Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Διευκρίνιση


1.Την Ανακοίνωση Τύπου του MEGA για τις τοπικές εκλογές, μας την έστειλε με email άνθρωπος που πρόσκειται σε αυτό το κόμμα που ωστόσο δεν ήταν το τελικό κείμενο. Ζητούμε συγνώμη που τη δημοσιεύσαμε χωρίς να το διασταυρώσουμε! Παρόλο που δεν έχει πολλές αλλαγές την ξαναδημοσιεύουμε ποιο κάτω.
2. Όσον αφορά τα πολλά σχόλια σχετικά με το «ραβασάκι» που κυκλοφορούσε, μία μέρα πριν από τις εκλογές, στην Επαρχία Φοινίκης, μπορείτε να το δείτε εδώ. Παρόλο που γνωρίζαμε την ύπαρξη του και ότι κυκλοφορούσε σε όλα τα σπίτια του Φοινικιού, μία μέρα πριν τις εκλογές, δεν το δημοσιεύσαμε, γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια ή πρόκειται για προβοκάτσια. Όποιος και να το έκανε είναι μία ενέργεια κατάπτυστη.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
 Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Μαΐου 2011 επιβεβαίωσαν την ιστορική αναγκαιότητα της ιδρύσεως του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ, για την δικαίωση των διαχρονικών αιτημάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, καθώς και για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών
στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας αλλά και σε όλη τη χώρα γενικότερα.
                Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις αρχικές μας προσδοκίες, αποτελεί όμως την πρώτη σπουδαία νίκη. Μας έδειξε ότι ο δρόμος προς τη δικαίωση είναι δύσκολος και απέδειξε με τραγικό τρόπο, ότι τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και τα οράματα που μας οδήγησαν στην ίδρυση του κόμματος “Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον”, όχι μόνο διακυβεύονται στο βωμό των ιδιοτελών συμφερόντων μιας ομάδας ανθρώπων, αλλά και ότι το κατεστημένο αυτό είναι ισχυρό.
 Όχι όμως ανίκητο!

               Σε μόλις ένα χρόνο ζωής, χωρίς ολοκληρωμένες τις δομές τόσο στην αλβανική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό, χωρίς καμία οικονομική και πολιτική στήριξη, με εποικοδομητική πολιτική και βασικό γνώμονα τα συμφέροντα του Ελληνισμού, κατόρθωσε να αναμετρηθεί τολμηρά με όλο το πολιτικό κατεστημένο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, να αντιμετωπίσει με ιδιαίτερη ψυχραιμία όλη τη λασπολογία και την παραπληροφόρηση που έπεσε πάνω του από χρηματοδοτούμενα κέντρα και
κλίκες, να μην υποκύψει ούτε στις υποτακτικές προσεγγίσεις των μεγάλων αλβανικών ή ελληνικών κομμάτων και τελικά, παρά την εικόνα των αριθμών, να βγει από την πρώτη μάχη νικητής. Η νίκη μίας Επαρχίας, αυτή της Φοινίκης, εκεί που ιδρύθηκε το Κόμμα και η σημαντική νίκη με τους δύο   συμβούλους  στο Δήμο των Αγίων Σαράντα, αποδεικνύουν ότι εκεί που έγιναν αντιληπτά από τους ΄Ελληνες τα μηνύματα του εθνικού φορέα, η λαϊκή υποστήριξη ήταν μεγάλη. Εν τω  μεταξύ, το σύνολο των ψήφων για τους υποψήφιους σε δέκα δήμους και επαρχίες ανέρχεται στους 7.767 έναντι των 11.069 του συνδυασμού Σοσιαλιστικό Κόμμα - ΚΕΑΔ και όχι Ομόνοια - ΚΕΑΔ όπως μάταια προσπαθούν να εμφανίσουν. Επίσης, αισιόδοξα είναι και τα στοιχεία για τα δημοτικά συμβούλια όπου το MEGAσυγκέντρωσε 4.152 ψήφους και το εικοσάχρονο ΚΕΑΔ μόλις 7.007 ψήφους. Η διαφορά δεν θα ήταν αυτή αν το Κόμμα των Ελλήνων είχε μέλη στις εφορευτικές επιτροπές στα εκλογικά κέντρα και στα κέντρα καταμέτρησης, γιατί σε πολλές περιπτώσεις αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα εις όφελος μικρών αλβανικών κομμάτων που φυτρώνουν στις επαρχίες μας, χωρίς να έχουν καμία βάση αλλά “χρησιμοποιήθηκαν”  από συμπατριώτες μας λόγο της ευκολίας που παρέχει ο εκλογικός νόμος για την εκλογή τους στα συμβούλια .

              Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ειλικρινά τους υποψηφίους του ΕΕΜΜ-MEGAγια τον κοινό, πολιτισμένο, αξιοπρεπή αγώνα που δώσανε χωρίς να υπολογίσουν τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τη λασπολογία που δέχτηκαν. Τους παροτρύνουμε παράλληλα να σταθούν περήφανοι και αισιόδοξοι ώστε οι κόποι μας να καρποφορήσουν. Δώσαμε μια μάχη και πραγματικά την κερδίσαμε. Η νίκη αυτή ανήκει σε εσάς και στους χιλιάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που δεν υπέκυψαν στις από κάθε κατεύθυνση πιέσεις και ψευτοδιλήμματα.

             Σεβόμενοι την ψήφο των Ελλήνων, χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε όλους τους νεοεκλεγέντες αιρετούς! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους εις όφελος όλων των κατοίκων των Επαρχιών τους και τους εφιστούμε την προσοχή να διαβάσουν καλά την ψήφο τους. Στον αγώνα για την ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας θα μας έχουν αρωγούς. Καλούμε επίσης τους νέους αιρετούς της συμμαχίας ΚΕΑΔ-ΣΚ να απαλλαγούν από το πνεύμα του προεκλογικού αγώνα που ενέπνευσε το πολιτικό κατεστημένο, να μη συνεχίσουν το κυνήγι μαγισσών του Έλληνα εναντίον Έλληνα και να εγκαταλείψουν πρακτικές που διακυβεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα, προς τέρψη των εχθρών του Ελληνισμού.
Το ενδιαφέρον και η αυξημένη συμμετοχή των συμπατριωτών μας από την Ελλάδα, μας εξέπληξε ευχάριστα και μας γεμίζει με αισιοδοξία, άσχετα αν η κινητήρια δύναμη αυτής της προσπάθειας ήταν ένας συγκεκριμένος πολιτικός χώρος στην Ελλάδα με στόχο να πλήξει το κόμμα μας. Το γεγονός ότι αυξήθηκε κατακόρυφα η συμμετοχή, οφείλεται έμμεσα ή άμεσα και στην προσπάθεια μας και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό.

               Επιλέξαμε να αποφύγουμε την εσωστρέφεια και να μην αποτελούμε μέρος του εθνικού διχασμού που προσπαθούν να μας επιβάλλουν κύκλοι ξένα προς το συμφέρον του Ελληνισμού.
Οφείλουμε όμως να υπερασπιστούμε τη θέση μας στον ανήθικο και λυσσαλέο πόλεμο που δεχτήκαμε κάτι που επηρέασε σημαντικά και το αποτέλεσμα των εκλογών.

