Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Τάβος στο LSI

Τα κίνητρα και τα σενάρια. Δείτε το βίντεο των δηλώσεων
«Εντάχθηκα στο LSI για να παραμείνω σοσιαλιστής και να εξυπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ψηφοφόρων μου». Αυτή ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Τάβου από την αίθουσα τύπου του LSI όπου εμφανίστηκε μαζί με τον Ilir Meta.  Ο κ. Meta καλωσόρισε το σύντροφο Βαγγέλη στο κόμμα του και είπε πως θα δώσουν μαζί αγώνες για το καλό όλων των Αλβανών!
Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ο  Τάβος διαφωνούσε με την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος που συνέχιζε να στηρίζει τους παράγοντες  του  Αργυρόκαστρο και συγκεκριμένα το Δήμαρχου της πόλης Flamur Bime που τον κατηγορεί ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με το Σπύρο Ξέρα και πούλησε τους ψήφους στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Ο Βαγγέλης Τάβος μετά από τέσσερις συνεχόμενες βουλευτικές θητείες που εκλέγονταν με το χρίσμα του Σοσιαλιστικού στην Περιφέρεια του Αργυροκάστρου, πριν από ένα μήνα (3 Οκτωβρίου) δήλωσε την παραίτηση του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, προς μεγάλη έκπληξη των συντρόφων του.  
Με τις δηλώσεις του ο Τάβος δεν πείθει ούτε τον ποιο αφελή και μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν προς στιγμής για τα κίνητρα του. Το σίγουρο είναι ότι η σφήνα του Ντούλε στο Σοσιαλιστικό τον είχε παραγκωνίσει και εφόσον θέλει να έχει μέλλον στην πολιτική η επιλογή του LSI είναι μονόδρομος. Δεν αποκλείετε η κίνηση του να σχετίζεται με τα επαγγελματικά αφού  μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον Καναδά με αντικείμενο την εξωσωματική γονιμοποίηση θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο χώρο της υγείας.  Ένα άλλο ποιο απίθανο σενάριο είναι να αναλάβει ένα από τα τρία υπουργεία που έδωσε ο Berisha στο Meta και συγκεκριμένα το Υγείας με τον νυν υπουργό Vasili να μετακομίζει στο Εξωτερικών.  Κατά τ’ άλλα οι λόγοι είναι ιδεολογικοί!!!
Ο «Βορειοηπειρώτης» εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα επαγγελματικά στο συμπατριώτη μας Βαγγέλη! Εύχεται επίσης τα χειρότερα στον πολιτικό Vangjel Tabo

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:
http://www.balkanweb.com/videoAlbum/popup.php?vIDCategoria=48&IDVideo=7293&va_id_video=7293

15 comments:

ασχετος είπε...

Βορειοηπειρωτη, γιατι λες το ΛΣΙ ειναι μονοδρομος για τον Τάβο? Το ΚΕΑΔ και το ΜΕΓΑ δεν του κάνουν?

Βορειοηπειρώτης είπε...

Τι να σου ρε φίλε, εγώ μπορεί να είμαι ποιο άσχετος από σένα!
Νομίζω πάντως και οι δύο θα τον ήθελαν και περισσότερο το ΜΕΓΚΑ αλλά όπου και να πήγαινε θα ήταν δεύτερος και δεν θα το ήθελε μετά από 15 χρόνια βουλευτής. Επέλεξε να πουλήσει το εμπόρευμα που είχε ακριβά, μια βουλευτική έδρα αυτή τη στιγμή στην Αλβανία κοστίζει πολύ, τόσο που δεν μπορούσε να την αγοράσει το ΚΕΑΔ πόσο μάλλον το ΜΕΓΚΑ που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ρεύμα…
Υ.Γ. Άσχετε, όταν λέω αγορά, δεν εννοώ απαραίτητα χρήματα, φαντάζομαι με καταλαβαίνεις…

Ανώνυμος είπε...

Tou elaxiston tora eine sigouros oti oso tha eine sti n kivernisi o Metas o Tavos glitose to magazi tou Gole sto Likuresi.Kunja pou se kunaje kajmene Tavo.Kalla sou lei o anonimos tis 2.39,oti tο ΚΕΑΔ και το ΜΕΓΑ δεν του κάνουν?Aneksartitos dhen mborouses??Krima pou s'exo psifisi tosa xronja vre tomari!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα ποιον θα ψηφίσει η "πατριωτική αριστερά" της Δρόπολης;
Θα πάνε τωρα όλοι τους στο LSI;
Ο Ντούλε πήρε την εκδίκηση του και θα παίξει σε άδειο αριστερό γήπεδο.

North Epirus Online είπε...

Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο απο πανω!!!!
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

vorioipiroti tin alitheia stenaxorithikes eeeeeeee???????????
ton kerata den irthe sto mega?????????????

