Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση του Εντι Ράμα στον Παππά της Χ.Α. που τον χαρακτήρισε ψυχασθενή.



Τι είπε για την απομάκρυνση του Ντούλε από τη συμμαχία του
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Εντι Ράμα, συνηθίζει να επικοινωνεί με απλούς πολίτες μέσω των κοινωνικών δικτύων του ιντερνετ, μάλιστα αντί των τηλεοπτικών καναλιών ο κ. Ράμα επιλέγει να κάνει πολιτική μέσω αυτών των δικτύων σε σημείο που οι επικριτές τους τον χαρακτηρίζουν πολιτικό του Twitter! Κληθείς από τους «φίλους» του να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρησής ΑυγήςΧρήστου Παππά που τον χαρακτήρισε ψυχασθενή ο κ. Ράμα είπε: «Απέχθεια για κάθε φασιστικό κίνημα που καλλιεργείται στους κόλπους των πιο σκοτεινών ψυχολογικών παθημάτων της κοινωνίας όπως είναι η Χρυσή Αυγή».
Σε άλλη ερώτηση που του τέθηκε «αν η προβολή στην Αλβανία της συνέντευξης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής θα λειτουργήσει θετικά (συσπειρωτικά) για τους αλβανούς και ειδικά για τους απόδημους (στην Ελλάδα)»
απάντησε πως « ο Christian Amanpour μετέδωσε συνέντευξη στο CNN του Ahmedinexhan, δεν κρίνουμε την είδηση! Το έχουμε και στο Κανούνι (Μεσαιωνικός Κώδικας των Βόρειων Αλβανών)»

Για την διαφαινόμενη απομάκρυνση από την «αριστερή» συμμαχία του μειονοτικού κόμματος ΚΕΑΔ είπε πως «Ο Βαγγέλης Ντούλες θέλει την αλλαγή όπως και εμείς. Εάν θελήσει να αγωνιστεί για αυτό εκτός της συμμαχίας μας, αυτό είναι σεβαστό»

Φήμες λένε πως ο Ντούλες πάει με τη συναίνεση του Ράμα στο LSI (ή κάπου άλλου, γιατί το ΣΚ θα έχει στη συμμαχία τους Kuqezi και ίσως και τους τσάμηδες. Σε αυτό οφείλεται σύμφωνα με τις ίδιες φήμες και το «πολιτισμένο διαζύγιο».     

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις του κ. Ράμα όπως δημοσιεύτηκαν σε αλβανικά ηλεκτρονικά μέσα:

Deputeti i Agimi i Arte ju quajti psikopat, a keni ndonjë përgjigje për idiotin që ju ofendoi publikisht?
Neveri për çdo krijese fashiste siç është edhe ajo forcë e skutave më të errëta të psikologjisë sociale që quhet Agimi i Artë!
Intervista e z. Zheji bërë deputetit të Agimit të Artë sjell pozitivitet shqiptarëve në përgjithësi dhe emigrantëve në veçanti?
Christian Amanpour intervistoi për CNN Ahmedinexhadin, lajmësi nuk gjykohet! E kemi edhe në Kanunin tonë këtë:-)
Vangjel Dule do iki nga koalicioni juaj?
Vangjel Dulja kërkon rotacionin njësoj si ne, por nëse do ta synojë jashtë nesh kjo është zgjedhja e tij që do ta respektojmë

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη, lajmesi, δεν μεταφράστηκε σωστά. Σημαίνει αγγελιοφόρος και περιφραστικά σημαίνει "αυτός που φέρει την είδηση" κι έχει υπόψη το δημοσιογράφο, στην προκειμένη περίπτωση τον Gjergj Zheji, το γιο του Πέτρου από τη Ζαγοριά, με τον οποίο συχνά-πυκνά τελευταία, ο κύριος Ράμα παίρνει τον καφέ του στους δίδημους πύργους των Τιράνων. Κι ασφαλώς, δεν μπορεί να κατηγορήσει τον αγγελιοφόρο φίλο του.

Ανώνυμος είπε...

ipa qe ego na fiji o Dule apo to Rama? Adhinato!!! O Rama ton estile ston pollo tu qendru. Na kserume ti mas jinete jati kapji nomizun pos tha pai to ema mexri to gonato sti dhjamaxi Rama - Dule! Ta sintrofja menun sindrofia ATHOE....

Δημοσίευση σχολίου