Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

20 χρόνια «ΟΜΟΝΟΙΑ».


Επετειακή εκδήλωση στη Δερβιτσάνη στις 8 Ιανουαρίου
Ανακοίνωση
Με την ευκαιρία της 21ης επετείου της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια» για τα 20 χρόνια δράσης της διοργανώνουμε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στις 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 1000 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβιτσάνης.


Ο Πρόεδρος

Βασίλης Μπολάνος

21 comments:

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ είπε...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΙΣ ΟΜΟΝΙΑ.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EYXOME OMONOIA STOYS ELINES. BILEROS

Ανώνυμος είπε...

Tin omonia tin engjiate I anonymos eteria me arhigo ton socialisti evangjeli Dule ! Zito I dihonia tis omonias zito o arqigos mas .

Ανώνυμος είπε...

oxi o dules tziounior o pater dules pou htan kai gramateas tou sosialistikou tis goratzis

H ΤΣΙΛΩ είπε...

ΑΝΤΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟ... ΧΑΟΣ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!! ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ALBANEZIKA''

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ...
ΖΗΤΩ Ο DULE.

Ανώνυμος είπε...

kai h alepou otan den ta eftane ta stafilia etsi eipai........
opws eseis anwnhme 12.43
3.09

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Αχ αυτή η ανακοίνωση του Μπολάνου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μου θυμίζει τις επιμνημόσυνες ανακοινώσεις των γραφείων τελετών....
Πλήρως κατανοητή η αμηχανία της νυν ηγεσίας όταν έρχεται η μέρα της επετείου. Είναι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έχει μερικές φορές λιγότερα στελέχη και οπαδούς, απ΄αυτά που βρίσκονται πλέον μακριά. Ως ηγεσία δεν έχει κανένα στο πλευρό. Υπάρχουν ακόμα κάτι λιγοστοί που πιστεύουν στο όραμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κάτι που τη βλέπουν ως σανίδα σωτηρίας για να κάνουν καμιά δεκάρα. Έχω εδώ υπόψη τους επάρχους της και συμπεραίνω. Θαυμάζω την αγραμματοσύνη τους ...
Τώρα η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθει δύσκολα, όχι μόνο που δεν μπορεί και δεν θέλει μνήμη και για την ΟΜΟΝΟΙΑ, (όπως και για την ε.ε.μ) γιατί έτσι μπορεί να "κυβερνήσει" καλύτερα, αλλά φέτος δεν έχει και τι να πει στη Δερβιτσιάνη. Διέπραξε με την αποχή στην απογραφή το μεγαλύτερο δυνατό εθνικό έγκλημα, την βουνοκορυφή στο υψηλό βουνό εθνικών εγκλημάτων.
Από την άλλη εμφανίστηκε και το ΜΕΓΑ δίπλα σε Σαμαρά και Καρατζαφέρη... Έφυγε και ο Ριζόπουλλος και άνοιξε για όλους η πόρτα του ελληνικού προξενείου και έμεινε η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με μια ρασοδεμένη σανίδα σωτηρίας στο χέρι.... Αϊντε χρόνια πολλά και λίγες μέρες που λένε και στο χωριό μας... για την ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ασφαλώς και όχι για την ΟΜΟΝΟΙΑ το δεύτερο της ευχής.. Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Πως την καταντήσατε έτσι την Ομόνοια ρε λαμόγια. Η Ομόνοια ήταν είναι και θα παραμείνει ιδέα.
Οι ιδέες δεν θα πεθάνουν ποτέ,θα τον βρει κάποτε τον δρόμο της όσα λαμόγια και αν περάσουν στις πλάτες της.
Όταν κατηγορούμε την Ομόνοια, κατηγορούμε τον εαυτό μας, γιατί εμείς είμαστε η Ομόνοια, κανένας Ντούλες, κανένας Μπολάνος, κανένας Καισης κτλ. Γιατί εμείες επιτρέψαμε σε διάφορους επιβήτορες να ασελγούν, εδώ και χρόνια , στην Ομόνοια.
Καλή Λευτεριά.

Ομονίτης

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια καλά και πολλά. Εύχομαι και εγώ ομόνοια σε όλους τους Έλληνες.
Γιώργος από την Έδεσσα.

Ανώνυμος είπε...

a re kaimene vasili pos katantises na kaneis ti glastra tou ntoule!ti na tin kaneis tin proedhria afou den asxolite kaneis mazi sou,mipos na tin ekanes siga siga kai na paradhoseis kai tin predhria tis omonoias sto ntoule etsi kai alios to ethniko thema to exei parei pano tou kai ta paei mia xara.toso kala pou se liga xronia den tha exei afisei tipota apoulito.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΝΟΙΑ αδέρφια, ΟΜΟΝΟΙΑ... η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι ιδέα, δεν ειναι πρόσωπα. Όλοι θα φύγουν, θα ρθουν άλλοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ειναι πάντα εκει ως ιδέα να μας θυμίζει τους αγώνες μας και τα οράματα μας. Ας μην τη βρωμιζουμε την ιδέα αυτή με βρώμικα σχόλια

H ΤΣΙΛΩ είπε...

