Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εσύ τι έκανες κ. Ντούλε;



Ανοιχτή επιστολή του Παναγιώτη Μπάρκα
Κύριε Ντούλε, στην προσπάθεια να απαντήσεις στον πρωθυπουργό της χώρας Σαλί Μπερίσια για τις δηλώσεις του στην Κοσοβίτσα, απέδειξες για μια ακόμη φορά ότι είσαι απλώς ένας δημαγωγός, που στηρίζεις την πολιτική τους καριέρα, στην έλλειψη ήθους, στο ψέμα και στην προσπάθεια να μεταβιβάσεις σε άλλους τις ευθύνες για τις πράξεις σου.
Αν θέλεις να αποδείξεις ότι υπερασπίζεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματα και αγωνίζεσαι  για την ελευθερία λόγου, σκέψης και για τη δημοκρατία, τοποθετήσου δημοσίως και ανοιχτά για το θέμα που προέκυψε με την καθηγήτρια πληροφορικής στο 2-χρονο λύκειο του Μεσοποτάμου, την Ουρανία Τόλη.
Οι λόγοι που διώχτηκε από τη θέση της και ο τρόπος πώς διώχτηκε θυμίζουν περιόδους του ψυχρού πολέμου. Τόσο το χειρότερο που έγινε από στενούς συνεργάτες σου και για τα συμφέροντα του κόμματος του οποίου ηγείσαι!
Ο Μπερίσια στην Κοσοβίτσα, συνοδεύονταν από τον δικό σου έπαρχο στην Πάνω Δρόπολη, ο οποίος του ευχήθηκε την νίκη στις εκλογές της 23ης Ιουνίου για να οδηγήσει την Αλβανία στην Ευρώπη. Εσύ, λές ότι ενώθηκες στη Συμμαχία με το Σ. Κόμμα για να διώξεις μια για πάντα το Μπερίσια…..;!
Ο Μπερίσια μίλησε στην Κοσοβίτσα για πολιτικά παζάρια που γίνονται σε βάρος της ε. ε. μειονότητας, αλλά δεν σε ξεχώρισε, και τιμή σου έκανε, διότι τα δικά σου πολιτικά παζάρια, όχι μόνο είναι πρωτογενή και τρέφουν τη διάσπαση στην ε.ε. μειονότητα, αλλά ξεκινούν από προσωπικά σου συμφέροντα και τροφοδοτούν στη συνέχεια τα παζάρια των υπολοίπων.
Μήπως δεν μιλάει για πολιτικά παζάρια ο όρος σου προς το Ράμα ότι θα πας στη συμμαχία μαζί του μόνο σε περίπτωση που ο Ράμα δεν δεχτεί το Κόμμα των Ελλήνων στη ίδια συμμαχία;
Μήπως δεν  έδιωξες τον Γιάννη Γιάννη από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για να βάλεις έναν υποψήφιο του ΚΕΑΔ σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος; Αυτά δεν λέγονται παζάρια;!
Ο Μπερίσια, δυστυχώς για σένα, αναφέρθηκε σε αρκετά ανησυχητικά προβλήματα για την ε. ε. μειονότητα. Και παρά την έκπτωση που γίνεται λόγω της προεκλογικής εκστρατείας ήταν σημαντικά. Δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόσει στην πράξη όλα εθνικά και ανθρώπινα δικαιώματα της ε. ε. μειονότητας. Ανακοίνωσε ότι αποφάσισε την έκδοση των ελληνικών σχολείων βιβλίων με έξοδα της Αλβανικής κυβέρνησης, κάτι που εσύ έκανες την πάπια για περισσότερα από δέκα χρόνια, αφήνοντας τα παιδιά μας να μαθαίνουν γράμματα με σημειώσεις όπως τον 19ο αιώνα. Και τώρα για το ίδιο θέμα κάνεις παιχνίδια ώστε άνθρωποί σου να μη χάσουν το μονοπώλιο. Ή με την εκπαιδευτική σου πολιτική έκλεισες τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία  στο αλβανικό δημόσιο (για να ανοίξεις τα ιδιωτικά των συμφερόντων σου) και εκεί που τα έκλεισες προέκυψαν αλβανικά σχολεία.
Ο Μπερίσια είπε ότι οποιαδήποτε μελέτη και πρόγραμμα έρθει από την ε.ε. μειονότητα στην κυβέρνηση για επενδύσεις θα χρηματοδοτηθεί αμέσως. Είπε ακόμα ότι  η γεωγραφική θέση της εθνικής ελληνικής μειονότητας είναι τέτοια που διαθέτει πολλούς πόρους και σε πολλές κατευθύνσεις, αλλά χρειάζονται έργα υποδομής και επενδύσεις. Κάλεσε τους Έλληνες στην Ελλάδα να ρθούν να εργαστούν στον τόπο τους και ότι η κυβέρνησή του θα τους στηρίξει με επιδοτήσεις.
Δεσμεύτηκε ότι θα εντείνει τα μέτρα ασφάλειας αλλά κάλεσε τους Έλληνες να ενταχτούν στο αστυνομικό σώμα για αποτελεσματικότερη ασφάλεια και τάξη στην ε.ε. μειονότητα.
