Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αναστολή λειτουργίας του «Βορειοηπειρώτη»!




Ανακοινώνουμε στους αναγνώστες μας πως ο «Βορειοηπειρώτης» αναστέλλει τη λειτουργία του επ’ αορίστου χρόνου. 
Σύντομα θα κάνουμε τον απολογισμό της τρίχρονης παρουσίας μας στο Ιντερνετ
  

50 comments:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Ξανασκεφτείτε το...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους θα κλείσει αυτός ο οχετός αλληλοβρισίματος...

Ανώνυμος είπε...

Η ανεξαρτητη φωνη πρεπει να ειναι εδω....μη τους κανετ τη χαρη ρε παιδια....
δε μπορεί να ειναι αληθεια ..
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό και να μας γράφεις

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, λυπούμε πολύ που σβήνει και το τελευταίο βήμα ελευθερίας στη Βόρειο Ήπειρο. Τώρα σκοτάδι, γιατί το μαύρο είναι το χρώμα που ταιριάζει σε ένα υπόδουλο λαό. Ένας λαός που μισείτε ανάμεσα του και δεν του ανήκει η ελευθερία. Τι είναι η Ελευθερία μπροστά στο χρήμα; Και χρηματοδότες για την ελευθερία του τόπου μας δεν υπάρχουν. Είναι πολύ εκείνοι που χρηματοδότησαν να χάσουμε την ελευθερία μας, και εμείς την χαρίσαμε για μία μπύρα, για ένα τσίπουρο, για το καπρίτσιο που ο γείτονας έχει κατσίκα και ακόμα δεν έχει ψοφήσει. Πόσο σκληρή η μύρα με μας. Μας έκανε υπόδουλους, μας καλλιέργησε την πίστη πως ο υπόδουλος είναι το καλύτερο δώρο Θεού, είναι η πραγματική αξιοπρέπεια και την υπηρετούμε περήφανα μέχρι θάνατο!!!
Σύκου αγάπη μου/ η νύχτα βάρυνε / η ελευθερία χάθηκε/ πρέπει να φύγεις …..

Ανώνυμος είπε...

Και απο πού θα διαβάζουμε τώρα τα φοβερά άρθρα του Μπάρκα και τα σχόλια του Αθώου; Απόψε δεν θα κοιμηθώ.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ενημέρωση που μας δίνατε τόσα χρόνια από την μαρτυρική γη της Β.Ηπείρου.

Οι μόνοι που χαίρονται για την αναστολή της λειτουργίας σας, είναι τα πρώην ορφανά του Χότζα. Αυτοί πάντα μισούσαν κάθε τι Ελληνικό.

Ένα αληθινά πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Αγναντεόντας είπε...

Είναι κρίμα πάντως
νομιζω πως ο Βορειοηπηρωτης ήταν ένα ελευθερο βήμα για όλους.

Εγω θα έλεγα πως εαν οι λογοι δεν είναι προσωπικοι σας
να το ξανα σκεφτείτε.

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2013/07/blog-post_3281.html

Ανώνυμος είπε...

Λάθος να σταματήσετε τη λειτουργία του blog! Παρά τις τόσες κόντρες και διαφωνίες κατά καιρούς ο Βορειοηπειρώτης είναι το μόνο δημοκρατικό και αντικειμενικό βορειοηπειρωτικό μέσο ενημέρωσης.Είναι αμαρτία να πάψει να λειτουργεί, και να αφεθεί η ενημέρωση σε χειραγωγημένα και πληρωμένα φερέφωνα που εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς. Διότι όλα τα υπόλοιπα βορειoηπειρωτικά blogs γνωρίζουμε καλά οι περισσότεροι πως επιτελούν συγκεκριμένο ρόλο με μόνο στόχο την ανάδειξη συγκεκριμένων ανθρώπων και τη λασπολογία κάποιων άλλων. Τουλάχιστον εδώ έστω και μέσα απ την ανωνυμία των σχολίων υπήρχε ένα ενδιαφέρον και μια ανταλλαγή απόψεων με τον όποιο τρόπο. Αυτό κρατούσε ζωντανό το ενδιαφέρον των αναγνωστών να ασχοληθούν έστω και έτσι με τα προβλήματα του τόπου μας. Θερμή παράκληση ενός καθημερινού σας αναγνώστη: Ξανασκεφτείτε το, και επανέλθετε δριμύτεροι μετά το καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

Είναι το μοναδικό blog με έδρα την Β/Η. Λοιπόν είμαστε τελειωμένοι στα μέρη μας.Προδόσαμε τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΗΓΗΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ.
Η ΡΟΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ "ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ"
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!
ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΟΜΙΣΕ ΜΕΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΧΑΡΑ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σπανια σχολιαζω, αλλα ανακαλεστε το σας παρακαλω!