AAAAX OMONOIA MOY PWS SE KATANTISANE!!!! ALOI GIA XIO TRAVIKSAN KAI ALOI GIA MITILINI K ALOS STIS SIRAS TA STENA AIMA K DAKRYA XYNEI..!!!
TA EXO KSANAPEI POLES FORES ALLA OI PIO POLOI EDO MESA ASX ME FILOLOGIKES TRIXES..
SAS EROTO:PIOS EFTHINETE POU ENA POLU MEGALO POSOSTO PSIFIZEI SOCIALISTIKO,KATI PSILA BERISHIKO KAI TORA OLOI EEMM-MEGA?
AX RE VASILI MOU K SE EIXAME GIA MEGALO PATRIOTI, KANE POS PARETISOY K THA DEIS POS OLA THA ALAKSOUN...

Ανώνυμος είπε...

Εφέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει 21 χρόνια και όχι 20 Που ήσασταν την περασμένη χρονιά, που δεν το υπενθυμήσατε; Ή εφέτος έχετε κάτι να πείτε, ανάμεσα στ' άλλα και για την αποχή από την απογραφή...Αχ, καημένοι!...

Ανώνυμος είπε...

Τσιλω.
Σιοσιαλιστκό ψηφίζουν εξαιτίας του Ενβέρη, Μπερίσα ψηφίζουν είτε από συμφέρον είτε επείδη στην Ελλάδα είναι δεξιοί. Δεν φάνηκε πάντως στις εκλογές ότι τώρα όλοι ψήφιζουν Mega.
Η ίδεα δεν χάνεται ποτές.

H ΤΣΙΛΩ είπε...

2:21 EXEIS DIKIO KAMARI MOY, POLY DIKIO.. AFOY EFAGA TON KOSMO NA VRO TO CD ME TOYS KEADITES-KOMOYNISTES K TOYS TSAMIDES TOY AI.GIANNI KRATONTAS ALVANIKES SIMAIES VRIZONTAS TOYS PSIFOFOROYS TOY LOYTSI KAI APILONTAS TOYS POS EDO EINAI ALVANIA KI OTI AN THELETE AYTONOMIA NA PATE STIN ATHINA... EPISEIS TON eparxo SOKRATI NA APILEI TOYS PANTES POS APO AVRIO .................... TA KSEREIS AYTA POYLAKI MOY I OXI?? KI AN NAI TI EXEIS NA PEIS? STIS EPOMENES EKLOGES POY DEN THA EXEIS TOYS KOMOYNISTAS TOY MAKARITI PIA THA EINAI I TYXH THS OMONOIAS? ANTE KAI NA MHN YPIRXE TO EEMM-MEGA, KAI PALI POSO THA ITAN TO POSOSTO TON ELINON? FISIKA PALIKARI MOY K DEN EIMASTE KATA TIS IDEAS... THN OMONOIA THN EXOYME OLOI STHN KARDIA MAS..
MIA LISI YPARXEI: I EKLOGES APO TI VASI I NA PARETITHOYN KAPIA SARAVALA POU MAS POYLANE KATHE MERA TIN PSIXI STO SATANA... TI NA TIS KANO EGO OLES AYTES TIS ARLOYMPES K TA MEGALA FILOLOGIKA SAS LOGIA MESA STA BLOG OTAN STIRIZETE FANATIKA 3-4 ATOMA OI OPIOI EINAI POUTHENADES K PRODOTES; ANTE K TOUS KSANAPSIFIZOYME TI THA ALAKSI LEVENTI MOY; GIAYTO SOU LEO,POS AP'TIN STIGMI POY DEN PARETOYNTE AS TOYS PARETISOYME EMEIS... OSO DONATO EINAI TO ONOMA TIS OMONOIAS ALO TOSO K PIO DYNATO EINAI TO KOMMA TON ELLINON.. SKEPSOY KALA PRIN MOY APANTISEIS, ALLA ME SINIDISI K OXI ME XROMA. POY OYTOS I ALLOS ENA EINAI TO XROMA K I IDEA: TO GALANOLEYKO K I ELLAS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ που την ΟΜΟΝΟΙΑ την κατάντησαν σε αυτό το μαύρο το χάλι. Όπως κάθε χρόνο ο Dule θα μαζέψει από κάθε χωριό από λίγους συνταξιούχους , που δεν έχουν που να σκοτώσουν την ώρα τους , θα τους πάει στη Δερβιτσάνη για να γεμίσει την αίθουσα του Πολιτιστικού Μεγάρου θα πει δυο λόγια περί ανέμων και υδάτων «πατριωτικές κορώνες δλδ » θα τους δώσει κάνα κόκαλο και καμία μπίρα στο πόδι ,όλοι για το qyl που λένε και στο χωριό μου, και άντε γεια.
Αν κάποιος από τους αναγνώστες του blogs θα βρίσκετε στη αίθουσα ας τραβήξει φωτογραφίες και μέσω του Βορειοηπειρώτη ,εάν το επιθυμεί, να της αναρτήσει και τότε όλοι θα διαπιστώσετε αυτά που λέω.
Λείπαμε που έχουν καταντήσει την Ομόνοια σε αυτό το χαλί έτσι ώστε κανένας νέος άνθρωπος δεν τους εμπιστεύεται.
Ο Dule – ΚΕΑΔ άδικα πανηγυρίζει για δήθεν νίκη του στις προηγούμενες τοπικές εκλογές. Ο κόσμος ψήφισε κατ’επιλογή το άτομο και τίποτα περισσότερο . Θα διαπιστωθεί αυτό στις επόμενες εκλογές που ο Dule θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο.
Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν ανήκω σε καμία παράταξη. Πολύ θα ήθελα να ήμασταν όλοι ένα ενωμένοι .