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τάβο δέν έχω να πώ τίποτα απλά μου έκανε απορία πώς δέν πήγε στο MEGA του φιλαράκου του όπως έκανε πρώην έπαρχος με το σοσιαλιστικό και πλέον φίλος του υπουργού.Ε όχι το ΜΕGA δέν έχει να πληρώσει το ρεύμα το κόμμα του υπουργού και του πρωθυπουργού,μήν τα γράφεις και ξεφτιλίζεσαι,αυτά μόνο οι βουρκάριδες τα τρώνε.Η ιστορία θα τους κρίνει όλους εγώ ξέρω μόνο να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου όπως και όλοι όσοι είμαστε έξω απο την πολιτική και αυτοί ξέρουν να παίζουν τα συμφέρωντα τους και να αγωνίζονται μόνο για τη τζέπη τους.Τάβος=σοσιαλιστής ξέρεται τί σημαίνει αυτό δεν μπορώ να το γράψω γιατι θα κοπεί.

Ζήσος είπε...

ο Vangjel Tavo είναι απλά ένας υπηρέτης των αλβανων. Ένας μαφιόζος είναι, το μοναδικό κίνητρο του στην ζωή είναι τα λεφτά!
Μέχρι χθες ήταν βουλευτής των αλβανών Nano, Meta, Rama, Gramoz Ruci και γενικά των αλβανών σοσια-λιστων.
Από σήμερα είναι συνεργάτης του Μέτα-Μπερίσα.
Έφυγε αυτός από τους σοσιαλιστές του Εντι Ραμα και πήγε στους Μετα-Μπερίσα.
Ο Βαγγέλης Ντουλες κυβέρνησε μαζι με τον Μπερίσα μέχρι πέρσι ενω σήμερα είναι μαζί με των Εντι Ράμα.
Το ίδιο έκαναν και οι Ξερας, Γιαννης Γιαννης, Κωτσιο Μπαρκα κλπ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΗΚΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

εσείς της Δρόπολης που το πέζεται μάγκες και εξυπνάκιδες δεν έχετε βγάλει ποτέ βουλευτή με το ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ και νομίζεται ότι είστε πιο έξυπνοι από εμάς τους βουρκάριδες!
Είστε όλοι με την ψήφο σας κουτάβια του σοσιαλιστικού και δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας
Δροπολήτες!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Sosta Vourkari mou
Alla dhen ehoume katalabei oti ti SK, ti PD, ti KEAD kai ti OMONOIA, ola to idio einai. Kaneis tus den frondizei gia tin ethniki mas tyhi para oi "ekprosvpoi" mas gia ti diki tous eftihia !!!
To provlima einai na vroume ti lisi kai na mi trogomaste metaksi mas. Tora pefteis kai esi thima tis iperopsias ton dropolitvn pou lene oti einai anoteroi mas kai mpazeis ena neo eidhos diaspasis metaksi vourkaridvn kai dropoliton. Mi kaneis to paignidhi tou G.Gianni. Aftos einai o ideologos tiw apopsis aftis

Ανώνυμος είπε...

χα χα πολύ καλό ΔΡΟ- ΠΟΛΗΤΕΣ
ειδες πως τα αλλάζουν αμα ζοριστούν:η διάσπαση, να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας και άλλα όμορφα πράγματα
μας φόρτωσαν το καμάρι τους και πρέπει να τον υποστούμε γιατί αν δεν το κάνουμε θα καταλήξουμε στο ρουφιανοντούλαπο.
ΟΥΣΤ κουτάβια

Ανώνυμος είπε...

Το καμάρι θέλει ξεφόρτωμα, αλλά απ΄ο, τι φαίνεται με τον τρόπο που πρότεινε ο αλβανός οικολόγος. Πως είπε εκείνος, αν αναίβη ο βόρειος στο άλογο μόνο με εννιά γραμμάρια μολύβι κατεβαίνει. Τόση ζημιά που έκανε εθνικά και δε φοβάται, ούτε την ιστορία ακόμα. Τώρα σε ποιον λες κουτάβια. Τιμή τους κάνεις. Όποιος για τα συμφέροντά του πουλάει πατρίδα είναι απλώς σκουλίκι

Ανώνυμος είπε...

Tora i patriotiki aristera ua psifisei LSI. LIS+ KSERAS+MPERISIA MPERISIA - NTOULE = SK. SK + NTOULE = RAMA. Dld ena ypoyrgiko porotofoli gia to NTOYLE ison merika ekatommiria Evro. Tora ase na parei kati kai o TAVOS. Alla koita poy tha kanei ti hazomara o Kseras. Tha ton dei os apeili sti masa (kati akoustike oti o Mperisia tha travisei ton Ksera gia na valei ton TAVO YPOYRGO. Eidhes simasia poy ehei i BH-os. Eidhes omos poios troei ta koympoyla kai se poion moudhiazoun ta dhontia. Poioi trvne to meli kai poioi glifoun ta dahtylla. Kaimeni Boreioipeiro mikrh aderfi .......

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι πάλι από το βούρκο,δροπολήτες που λέτε μπερισιακό κόμμα το ΜΕΓΑ πητε μας πιο είναι το δικό σας κόμμα αφού δεν μπορείτε να βγάλετε βουλευτή με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΝΤΟΥΛΕ εμείς τον βγάλαμε στον βουρκο για αυτό καλα είναι να μην μιλάτε για το ΜΕΓΚΑ που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ κόμμα εκτός κι αν προτιμάται κάτι άλλο

Δημοσίευση σχολίου