Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό!



O Θ. Καλυβιώτης έμμισθος του Υπουργεία Εργασίας Αλβανίας!
Η ανθελληνική οργάνωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του μειονοτικού Υπουργού Εργασίας Σπύρου Ξέρα με το αιτιολογικό ότι «μισθοδοτεί ανθρώπους που αντιτίθενται στα αλβανικά συμφέροντα και αγωνίζονται για την ανεξαρτητοποίηση του νότους της Αλβανίας». Προσθέτουν ακόμα ότι «ο κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης  κινείται σε εξτρεμιστικά σχήματα και ότι είναι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία».
Η μόνη αλήθεια στα όσα λέει ο Spahiu είναι ότι ο κ. Καλυβιώτης είναι έμμισθος του υπουργείου και μάλιστα
με πολύ καλό μισθό για τα δεδομένα της Αλβανίας (750 ευρώ μικτά και περίπου 600 καθαρά). Ο κ. Ξέρρας ως υπουργός, δικαιούται να έχει τέσσερεις συμβούλους της επιλογής του και δεν είναι καθόλου παράνομο να έχει τον κ. Καλυβιώτη σύμβουλο, είναι όμως σκάνδαλο ανηθικότητας να έχει έμμισθο τον πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών με έδρα την Αθήνα.
Είναι πολύ κρίμα για τον πρόεδρο ενός νεανικού κινήματος στο οποία πιστέψαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε, να τον παρουσιάζουν ότι αντιγράφει με το χειρότερο τρόπο την παλιά νοοτροπία του βολέματος. Και λέμε παρουσιάζουν, γιατί όλοι οι νέοι, αλλά και οι μεγαλύτεροι,  που ασχολούνται με τα κοινά (συλλόγους, οργανώσεις, ενημέρωση κλπ), ακόμα και αν διαφωνούμε μαζί τους, πιστεύουμε πως έχουν αφετηρία την προσφορά στην πατρίδα και όχι το προσωπικό βόλεμα.     

22 comments:

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που ανέλαβε σύμβουλος έπρεπε να παραιτηθεί.-

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της Νε.Β. υπάλληλος της αλβανικής κυβέρνησης. Ελπίζω να συνεχίζουν να αισθάνονται υπερήφανοι όσοι στήριξαν την τοποθέτησή του. Η μη διάψευση προφανώς επικυρώνει την είδηση. Κάποιοι μιλούσαν για ντροπές χθες. Σήμερα που είναι;

Ανώνυμος είπε...

ne kirie vorioipiroti orea ta les alla den lies oli tin alithia.o kirios kaliviotis ekmetaleftike thn empistosini ton fillon tou ton aderfon tou poulise tin patrida tou,jiati den plironete jia tis orees tou simvoulies alla jia na diaspasi tous vorioipirotes os gnoston ine idritiko mellos tou MEGA etsi lipon aftos o prodotis ke i omii tou arxijika stelexi tou MEGA xrimatodotounte aptin alvaniki kibernisi jiafto ke sintoma to thema afto tha to koukoullosi i allvaniki kivernisi.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα φαινομενα σε αποτρεπουν να ασχολεισαι με τα κοινα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου βορειοηπειροτη

Βορειοηπειρώτης είπε...

Θα παρακαλούσαμε να μην γράφετε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση. Δεν θα δημοσιευτεί κανένα μέχρι την τοποθέτηση της ΝΕΒ ή του ίδιου του κ. Καλυβιώτη

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη! Θα πρέπει να μιλήσει ο μεγάλος τιμονιέρης και κατόπι εμείς; Μην μας κάνεις να χάσουμε την εκτίμηση σε σένα. Είχε μια ολόκληρη μέρα να απαντήσει. Αν δε βρίσκει ποιος να του γράψει την απάντηση, ας φρόντιζε. Άφησε ελεύθερη την ενημέρωση για όλους εμάς που δε βρίζουμε, αλλά που συμφωνούμε με τη λογική του άρθρου σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα απαντήσει η ΝΕΒ για τα κατορθώματα του πεχλιβάνη πρόεδρού της! Έχει εκεί μέσα λεβέντες η ΝΕΒ που μετρούν τα μεροκάματα και όχι τα σουλάτσα στην Ευρώπη! Εγώ θα γράφω κι εσύ μη τα βάζεις. Ανήκω στους εποικοδομητικούς ανώνυμους και δεν χρωστάω τίποτε για να μην τα δημοσιεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, μην το παρακάνεις! Δε σε τιμά αυτό. Δε χρωστάς τίποτε στον Καλυβιώτη! Τον έχεις νταντάψει και τον έχεις στηρίξει με το παραπάνω. Και καλά έκανες. Τους νέους πρέπει να τους στηρίζουμε στην προσπάθειά του. Δεν αρνούμαστε ότι έχει προσφέρει κάποια πράγματα, αλλά η διαφάνεια είναι διαφάνεια. Καλύτερα να μάθει από τώρα ο πολλά υποσχόμενος πρόεδρος της ΝΕΒ, τι είναι νόμιμο και τι είναι ηθικό! Όχι κάθε νόμιμο είναι και ηθικό! Έτσι δεν την πάτησε ο Καραμανλής με το Ρουσόπουλο και το Βουλγαράκη; Πού είναι σήμερα και οι τρεις; Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν θα με πάρει ο ύπνος μέχρι να τοποθετηθεί ο μεγάλος τιμονιέρης! Βορειοηπειρώτη, θα σταματήσουμε το χρόνο, του έθεσες ή σου έθεσε χρονικά όρια όσο να απαντήσει;