Ανώνυμος είπε...

ore shkrikes kala o doules tha parei to makritero, to kontotero poios tha to parei?
o louchs pou einai kai kontos. les . tha tou paei.
ore tha arrwsthsete gamoto akoute doule kai.....
tha sas vgei karkinos sth mhtra gunaikoules....

Γκορος Νικος είπε...

Ο Μπολανος αποδειχτηκε λιγος τελικα...τον πηγαινοεφερνε ο Ντουλες σαν βαλιστα.Ακομα και οι λογοι και οι εμφανισεις που εκανε ηταν ολα σχεδιασμοι του Ντουλε.
Εχασε την επαφη με την Ενωση Χειμαρριωτων απο τοτε που εκλεχτηκε δημαρχος και ο Ντουλες ηταν ο chief του,ετσι εχασε και την επαφη με τον κοσμο της Χιμαρας σιγα σιγα, το σημαντικοτερο,μεχρι που εχασε και τις εκλογες.
Κλειστηκε σε ενα καβουκι μαζι με την παρεα του,την επονομαζομενη κλικα Μπολανου,αλλα δεν εμειναν παραπονεμενοι ακομα και τωρα που εχασαν.Διασυνδεσεις παντου,αλβανια και ελλαδα,και μερικα ευρω παραπανω στους λογαριασμους,και δεν εννοω απο κλεψιες,απλα απο βολεμετα και δουλειες που ανηχτηκαν με το Δημαρχο (που οποιοσδηποτε αλλος και να ηταν πιστευω το ιδιο θα γινοταν,αυτο εχει δειξει η πολιτικη..πχ Ελλαδα,δημοσιο,ψηφοφοροι με μεσο και υπουργοι).
Το θεμα ειναι οτι οχι μονο τα σκατωσε σαν υποψηφιος Δημαρχος Χιμαρας με την Ομονοια,που ο κοσμος περιμενε πολλα απο αυτον (μεχρι πριν 4 χρονια),τα σκατωσε και σαν προεδρος της Ομονοιας,που καταφερε μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να προκαλεσει διασπαση στην Ομονοια με τον chief του Ντουλε..καλυτερα δεν γινοταν!!
Η διασπαση εφερε και τη δημιουργια του νεου κοματος ΜΕΓΚΑ.Να θυμισουμε στον κοσμο πως εκλογες στην Ομονοια δεν γινονται απο τη βαση,ετσι παραμενει προεδρος ο Μπολανος,χωρις να δινει το δικαιωμα σε κανεναν αλλο που ο κοσμος ισως να θελει να επιλεξει ή ακομα και να αλλάξει τον παλιο.
Αφανης πια,χωρις καμια ιδιαιτερη εμφανιση τον τελευταιο καιρο,μαζι με το Ντουλε προσπαθουν να επιτυχουν ενα στοχο,την εξολοκληρου διαγραφη του Βορειοηπειρωτικου απο τα εθνικα θεματα...μεχρι τωρα καλα τα πανε.
Τελικα δεν μας εδωσε κανενας πληροφοριες για τη σνεντευξη στο ραδιοαστυ,τι ειπωθηκε??τοσο ασημαντη ηταν!

Ανώνυμος είπε...

8 IANOYARIOY 2012 WRA 10-00
STH DERBITSANH.....
TELEITAI TO IERO MNHMOSYNO THS DEEEM OMONOIAS, ME TH SYMPLHRWSH 20 XRONWN APO TH GENNHSH THS.
AIWNIA THS H MNHMH !!
STO MEGARO POLITISMOY THA MOIRASTEI KAI I PITA-KOLYBA,META TIS SYNITHISMENES ARLOUMPES POU THA IPOTHOUN, O SYNTROFOS MALOUKIS THA KOBEI KAI O SYNTROFOS DULE THA MOIRAZEI..
META AKOLOUTHEI TSAPA RAKI KAI 5-6 KOKKALA...SEIRA TWN SYNETAIRWN SOSIAL-KOMMUNISTWN METHISTAKWN NA ORMIKSOUN !!!
KATAKAHMENH BOREIOS HPEIROS !!

Ανώνυμος είπε...

dule thee vasta tin pae

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa 6:05 π.μ. poly kalo sinthima...!

Δημοσίευση σχολίου