              1.    Διαψεύστηκε οριστικά ο ισχυρισμός των κεαδίτικων κύκλων ότι το ΕΕΜΜ-MEGA, είναι εργαλείο του κυβερνώντος αλβανικού κόμματος του Σαλί Μπερίσα, αφού το Κόμμα των Ελλήνων κατέβηκε  ανεξάρτητο, χωρίς συμμαχίες και χωρίς μέλη στις εφορευτικές επιτροπές σε όλες τις     Επαρχίες. Το Δημοκρατικό Κόμμα του Μπερίσα κατέβασε δικό του υποψήφιο στο Αλύκου, όπου συνέτεινε στην αποτυχία του υποψηφίου του MEGA δίνοντας την έδρα στον υποψήφιο του ΚΕΑΔ-ΣΚ με 40%. Το ίδιο συνέβη και στο Μεσοπόταμο όπου οι μηχανισμοί του ΔΚ στήριζαν τον  “ανεξάρτητο” υποψήφιο Μιχάλη Μποζιώρη. Αντιθέτως, το ΚΕΑΔ συμμάχησε ουσιαστικά με το αλβανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του Εντι Ράμα, κινητοποιώντας μάλιστα  ανώτατα στελέχη της αντιπολίτευσης, δέσμευσε την πλειοψηφία των μελών στις εφορευτικές επιτροπές, όπου είχε και ένα δικό της μέλος, οι οποίες σε ορισμένα εκλογικά κέντρα αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι του ΚΕΑΔ στις Επαρχίες Φοινίκης, Αλύκου, Λιβαδειάς και Δίβρης αποκόμισαν τα μεγαλύτερα ποσοστά ψήφων από Αλβανικά ή μικτά χωριά, όπως τον Αϊ Γιάννη, το Τσλιρίμι, το ΄Ανω Βρυώνι, την Τσούκα, τον Αγ. Πανταλέημονα, τη Ναβαρίτσα, ενώ οι υποψήφιοι του MEGAαρκέστηκαν μόνο στην ψήφο των Ελλήνων. Το κόμμα μας απέδειξε ότι δεν  έχει αυτοσκοπό την εξουσία με κάθε κόστος, αλλά τον ευγενικό σκοπό να συσπειρώσει και προωθήσει στον αγώνα τους Έλληνες και μόνον τους Έλληνες.


               2.    Η ηγεσία του Κόμματος των Ελλήνων που αποτελείται από νέους και άφθαρτους ανθρώπους, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των στόχων του για την επίλυση και προώθηση των θεμάτων, παίρνοντας σκληρή και ασυμβίβαστη θέση απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση για το θέμα της απογραφής του πληθυσμού, για την εθνικιστική εκστρατεία του αντιπροέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης και επιμένει για την εφαρμογή στην πράξη των δικαιωμάτων που απορρέουν από το Σύνταγμα της χώρας και από τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συμβάσεις για τις μειονότητες. Ο πολιτικός λόγος, στις εκλογικές συγκεντρώσεις προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών και άγγιξε το φιλότιμό τους να συσπειρωθούν γύρω από τον εθνικό φορέα και να πιστέψουν σ' αυτόν.

Το μήνυμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Έστω και με αργούς ρυθμούς οι Έλληνες φωλιάζουν στην πραγματική τους εστία.


                3.      Το Κόμμα των Ελλήνων σ' αυτές τις εκλογές έδωσε άνιση μάχη έχοντας να αντιμετωπίσει:

                *   Τη λυσσαλέα προπαγάνδα του ΚΕΑΔ που ξόδεψε όλη την ενέργεια του για να πείσει ότι ήμασταν προέκταση του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, χρησιμοποιώντας ονόματα και πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την ηγεσία. Χρησιμοποίησαν βάναυσα όλα τα αμφιβόλως χρηματοδοτούμενα sitesκαι τις εφημερίδες  “ Λαϊκό Βήμα” και ”Φωνή της Ομόνοιας”  υβρίζοντας και κατηγορώντας για εθνική προδοσία και διασπαστική κίνηση την ίδρυση του Κόμματος και τη δραστηριότητά του.

                *   Τη μεροληπτική στάση του διπλωματικού εκπροσώπου του εθνικού κέντρου στο Αργυρόκαστρο, κύριου Ριζόπουλου, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Παντούλα και άλλων, παραγόντων της Μητρόπολης Αργυροκάστρου και της ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας που στήριζαν ανοιχτά και   δυναμικά το συνδυασμό ΚΕΑΔ-ΣΚΑ για να αποτρέψουν τη δυναμική εξέλιξη του Κόμματος των Ελλήνων. Χρηματοδότησαν τη μεταφορά των ψηφοφόρων από την Ελλάδα προς Αλβανία, με λεφτά του ελληνικού δημοσίου μόνο με ιδεολογικά κριτήρια ενισχύοντας τους υποψηφίους του ΚΕΑΔ και του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας.

                *   Τον εκβιασμό προς τους Βορειοηπειρώτες συνταξιούχους του ΟΓΑ, λέγοντας τους ότι αν δεν ψηφίσουν τους υποψηφίους του ΚΕΑΔ, θα διακοπεί η σύνταξη από την Ελλάδα, και κάθε άλλη εξυπηρέτηση από το Ελληνικό κράτος. Σε κάθε χωριό κυκλοφορούσε γραπτή έκκληση σε μορφή απειλής με την υπογραφή “Βαγγέλης Ντούλες”, την οποία καταγγείλαμε και δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο. Η άνοδος της ψήφου στα αλβανοχώρια υπέρ του ΚΕΑΔ αυτή τη φορά ακριβοπληρώθηκε από λεφτά αμφιβόλου προελεύσεως. Κάθε άλλο, παρά εις όφελος του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου ήταν η στάση αυτών των παραγόντων.

                *   Την ύποπτη συμμαχία του Ντούλε με το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας που θυσίασε το Μπολάνο στη Χειμάρρα ενώ αντιθέτως τόσο το κόμμα μας όσο και ο υποψήφιος μας κ. Λαζάρης είχαμε όλη τη διάθεση για συνεργασία προς το εθνικό συμφέρον. Έφτασαν σε σημείο να εκμεταλλευτούν και να κάνουν σημαία ένα λεκτικό ατόπημά του κ. Λαζάρη για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα! Ο εναγκαλισμός αυτός του ΚΕΑΔ  με το ΣΚΑ, επικύρωσε την εδραίωση των θεσμών αυτού του κόμματος στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ως εμπόδιο για τη συσπείρωση τους Ελληνισμού σε ανεξάρτητη πολιτική εκπροσώπηση, με ομοψυχία και συνεργασία. Για την επικράτηση του κ. Ντούλε ως “αποκλειστικού”  εκπροσώπου της μειονότητας, καταργήθηκε η εκπροσώπηση στα μεγάλα αστικά κέντρα σε όλη την επικράτεια ενώ επί χρόνια είχαμε λόγο και στα Τίρανα και σε άλλες πόλεις της χώρας από εκπροσώπους με το χρίσμα του ΚΕΑΔ.

                *   Η ανάμιξη του Κλήρου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας εκθέτουν τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Αναστάσιο στον οποίο με την  ευκαιρία εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στο τεράστιο έργο που κάνει. Σε όλη την εκλογική καμπάνια παράγοντες της Ιεράς Μητρόπολης
Αργυροκάστρου στήριξαν το ΚΕΑΔ σε σημείο να μην υπολογίσουν το σκανδαλισμό που προκαλούν στους πιστούς. Το γεγονός ότι στις τελετές εγκαινίων των γραφείων του Κόμματος των Ελλήνων στη Χειμάρρα, στο Αργυρόκαστρο ή στους ΄Αγιους Σαράντα δε δέχτηκαν να παραστούν, μαρτυρεί την αδιαλλαξία και την ασέβεια κάποιων ανθρώπων της Εκκλησίας - μέλη της οποίας είμαστε και εμείς - πράγμα που μας λυπεί βαθύτατα.


                Διαφαίνεται ξεκάθαρα στον ορίζοντα ότι το ΕΕΜΜ - MEGAέχει όλες τις προϋποθέσεις να ανατρέψει σύντομα την τυχοδιωκτική πολιτική του ΚΕΑΔ και να εντάξει στους κόλπους του όλους τους Έλληνες προσφέροντάς τους ειλικρινή και χωρίς υστεροβουλίες πολιτική με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα και όχι τα ιδιοτελή. Κι αν περιστασιακά το ΚΕΑΔ κατέλαβε ξανά την εξουσία, η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Mέλλον έχει το όπλο της αντιπολίτευσης και της ευαισθητοποίησης των Ελλήνων να στρέψουν την προσοχή τους στην πολιτική που εξυπηρετεί πραγματικά τα άμεσα και διαχρονικά συμφέροντά τους και όχι τα προσωπικά των πολιτικών εκπροσώπων.
  Στην πρώτη εκλογική του μάχη το Κόμμα των Ελλήνων τόλμησε να τηρήσει την ανεξαρτησία του και να αποδείξει ότι δύναται να συνεχίσει αξιοπρεπώς τον αγώνα για τα δίκαια των  Βορειοηπειρωτών χωρίς κομματικές εξαρτήσεις από την Αλβανία και την Ελλάδα. Και αυτό επειδή την τελευταία εικοσαετία οι συνεργασίες είχαν στόχο κυρίως προσωπικά ωφέλη και δεν αναβάθμισαν την κοινότητα μας ως παράγοντα στην πολιτική ζωή της χώρας.

              Καλούμε την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος στην οποία είναι    στραμμένο το βλέμμα μας ως άμεσο συμπαραστάτη στη διεκδίκηση των δικαίων μας, να σταματήσει να διατηρεί πελατειακές σχέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και ομάδες της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, οι οποίες παραμένουν και εναλλάσσονται στην εξουσία ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να προσφέρουν εκείνο που απαιτεί ο τόπος.

             Το Κόμμα   “ Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον”, το οποίο αποβλέπει στην αφύπνιση του ενδιαφέροντος για εθνική συσπείρωση και προκοπή στον τόπο, διαπίστωσε σ΄ αυτές τις εκλογές ότι στις σημερινές καταστάσεις δεν μπορείς να κάνεις εθνική πολιτική με μοναδικά όπλα τον ενθουσιασμό και το δίκαιο.

             Στη μη επίτευξη των στόχων που θέσαμε αναγνωρίζουμε ότι επέδρασαν αρνητικά και δικές μας αδυναμίες, κυρίως οργανωτικές. Τα όργανα του κόμματος θα αναλύσουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις
εκλογικές εξελίξεις. Το Κόμμα ΕΕΜΜ, σε καμιά περίπτωση δε θα κάνει έκπτωση στους εθνικούς του στόχους και θα πρωτοστατήσει σε κάθε εθνική διεκδίκηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος. Θα αποφύγει και στο μέλλον κάθε παγίδα που θα επιδιώξει να του
προσάψει ρόλο που οι άλλοι διαπράττουν επί χρόνια σε βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Θα σταθεί με δύναμη δίπλα στα προβλήματα του Έλληνα Βορειοηπειρώτη και θα αποδείξει με έργα ότι αποτελεί τον πραγματικό υποστηρικτή του.
Έλληνα Βορειοηπειρώτη, ανεξάρτητα τι πιστεύεις ιδεολογικά, στην καθημερινή σου δραστηριότητα, προσωπική και συλλογική, να υπολογίζεις πάντα στο πλευρό σου το Κόμμα σου, το Κόμμα των Ελλήνων  ΜΕGA- ΕΕΜΜ.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

EΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

51 comments:

Ανώνυμος είπε...

........ to exo to mega
alla ena mou kanei aporia, de sas teleiose akoma to dilitirio apenanti stin omonoia, sto kead kai sto ntoule, eidika esy voreioipeiroti??
yparxei kyndinos na aftofarmoakthite

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ/η, είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις.
Αν πιστεύεις ότι η κριτική και η αλήθεια την οποία προσπαθούμε να υπηρετήσουμε είναι δηλητήριο, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τη βρίσκω την ανακοίνωσή τους! Τουλάχιαστον αυτοι βγαζουν και καμια ανακοίνωση στα Ελληνικά και ενημερώνουν τον κόσμο! Το παναλβανικό PBDNJ-KEAD ουτε ένα δελτίο έστω στην αλβανική! Κατα τ΄'αλλα ΟΜΟΝΟΙΑ! Ποια ΟΜΟΝΟΙΑ ρε γελίοι αυτοι, πέθανε και βγάλαμε και τα τρια! Αντε ζωή σε σας!

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε κυκλοφορήσει τέτοιο πράγμα θα είχε γίνει χαμός από σένα πρώτο μπλόγκερ της δεξιάς και καλά πατριωτικής ώρας.
Αυτά τα προπαγανδιστικά πιάνουν στους καφενέδες της Γ' Εθνικής με τις πιπίνες της ΝΕΒ στις κερκίδες να φωνάζουν πέναλτιιιι πέναλτιιιι ουαουυυυ, δυστυχώς για εσάς εδώ παίζεται Champions League. Που πα ρε Καραμήλιοοοοο;!;!;!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑ-λοι, βλέπω ότι αναμασάτε τις ιδέες του Γιώτη Μπαρκα. Θα σας πάρει στο λαιμό! Δεν αρκούν ιδέες για να πέσει ο Ντούλες. Δεν ιδρύεται κόμμα για να πέσει ο ντουλεϊσμός. Οι ιδεες του Μπάρκα απλώς δίνουν το άλλοθι στο Ντούλε για να έχει κάποιον να ασχολείται για να συσπειρώνει καλύτερα τις γραμμές του. Τι θα πρωτονικήσετε! Το αλβανικό κατεστημένο πίσω από το Ντούλε ή το ελληνικό κατεστημένο μπροστά από το Ντούλε με επικεφαλή το Ριζόπουλο. Ο Γιώτης τα έβαλε μαζί τους και έμεινε σε μια άκρη μόνος του και ξεχασμένος. Τώρα θέλει να ανακυκλωθεί μέσω του ΜΕΓΑ και σας γράφει τα Ντατσιμπάο του. Λυπάμαι πραγματικά. Χανόμαστε και αυτό που λέτε ότι η ίδρυση του ΜΕΓΑ αποτελεί ιστορικής σημασίας γεγονός, βλέπω να μη επιβεβαιώνεται. Αυριο ο Ντούλες θα σας φορτώσει όλες τις ευθύνες του. Γι΄αυτό σοβαρευτείται.

Ανώνυμος είπε...

gia poia alitheia milas
paradeksou tin itta tou mega prota kai meta mila gia alitheia
paradeksou ti notheia sto finiki kai meta mila gia alitheia
paradeksou tis pieseis tou kratous apenanti se olous tous ellines kai oxi mono kai meta mila gia alitheia
paradeksou ti niki tou KEAD-OMONOIA kai meta mila gia tin alitheia
stamata na laspologeis to ntoule kai mila tin alitheia


perimeno

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 6:41 ,εμείς πιστεύουμε ότι η αλήθεια είναι αυτή

http://borioipirotis.blogspot.com/2011/05/blog-post_97.html

Ανώνυμος είπε...

kalo to paramythi sou, alla den exei drako!

Ανώνυμος είπε...

