Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τα MEGA-λα ερωτήματα προς του έπαρχους

Η απάντηση του Ηλία Θανάση
Στο προεκλογικό φύλο της εφημερίδας MEGA (φαίνετε ότι αντιγράφουν σε όλα την Ομόνοια αφού υποτίθεται ότι έχουν εφημερίδα και βγαίνει μόνο προεκλογικά), στην τελευταία σελίδα θέλησαν να στήσουν στον τοίχου, τους νυν έπαρχους και αντίπαλους του νέου κόμματος στις εκλογές της 8ης Μαίου. Για του έπαρχους του νομού Αργυροκάστρου και Φοινίκης δεν υπάρχουν ερωτήσεις. Δημοσιεύτηκαν και στο toorama.blogspot.com και έχουν ως εξής:

Στην Επαρχία Μεσοποτάμου

Πώς είναι δυνατό να καταγράφονται στις λίστες του χωριού Λίβηνα είκοσι άγνωστα άτομα; Από πού κρατάει η σκούφια τους; Πώς είναι δυνατό να μην γνωρίζει κανένας Λιβηνιώτης  πότε και πως πολιτογραφήθηκαν; Μήπως βρισκόμαστε μπροστά στο   θλιβερό όσο και επικίνδυνο γεγονός της προγραμματισμένης αλλοίωσης του πληθυσμού και του δημογραφικού μας  χάρτη;
Οι Λιβηνιώτες και όλοι οι κάτοικοι της Επαρχίας Μεσοποτάμου περιμένουν απάντηση  από τους Κυρίους Θεμιστοκλή Καϊση, νυν Έπαρχο και ξανά υποψήφιο με το ΚΕΑΔ και Μιχάλη Μποζιώρη, υπάλληλο του Ληξιαρχείου και ανεξάρτητο υποψήφιο Έπαρχο, που και οι δύο ξαναζητούν την ψήφο του κόσμου, για να ολοκληρώσουν, φαίνεται,  το «πατριωτικό» τους έργο.


Στην Επαρχία Δίβρης

Γιατί αφήνεται ο μεγάλος φυσικός πλούτος, όπως είναι το χαμοσφάκι  στο έλεος των κάθε λογής ανθρώπων, που εισρέουν από όλα τα μέρη στις βουνοπλαγιές μας και με βάναυσο τρόπο επιδίδονται στη συγκομιδή του πολύτιμου αυτού φυτού χωρίς κανέναν περιορισμό, χωρίς κανέναν έλεγχο; 
Οι κάτοικοι του ορεινού Θεολόγου περιμένουν απάντηση από τον κ. Σωκράτη Κατσούνη, νυν Έπαρχο και ξανά υποψήφιο με το ΚΕΑΔ.


Στην Επαρχία Λιβαδειάς

Τι έγιναν τα 600 εκατομμύρια λεκ, που προορίζονταν για κατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου στην Επαρχία της Λιβαδειάς, αφού ούτε δρόμοι κατασκευάστηκαν, ούτε δρομάκια βελτιώθηκαν;
Αυτά κατήγγειλε ο υποψήφιος Έπαρχος κ. Ηλίας Καλυβιώτης στις 13 Απρίλη 2011 μπροστά στους κατοίκους της Λιβαδειάς, οι οποίοι ζητούν άμεση απάντηση από τον νυν Έπαρχος και ξανά υποψήφιο του ΚΕΑΔ, κ. Ηρώδη Νταλιάνη.


Στην Επαρχία Αλύκου

Γιατί, κύριε Ηλία Θανάση, νυν Έπαρχε με το ΚΕΑΔ, αλλά υποψήφιε με το Δημοκρατικό Κόμμα,  επιλέξατε να εφοδιάσετε με πόσιμο νερό την Επαρχία, μέσα από τη γεώτρηση στον κάμπο, ο υδροφόρος ορίζοντας του οποίου είναι μολυσμένος από τον καρκινογόνο καπνό, που ενταφιάστηκε εκεί την περίοδο της δικτατορίας; Γιατί δεν προτιμήσατε να πάρετε νερό από την πηγή στο Γαλάζιο Μάτι, που και πεντακάθαρο είναι και ελευθέρας ροής; Ή μήπως με το «έργο» αυτό αγοράστηκε η σιωπή σας σχετικά με τα λήμματα της πόλης των Αγίων Σαράντα, που χύνονται στον κάμπο μας;

Οι κάτοικοι του Βούρκου δεν ρωτούν γιατί αλλάξατε κόμμα, αυτό είναι δικό σας, προσωπικό θέμα. Περιμένουν απάντηση, όμως, για το νερό, που τους προσφέρετε να πιουν.   