Ανώνυμος είπε...

Με επιασε ενα ψυχοπλάκωμα οταν ειδα αυτη την είδηση. Ο Βορειοηπειρώτης είναι ότι πιο αξιοπρεπές έχουμε στην ενημέρωση απο τη Βόρειο Ηπειρο. Γνωρίζω τον κόπο σας αλλά σας παρακαλώ να το ξανασκεφτείτε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Teliosan ta xrimata tou Ksera,teliose kai o borioiprotis blogspot,kalitera etsi. O monos ypostiristis tis diaspasis tis EEM itane to borioipirotis.blogspot.Erxete i mera kai olla plironounte.Kali ksekourasi.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, ξανασκεφτείτε το. Είναι κρίμα.

Δημήτριος Επανομίτης είπε...

Οι ελεύθερες εθνικές φωνές είναι απαραίτητες για τη Βόρειο Ήπειρο και ολόκληρο τον Ελληνισμό.
Δημήτρης, Βούπερταλ.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος να κλείσει ο Βορειοηπειρώτης,μην το κάνετε.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είπε...

Κοπροσκυλο δροπολιτη 3.10, μάθε πως δε γίνονται όλα για τα λεφτα. Έτσι σκέφτεστε γιαυτό καταντησαμε έτσι.... Αν δε σας εφτασαν αυτα που πηρατε απο τον Ταβο, πες μας τη διεύθυνση για να σου στείλω αυτά που μας έδωσε ο Ξερρας.... .....

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ SITE

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη όπως διαβάζεις εκείνοι που δεν θέλουν την ελεύθερη φωνή άρχισαν ήδη να χαίρονται για το κλείσιμο σου. Για αυτο σε παρακαλώ μην τους αφήσεις να παραπληροφορούν τον κόσμο, μην τους κάνεις το χατήρι. Μένε. Είναι απαραίτητη η συμβολή σου στη σωστή ενημέρωση.

Βασίλης. Γκ.

Ανώνυμος είπε...

Στο καλο να πας
Αντε γιατι πολυ μαγκας και αλανθαστος κριτης μας το παιζες

Ανώνυμος είπε...

Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί ...

Ανώνυμος είπε...

Μην αφηνετε τον ελληνισμό να μικραίνει ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, μια προσωπικη ερωτηση να σου κανω και αν θελεις απαντας. Εχεις να μας προτεινεις καποιο αντιστοιχο σαιτ για να ενημερωμαστε για τον τοπο μας, ναι η οχι? Και αν ναι, ποιο η ποια ειναι αυτα? ευχαριστω

δουβιανητης

Ανώνυμος είπε...

telika kai eseis endosate stis pieseis tis ntoulopareas kai tis giafkas sto sarandi gia mia thesi ergasias kai prostasia?

Ανώνυμος είπε...

Ορματε τσιρακια του καφετζι και του τσομπανου....τωρα που ο βορειοηπειρωτης σταματαει μεινατε μονοι σας στην <>....χαρεικαται εεε;;; ετσι ειναι...αμα μαθεις κουταβι κοπροσκυλο θα γινεις,τιποτα παραπανω ....
βορειοηπειρωτη σε παρακαλώ ξανασκεψουτο.μην τους κανεις τη χαρη να να νομιζουν οτι ειναι παντοδυναμοι...οτι δυσκολίες και να εχεις(και ξερω δεν ειναι οικονομικες)μη τα παρατας....εισαι η μονη ελευθερη και ορθη φωνη....
τους ενοχλεί πολυ αυτο.....

Ανώνυμος είπε...

Τελικα επαθες και συ αυτο που παθαμαι ολοι προσπαθοντας για το καλο του τοπου. Απο τη μερια σου με σωστη ενημερωση επικαιρα αρθρα και σεβασμο προς τον αναγνωστη ανεξαρτητος καταγωγης ελλινηκης η αλβανικης σε εφαγε η μερμαγκα μωρε μαναχο.Ολοι εμεις το χουμε ζησοι το εργο με διαφορετικοι σκοπια αυτα τα λαμογια που μας ωθουν στη σιωπη για να κονομανε αυτη και οι οικωγενιες τους θα ρθη η ωρα τους και θα πληρωθει αυτη.Τελοσπαντον προσωπικα ηθελα να πω ενα ευχαριστω αρχικα γραφοντας σαν ανωνημος και μετα σαν γκατεμης εμαθα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα που θα μουν χρειαστουν στη ζωη μου.Οτι και να αποφασισεις για μενα ειναι δεκτη και παλι ευχαριστω. Με σεβασμο γκαντεμης.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη, συνέχισε να γράφεις την ιστορία μας. Είμαστε εδώ και σε υποστηρίζουμε όπως και θα κάνουμε τα πάντα να σε φέρουμε πρώτο γιατι το αξίζεις, την ώρα που οι άλλοι ασχολ με το Ραμα κ το Ντουλε ΕΣΥ ενημερώνεις με τις πιο σπουδές ειδήσεις, πάντα για το καλο της β.Η. Διώξε το ρουφιάνος απο κοντά σου κ πάρε αλλα παιδιά να κανεις αυτο που έχεις οραματιστει. Για όλους εμάς είσαι κ θ παραμήνεις ο Ηγέτης μας!!!!
Ο κόσμος ταυτίστηκε μαζι σας, μην τους παρατατε..