6.41 Στην προσπάθεια να βρείτε το αντίπαλο δέος για να καλύψετε τα αίσχη σας, πάτε πολύ μακριά και πέσατε μέσα. Παρ ο, τι κατ εσάς, νικήσατε τρισδιάστατα (γεωγραφικά) στην ουσία νιώθεται ηττημένοι διπλά. Πρώτο. αγοράσατε και επιβληθήκαται μέσω "της εθνικής" εξουσίας για να μαζέψετε ψήφους. Και δεύτερο οι αλήθεια που κρύβει η ύπαρξη του ΜΕΓΑ και ο φόβος που σας έχει πλακώσει ότι υπάρχει έστω και αυτή η αντιπολίτευση και ότι την επομένη φορά θα σας καταλάβει το εθνικό κέντρο και θα μείνετε μόνο με το ΣΚΑ, σας τρομάζει. Νιώθετε νικητές ή το πολύ χαίρεστε την Πύρρεια Νίκη

Ανώνυμος είπε...

to MEGA epiase pato kai ayta peri psifon kai kollokithia me rigani na pane na ta poulisoun allou!!!! nothia...mono ayto kseroun na kanoun osoi ine mesa se ayto to komma...xrima, dolo kai nothia!!!! kleftes oloi tou...mia zoi prospathoun na kerdizoun me apiles kai xrima alla ayti ti fora de tous vgike!!!distixos gia aytous, fagane ta moutra tou ta moutra!!!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτικά: /borioipirotika.blogspot.com

Το νέο Μπλογκ του Ευάγγελου Ντούλε! Αφού είδε ότι το Deropoli με τον πρώην πρόεδρο της Ομονοιας τα έκανα θάλασσα και δεν τους διάβαζε κανείς, τώρα ξεκίνησαν το "Βορειοηπειρωτικά" προσπάθησαν να είναι αντικειμενικοι αρχικά, και να κρυφτούν,αλλα δυστυχώς αργά η γρήγορα αυτά διαφαίνονται! Όσα μπλογκ και να φτιάξετε λασπολόγοι και συκοφάντες κάποια στιγμή ο ρόλος σας αποκαλύπτεται!
Απ τις τόσες λασπολογίες έχετε "χασει τη μπάλα" και δεν ξέρετε απο που να το πιάσετε!

Ανώνυμος είπε...

παιδια σταματηστε πια μας τα εχετε ζαλιση με αυτο το ΜΕΓΚΑ κομμα των ελληνινον τη εκανε το Μεγκα για τους ελληνες απολυτος τιποτα απλα ηταν ενας τροπος για να μπειτε στο ματι του Ντουλε αν εισασταν ικανη να κερδιζατε ολες της επαρχιες οχι αυτη στο φινικι που οπως και να ειχε ο Ζισο Λουτσις ηταν αξιοσ και μπραβω του θα κερδιζε με οποιο παραταξη και να ηταν οσο για εσας υποστιρικτες του μεγκα και εσενα βορειοηπειρωτη αν τη κερδισατε που ησασταν με αυτους ξερετε ποσα λεφτα μιραστικαν για να ψυφισουν μεγκα σε πολλες επαρχιες και τωρα η υποψιφιει τα ζητανε πισω αυτα γιατι δεν τα λετε γιατι δεν τα γραφετε.βορειοηπειροτη μια συμβουλη οταν ανοιγουμε ενα μπλογκ ενυμερωσης κραταμε ουδετερι θεση

Ανώνυμος είπε...

πρωσπαθηστε η διαχιριστες αυτου του μπλογκ να ειστε αντικειμενηκι καταρχην και δευτερον μιν μας το ανυψωνετε τοσο πολυ αυτο το μεγκα ρε παιδια ελεοσ δηλαδη αν ηταν τοσο καλο και εικανο θε ειχε κερδισει αλλα βλεπετε με νταιλικια και εκφοβισμους δεν κανεις τιποτα πλεον αντιθετος πολυ υποψιφιει του μεγκα βγαιναν μιραζανε λεφτα στους ψυφοφορους φτιαχνανε δρομους και τωρα τα ζητανε πισω φεραν λεωφορια με ψυφοφορους και η ανθρωπη γυρισαν με τα λεφτα τους οποτε για ποιο μεγκα μιλατε γιαυτο σταματηστε να τους δινετε επενους δεν ειναι αγοιη

Ανώνυμος είπε...

10:11 etsi eksigeitai, kai anarotiomoum toso kairo den mporei na einai oydetero kai aneksartito! Ta "xonei" pali o Dules gia na katharisoun to onoma toy! Oti kai na kanei oi vorioipirotes ksipnisan pia! Oloi eidan pos poylise ti Ximara sto Rama!

Ανώνυμος είπε...

9.31 O keftis fonazei piaste ton klefti. O pseftis mavrizei tin alithia me ta aishi tou. Ekeinoi poy agorazoun psifous me to mavro hrima tou Rizopoullou, miloune jia notheia. O tempora o mores...
Dhen exete alli llogiki kai stohous ektos ap afta pou fonazete jia tous allous. Tous proskomizete afta pou kanete. Simperifereste san i gata me to skato ths

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη στην προσπαθεια σου να προβαλεις το "προβλημα" Ντουλε και της κοντρας σου με 2-3 ατομα του κυκλου του εχεις παρασυρθει σε μια αδικη απο ενα σημειο και μετα κριτικη και μιας, μπορει και απο αμελεια, προπαγανδας που σε κανει μη αντικειμενικο,ενα στοιχειο που σε καθιερωσε στα βορειοηπειρωτικα μπλογκ.Καποιος που μπηκε μετα τις εκλογες ειδικα θα εχει στην καλυτερη περιπτωση την εντυπωση πως σερφαρει στο μπλογκ του μεγκα η στο μπλογκ του αντικεαδισμου.Συγνωμη αν φανει σαν παρατηρηση η επιθεση αλλα η αληθεια ειναι αυτη,εχεις παρεκτραπει τελειως και σε λιγο δεν θα υπολογιζει κανεις την ενημερωση απο το πιο πετυχημενο μπλογκ.Δεν σου ζηταω να το βελτιωσεις αλλα να σου δωσω την εικονα που βγαζεις προς τα εξω αυτη τη στιγμη.Σου ευχομαι παντως ο Θεος να σε βοηθαει να κανεις το σωστο.

Ανώνυμος είπε...

Borioipiroti mi masas, proxora kai ase tous na lene! Otan ta xones sto Mega den eida kanenan na soy kanei paratirisi! Tora enoxloyntai! Kai erxete kai o 11:58 kai kala apo endiaferon na se symvoylepsei! Re den pianoyn ayta ta glipsimata! Ayta sto Dule pou sas plironei! Remalia!

Ανώνυμος είπε...