Και ήταν στην Κοσοβίτσα για να εγκαινιάσει ένα έργο υποδομής ονειρεμένο για τους Κοσοβιτσινούς. Ταυτόχρονα έδειξε στους δημοσιογράφους ότι οι περιοχές μας, όσον αφορά τις κυβερνητικές επενδύσεις, προηγούνται των άλλων περιοχών στο νομό Αργυροκάστρου.
Εσύ προσωπικά, 17 χρόνια επικεφαλής πολιτικών φορέων που εκπροσωπούν  την ε. ε. μειονότητα, έκανες ένα έργο υποδομής, έβαλες κάπου ένα τούβλο πανωτό; Υπερασπίστηκες ένα ανθρώπινο ή εθνικό δικαίωμα; Όχι! Μάλιστα ούτε το όνομα  της ε.ε μειονότητας δεν πιάνεις στο στόμα σου στην Αλβανία, Μάλιστα στις πολιτικές εκδηλώσεις καθιέρωσες την αλβανική γλώσσα. Δεν έκανες λοιπόν τίποτε. Απλώς επωφελήθηκες προσωπικά πάρα πολλά, πουλώντας πολιτική και εθνική εκπροσώπηση!!!
Ασφαλώς, ο κύριος Μπερίσιας ήταν στην Κοσοβίτσα για προεκλογικούς λόγους και ζήτησε την ψήφο των Ελλήνων. Είναι δικαίωμά του. Αλλά, σου έδωσε απαντήσεις με έργα στα ζητήματα που έθεσες. Ασφαλώς και υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που απαιτούν λύση. Αλλά συγκρίνοντας τον έργο του Μπερίσια, όπως και άλλων Αλβανών πολιτικών, θα έλεγα ότι είναι πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με αυτά που υποχρεούσαι να κάνεις εσύ και δεν τα κάνεις.
Και για να μη παρεξηγηθώ. Δεν θέλω με τίποτε να στηρίξω το Μπερίσια, ή τον κάθε Μπερίσια. Τόσο το περισσότερο όταν σε καμιά περίπτωση δεν επωφελήθηκα κάτι προσωπικά. Απεναντίας, αν πρόκειται για τον Μπερίσια, μια φορά με έδιωξε ο ίδιος προσωπικά από τη δουλειά για πολιτικούς λόγους και τώρα δεν θέλει να με βοηθήσει να επιστρέψω στη δουλειά μου από την οποία εκδιώχτηκα αδίκως.  (Βλέπεις σε αλβανό πολιτικό απευθύνθηκα διότι  εσύ που με τον τρόπο σου συνέβαλες να χάσω τη θέση μου εργασίας. Θέλησες να κάνεις την περίπτωσή μου υπόδειγμα, ότι όποιος σου κάθετε απέναντι τον αφήνεις στους δρόμους. Καλά εγώ, αλλά εκείνη η νεαρή από το Τεριαχάτι του σου έκανε;!!!)
Ο Μπερίσια δεν είπε λόγου χάρη για την απογραφή του πληθυσμού και σε έσωσε διότι θα έλεγε ότι εσύ αποφάσισες την αποχή και έβγαλες την ε. ε. μειονότητα μόλις 24 χιλιάδες. Δεν μίλησε για το περιουσιακό γιατί εσύ, πρώτος, εξαφάνισε το υπόμνημα με τις 15 χιλιάδες υπογραφές που θα έκοβε το βήχα μια για πάντα όλων εκείνων που διεκδικούν με πλαστά χαρτιά περιουσίες στο χώρο μας. Εσύ έκανες την πάπια όταν στη βουλή ψηφίζονταν ο νόμος για την επιστροφή των περιουσιών στους πρώην ιδιοκτήτες, ο οποίος προβλέπει ύπουλες διαδικασίες τις οποίες τις πληρώνει αδρά η κοινότητά μας.
Αλλά, εσύ τι έκανες για το θέμα αυτό. Παρακολούθησες κάποια δίκη; Προσέφυγες πολιτικά στους διεθνείς οργανισμούς; Ύψωσες φωνή στο εσωτερικό της χώρας για να καταγγείλεις συγκεκριμένα παραδείγματα, ανθρώπους και πράγματα; Όχι ασφαλώς, δεν το έκανες και δείχνεις ότι κάπου κάποιοι σε κρατούν. Ξέρεις πολύ καλά ότι πίσω απ΄ όλες αυτές τις ενέργειες υπάρχουν δικοί σου άνθρωποι. Σε ρωτώ τι κάνεις συγκεκριμένα για την υπόθεση του Κώσταρι. Σε ρωτώ τι κάνεις εσύ για το γεγονός ότι σημαντικό ποσοστό κατοίκων στο Βούρκο δεν πήραν τους τίτλους ιδιοκτησίας. Και καταλαμβάνεις ότι δεν αφορά προσωπικό θέμα η περίπτωση. Τι κάνεις εσύ για να σταματήσεις τους έπαρχους σου οι οποίοι κατά καιρούς δραστηριοποιούν «τις επιτροπές» κατανομή της γης για νέες κατανομές με στόχο να επωφεληθούν αυτοί κάποια φιλέτα;
Σε ρωτώ. Γυροφέρνεις προεκλογικά στις ελληνικές επαρχίες (ο Μπερίσια και κάθε άλλος αλβανός πολιτικός κατεβαίνει περισσότερες φορές από σένα στην ε. ε.  μειονότητα) με τους έπαρχους, τους ρώτησες για τους λόγους  που πολιτογράφησαν στις περιοχές τους άνω από χίλιες οικογένειες αλλοεθνών;
Μετά απ΄ όλα αυτά αποδεικνύεις ότι έχεις πολύ θράσος  