Βασανιάρης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Βορειηπειρωτη!Βλεποντας τη λυσσα με την οποια σε πολεμουν τα ενβεροκομμουνια με κανεναν τροπο δεν πρεπει να κλεισεις.Δεν μπορει να μιλουν για δημοκρατια αυτοι οι πατεραδες των οποιων διεπραξαν στον τοπο αυτο περισσοτερα εγγληματα και απο τον φασσισμο εξυπηρετωντας την πιο χειροτερη μορφη του φασσισμου,τον κοκκινο φασσισμο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΟΡΙΣΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ).. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΟΜΨΑ) ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ... ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ(ΤΡΟΠΟΣ ΤΠΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΙΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ.. ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΕΤΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.. ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Koritsa albania Oxi borios ipiros

Ανώνυμος είπε...

Ελενη, αν στα τρια χρόνια παρουσιας του βορ/τη κατά λαβές αυτό τοτε εχεις πανω απο τρια χρόνια να δεις χαρά στα σκέλια σου... Με την καλη ή κακή έννοια Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε ρε κολοαλβανε 7:13 που θα πεις οτι η κορυτσα δεν είναι
Βόρειος Ήπειρος.

Ανώνυμος είπε...

Εθνική Ελληνική Μειονότητα πάντως δεν είναι.
εκτός κι αν είναι κρυμένοι ή ντρεπονται να πουν πως είναi Eλληνες.

on topic: Βορειοηπειρωτη ξανα σκεψου το φίλε, είναι καλό Blog.

Ανώνυμος είπε...

poshte liria!
rrofte komunizmi!

Ανώνυμος είπε...

ante re opou na' nai tha anastithei kai o hoxha.
gamoto ko-mouni-smo sas.

Ανώνυμος είπε...

Η βορειοηπειρωτική ενημέρωση "άνθισε" τα τελευταία 3 χρόνια και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ η ελευθερία των blogs και το facebook. Η μόνη σελίδα ενημέρωση που έβρισκε κάποιος πριν από αυτά ήταν το site των νεολαίων,που κάλυπτε κατά κάποιο τρόπο την ενημέρωση για βορειοηπειρωτικά ζητήματα.
Τα 3 τελευταία χρόνια λοιπόν, άρχισαν να ξεπετάγονται σαν μανιτάρια τα blogs που αναζητούσαν την πρωτιά στην ενημέρωση. Με την πάροδο του χρόνου όμως, κάθε ένα από αυτά έχανε την αρχική του αίγλη και απογοήτευε τους αναγνώστες, διότι η ενημέρωση ήταν καθοδηγούμενη με πολιτικά κυρίως κίνητρα και όχι αντικειμενική.
Ο "Βορειοηπειρωτης" κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια να διατηρήσει την πρωτιά στην ενημέρωση και αυτό όχι γιατί δεν έκανε λάθη ή πολλές φορές δεν αδίκησε κάποιους, αλλά επειδή οι προθέσεις του φάνηκαν και δοκιμάστηκαν στο διάβα. Από όλη την πορεία του "Βορειοηπειρώτη" μπορεί κάποιος να διακρίνει μια αντικειμενικότητα και μια προσπάθεια σωστής και ολοκληρωμένης ενημέρωσης από όλες τις πλευρές εν' αντιθέση με άλλα blogs. Tο σημαντικότερο είναι η άμεση ενημέρωση με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα στη Βόρειο Ήπειρο. Ήταν ένα "παράθυρο" που μέσα από αυτό μπορούσε κάποιος άνετα και απ' το σπίτι του να δει τη συμβαίνει στον τόπο του.
Είναι κατανοητό πως μια τέτοια προσπάθεια, χωρίς καμία οικονομική απολαβή, χρειάζεται πολλές θυσίες και πάρα πολύ χρόνο. Πάνω απ΄όλα όμως χρειάζεται ψυχή και αγάπη για αυτό που κάνεις. Και ο "Βορειοηπειρώτης" απέδειξε πως δεν στερείτε ούτε της ψυχής αλλά ούτε της αγάπης για τον τόπο του. Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι εκείνοι που τον ακολουθούν και τον επιλέγουν για την ενημέρωσή τους.
Συνοψίζοντας, θέλω να πω το εξής: Χάριν όλης αυτής της προσφοράς και του κόπου θεωρώ πως είναι άδικο και σταματήσει να ενημερώνει και να αφεθεί η ενημέρωση "ορφανή".
Ας προσπαθήσει ο διαχειριστής να βρει μια εναλλακτική λύση ώστε να μην αναστείλει τη λειτουργία του blog.