Ακου να δεις πως εχει νουμερο 12.18μμ.Δεν ξερω αν τον διαχειριστη τον νιαζομαι η οχι,αν ενδιαφερομαι η οχι,αν τον προτιμουσα οταν τα εχωνε και στους δυο η οχι και μπορουσα να βγαλω μια ψηλοαντικειμενικη αποψη,αν τον γλυφω η οχι (αν και δεν εχω μαθει να το κανω).
Γι'αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι πως δεν με εχει πληρωσει ποτε ο Ντουλες και κανενας Ντουλες.Δεν περιμενω μεροκαματο απο κανεναν,αντιθετα εχω χαλασει αρκετα λεφτα για το χομπι μου η για την πιστη μου και τα ιδανικα μου (οπως θελεις πεσ'το) που σε καποιους αλλους φαινεται σαν παραμυθι (μπορει στους μεροκαματιαρηδες να ανηκεις κι'εσυ).
Πηγα με το αμαξι μου να ψηφισω και ενω ο υποψηφιος που στηριζα μου ειπε να μου πληρωσει τις βενζινες δεν πηρα μια,για να σου δωσω να καταλαβεις,νουμερο.Ξερω τι θα πεις,πως δεν ειμαι σωστος αλλα μ@λ@κας.Αλλα τι να κανω αυτο νιωθω,ετσι το αισθανομαι και ετσι το αντιμετωπιζω το βορειοηπειρωτικο.
Οσο για τον Βορειοηπειρωτη,με γνωριζει και μπορει μονος του να συμπερανει πως και γιατι τα λεω,δεν χρειαζεται κουναβια σαν εσενα να του το πουνε.
Ουτε εγω ειμαι αντικειμενικος,ουτε σε αυτα που γραφω,ουτε σε αυτα που πιστευω,αλλα δεν διαχειριζομαι το μεγαλυτερο βορειοηπειρωτικο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

βορειοηπειρωτη εχω την αισθηση οτι μετα τις εκλογες εχασες την αντικειμενικοτητα σου,δειχνεις να μην κρατας αποστασεις και να γερνεις πολυ προς ΜΕGA μερια...λυπαμαι παρα πολυ για την αδελφοκτονο διχονοια που εκφραζεται στο μπλογκ μεταξυ των βορειοηπειρωτων...με τετοιο λυσσαλεο πολεμο μεταξυ μας δεν νομιζω οτι ολοι μας εχουμε να κερδισουμε πολλα...

Ανώνυμος είπε...

Ρεμάλι είσαι 1.13. εφόσον τα εθνικά ιδανικά τα έχεις χόμπι. Έτσι εξηγείται που στηρίζεις Ντούλε. Πεστου την επόμενη να σε κάνει καμιά βόλτα με το τελευταίο ΛΕΞΙΟΥΣ που κυκλοφορεί. Κι αυτός από χόμπι το έχει και για να δουν οι Δροπολίτες πόσο ψηλά στέκει ο "αρχηγός τους" βγήκε μια βόλτα με την οικόγενειά του. Έτσι για να τον καμαρώσουν...
Όταν ο γιος του είδε κόσμο να τον χειροκροτούν και να υποκλείνονται τον ρώτησε .Μπαμπά τι είναι αυτοί....

Ανώνυμος είπε...

1:34 ρε φίλε τον Ξανθόπουλο σε Παλία Ελληνική Ταινία μου θυμίζεις! Χαλάρωσε δεν είσαι ο μόνος που ψήφισε χωρίς να του πληρώσουν τις βενζίνες.Το χρέος σου έκανες και δεν είναι υποχρεομένος κανένας να σε πληρώνει για να πράξεις αυτό που πρέπει!

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο 1:36 και το σχόλιο μου πήγαινε στον 1:13

Ανώνυμος είπε...

Οταν καποιος χρησιμοποιει τρεις χαρακτηρισμους νουμερο,να μαθεις να μη συγκρατεις και να απομονωνεις οποιον θελεις η οποιον σε συμφερει.Αν και τον ορο χομπι τον χρησιμοποιησα γιατι σε λιγο εστω και αυτος θα ειναι τιμητικος,γιατι οι περισσοτεροι που διαμενουν τουλαχιστον μονιμα στα χωρια μας το βορειοηπειρωτικο ειτε το εχουν κανει επαγγελμα ειτε θελουν να το χρησιμοποιησουν για να τους αποφερει κερδος.Και μη πεταχτεις παλι νουμερο και μου πεις πως μιλας ετσι για αυτους που φυλλανε τα χωρια μας και κτλ γιατι οσοι ασχολουντε πανω το κανουν για συμφερον και πολλοι απ'αυτους που δεν ασχολουντε οταν του λες ποιον θα ψηφισεις,σου απανταει αυτον που θα μου ταξει η αυτον που με εχει βοηθησει στο ταδε.
1.36μμ μαλλον σε μενα ηθελες να το γραψεις και μπερδευτηκες.Δεν το γραφω για να σε συγκινησω στα @ρχ... μου αλλωστε,αλλα οχι να μου πει το νουμερο πως με πληρωνει ο Ντουλες.Δεν δεχομαι να με πληρωσει κανεις σε αυτη τη ζωη.Οτι κανω και οτι θα κανω στη ζωη μου για τον τοπο μου,το κανω και θα το κανω επειδη τον αγαπαω και τον ποναω.Χαιρομαι παντως που το θεωρεις και εσυ χρεος την συμβολη σε οτι αφορα τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά 1.36 ή 1.13. Ποιος σου είπε τίποτε για τα λεφτά σου. Εφόσον όμως δεν ξέρεις τι σημαίνει πατρίδα, πως να ξέρεις τι αξία έχουν τα λεφτά και η ψήφο. Δλδ είσαι απερίσκεπτος όταν και μια ψήφο που έχεις για την πατρίδα την χαραματίζεις έτσι

Ανώνυμος είπε...

to MEGA... opws eipa... den tha exei diaforetiki tixi apo to pale pote KADE.-

eseis... tragoudiste

Ανώνυμος είπε...

Οι υποστηρικτές του ΚΕΑΔ έχουν την εντύπωση ότι όσοι ασκούμε κριτική είμαστε Μεγκα ενώ δεν είναι έτσι, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι είμαστε και οι κακοί της υπόθεσης. Κάποιοι φωνάζαμε επί χρόνια με τα τερτίπια του Ντουλε άλλα η κλίκα έχοντας την μονοπωλιακή εκπροσώπηση του Ελληνισμού σφυρουσε αδιάφορα.Η τακτική που ακολούθησε για να κράτηση τον εαυτό του και κατ επέκταση το ΚΕΑΔ στο πολίτικο προσκήνιο της Αλβανίας αποδείχτηκε ότι ήταν επιζήμια για τα ιδία τα συμφέροντα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού τώρα άμα δεν το καταλαβαίνουν οι κουφιοκεφαλάκηδες του ΚΕΑΔ για αυτό δεν φταίμε εμείς.Η είσοδος του ΜΕΓΚΑ στην πολίτικη ζωή του τόπου ένα από τα καλά που έχει επιφέρει μέχρι στιγμής είναι ότι μετατρέπει σιγά σιγά την ομάδα των σφουγγοκολαριων σε ομάδα σφιγκωκολαριων.

Ανώνυμος είπε...

2:22 τι εννοεις? καντο πιο "λιανα"

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα.σε σχέση με αυτό που είπατε για τα λεωφορεία εχετε απόλυτο δίκιο.Οι υποψηφιοι του mega κατεβασαν τους ψηφοφορους, τους πιο πολλους με λεωφορεία της γραμμής και μετα δεν είχαν πως να γυρίσουν. Αλλου μπήκαν στα λεωφορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άλλου έβριζαν εξοργισμένοι και φώναζαν θα μας ξαναζητήσετε να σας ψηφίσουμε. Και να φανταστείτε ότι πολλοί από αυτούς που είχαν δηλώσει πως θα ανέβαιναν με τα λεωφορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιατι ειχαν πρόγραμμα τους έλεγαν να μην πάνε αλλά να πάνε με του mega. Άρα αυτό το περί χρημάτων και κουραφέξαλα δεν ισχύει. Εδώ οι άνθρωποι έκαναν εκδήλωση στην Αθήνα στο Κάραβελ και στην επαρχία στα πιο ακριβά ξενοδοχεία. Μην κοροιδεύεται τον κόσμο.Σας έχει πάρει είδηση και γελάει μαζί σας. Ρε βορειοηπειρώτη, εσύ δεν έχεις ακούσει τι λενε για το mega? Τι "αντικειμενικοτητα" είναι αυτή που σε έχει πιάσει? Η μισή αλήθεια δεν είναι αντικειμενικότητα να ξέρεις. Και κρίμα να γελοιοποιείσαι έτσι?

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε παπαρα 4:19, τι αρλουμπες είναι αυτα που λες;;;Ψεμματα Ψεμματα Ψεμματα και πάλι.....Και ποιος σου ειπε ρε φίλε οτι τα λεωφορεια ήταν αποκλειστικότητα του ΚΑΕΔ(και οχι της Ομονοιας οπως λες);;;;;Οι υπολοιποι βορειοηπειρωτες τι είναι;;; δεν έχουν αυτό το δικαίωμα! Γελοίος είσαι εσύ ρε καραγκιόζη που τα λες εδω μέσα αυτα! Να σε πετυχω να μου τα πεις απο κοντα και να γελάς: χαχαχαχα. Χοντροκέφαλα βληματα του ΠΑΝΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΕΑΔ! Αλβανάρες με τα όλα σας! Και που σε, χαιρετίσματα στο ΡΑΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΥΦΗΣΟΥΝ Η ΨΥΦΟΦΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΕ 2 ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑΝ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 4-5 ΕΚΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΓΙΑ 4-5 ΨΥΦΟΥς ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ 250 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥς ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/4 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΕΝΑς ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα. 3.34. έτσι λες ότι είναι ψέμματα? Εντάξει ότι πεις δεν σου χαλάω χατήρι. Αλλά πάντως τα λεωφορεία τα οποία λες δεν ηταν για όλους, ήταν για τους ψηφοφορους της Ομονοιας και του ΚΕΑΔ. Σαφως και όλοι οι Βορειοηπειρωτες εχουν δικαίωμα να πάνε, και γι αυτό πήγαν με τα λεωφορεία του mega. Και σαφως φανταζομαι οτι αν καποιος ηθελε να παει με της Ομονοιας πηγαινε. Αλλα εσεις οι του mega δεν τους αφηνατε, μην σας "μολυνουν" τους ψηφοφόρους στο δρόμο. Και χαλάρωσε λίγο, δεν θα μας κόψεις και το γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

ρε αντε κανε καμια κολοτούμπα ασχετε 2:43!
Και το γέλιο κομμένο!
Μόνον φασιστικά επικρατεις σήμερα, δες το ινδαλμά σου το Ντούλε! Αποφασίζει και διατάζει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΚΑΤΩ ΔΕΡΟΠΟΛΗ

Δ ΜΑΛΙΟΥΚΗΣ Λ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ

ΧΩΡΙΟ ΚΕΑΔ ΜΕΓΑ
ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ 555 377
ΚΑΛΟΓΟΡΑΝΤΖΗ 201 101
ΒΑΝΙΣΤΑ 48 19
ΧΑΣΚΟΒΟ 80 21
ΔΟΥΒΙΑΝΗ 31 14
ΣΩΦΡΑΤΙΚΑ 69 74
ΤΕΡΙΑΧΑΤΙ 137 70
ΓΟΡΙΤΣΑ 39 19
ΦΡΑΣΤΑΝΗ 82 80
ΛΙΟΥΚΓΑΡΗ 55 19
ΓΡΑΨΗ 98 54
ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ 61 12
ΓΛΥΝΑ 58 38
ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΚΟΠΗ 14 78
ΑΝΩ ΕΠΙΣΚΟΠΗ 56 66
ΡΑΝΤΑΤΙ 13 20
ΣΥΝΟΛΟ 1597 1062

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ότι να ναι

Ανώνυμος είπε...

Οπως φαινεται οι κυριοι του ΜΕΓΚΑ δεν ξερουν να διαβαζουν μηνυματα.
Την πανωλεθρια στις εκλογες την ερμηνευουν ως επιτυχια! Τρομαρα τους.
Οσο για την επιτυχια στους Αγ. Σαραντα, αυτη δεν ηταν δικη σας επιτυχια κυριοι του ΜΕΓΚΑ, δεν ηταν επιτυχια του Ζησο Λουτση και του Χρηστακη Κιτσιου.
Ηταν προσωπικη επιτυχια του Νικο Κουρη, που τον ψηφισαν και απο αλλα κομματα, και απο το ΚΕΑΔ.

Για τον εξευτελισμο στη Χιμαρα τι εχετε να μας πειτε κυριοι του ΜΕΓΚΑ? Κατεβασατε εναν αστειο υποψηφιο για χαλαστρα και μονο του Μπολανου?
Οι Ελληνες Βορειοηπειρωτες δε θα σας το συγχωρησουν αυτο ποτε. Τελειωσατε.

Ανώνυμος είπε...

Ean oi sosialistes stin Kato Dropoli psifizan to komma tous to SK, mporei na mou logariasei kapoios poios tha kerdize ??oeo ??

Ανώνυμος είπε...

εδο στο βουρκο ολι τον περνουν....τον παρα ενοο.κ ολι γα....ργαλιουντε.βοριο ηπειρωτισ ειμαι αλλα ενα πραγμα θελουν τα κεφαλια η βουλευτεσ μασ......σι κ ξυλο απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο.
πρωδοτεσ.ρουφιανι ψοφιστε κοπροσκυλα.
τον ενβερ χοτζα θελετε να σασ στειλι εξωρια να βαλετε μυαλο

Η μέλλουσα ιστορία είπε...

Η μέλλουσα Ιστορία είμαι
Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες τις βρισιές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση του ίδιου του εαυτού μας και λυπούμαι πάρα πολύ. Λυπούμαι ιδιαίτερα που
η γκρίνια μεταξύ μας μου ρίζωσε βαθιά δυο ερωτήματα και οι απαντήσεις που δίνω είναι ασήκωτες μολύβι στο αίμα. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει Πρώτο ερώτημα. Η Αθήνα, αυτοί που την εκπροσωπούν, με Ριζόπουλο επικεφαλής, τι κάνουν τρίβουν τα χέρια από χαρά τώρα που τρωγόμαστε εμείς σαν τα σκυλιά τα λυσσάρικα;
Δεύτερο ερώτημα Πείστηκαν οι δικοί μας αρχηγοί ότι αν θέλει να πετύχει κάτι στην ε,ε,μειονότητα η Αθήνα το πετυχαίνει με οποιοδήποτε κόστος;
Προσωπικά με πονάει πολύ διότι η δική μου απάντηση στα δύο αυτά ερωτήματα είναι ότι η Αθήνα ποτέ δε σκέφτηκε για την προκοπή μας. Σκέφτηκε πώς και πώς να μας έχει υπό έλεγχο. Το χειρότερο βρήκε έναν τρόπο που θα ζήλευε και το αλβανικό κράτος,- τη ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ. Ποτέ μια δημοκρατική χώρα δε θα θεωρούσε την αντίθετη άποψη σε μια εθνική της μειονότητα, διασπαστική. Βρήκε η Αθήνα και κάποιους από τους δικούς μας, τους αποκαλεί ηγέτες, του κολυμπάει στο χρήμα και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Πείτε μου αγαπητά αδέρφια αν μέχρι στιγμή η Αθήνα έλυσε ένα πρόβλημά μας. Έστησε μέχρι θανάτου τους γονείς μας στις ουρές για αυτή τη σύνταξη. Όλα αυτά τα χρόνια μας έστησε στις ουρές για βίζες και για χαρτιά, μας πουλούν τις υποτροφίες οι επιτήδειοι της Αθήνας. Μας έχουν φακελώσει και μας πιέζουν με τους φακέλους μας, όπως το αλβανικό κράτος και πολλά άλλα.
Βρίσκουν τέλος και εμάς που αντί να σηκώσουμε φωνή και να διώξουμε αυτούς που φταίνε, τους οποίους ξέρουμε τόσο καλά, βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο. Να βλέπουμε ο καθένας προσωπικά τα προβλήματά μας, να εξυπηρετούμε τυφλά εκείνους που έχουν εξουσία διότι μας έμαθε ο Χότζα ώστε για να επιβιώσουμε πρέπει να εξυπηρετούμε την εξουσία του και σιγά σιγά χανόμαστε. Εμείς χανόμαστε, τον τόπο μας, την ιστορία τον πολιτισμό μας θα τα αφήσουμε πίσω, να τα κληρονομήσουν οι Αλβανοί...


