Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κύριοι «άριστοι» δηχθείτε τη συγγνώμη των «μετρίων»!

Σχόλιο Αναγνώστη.

Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη! Διάβασα στη Deropoli  το άρθρο  της «Νεολαίας του ΚΕΑΔ» για τη «συνομωσία των μετρίων» και βγήκα από τα ρούχα μου.
Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που γράφω πολλά σχόλια γιατί με πονάει αυτός ο έρημος τόπος. Παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Όταν έχει εκλογές προσπαθώ να είμαι παρόν και εγώ στην πατρίδα και πάντα ψηφίζω Ομόνοια. Στις προηγούμενες εκλογές δεν πήγα γιατί είχα αηδιάσει με αυτά που άκουγα. Ο καθένας για την πάρτη του και πρώτος από όλους ο Ντούλες.
Επειδή γράφω πολλά σχόλια και αυτά τα παιδάκια  που ο  Ντουλες διόρισε στη Νεολαία του Κεαδ μπορεί να με θεωρούν και εμένα μέτριο. Πρώτα πρώτα  πότε έγινε αυτή η νεολάια; Εγω δεν ειμαι νεολαίος γιατι είμαι λίγο μεγελύτερος αλλα τα παρακολουθω τα πράγματα, γνωριζα παλιά και το μακαρίτη το Μέλιο. Αυτός ο Ντούλες τι είναι ιδιοκτήτης και ερχετε και διορίζει; Τελος πάντων αυτό δεν με πειράζει πολύ, στο θέμα μας. Τον εαυτό μου τον θεωρό μέτριο και κάτω του μετρίου. Θέλω να ρωτήσω αυτά τα παιδάκια και αν μπορούν ας μου απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Αγαπώ την πατρίδα μου και θέλω το καλό της. Θεωρώ το Ντούλε το μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε από την πολιτική του  τόπο μας. Δεν τον είδα ποτέ από κοντά αλλά για κάποιους λόγους που δε θέλω να αναφερθώ τώρα, αυτή την εντύπωση έχω. Ρωτώ αυτά τα παιδάκια μήπως είμαι και εγώ μέσα στη συνομωσία, και δεν το έχω καταλάβει; Μήπως είμαι με το Μεγκα και δεν το έχω καταλάβει, μήπως είμαι με το Μπερίσα και δεν το έχω καταλάβει. Αυτοί οι έξυπνοι της Νεολαίας του Κεαδ και του Deropoli να μου απαντήσουν, δικαιούμαι να λέγομαι πατριώτης επειδή δεν θέλω το Ντούλε ή είμαι μέρος της συνομωσίας;  
Ντροπή τους!
Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις και ευχαριστώ που μου δίνεις βήμα και λέω τη γνώμη μου!

7 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ Χ. Θ. ευχαριστούμε για την επιστολή σου!
Αν με το μέτριο εννοούν εμάς, δεν μας πειράζει καθόλου γιατί και εμείς το ίδιο με εσένα αισθανόμαστε, μέτριοι και κάτω του μετρίου. Να πούμε επίσης ότι μας ενοχλεί και εμάς το γεγονός που η «νεολαία» ακόμα δεν ιδρύθηκε, άρχισε να φτιάχνει εχθρούς. Αυτή είναι μια τακτική αριστερών οργανώσεων, δεν είναι τακτική προσφοράς αλλά στείρας επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νεολαία και θεωρούμε ότι το κάνουν μόνο από απειρία. Ειλικρινά, βλέπουμε με συμπάθεια κάθε προσπάθεια και ειδικά όταν προέρχεται από νέους γιατί κακά τα ψέματα η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μας είναι αδιάφοροι. Για εμάς οι «αντίπαλοι» είναι αυτοί οι αδιάφοροι και όχι αυτά τα παιδιά. Μακάρι να προσφέρουν και ας μας κατηγορούν εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Ποια νεολαια ΚΕΑΔ αδερφια?
μην πεφτετε στην παγιδα!
Επικοινωνιακο κολπακι ειναι μπας και συμαζεψουν τιποτα απ την ολοσχερη αυτοκαταστροφη του ΚΕΑΔ.
εγω μια νεολαια ξερω τοσα χρονια, τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ , η οποια εχει γινει το μηλον της εριδος τελευταια και προσπαθουν να την καταστρεψουν αφου δεν μπορουν να την ελεξουν.
Εξου και δημιουργουν τετοια τεχνασματα, μηπως και τη συντριψουν.
Αντι να μαζεψουν ολους αυτους τους νεους και να τους προσεγγισουν να γινει κατι καλο για τον τοπο απο κοινου τους βαζουν στον τοιχο και τους πολμανε με το χειροτερο τροπο.
Βεβαια ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, γιατι εχουν το θαρρος της γνωμης τους.
ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...
Δεν θα περασει ομως, Ο ΝΤΟΥΛΕ ΨΟΦΙΣΕ και βρωμαει.

Keravnios είπε...