Φυσικά και δεν είναι ερωτήσεις αφού δεν περιμένουν απαντήσεις, άλλωστε δεν πρόκειται να δοθούν, γιατί μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να βγει η εφημερίδα του MEGA. Εάν ήθελαν απαντήσεις, όλα τα θέματα είναι παλιά και θα μπορούσαν να τις κάνουν νωρίτερα. Ο Έπαρχος Αλύκου όμως απάντησε μέσω της ιστοσελίδας της επαρχίας  που χωρίς να τον κατονομάζει  φωτογραφίζει τον κ. Ζήσο Λούτση και αφήνει αιχμές για λαϊκίστικη συμπεριφορά από πλευράς του.

Ακολουθεί η απάντηση του Έπαρχου Αλύκου απο http://eparxiaalikou.blogspot.com/:


Σχετικά με το δημοσίευμα σας θέλω να δηλώσω τα εξής:
Χαίρομαι που δεν έχετε κάτι να μου καταλογίσετε για την θητεία μου και το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να μειώσετε το μεγαλύτερο έργο που χρηματοδοτήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή του Βούρκου που είναι το Περιφερειακό Υδραγωγείο της Επαρχίας Αλύκου . Εάν θα θέλατε να είστε αντικειμενικοί θα μπορούσατε να ζητήσετε πληροφορίες   αλλά φαίνεται πως ο στόχος δεν είναι να ενημερώνετε αλλά να παραπληροφορείτε τους πολίτες. Εμείς έχουμε απόδειξης για ότι λέμε, εσείς γιατί δεν δημοσιεύσατε την ανάλυση του «ειδικού» σας???
Το έργο αυτό εγκρίθηκε μετά από επίμονες προσπάθειες μου και περιλαμβάνει τη γεώτρηση, αποθήκες νερού και τα εσωτερικά δίκτυα και των 11 χωριών. Για την κεντρική παροχή του Υδραγωγείου η πρόταση μου το 2007 ήταν να ήταν από την Αβαρίτσα ή από το Γαλάζιο Μάτι. Την πρώτη εκδοχή την απέρριψαν γιατί δεν επαρκεί η ποσότητα ενώ την δεύτερη η απάντηση από την Γενική Διεύθυνση  Υδραγωγείων Αλβανίας ήταν αρνητική γιατί υπήρχε νομικό κόλλημα.  Η μελέτη έγινε από Γερμανοαλβανική εταιρία οι οποία ανέλαβε και την κατασκευή. Είναι οι ειδικοί επιστήμονες αυτοί που θα υποδείξουν από πού και πως θα πάει το νερό. Η άντληση του νερού γίνεται από βάθος 100 μέτρων και οι αναλύσεις που έγιναν στη Γερμανία έδειξαν ότι πρόκειται για εξαιρετικό νερό. Άλλωστε από την ίδια περιοχή εφοδιάζεται όλη η πόλη των Αγίων Σαράντα.   Όλα τα άλλα είναι τροφή για αδαείς και αστεία για αυτούς που γνωρίζουν.
Λυπάμαι για το νέο κόμμα που βρίσκεται στα πρώτα του βήματα και που ευαγγελίζεται  κάτι καινούργιο στον τόπο μας να ξεκινάει την πολιτική του με ψεύδη και λαϊκισμούς.
Γνωρίζω πολύ καλά ποιες είναι οι αρμοδιότητες και οι δυνατότητες μου. Έπαρχοι που κάνουν τον εκπαιδευτικό, τον μηχανικό, τον αρχαιολόγο, το δημοσιογράφο και πολλά άλλα επαγγέλματα μπορεί να είναι πρότυπο για εσάς αλλά να μου επιτρέψετε να έχω άλλη άποψη.
Ηλίας Θανάσης
Έπαρχος Αλύκου