Π

Ανώνυμος είπε...

TO KEAD POYLITHIKE STOYS ALBANOYS MAZI KAI O DULES!
EINAI NTROPH NA LEME POS TO KOMMA MAW EINAI TO KEAD! EINAI KSEFTILA, OLA GIA TA XRHMATA TA KANOYN!
KAI EINAI MEGALO LATHOS DIKO MAW POY GIA MIA AKOMH FORA TOYS AFISAME!

Ανώνυμος είπε...

Ε μωρη μελλουσα ιστορια οταν διαβαζει καποιος τις αηδιες που γραφεις και που εκφραζουν και το κομμα που στηριζεις (οχι εξ'αρχης καθως περιμενε στηριξη απο το εθνικο κεντρο αλλα ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο) πως να μη θλιβεται η καρδια μας που αλληλοσπαραζομαστε.Οταν υπαρχουν Ελληνες που γραφουν τετοιες μ@λ@κιες πως να μη βριστουμε?
Ρε καμαρωστε εναν Ελληνα που για ολα του φταιει η πατριδα.Η μηπως σου φταιει συγκεκριμενα το κατεστημενο της Αθηνας ρε κανταρση?Ο ερυθρολευκος Αγιος Βασιλης και το μετρο?Αν το εθνικο κεντρο στηριζε μεγκα (δεν θα μιλαγαμε γιατι και εγω μεγκα θα στηριζα τοτε) θα εγραφες τιποτα απ'αυτα η θα ελεγες αυτη ειναι η εθνικη εντολη και η πατριδα ξερει γιατι το κανει?Ειμαι σιγουρος πως θα εκανες το δευτερο.
Εκανες και ερωτησεις?Οχι ρε (μαυρη) ιστορια.
1)Ναι η Αθηνα πανηγυριζει και τριδει τα χερια της γιατι η μειονοτητα σε καιρους δυσκολους οπου ερχετε η ιστορικη στιγμη της απογραφης θα εχει επαρχους και δημαρχους που θα βοηθησουν στην οσο μεγαλυτερη συμμετοχη και στην οσο καλυτερη διαδικασια και διαφυλλαξη των εθνικων συμφεροντων.Οσο για το αν πανηγυριζει που τσακωνομαστε ειναι απλα ενα αστειο ερωτημα γιατι αν κερδιζε τις επαρχιες που ηθελε το μεγκα και το εθνικο κεντρο στηριζε το μεγκα δεν θα τσακωνομασταν?Οταν υπαρχουν δυο που διεκδικουν το ιδιο αντικειμενο παντα υπαρχει γκρινια.Και αυτο δεν το επιδειωξε το εθνικο κεντρο ουτε η ΟΜΟΝΟΙΑ,αυτο το δημιουργησε το αλβανικο παρακρατος σε συνεργασια με τα υποχειρια τους στη μειονοτητα με σκοπο ακριβως αυτο,τη γκρινια και τη διασπαση.Αρα καταλαβαινεις ποιος τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση.Τα αφεντικα των δημιουργων του μεγκα,οι αλβανοι ανθελληνες και οι μυστικες υπηρεσιες της αλβανιας.
2)Μπορεις να μας εξυγησεις πως η πατριδα μας διασπασε?Γιατι εγω μεχρι το 2009 δεν θυμαμαι να ημασταν τοσο διασπασμενοι και αν συμπεριλαβεις και ενα ποσοστο σοσιαλιστων που θα κερδισει η ΟΜΟΝΟΙΑ απο τη συνεργασια με το ps τοτε θα βρισκομασταν αυτη τη στιγμη στην πιο ενωτικη περιοδο στη μετα '91 εποχη.Αλλα καποιοι ειχαν αλλου τα συμφεροντα και πανω απ'αυτα δεν βαζουν ουτε εθνος ουτε πατριδα και απο τη στιγμη που το βαθυ αλβανικο παρακρατος τους εβαλε στο χερι του,τους εκανε οργανα και τωρα τους χρησιμοποιει για να πετυχει αυτο που βλεπουμε ολοι να συμβαινει αυτη τη στιγμη.Δ Ι Α Σ Π Α Σ Η

ΓΕΡΟΣ ΝΑΙ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

"To komma ton Ellinon" xxaxaaxaxaa to allo me ton toto to kserete?

Ανώνυμος είπε...

Ti ethniko kentro kai paparies koyventiazetai! Emeis ftaime poy afinoyme ayto to kathiki to Dule na mas kanei oti thelei! Hrthe i ora tou amos, ta psomia tou teliosane kai syntoma tha parei to mpoulo!
Nai sto Mega giati tolmise na katevei ellinika kai mono! Osoi laspi kai na prospathitai na riksete sto komma ayto den pianei! Stamatiste me tis ilithiotites sas giati eseis rezileyeste! Exoyme matia kai blepoyme kai enhmeronomaste kai emeis gia diki sas kaki tyxi! Kai vlepoyme pos oses vromies legate toson kairo gia to Mega den isxyoyn! Pseytes kai alites poy aporosanatolizetai ton kosmo me tis vromies sas!
Den pianei h melani sas poythena pia.....sas grafoyme sta MEGALA mas a@@@@@ia giati ap oti fainetai eseis oyte ayta diathetetai! Alvanides Aderfoyles toy Rama!!!! axaxaxxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ειδική (μυστική εφόσον δεν κοινοποιήθηκε για να δούμε το πλήρες κείμενο)συμφωνία, γιατί με πάει στη μυστική συμφωνία Βενιζέλου-Τιτόνι κάπου στη δεκαετία του 1920. Και με εκείνη τη συμφωνία στην Ελλάδα δόθηκαν αυτά που είχε (τα νησιά του Αιγαίου) και αφέθηκε έξω η Βόρειος Ήπειρός. Τοι ίδιο συνέβηκε και με την ειδική συμφωνία Ράμα-Ντούλε. Δόθηκαν στην Ομόνοια αυτά που είχε (Βούρκο και Δερόπολη) κι αφέθηκε έξω η Χειμάρρα. Μια σκέψη έκανα. Μπορεί και να μην είναι το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΕΑΔ σε πολλές εκλογικές περιφέρειες νοικιάστηκε (δεν ξέρουμε αν νοικιάστηκε με το αζημίωτο, αλλά κακές γλώσσες λένε ότι η σφραγίδα έπεφτε έναντι αδράς αμοιβής). Έτσι εξηγείτε ότι έλαβε γύρω στις 39 χιλιάδες ψήφους. Όποιος ήθελε να επωφεληθεί (χωρίς να τον γνωρίζει κανείς) έπαιρνε μια βεβαίωση από το ΚΕΑΔ, κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός ή επαρχιακός σύμβουλος, τον ψήφιζε το σόι του κι εκλέγονταν. Οι αληθινοί ψήφοι του ΚΕΑΔ δεν μπορούν να μετρηθούν ακόμα ούτε στη Δρόπολη και το Βούρκο, αφού εκεί υπήρχε η "ειδική συμφωνία" με το ΣΚ. Αληθινοί ψήφοι είναι μόνο όσοι πήρε το ΜΕΓΚΑ, αφού είχε κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητη πολιτική δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

6.16 Γιατι δεν βγηκε το μεγκα να διαψευσει τον Μπερισα που το ανεφερε ως κομμα της συμμαχιας του?Μη προσπαθειτε να βγαλετε ολο τον κοσμο τρελο,εδω κολλαει ο κοσμος το'χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι.Οσο για το αλβανιδες αδερφουλες του ραμα,πρωτον δεν εχουμε ψηφισει ποτε αλβανικο κομμα ενω εσυ σιγουρα το 2009 θα ψηφισες pd,δευτερον αφου μας λες αλβανους αρα θεωρεις τον εαυτο σου αλβανο οποτε μη μιλας ουτε για ελληνικο κομμα,ουτε για την πατριδα ουτε για το εθνος.Εμενα προσωπικα αν μου το ελεγες απο κοντα αυτο θα σου ξυγιομουν οπως κανουν οι προγονοι μας Ελληνες στο γενος εδω και χιλιαδες χρονια οταν τους προσβαλουν την εθνικη τους καταγωγη και την πατριδα.