Τον βαθμό της μετριότητος του καθενός ας μην τον ερευνήσουμε τώρα. Είναι τραγικό, την κριτική που δέχονται από σχόλια σε blogs την συνδέεουν με ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ διαγραφή του προφίλ από το facebook. (Γράφω υποτιθέμενη γιατί κανείς δεν μπορεί να με πείσει αν δεν δω στοιχεία πως η απενεργοποίηση του προφίλ δεν έγινε εσκεμμένα από τους διαχειριστές του.) Μιλάνε για αλβανικές διευθύνσεις ip. Αυτό πάλι τι σημαίνει, ότι όσοι ζουν στην Βόρειο Ήπειρο δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν; ή μήπως ότι είναι Αλβανοί σαν τα ip (sic) τους. Τι γίνεται ρε παιδιά; Η αλήθεια είναι πως στην αρχή χάρηκα που είδα κάτι να κινείται σχετικά με την νεολαία του ΚΕΑΔ. Δεν με πειράζει ποιοι ηγούνται τις προσπάθειας, ούτως ή άλλως τα δύο συγκεκριμένα παιδιά μπήκαν στον κόπο και τα έξοδα να πάνε στα Τίρανα και να συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος που τους εξέλεξε μέλη του γενικού συμβουλίου. Άρα έδειξαν έμπρακτα περισσότερο ενδιαφέρον από άλλους και καλώς τους ανετέθη η προσπάθεια. Όμως αυτή η ανάρτηση μου θυμίζει ομάδα ποδοσφαίρου που ενώ δεν υπάρχει αντίπαλος στο γήπεδο, παίζει λυσασμένη άμυνα και κάνει διαρκώς σκληρά φάουλ.

Ανώνυμος είπε...

OPOIOS EXEI TI MYGA ......NA TIN FEREI PISW!!!

NEBHOLIC είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΒ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩς Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ 15:0 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ, ΑΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΕΑΔ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΒ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗ ΝΕΒ. ΤΗ ΝΕΒ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΗ ΝΕΒ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗ ΝΕΒ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΕΒ ΠΟΥ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Ο ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εφη Σελλιου είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε.. μιας και καταλαβαίνω που το πας και εγώ έχω μάθει να μιλάω επώνυμα και να λέω ελεύθερα την άποψη μου με οποιοδήποτε κόστος έχω να σου πω τα εξής.. : Κατ αρχας μιλάς για το Μπάρκα και την ομάδα του Ντούλε και δεν μας λες τελικά αυτοί που εξελέγησαν σε ποια " ομάδα " ανήκουν. Δεύτερον, μιλάς για ομάδες στη Νεολαία του ΚΕΑΔ και εγώ έχω να σου πω ότι η μόνη ομάδα που στηρίζω είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Και στη μόνη Νεολαία που θα αφιέρωνα πια το χρόνο μου θα ήταν στη Νεολαία της Ομόνοιας. Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι η ΝΕΒ έχει μια δυναμική η οποία έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια, η οποία όμως πρέπει να μετουσιωθεί σε άνεμο που θα φέρει την αλλαγη στον τόπο μας. Γι αυτό αγωνίστηκα ως πρόεδρος της ΝΕΒ, να σταματήσει η Νεολαία να είναι πολιτιστικός σύλλογος και να έχει πολιτική άποψη και λόγο. Και πάνω απ όλα να σταματήσει να ελέγχεται από πρόσωπα , αλλά από ιδέες. Μιλάς για πολιτικές σκοπιμότητες και είναι ειρωνικό τουλάχιστον, όταν πρόεδρος της ΝΕΒ είναι ιδρυτικό στέλεχος του MEGA. Εκτός και αν λέγοντας πολιτικές σκοπιμότητες έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου. Η ΝΕΒ απέκτησε δυναμική γιατί ήρθε να καλύψει ένα κενό. Πάτησε πάνω στην ανάγκη των νέων να βρίσκονται με τους συμπατριώτες τους, να βγαινουν, να πίνουν, να χορεύουν κλαρίνα και να γνωρίζονται μεταξύ τους. Και αυτό πέτυχε. Σκοπός θα πρέπει να είναι όμως από όλους αυτούς να παράγονται πολιτικές ιδέες, προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της Βορείου Ηπείρου. Και η ΝΕΒ σε αυτό έχει αποτύχει. όχι γιατί όπως λες δεν είχε πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά γιατί δεν την ενδιέφερε ποτέ ο κόσμος. Τον ήθελε μόνο για να γεμίζει τα τραπέζια στους χορούς, να τους βλέπουν οι "μεγαλοι" και μετα ο καθένας να παίζει τα παιχνιδάκια του και να πουλάει εκδούλευση με αυτή τη δυναμική. Πότε έγινε μια γενική συνέλευση για να ρωτήσουμε την άποψη του κόσμου? Πότε ρωτήσαμε τον κόσμο για το πως θέλει να χειριζόμαστε τα πράγματα? Ζητήθηκε από τη ΝΕΒ να καταθέσει τις προτάσεις της για τις καταστατικές αλλαγές στην Ομόνοια. Ασχολήθηκε κανείς..?
Και αν θες τη γνώμη μου γι αυτό που λες πως έγινε η ΝΕΒ "μηλον της εριδος" έχω να σου πω πως αυτοί που ασχολούνται κοιμούνται όρθιοι και δέχονται να τους πουλάει ο καθένας εκδούλευση χωρίς αντίκρυσμα. Αν ο καθένας νομίζει πως η νεοι Βορειοηπειρώτες θα κάνουν ότι τους πει η Έφη Σέλλιου, Ο Φανης Καλυβιωτης ή ο οποιοσδήποτε πρόεδρος της ΝΕΒ, είναι αλλού για αλλού.. Στη συνείδηση όλων αυτών που πηγαίνουν στις πίτες, η Νεοαλαία είναι μόνο αυτό, πάρτυ και χοροί. Για να μπορέσουν να τους πείσουν για τα υπόλοιπα θελει ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑ......

Ανώνυμος είπε...

telika sto na alixtame eimaste kaloi,as analogistoume ola ta meloi tis neb gia tis efthynes mas ka efthumia.............

Δημοσίευση σχολίου