Παναγιώτης Μπάρκας
Αργυρόκαστρο 21.05.2013

26 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ... Μπαρκα δεν φτανει που υπερασπιζεσαι τον ... Ξερα τωρα βγηκες να υπερσπιστεις και το αφεντικο του το κουταβι του Χοτζα Σ. Μπερισα; Τουλαχιστον ο Ξερας ειναι ελληνικης καταγωγης, με το μπερισα τι σε δενει;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μπάρκα.Πέστα γιατί είναι κι άλλα.Θα το δουν της μάνας τους κάποια μέρα όλοι οι Ντούληδες που γλίφονται και πλουτίζουν σε βάρος όλων μας.Σε χαιρετώ από το βούρκο,που ο Ντούλες δεν ξέρει ούτε τα χωριά του ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

esu kurie mparka ti ston ,,,,, exeis kai asxolise me ton doule???
metras ta kamomata tou doule??
prwta katse kai metra ta dika sou,kai meta tou doule kai tou kathe doule...
thn istoria sou thn kseroun oloi, gia to poios eisoun,eisai kai tha paramineis...
ki an egine o dromos kapoios ton zhthse ki an egine ena ergo kapoios to zhthse,thes na mas peis oti ksafnika mia mera thumithike o salis th dropoli kai leei as kanw to dromo???
sta xwria tou vourkou giati den ta exei kanei??autos den kuberna???nai apo se sena perimenw apanthsh oxi apo ton doule...
gia to komma sou to mega tha mas peis tpt???
thn apanthsh tha sthn ksanadwsei o kosmos o idios sth 24 iouni perimenoume na ksanadoume arthro sou..