Με εκτίμηση,
μια αναγνώστρια!

Ανώνυμος είπε...

καιρος ήταν. Σας κόψανε τα λέκια; αρκετή διχόνοια σπείρατε..

Διανοητής είπε...

Ὡς «Ρωμαίικο Ὁδοιπορικό», λυπούμαστε ποὺ ἀναστέλλει τὴν λειτουργία του τὸ ἀδελφικὸ ἰστολόγιο «Βορειοηπειρώτης».
Σίγουρα εἴχαμε ἕνα Βορειοηπειρωρικὸ μέσο συνεργασίας καὶ ἐνημέρωσης.
Ἐλπίζουμε στὸ μέλλον νὰ ἀνοίξει καὶ πάλι γιὰ τὸ καλό τοῦ τόπου τῆς Ἑλληνικότατης Βορείου Ἠπείρου.
Γιατί πρέπει ὅλοι νὰ παλέψουμε γιὰ τὴν Βόρειο Ἤπειρο
Γιὰ τὸν ἁγνὸ καὶ θυσιαστικὸ ἀγώνα, ὥστε νὰ πνεύσει καὶ πάλι ἀέρας λευτεριᾶς στὰ ἱερὰ χώματα τῆς Βορείου Ἠπείρου, ὅπως ἔλεγε καὶ ὁ ἀείμνηστος Ἐθνάρχης Μητροπολίτης Δρϋινουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κ.Σεβαστιανός.
www.orthodoxia-ellhnismos.gr
ΥΓ: Νὰ ἐπισημάνουμε τὸ σημαντικότερο ἀπὸ τοὺς λόγους τοῦ Μ.Σεβαστιανοῦ: «Ἰσχὺς ἐν τῆ ἐνώσει», αὐτὸ ἂς τὸ ἔχουμε ὡς παρακαταθήκη ὅλοι οἱ Βορειοηπειρῶτες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΟΔΟΙΠΟΡΟ 18/07/2013 - 3:47πμ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ.

Μάριος Δημόπουλος είπε...

Πράγματι, κρίμα που κλείνει αυτό το blog. Οι βορειοηπειρώτες, ας σταματήσουν όμωςν τις ανοησίες και τις αντιαλβανικές ιστορίες και ας συνταχθούν με την ιστοσελίδα μου ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ (http://www.greeks-albanians.com/), την μόνη ελληνοκεντρική σελίδα του διαδικτύου που παρουσιάζει την άποψη ότι οι Έλληνες και οι Αλβανοί έχουν κοινές ρίζες και ότι στην ουσία οι Αλβανοί είναι ένα ελληνικό φύλο. Άρα όχι μόνο η Βόρεια Ήπειρος, αλλά κατ' ουσία όλη η Αλβανία είναι γη ελληνική.

Ανώνυμος είπε...

ellhnes ton 300 eyro eisaste oloi sas kopikan ta lefta xathikate oloi oi voreiopiriotes kala kanoun k sas lene alvanous tous voriopiriotes.opios leei eimai voriopiriotis oloi gelane...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε στο 11:37 π.μ. , τι στην ευχη εισαι? αλβανος? ελληνας? βορειοηπειρωτης? αντι-βοειοηπειρωτης? πελασγος? γιατι απο τα γραφομενα σου δεν βγαινει καποιο νοημα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας.μια ζωή μες τη μιζέρια! !!!

Ανώνυμος είπε...

Για τα σχόλια κάποιων εννοώ! !!!

Ανώνυμος είπε...

Η λεξη αλβανοι σημαινει οι απο αλλου βαινοντες.Δηλαδη αυτοι που ηρθαν απο αλλου.Εισαι αμπαλος τελειως για να τα λες αυτα η απλα κανεις προπαγανδα;Σε τιποτα δε μοιαζουμε με αυτους τους τετραγωνοκεφαλους.Τα αλβανια ηταν μια αγρια φυλη που ηρθε απο την κασπια.Αντε με τον καθε αμορφωτο.Ελσα

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ!ΟΥΣΤ ΜΑΡΗ ΚΡΙΣΤΥ,ΜΑΡΙΟΝ,ΛΙΤΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου