Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Διευκρινήσεις σχετικά με το άρθρο του «Λαϊκού»

Κάποιοι δεν έχουν  καθόλου αίσθηση του χιούμορ…
Αναγνώστες, παρεξήγησαν και επιτίθενται στο «Βορειοηπειρώτη»,  για το άρθρο «Το Λαϊκό Βήμα σε περιπέτειες» και κυρίως με την προτελευταία παράγραφο του, σε βαθμό που νομίζουμε ότι ούτε ο κ. Ιατρού παρεξηγήθηκε, άλλωστε είναι άνθρωπος που έχει αίσθηση του χιούμορ και δεν κρύβεται πίσω από κανένα καθωσπρεπισμό όπως κάποιοι άλλοι.  Εκτιμούμε επίσης την προσφορά του κ. Γιάννη που άσχετα αν έχουμε άλλη άποψη σε κάποια θέματα πιστεύουμε ότι η ενασχόληση του με την εφημερίδα προέρχεται από πατριωτικά κίνητρα .

Το «περιτύλιγμα» και το «προσάναμμα» δε  μειώνει την εφημερίδα και τους αρθογράφους της, είναι μια πραγματικότητα και θα γίνονταν έτσι και αλλιώς, όποιο και να ήταν το περιεχόμενο της.  
Ειλικρινά χαιρόμαστε που βγαίνουν υπερασπιστές της εφημερίδας, γιατί εμείς ξέρουμε ότι η κυκλοφορία της απαιτεί  κόπο και τρόπο. Σας ενημερώνουμε όμως ότι ήρθαν πολύ σκληρά σχόλια εναντίον της τα οποία δεν δημοσιεύσαμε.
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι ο Ιατρού θα επιστρέψει στην εφημερίδα και εάν άλλαξαν τα δεδομένα δε σημαίνει ότι δεν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν στο άρθρο.
Και τέλος δε νομίζουμε ότι ο «Βορειοηπειρώτης» έχει θίξει προσωπικότητες στο βαθμό του  «Λαϊκού»… 

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

περιτύλιγμα και προσάναμμα σημαίνει κάτι καλό
ήταν λάθος που σε παρεξηγήσαμε

Ανώνυμος είπε...

katw ta xeria apo to patriwtiko laiko vima..
to laiko vima itan apo palia patriotiko kai twra me ton thoma giani, ton jorgo tzomaka kai talla pedia egine pio patriotiko! zitw o socialismos sintrofi! me sevas kasteros socialistis

Δημοσίευση σχολίου