Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη για ναρκωτικά δύο Ομογενείς από του Αγίους Σαράντα


Μετέφεραν 2,5 κιλά καθαρή ηρωίνη από την Τουρκία
Δύο νεαροί ομογενείς κάτοικοι της Επαρχίας Δίβρης Αγίων Σαράντα, συνελήφθησαν στη Μέστη Έβρου, το Σάββατο 16/4/2011, από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δυόμιση κιλά «καθαρής» ηρωίνης, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του αυτοκινήτου τους.
Η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε με τη συνδρομή σκύλων- ανιχνευτών του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, κάτω από τη μοκέτα του καθίσματος του συνοδηγού και βρέθηκαν πέντε νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 2.586 γραμμάρια ηρωίνης. Επίσης, σε ειδική κρύπτη κάτω από το χειρόφρενο βρέθηκε και συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,6 γραμμαρίων.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η σύλληψη των δυο ομογενών επιτεύχθηκε, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, για διεθνή σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε Ελλάδα, Τουρκία και άλλες βαλκανικές χώρες. Προορισμός  των ναρκωτικών ήταν η Αλβανία, που σύμφωνα με τα Αλβανικά μέσα μετά από ειδική επεξεργασία τα δυόμιση κιλά μπορούν να γίνουν σαράντα.
Μετά από αξιοποίηση νέων πληροφοριών, τα μέλη του κυκλώματος αναζητούνται στην Ελλάδα, στην Αλβανία και την Τουρκία.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ οι δυο συλληφθέντες 22 και 27 χρόνων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

……………..( αφαιρέθηκε από το διαχειριστή) …………. πόσα παλικάρια Βορειοηπειρώτες θα πάρει ακόμα στο λαιμό αυτός ο …………….

Βορειοηπειρώτης είπε...

Το θέμα είναι λίγο ευαίσθητο και σχόλια που περιέχουν ονόματα δεν θα δημοσιεύονται.

eparxia sarandi είπε...

bravo palikaria min fovaste.vamos sarandi

Ανώνυμος είπε...

ego dhen pistevo pos afti ti fora einai o .........

Ανώνυμος είπε...

Den ine kako re vorioipiroti na leme k kana onoma avton ton anthropon pou pernoun nea pedia sto lemo tous k pedia pou dieamenoun stin idieteri patridha mas...na prosexi k kanenas allos diladi !!!!! me sevasmo " o kambisios "

Δημοσίευση σχολίου