Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη σοκ: Οι Αλβανοί μπήκαν στο ΝΑΤΟ και άρχισαν να πουλάνε πληροφορίες


H Συμμαχία τους περιόρισε την πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες
Το ΝΑΤΟ περιόρισε την πρόσβαση, στην Αλβανία, στις πληροφορίες του στρατιωτικού δικτύου του, ειδικά σε πληροφορίες που συνδέονται  με την πυρηνική ενέργεια.

Η απόφαση ελήφθη πρόσφατα από την έδρα της Συμμαχίας και κοινοποιήθηκε στην αλβανική κυβέρνηση, στη διεύθυνση διαβαθμισμένων πληροφοριών και στο 
Υπουργείο Άμυνας.


Η κίνηση αυτή έρχεται μετά ένα συναγερμό που εκδόθηκε τον περασμένο χρόνο, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε το ΝΑΤΟ για τον εντοπισμό διαρροών απόρρητων πληροφοριών μετά από κάποια περιστατικά που συνέβησαν τα οποία συνδέονται με απώλειες φορητών υπολογιστών από πρεσβείες χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι  άτομα τα οποία είχαν πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και πληροφορίες του ΝΑΤΟ που συνδέονται με εργασίες πολέμου, μοιράστηκαν έναντι αμοιβών σε Άραβες, Ρώσους και Σέρβους.

Το ΝΑΤΟ τέθηκε σε κατάσταση  συναγερμού. Ο Ράσμουσεν ήρθε στα Τίρανα και ζήτησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα. Δεν ανακοινώθηκε τίποτε δημόσια, αν και θεωρήθηκε μεγάλο σκάνδαλο η διαρροή των πληροφοριών. Το ΝΑΤΟ στην έρευνά του εντόπισε ονόματα βουλευτών οι οποίοι είχαν εισέλθει στο σύστημα χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες.

Οι πληροφορίες αναφέρονταν σε κάποιες σημαντικές ενέργειες για το ‘Ανατολικό Μέτωπο’ και τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Το ΝΑΤΟ εντούτοις απέτυχε να αποκαλύψει τα άτομα (τους Αλβανούς, δηλαδή)τα οποία συμμετείχαν στη διαρροή και διανομή των πληροφοριών. Κατέληξε όμως στο συμπέρασμα ότι η Αλβανία αποτελεί κίνδυνο στη διατήρηση απόρρητων πληροφοριών.

Από σήμερα κανένα πρόσωπο – ακόμη και ο πρωθυπουργός- δεν θα επιτρέπεται να ελέγχουν τις πληροφορίες σχετικά με την πυρηνική ενέργεια, τις επιχειρήσεις που καθορίζονται ως άκρως απόρρητες και άλλα δεδομένα.

Ωστόσο οι έρευνες θα συνεχιστούν από τις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ για να εντοπιστούν οι Αλβανοί βουλευτές οι οποίοι πούλησαν τις πληροφορίες αυτές σε οργανισμούς ή χώρες που δεν είναι φιλικές προς το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.


--
Πηγή: ΑΜΑ

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή ρουφιάνοι.....!

Ανώνυμος είπε...

αφου οι ανθροποι την πουστια την εχουν στο αιμα τουσ

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Μα δεν είναι να τους εμπιστεύεται κανείς πουθενά! Ήταν σύμμαχοι με τους Βυζαντινούς Έλληνες και τους πρόδοσαν για τους Τούρκους. Μετά πρόδωσαν τους Τούρκους για τους Ιταλούς. Μετά τους Ιταλούς για τους Γερμανούς. Μετά τους Γερμανούς για τους συμμάχους. Μετά πήγαν με τους Ρώσους όπου τους πρόδοσαν για τους Κινέζους, μετά άφησαν και τους Κινέζους. Μετά πήγαν με το νατο και τώρα προδίδουν κ το νατο..... Μα τι πουλημενοι τσατσοι είναι αυτοί ρε γαμώτο

Δημοσίευση σχολίου