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ, ΜΠΑΡΚΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕ!
ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΜΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ.


Αγράμματος.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχει και ο Μπάρκας και υψώνει φωνή!!!!!
έχει άποψη και λόγο

Ανώνυμος είπε...

EVGE SU BARKA ..KE AS LISHAZUN TA KOBROSHKILLA DULE ...SAN SPIUNLLIKIA PU EXUN DHJALEKSI JA OLI TUS TI ZOI AS SINEXISUN ..KE SIGARA MJA MERA THA TIN VAPSUN I KAJMENI ..ASTUS NA LENE ..I ALITHJA EINAI PANDA PIKRI ...BRAVO SU BRAVO SU NA SEXI O THEOS KALLA ...AFTO SU EFXOME EGO

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με τον Μπαρκα..


Δροπολίτης.

Ο Διβριώτης στο Βούρκο είπε...

Παίδες είναι μια απλή σύγκριση που κάνει ο Μπάρκας για να αποδείξει πόσο επικίνδυνος είναι εθνικά ο Ντούλες. Ο κάθε Μπερίσιας κάνει τη δουλειά και δικαίωμά του να μας δουλεύει. Αλλά μας προκύπτει ότι κάτι κάνει κανουν για την Μειονότητα. Μπορεί για να μη τελειώσει το θέμα Βόρειος Ήπειρος, απότομα όπως θέλει ο Ντούλες. Και ο Ντούλες θέλει την ταφόπετρα για να αππαλλαγεί των ευθυνών. Η λογική του είναι "ένας νεκρός δεν μιλάει".
Ο Μπάρκας λέει Ντούλε, όχι γιατί έχει κάτι προσωπικά, αλλά επειδή ο Ντούλες έχει αλλοιώσει, ιδιοποιήσει και προσωποποιήσει τους θεσμούς που εκπροσωπεί και τα λίγα άτομα που τον περιφέρουν.
Ο Μπάρκας ξέχασε να πει και κάτι σημαντικό ότι ο Ντούλες επί 15 χρόνια ήταν στην εκάστοτε αλβανική κυβέρνηση και δεν έβαλε μια καρφίτσα στη μειονότητα. Απεναντίας της έμπηξε το φαρμακερό πέμπτο καρφί στην καρδιά, ή της έδωσε τη χαριστική βολή. Πέστα Μπάρκα

Ανώνυμος είπε...

Epitelus evgale tis maskes pu foruse mehri tora o Barkas ke forese ton pragmatiko mandia tu dikigoru tu Berisa.Aide re Barka ke "thriamveftes mazi me to Sali pros nees dokses sta Giannena stin Preveza ke is anotera",Ai siktir pia.

Ανώνυμος είπε...

VOrioipiroti ehun vuiksi ola ta alvanika mesa mazikis enimerosi gia ton ksilodarmo Mitsiu ke Jiatru sta Tirana ke esi munga.Opos simveni panda se teties periptosis mazi me to Barka petate parapetazma kapnu gia apoprosanatolizmo ke apomakrinsi apo to fos tis dimosiotitas ton pragmatikon gegonoton otan afta ine is varos tu MEGA.Alithia mipos ehis na pis kati gia to singekrimeno gegonos.Ti alizverisia ehi o andiproedros tu MEGA ke ipsilovathmo stelehos tu ipurgiu ergasias me ton Jiatru ke grothokopiunde sti mesi ton Tiranon?Etsi horis etia ke aformi ksekinise o Jiatru na paei ke na derete dimosios me to Mitsio?

Ανώνυμος είπε...

Barka kita ton eafto su ston kathrefti prota ke meta kane ton timiti ton alon.Esi ti ehis prosferi ektos veveos ton gnoston anendoton pu ehis kiriksi kata kerus kata olon ton prezveon ke proksenon tis Ellados,kata tu Makariotatu Arhiepiskopu ke oti alo ehi shesi ke mirizi Elada.
Epitelus evgales ton pragmatiko su eafto os ipiretis ke ipostirihtis tu Berisa gia na katalavi epitelus ke o telefteos vorioipirotis pios ine pios ke ti eksipireti o kathenas se afton ton topo.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος ο Μπάρκας.
Απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα περιμένουμε όλοι, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Άλλο η ανωνυμη άποψη και άλλο η κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

3.41. MIPOS ENNOEIS TON RIZOPOULLO POY DHIOKETE POINIKA STIN ATHINA. 'I EHEIS IPOPSI TON ARXIEPISKOPO POY DHIOHNEI APO TI DHOYLEIA TIS EKKLISIAS TOYS ANTIPALOYS TOY NTOYLE, I AFINEI TO PANARHAIO MONASTIRI TOY MESOPOTAMOY STA HERIA TON ALBANON NA TO SORIASOYN GIA NA MINEI TO NEOXTISTO NTOYVARI TPY HORIS AKSIES POY EXTISE APENANTI. EKEI POY OI SYNERGTES TOY NTOYLE KRATOYN ANAMENO TON PSIHRO POLEMO

Ο Γοραντζινός είπε...

Τι πάθατε "πατριώτες" στο Ντούλε έβαλε τα ερωτήματα ο Μπάρκας όχι σε σας. Ή ΄σαν τσιράκια του θέλετε να δείξετε ότι είστε ικανότερα απ΄αυτόν. Ή να του προσφέρετε υπηρεσίες. Μάθαμε ότι ο, τι γράφετε εδώ για να τον υποστηρίξετε τα βγάζετε σε ένα χαρτί για να τα διαβάσει ο αρχηγός για να βγάλει τον καλύτερο γλείφτη και να γαργαλιστεί ολίγον....!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι φίλοι του Ντουλε αντί να βριζετε το Μπαρκα που τα λέει μια χαρά καλα θα κάνετε να τα πείτε αυτά στο Ντουλε και να μας δώσετε από κοινού μια απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Mias kai o Dule den adeiazei na apantisei giati exei na paei tin Albania stin Eyrwpi as mas apantisoyn ta dika tou sainia se ti diafonoun me to Barka kai as ton diapsefsoun me stoixeia.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγα χρόνια που θα κατασταλαξουν τα πράγματα και οι Βορειοηπειρώτες θα συνειδητοποιήσουν τα στραβά που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια Εις βάρος τους θα λένε καλα έλεγε ο Μπαρκας .

Ανώνυμος είπε...

eee dhen pame kalla ! pios afise isixa pote ton Barka apo tin k...klika sas gia na kani??? akoma dhen exete katallavi oti esi pu grafis glifis gia ta kalla ...mallon kokalla madhas. Leksis ston aera dhen xriazonde . dhen exete kani tipota para monon tu eaftusas eksipiretisi, me viles ksenodhoxia . spitares ke spiunllikia panda ja ollus ke se ollus . tora thelete na kanete ke tus sostus me to meros sas , pandos kserete na ta kataferete kalla esis ..palia klika me pondus ke kodhikus .ade na min sas po ke alla , exete ke stoma esis ? m....es

Ανώνυμος είπε...

oso gia kathrefti , opos lete gia to Barka , kanete megallo llathos ine o pio sostos sto xoro tis Dhropolis pu agonizete apo to 1991 pu o monos tote tu akugotan i foni. akoma ke simera palevi gia ton elinismo ., tora giati einai pio ikanos apo sas , ke dhen to dhexeste ke thelete patinia na patate , hem pos na to kanome? eci ton megollasone i mana tu timion ke agonisti , vevea oxi glifitzuri gia fuskota xili pu agapate oli esis ..eci filarakia mu glika? dhen borite esis na andagonistite to Barka . exi prosferi para polla gia afton ton xoro , giafto ke simera adhika ine xoris dhulia , epidhis i sinergasies sas me tus allvanus , prodhotes me ta olla sas esis , evge sas evge sas , eci sinexiste bravo , se ligo xroniko dhjastima tha iste esis sti thesi tu ...

Ανώνυμος είπε...