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ξέρω τον Θανάση, αλλά σε ένα πράγμα έχει δίκιο: οι καινούργιοι δεν μπορούν να αποβάλλουν το ΚΕΑΔ-δίτικο DNA τους
Υπόγειο πόλεμο υποβαθμίζοντας τα μυαλοτρύπανα των βορειοηπειρωτών
Βρισιές και προσωπική λάσπη για τον καθένα που δεν τους κάθεται γκατιτού
Το στυλάκι ή μαζί μας ή σε φάγαμε
Σιγά τα αίματα πατριδοκάπηλοι.
Αν ήμουν Αλυκιώτης θα τους μαύριζα με όλοι μου την ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Να και κάποιος που δίνει απαντήσεις σε αυτούς τους συκοφάντες οι οποίοι υποβαθμίζουν την νοημοσύνη μας. Εννοείται πως για να γίνει ένα υδραγωγείο, δεν παίζουμε με τα ζάρια για να αποφασίσουμε την τοποθεσία του. Υπάρχουν μακροχρόνιες έρευνες & μελέτες για να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του νερού. Άλλωστε ένα τόσο μεγάλο έργο, έχει σίγουρα και την εποπτεία του κράτους. Αλλά όλοι, ιδιαίτερα τα αγράμματα κομματόσκυλα, που την προεκλογική περίοδο παθαίνουν κρίση εξυπνάδας, γίνονται ειδικοί επιστήμονες…. Και γιατί (όσοι έχουν αντίρρηση για το υδραγωγείο) δεν αντιδράσανε όταν ξεκίνησε το έργο;;; Αυτοί που σήμερα βρίσκονται στο MEGA, είμαι σίγουρος πως παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του υδραγωγείου ώστε να επωφεληθούν μέρος της επιτυχίας του έπαρχου…

Εγώ τουλάχιστον, που είμαι ψηφοφόρος της επαρχίας, θα σε ψηφίζω με όλη μου την κάρδια γιατί είσαι ο μόνος που έχεις κάνει έργο για το μέλλον των παιδιών μας. Πιθανόν να μπορούσες να κάνεις ποιο πολλά, αλλά αυτό δεν αναιρεί την εργατικότητα και τον ζήλο με τον οποίο εργάστηκες για να το καλό του τόπου μας. Καλή επιτυχία να έχεις Ηλία!!!! Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι αντάξιοι σου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν γραφει τιποτα για 3 επαρχιες που τις κατεχουν οι υποψηφιοι του μεγκα και ο κ.Μπεζιανης ολως τυχαιως δεν εχει τιποτα να τους προσαψει.Επισης δεν αναφερει τιποτα για τον υποψηφιο και νυν επαρχο της Κατω Δροπολης κ.Μαλιουκη γιατι απ'οσο γνωριζω δεν εχει τιποτα να του καταλογισει,εχει λευκο ποινικο μητρωο που λεμε.Ας βγαλουν ολοι τα συμπερασματα μονοι τους,δεν χρειαζεται κανενα σχολιο.Ο Ηλιας εκανε τεραστιο λαθος μονο που μπηκε στη διαδικασια να απαντησει σε εναν ανθρωπο που οταν εφυγε απο την ΟΜΟΝΟΙΑ ολη η μειονοτητα παραλιγο να βγει στους δρομους με σημαιες για να πανυγηρισει και τωρα βρηκε αλλη πορτα για να ξαναβρεθει στο δρομο μας.Αντε για να μη βρωμισω το στωμα μου δεν αναφερω ξανα το ονομα του.Το βορειοηπειρωτικο συστημα μπαμπα της κυριας που τα Σκοπια τα ονομαζει "Μακεδονια" σας εχει σιχαθει,καντε οτι θελετε αλλα μη βγαινετε μπροστα γιατι κοβετε ψηφους απ'το μεγκα αντι να κερδιζετε.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/8-mega.html

Ανώνυμος είπε...