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, μου άφησες άυπνα τα παιδιά της ΝΕΒ! Περιμένουν την απάντηση-τοποθέτηση του γυρολόγου πρόεδρού τους! Τι είπες; Είναι πάλι σε ταξίδι στο εξωτερικό, ως σύμβουλος του υπουργού, για να προωθήσει την ισότητα των φύλων!!! Δεν έχει το πληκτρολόγιο του ελληνικά γράμματα; Μην μας μπερδεύεις τώρα. Ας τα γράψει με λατινικούς χαρακτήρες. Σύμβουλος υπουργού στην Αλβανία είναι! Δεν θα τον παρεξηγήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι σου έκανα, Βορειοηπειρώτη μου, και δε με δημοσιεύεις; Εγώ γράφω και με ελληνικούς χαρακτήρες.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη μου, με κούρασες, θα πάω να κοιμηθώ με ένα μεγάλο μεράκι: θα προλάβει άραγε ο πρόεδρος το τρένο του μεταμεσονυκτίου και θα μας την κάνει την τοποθέτηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Se oles tis anartaseis to idio kanete????????
i apla tora de thelete na disarestisete kapious??

kwstas xeimara είπε...

Νεβ με αφετηρια το chakra χορηγο του ντουτση.Δεν ξεχναμε..Ψηφοδελτια γαλαζια και πρασινα καταντια..χρησιμοποιειται την λεξη νεολαια χωρις εμας τους νεους και μας περνει και εμας η μπαλα..επιτημα μελη εχετε γινει τοσα χρονια περνετε επιδοτησεις για την ΒΗ και τα μοιραζεσται ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..Μας κάνατε και παλι υπερήφανους!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας και δεν πρέπει να τοποθετηθούμε εμείς πριν τον Καλυβιώτη; Πες μας να μην την πατήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

prostasia
mia toy ksera
dyo toy kalybioti
triti kegese

Ανώνυμος είπε...

na eimaste se anamoni diladi kyrie mexri na apantisei o fanoulis

Ανώνυμος είπε...

Όταν κράζονται όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή γιατί δεν περιμένεις την "τοποθέτηση". Και η ίδια η ανάρτηση σχόλιο είναι "Βορειοηπειρώτη". Μάλλον σε αιφνιδίασε και σένα τόσο πολύ η είδηση που δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Boreiohpeiroti, pote tha emfanistei o Fanis? Mi mas kratas akoma se agonia! Tha pathome tipota!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη! Σας έστειλα κάποια σχόλια κατά τη διάρκεια που είχατε διατάξει "απαγόρευση", εν αναμονή της τοποθέτησης της ΝΕΒ ή του Καλυβιώτη. Παρακαλώ να τα δημοσιεύσεις, λόγω της αγαθής"σχέσης" μας. Πρέπει να το κάνεις γιατί έχουν να κάνουν μόνο με το ηθικό σκέλος του προβλήματος, όπως εσύ, εύστοχα, υπογραμμίζεις στο δημοσίευμά σου! Άνρε Φούλη! Κάντο! Δεν θα σου πει κανείς: Τι μού έκανες!!!

Lazaros είπε...

Εμενα παντως αν με πληρωναν τοσα λεφτα θα τα επαιρνα χωρις να σκεφτώ την προπαγάνδα των Κουκεζήδων και την ευκαιρία για αλληλομαχαιρωματα μεταξυ μας

Ανώνυμος είπε...

Agapitoi sympatriotes diavasa ola ta sxolia sas kai me aformi to Fanouli sas apantao:

1. Oloi eseis oi latremenoi patriotes
vorioeipirotes na min kriveste anonima kai na
kanete kakobula sxolia enantion paidiwn pou oi
oikogeneies tous zun monima sti B.H kai k a l a kratoun, se antithesi me kapious pou i laspi tu xoriou tus ''tromokrati''.

1. b)Tromokratia dexomaste emeis oi neoi pou zume sti B.H prospathontas na kratisume eisoropia kai asfalia ston ''kypo tou pappou mas'', Erxomaste antimetopi me tus allothriskus
geitones mas pou briskonte liges ekatontades metra makria panta erxomastan se SHER me Thika gia opoious gnorizun apo to sxoleio akoma.Apo tis mikres kokoromaxies ftasame loipon na katigorumaste se Ethnikopolitiko epipedo apton noniko Xarxaria S.

b)Oloi Eseis pou metatrepete tin kontra afti
se morfi diaspaseis esoterika tis neoleas kanete megalo lathos kai akolouthite idees ayton pou pragmatika theloun na mas diaspasoun, otan leo mas enow neoleas B.Htwn pera apo organoseis kai sylogous.

c)Anti lipon na enothume kai na exume mia fwnoi eseis katheste kai tsakoneste gia ton pio klarinista tha parete sto glenti.

2.To oti o Fanis egine simvullos Ellina Ypourgou gia tous Alvanous kai Albano gia esas
prepi na mas tima kai oxi opos to exoume "emeis" oi vorioeipirotes me to pou vlepume kapoion na anevenei katefthian na ton rixume, den pame bprosta etsi...

3.Tis praktikes aftes tis akolouthuse o enveris
kai mou thymizun ligo VAngjellaki o opeios prospathei apo oti fenete na ton ftasei se xrono thytias. (Politikes topothetiseis kai symferonta den yparxoun ekmerous mou).

E.Peci Livadeia City.

Δημοσίευση σχολίου