Η μέλλουσα ιστορία είπε...

12.00 πραγματικά είσαι γέρος και πολύ ξεκούτης. Δεν στήριξα ούτε ΜΕΓΑ ούτε ΚΕΑΔ. Είπα ότι η Αθήνα μονομερώς στήριξε τη μια πλευρά. Εκείνο που έπρεπε να κάνει είναι παρακολουθούσε τις εξελίξεις και μετά να παρέβαινε. Και μη μου πεις τώρα ότι (δε θα άγηνε το Μπερίσια να κάνει κουμάντο στην ε.ε. μειονότητα. Που σημαίνει ότι άφησε το Ράμα. Απ την άλλη πλευρά θα πρέπει κατ. εσένα να χαίρεται γιατί νίκησε το Μπερίσια. Το σχήμα που προσκόλησε την ε,ε, μειονότητα στο άρμα των αλβανικών κομμάτων είναι το ΚΕΑΔ. Μέχρι χτές ήταν με το Μπερίσια, προχθές με το Σ.Κόμμα, σήμερα ξανά με το Ράμα του Σ.Κόμματος και δεν ξέρουμε αύριο με τη διάλυση του Ράμα τι θα κάνει. Απ΄αυτή την οπτική γωνία το ΜΕΓΑ χάλασε το μονοπώλιο του Ντούλε να πηγαίνει πότε δεξιά πότε αριστερά, όπως φυσάει ο άνεμος της τσέπης του)
Πρέπει να προσέξεις ξεκουτιασμένε γέρο, ότι είναι η δεύτερη φορά στα 20 τελευταία χρόνια που η Αθήνα παραβαίνει ωμά όταν εμείς βρίσκομαι το δρόμο μας. Μια φορά το 1991-92 όταν κάναμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην Αθήνα κυβερνούσε η ΝΔ. Δεν την αναγνώρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ και όταν την αναγνώρισε παρενέβηκε και ζήτησε να γίνει δεξιά. Με το απλωμένο χεράκι της έδιωξε όλα τα στελέχη που δεν έκαναν διακρίσεις ιδεολογικές μεταξύ μας. Και την έκανε δεξιά.
Το ίδιο κάνει και τώρα. Αφού επί τρία χρόνια η Αθήνα δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε ενωτική και δημοκρατική την ΟΜΟΝΟΙΑ,(τόσο βαθιά είναι τα ριζάρια του κατεστημένου της ηγεσίας αυτής) η ε.ε.μειονότητα ίδρυσε έναν άλλο φορέα, το ΜΕΓΑ. (Πάρτο και ως φιλοδοξία κάποτε των ιδρυτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κάνουν ένα ελληνικό Κόμμα.) Πριν το δει καλά-καλά η Αθήνα τι θέλει αυτό το Κόμμα και τι στήριξη έχει μεταξύ των Ελλήνων, το ισχυρό κατεστημένο έπεισε την Αθήνα ότι πρόκειται για ένα ανθελληνικό δεξιό κόμμα. Και η Αθήνα το κατατσάκισε. Γιατί θέλει να στηρίζει το ιδεολογικό της κομμάτι, ή το ισχυρό κατεστημένο. Σκλήρυνε τη διάσπαση μεταξύ μας. Ή σ ένα κομμάτι ελλήνων η Ελλάδα είπε δε σας θέλω !!!. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει εσύ γέρο Έχεις ξεκουτιάσει από καιρό.
Η μέλλουσα Ισοτρία

Ανώνυμος είπε...

7:35 Na se do apo konta na deis pos tha soy ksigitho ego,me ta psemata poy sinexizeis kai les!!! Gia dose mas ena link kai apodeikseis gia ti dilosi toy Berisha poy les!
Poy na to breis omos afoy einai ola dikes soy sikofanties kai ton omoion soy!
To Mega katevike anaksartito kai ayto sas ponaei poli giati kserete oti einai h moni alithia!
To Mega oti psifoys pire einai kathares kai pragmatikes!
Eno antitheta to Albaniko KEAD tou Rama, pire psifoys me apeiles kai eksagores!Lefta, lefta, lefta....
Poylimeno KEAD, Poylimenos Dule, katestrepse th meionotita kai espyre ti dixonoia mono gia to prosopiko toy simferon!
To Mega einai mia elpida gia allagi kai syspeirosi! Kai pano ap ola einai elliniko komma poy den ntrepetai na to leei!

Ανώνυμος είπε...

μωρέ μαύρε 1.22.. Σταμάτα να λες ψέμματα. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τις τακτικές του Mega και τη συνεργασία με το Μπερίσα. Σταματήστε τα ψέμματα γαιτί γελάει ο κόσμος. Εκτός και αν εσύ είσαι κανας καημένος απ την Αθήνα που δεν ξέρεις τι σου γινεται. Παίζει και αυτό. άντε στη Ντόρα τώρα και άσε τα βορειοηπειρωτικά.

Ανώνυμος είπε...

Ti les re 2:15, pantoy milane gia ti synergasia toy KEAD me to PS!!!
Ayta poy les esy einai tis fantasias soy! Allakse kanali kai des kati allo pera apo tainies epistimonikis fantasias!

Ανώνυμος είπε...

Το ελληνικό κράτος από τότε που πέθανε ο Παπάγος (και μια παρένθεση ο Γεώργιος Παπανδρέου) λειτουργούσε πάντα αντεθνικά.
Γιατί το "εθνικό κέντρο" καταδίκασε το MEGA;
μα είναι πολύ απλό!
1) ήταν καθαρά ελληνικό κόμμα (ζήτω ο πολυπολιτισμός)
2) ήταν το πρώτο κόμμα που έβγαλε στα χρονικά μία ανακοίνωση για την επέτειο της αυτονομιας του 1914 (μα είναι δυνατόν να ανατρέχουμε στο παρελθόν και να ξεθάβουμε αυτονομίες και κουραφέξαλα;)
3) ζήτησε την επίσημη ενταξη της Χιμάρας στην ελληνική μειονότητα (το εθνικό κέντρο του Τζέφρι θέλει κατάργηση της μειονότητας)

αυτά τα λίγα μέχρι στιγμης και όποιος διαφωνεί περιμένω σοβαρά επιχειρήματα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4.39,θα διαφωνουσε η Εφη και ο Κεραυνιος,απλα δεν εχουν χρονο,το εχουν παρει προσωπικα το να υποστιρηζουν αυτη την καταντια της Ομονοιας.Εχουν αλλες υποχρεωσεις.Συμφωνω πληρως με οσα λες.

Δημοσίευση σχολίου