Μπάρκα, συγχαρητήρια! Το άρθρο σου πετυχημένο, όπως και αρκετά άλλα. Αν σου λένε στα σχόλια πως δεν κουράστηκες να γράφεις κατά του Ντούλε, είναι γιατί βλέπουν το βασιλιά γυμνό. Και όπως έλεγε ο Κυριαζάτης κάποτε, αφού είδαν τι έχει δεν τον υπολογίζουν. Πιστεύω πως οι διαδρομιστές και κάποιοι σκεπτόμενοι που στήριξαν τον πολιτικό Ντούλε όλα τα χρόνια που αναφέρεις, τώρα θα είναι βέβαια προβληματισμένοι, και ανήσυχοι. Ανήσυχοι όπως και οι σχολιαστές που σου επιτίθενται. Το που έφτασαν τα πράγματα, είναι φως φανάρι. Αν οι κύριοι αυτοί, έχουν έστω και λίγη ευαισθησία για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, ας αφουγκραστούν τι λέει ο κόσμος, ας δουν ποια είναι η πραγματικότητα. Αν οι κύριοι σχολιαστές δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο εκτός να μαδήσουν την σάρκα του τόπου μας, μην πτόησε. Μία κυρία πολύ κοντά στο Ντούλε μόλις χθες είπε σε στενό συνεργάτη του Ντούλε «Μην κουράζεστε ο Ντούλε δεν θα είναι πάλι βουλευτής! Δεν περνάει ποια το παραμύθι. Το θέλουμε εμείς αλλά ΟΧΙ οι πολλοί.» Και πάλι Μπάρκα συγχαρητήρια. Περιστέρης Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

boriopiroti ti egine gt dn mas enimeronis giaa tis sinantisis tis omonoias se diafores polis k xoria tis mionotitas
mesopotamo ,argirokastro, sarantes,stin athina me boriopirotes pou menoun stin elada.......???
gt? esi ipotithete ise sovaros, antikimenikos k kirios epikeros.?!?!?!?

Ανώνυμος είπε...

ti ekane o dules
ap. tosa hronia piiiiiiiidhage apo sin-ergasia se sin-ergasia kai o panagis tou kratouse to fanari. alios pos tha vlepe; eeeeeeeeee.

Ανώνυμος είπε...

κ. Μπάρκα, σοβαρός κύριος εσείς, ψεύδεσθε!Είσασταν στο γραφείο όταν ο Διευθυντής ανακοίνωσε στην καθηγήτρια την αποχή από την εργασία της όσο διάστημα διαρκεί η διαδικασία των εκλογών;Πώς γνωρίζετε τον τρόπο που ειπώθηκε;;;;Και επίσης ζήσατε κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου;;;;Πώς συγκρίνετε πράγματα που δεν γνωρίζετε;Μήπως η κακία και το μίσος για ό,τι καλό συμβαίνει σας έχει τυφλώσει και δεν βλέπετε την πραγματικότητα;;;;;Κρίμα!!!Κατηγορώντας και υποτιμώντας δεν βοηθάτε το ΧΩΡΟ τον οποίο λέτε ότι "αγαπάτε" και προσπαθείτε να βοηθήσετε!!!! Λάθος οι σκέψεις σας και ο τρόπος !!!!

Ανώνυμος είπε...

1.47.Symfono me to Mparka.Simperifora poy ksepernaei ta oria tou psihrou polemou i simperifora ton tis ekklhisias vs OMONOIAS vs KEAD.
An einai etsi opos ta les jati dhe bjeinei i ekklisia na dhjapsefsei ta osa akoygontai? Kai akoma gia na dhjakocei tin ergasia oso dhiarkesoun oi ekloges? Ti einai afto to moysavetsiko pali. O Mparka, dhen vllaptei ton topo mas. Me tis staseis tou, dhistihos einai monos kai eftihos pou fonazei, prospathei na empodhisei oso mporei tin teliki katarrefsi. To erotima pou tithetai tora os kosmogoniko gia ton topo maw einai DULE TI EKANES ESI GI AFTON TON TOPO?

Ανώνυμος είπε...

Ρε βορειοηπειρωτη το περιστατικο που σου περιεγραψα στη Δερβιτσανη γιατι δεν το ανεβασες;
Ενα γεγονος περιεγραψα ουτε χαρακτηρισα ουτε τιποτα κακο ειπα.. Αλλα τετοιος εισαι και εσυ σαν τον φιλο σου τον Μπαρκα!

Δημοσίευση σχολίου