Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η «Αριστερά στη Δρόπολη» αμφισβητεί την αριστεροφροσύνη του υποψηφίου του ΚΕΑΔ!



Παρόλο που οι ίδιοι δηλώνουν «μόνο ευρωπαίοι», μπλογκ που πρόσκεινται στην ελληνοαλβανική αριστερά, ενοχλούνται από τις «ακραίες» θέσεις του υποψηφίου του ΚΕΑΔ που συμμετέχει στην αριστερή συμμαχία της Αλβανίας. Στο άρθρο με τίτλο  «Πουλης: Κινδυνεύουν τα καλαμπόκια μας από τους μετανάστες»  η «Αριστερά στη Δρόπολη καυτηριάζει τις θέσης του υποψηφίου του ΚΕΑΔ. Την κίνηση αυτή επιβράβευσε αμέσως το epirusgate που είναι ένα άλλο μπλογκ της αριστεράς με έδρα τη Νότια Ήπειρο. Αναμένεται σκληρή απάντηση του deropoli.com που θα τους κατηγορεί για αριστερά όργανα του Μπερίσα…  

Στη συνέχει το άρθρου του «Αριστερά στη Δρόπολη»   


Λίγες μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του στο ευρύ κοινό ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο ο Άλκης Πουλής, και με αφορμή τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων στα Κτίσματα (Αρίνιστα) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σύντροφοι κινδυνεύουμε, και κινδυνεύουμε άμεσα.
Δε μας φτάναν τόσα χρόνια το αλβανικό κράτος και παρακράτος που είχαν βάλει σκοπό να μας απομακρύνουν οριστικά από τα πατρογονικά μας εδάφη, δε μας φτάναν οι τσάμηδες που κάθε λίγο και λιγάκι επιχειρούσαν να αγοράσουν τα χωράφια μας έχουμε τώρα και τους μετανάστες! Μα τέλος παντων, έχει συνωμοτήσει ολόκληρο το σύμπαν εναντίον μας; 


 

Τόσο επικινδύνοι είμαστε για τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν ντε και καλά να μας εξοντώσουν; 

Το είπε ξεκάθαρα ο σύντροφος Πουλής της αριστερής συμμαχίας, οι μετανάστες θα λεηλατήσουν τα καλαμπόκια στα χωράφια μας, άσχετο αν πριν μια μόλις εβδομάδα αγνοούσε το γεγονός πως πολλοί συμπατριώτες μας ελεω οικονομικής κρίσης έχουν στραφεί στις αγροτικές καλλιέργειες.

Και ως γνήσιος εκπρόσωπος της αριστερής συμμαχίας δεν ξέχασε να πλέξει το εγκώμιο της "πολύ καλά οργανωμένης ελληνικής αστυνομίας". Εμείς οι βορειοηπειρώτες γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο καλά οργανωμένη είναι η ελληνική αστυνομία!

Κατά τα άλλα βαδίζει την πεπατημένη. Τώρα το πως σχετίζεται η διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ, με το ότι στην περιοχή δρουν εγκληματίες είναι ένα θέμα που μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. 

Και θα το πω για ακόμα μία φορά, όσοι μένουν εκεί επέλεξαν να παραμείνουν επειδή έκριναν πως τα συμφέροντα τους εξυπηρετούνται καλύτερα στον τόπο τους και όχι οπουδήποτε αλλού.  Κανείς δεν έμεινε πίσω για να φυλάξει Θερμοπύλες, τον εαυτούλη του κοιτάει ο καθένας!

5 comments:

Ασιφταγο της Κατέρως είπε...

σας μεταφερω αφτουσια την συζητηση υψηλου επιπεδου που ειχα με υποψηφιο της Ομονια:

- Γεια σου κ. βουλευτα! Άκουσα πως ειστε μόνο ευροπαίοι είναι αλήθεια;
- Χα χα χα...παίοι έχουμε...ευρώ δεν έχουμε...Όπως μας κατάντησαν όλοι είμαστε στην ίδια θέση ακόμη και εσείς οι "κολλητοί" του Υdrizi

https://www.facebook.com/asiftago.thskaterws?ref=tn_tnmn

Ανώνυμος είπε...

http://www.balkanweb.com/voto2013/

Ανώνυμος είπε...

Αφου τα ειπαμε ο Ντουλες τωρα εγινε (Ευρω)πεος.Το ΚΕΑΔ τωρα ειναι μπροστα (Εuro)πιανοι πιανει το πιανει τρομαρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε όλους αυτούς που θελουν τους Δροπολιτες να ψηφίζουμε Αριστερα. Καιρός λοιπόν η παρέα του Ταβου-Ντουλε- Ορφέα, Γ.Γιαννη να πάρουν τα μποκαλακια τους για άλλη παραλία. Θάνατος στο Γύφτο Ραμα κ τον Σάλο Σάλο!! Εδώ υπάρχει μόνο ελληνισμός !!

Η Κεντρίνα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αριστερά στη Δερόπολη πολύ καλά τα πάτε. Τον Αγγελή μαθαίνω πως παρόλο που είναι σοσιαλιστής γέννημα και θρέμμα, δεν τον ψηφίζεται. Αριστερός είναι αριστερός, αλλά είναι βουρκιώτης. Άρα δεν μας κάνει! Οι βουρκιώτες δεν κάνουν τίποτα άλλο, εκτός να είναι ραγιάδες και να σπιουνάρουν. Δεν κάνουν για πολιτική! Αν θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν θα ψήφιζαν το Ντούλε οι βουρκιώτες. Το έπιασαν το νόημα και τα καμποχώρια, που τους υπολογίζεται …

Δημοσίευση σχολίου