Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Είναι έγκλημα να έχεις εθνικές ευαισθησίες και να στηρίζεις άπορους βορειοηπειρώτες;



Σχόλιο αναγνώστη για την αήθη επίθεση που δέχεται ο Περιφερειάρχης Ηπείρου από πολιτικούς του αντίπαλους στα Ιωάννινα  
Δεν μπορεί να μη σε γεμίζει αγανάκτηση το κατάπτυστο άρθρο που εντέχνως διοχέτευσαν στο βορειοηπειρωτικό ηλεκτρονικό τύπο εξαπτέρυγα της Θεοδώρας, τα οποία νοσταλγούν ακόμα τα 7 χιλιάρικα ευρώ μηνιαίως που έπαιρναν στη διπλωματική υπηρεσία της Νότιας Αλβανίας για να οδηγήσουν, τελικά, σε λουκέτο πολλά ελληνικά σχολεία.

Τη χρονική αυτή περίοδο που οι γέροι και οι γριές στη Βόρειο Ήπειρο στερούνται συντάξεως ΟΓΑ και υγειονομικής πρόνοιας, κάποιοι έρχονται να προκαλέσουν ανοικτά.
Βγάζοντας  προς τα έξω κάθε απωθημένο που έχουν μέσα τους από τις προσωπικές τους πολιτικές κόντρες, δεν αναλογίζονται τι ζημιά κάνουν. Αντί να βάλλουν στο στόχαστρο τις ελληνικές κρατικές πολιτικές που έβγαλαν στο περιθώριο τα περήφανα γηρατειά μας, στηλιτεύουν έναν πολιτικό άντρα σαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Καχριμάνη, ο οποίος  ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια ήταν στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών, βοηθώντας προσωπικά πολλούς βορειοηπειρώτες να πάρουν υγειονομική περίθαλψη στα υγειονομικά ιδρύματα της Ηπείρου, εφαρμόζοντας τις κατά καιρούς ευνοϊκές εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας.

Διαβεβαιώνουμε τον αδερφό μας Καχριμάνη ότι αυτό το κείμενο δεν το επινόησαν και δεν το έγραψαν βορειοηπειρώτες, αλλά κάποιες βδέλλες που πλέουν στα νερά της Παμβώτιδας λίμνης και που κατά καιρούς έχουν ρουφήξει αίμα από το σώμα των βορειοηπειρωτών. Τους γνωρίζει καλά ο Περιφερειάρχης, τους γνωρίζουμε όμως κι εμείς οι βορειοηπειρώτες. Τους παραδίδουμε να τους κρίνει η ιστορία.

Γιαννικώστας 
   

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

Πονηρά παιχνίδια που βγαίνουν στη φόρα κάθε φορά που έχουμε αλβανικές εκλογές.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Και τα δυο στρατόπεδα της αριστεροδεξιάς στα Γιάννενα τα συμφέρει, ο ένας θα πάρει τις ψήφους όσον έβγαλαν βιβλιάριο και ο άλλος τις ψήφους όσων δεν είχαν βύσμα ή λεφτά να το πληρώσουν.
Τα παιδιά της Θεοδώρας θα κάνουν το ίδιο με τις βίζες και τις υποτροφίες.

Συνεχίστε να τρώτε κουτόχορτο βορειοηπειρώτες σαν πρόβατα!

Κάποιοι πλούτισαν στις πλάτες σας από την εποχή με τις βίζες και μάδησαν το ελληνικό κράτος για να μην έχει να σας δώσει συντάξεις κ βιβλιάρια σήμερα.

Κωτσιογιάννης

Ανώνυμος είπε...

POY EINAI TORA I BORIOIPIROTES NA IPOSTIRIKSUN ESTO K AYTON POY LEGETE KAXRIMANIS.K ENNOO TOYS G......S TIS OMONIAS KEADH K TA KERATA TOYS OSA KOMATA EXOYN.

Ανώνυμος είπε...

Αν είδατε, σήμερα το μυστρί της λάσπης πήραν οι... εθνικάρες της Αθήνας, ήτοι κάποιοι που το έπαιζαν υπερπατριώτες και προστάτες των Βορειοηπειρωτών τον περασμένο Μάιο πριν τις βουλευτικές εκλογές. Ενώ όλοι ακόμη και οι ορκισμένοι εχθροί του Καχριμάνη μιλάνε για Βορειοηπειρώτες, αυτοί μιλάνε για Αλβανούς. Fimotro, που τους χρειάζεται

Ανώνυμος είπε...

Ta 80% ton biblarion ta eixoun poulisi stous allvanous. Kathe vivlario 2000 evro.

Δημοσίευση σχολίου