αν απ'την παρεα του κεαδ παραιτηθηκε κανεις???
Κι αν οχι, γιατι???

Ανώνυμος είπε...

mono enas oloi osoi einai sto mega pareththikan apo to kead.......
file egw den eimai sto kead alla tha mpw kai m aresei kai egw patriwths eimai ......
th an eimai keadiths th sumenei oti exw sumferonta? apolitos kanena aplos apo to doule kai to louci h ton kico goustarw doule.
twra eseis an kserete pou ta pernei o doules poios me diavevaiwnei emena oti kai oi alloi den tha kanoun to idio?
xtes tous eida kai aporesa.........poio malakes apo tous den exei gliftes mia zwh.
more ola ta vrontopalikara xamogela poios na prwtofilisi ton cipa.

Ανώνυμος είπε...

anonime 6:57 to na simpathis ton doule ine dikeomasou, alla to na simpathisis tin katantia pou mas efere o doules afto se kanei sinenoxo stin prodhosia. Prodosia giati den exei kanei tipota o anthropos gia na iperaspisei ta dikeomata mas, ektos tis kalis ritorikis ekfrasis pou kanei sta MME. Se prokallo na mou apodiksis to antitheto.
Ego tha sou anafero liga apo ta polla dikeomata pou exoume ke den mporese gia pano apo 10 xronia na vgali mia akri o Ntoule
- oso einai igetis o doule i pedia stin mitriki mas glosa paei apo to kako sto xeirotero, exoun klisi polla elinika sxolia, polla elinopoula pane se alvanika sxolia.
- to dikeoma tis elinikis glosas stis dimosies ipiresies opou i polipsifia ine elines, kamia kinisi....
- ta periousiaka, mas ta piran ola i alvani me pseftika xartia, kai ek ton isteron thimate o doule na kanei dilosis entiposeon
Gia ta dikatou prosopika simferonta o Doule mas exei poulisei, epigontos prepei na eksafanisti apo tin politiki ekprosopisi pou mas kanei... pleon katantise epikindinos

Ανώνυμος είπε...

Lazare eisai ena gnisio tekno tou lazopoulou ta skolia sou panta dinun lisis !

Δημοσίευση σχολίου