Οι ως άνω αναφερόμενες πράξεις αντιστοιχούν σε στοιχεία ποινικού αδικήματος που τροφοδοτούν "Συνθήματα για εθνικό μίσος" και "Ύβρεις κατά της Δημοκρατίας και τα σύμβολά της" πραγματοποιημένα σε συνεργασία. Οι κατηγορούμενοι έβαλαν σε κίνδυνο την δημόσια ειρήνη στην πόλη της Χιμάρας φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του άλλου αλβανικού πληθυσμού και δημιουργώντας παράνομες και βίαιες ενέργειες που θα οδηγούσαν στην απόσχιση της Χιμάρας από το αλβανικό κράτος. Και επίσης, οι κατηγορούμενοι έχουν υποτιμήσει διεθνώς τη Δημοκρατία της Αλβανίας και το Σύνταγμά της.
Με όλα αυτά οι συγκεκριμένοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον του Νόμου για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που προβλέπονται από τα άρθρα του Νόμου 266, 268 και 25 του Ποινικού Κώδικά της Αλβανικής Δημοκρατίας.
Τα προαναφερθέντα στοιχεία αφορούν τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν από τους πολίτες Βασίλειο Ντάνη (Vasil Dano), Ιλίρ Ράπο (Ilir Rapo), Γιώργο Γκόρο (Jorgo Goro), Αρτάν Λαζάρου (Artan Lazari), Σεϊφουλά Μέτκο (Sejfulla Metko) κ.ά., βάση της βιντεοκασέτας του Τοπ Τσάνελ (Top Channel), βάση της των εκλογικών καταλόγων του Δήμου Χιμαραίων, ντοκουμέντων, μεταφρασμένης ελληνικής εφημερίδας της Χιμάρας και όλα τα έγγραφα στοιχεία που βρίσκονται στο δικαστικό φάκελο.
Δεδομένου ότι η έρευνα για αυτό το ποινικό αδίκημα θεωρούμε πλήρη και ασφαλή ότι η προστασία των κατηγορούμενων απουσιάζει είναι ενήμεροι για τις πράξεις βάση του Νόμου 331 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας σας παρουσιάζουμε την αρμοδιότητα αυτής της δίκης.

ΑΙΤΗΣΗ
Για τη δικαστική ποινική διαδικασία του άρθρου 597 του 2003 εις βάρος των:

1. Εναγόμενος Ευάγγελος Κολήλιας (Vangjel Kolila) του Χρήστου (Kico) και της Ελένης (Eleni) που γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στη Χιμάρα - Αυλώνα.
2.Κωνσταντίνος Λαζάρου (Koco Llazari) του Χρήστου (Kico) και της Καλλιόπης (Kaliopi) που γεννήθηκε το 1938 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
3.Αλφρέδος Μπελέρης (Alfred Beleri), του Πέτρου (Petro) και της Κασσιανής (Kasiani) που γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
4.Σοφία Ράπου (Sofika Rapo) του Ναπολέοντος (Napoleon) και της Ελπινίκης (Elpinqi) που γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
5.Άγγελος Κοκαβέσης (Angjelo Kokaveshi) του Αντωνίου (Andoni) και της (Amali) που γεννήθηκε το 1959 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα, ανακρίνονται όλοι με μέτρο ασφαλείας “σύλληψη και κράτηση” ανεκτέλεστη.

Κατηγορούνται ερήμην για τις ποινικές πράξεις που προβλέπονται από το άρθρο 266, 268 και 25 Ποινικού Κώδικα.

Εγκρίνεται Εισαγγελέας
Εισαγγελέας του νομού Ντοριάν Ταφίλι
Πετρίτ Τσάνο (Dorian Tafili)
(Petrit Cano)

--------------------------------------
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
ΑΠΟ ΧΙΜΑΡΑ, ΒΡΑΔΥ 6-5-2011

Ανώνυμος είπε...

re sy 8-32.....
kala ola ki ola, kala ta les,gia to malouki omos kaneis lathos.
den exei apla lefko piniko mitroo,exei genika lefko viografiko os eparxos.
pos na xalasei to mitroo otan den exei praksei apolitos tipota?

Unknown είπε...

Οι ως άνω αναφερόμενες πράξεις αντιστοιχούν σε στοιχεία ποινικού αδικήματος που τροφοδοτούν "Συνθήματα για εθνικό μίσος" και "Ύβρεις κατά της Δημοκρατίας και τα σύμβολά της" πραγματοποιημένα σε συνεργασία. Οι κατηγορούμενοι έβαλαν σε κίνδυνο την δημόσια ειρήνη στην πόλη της Χιμάρας φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του άλλου αλβανικού πληθυσμού και δημιουργώντας παράνομες και βίαιες ενέργειες που θα οδηγούσαν στην απόσχιση της Χιμάρας από το αλβανικό κράτος. Και επίσης, οι κατηγορούμενοι έχουν υποτιμήσει διεθνώς τη Δημοκρατία της Αλβανίας και το Σύνταγμά της.
Με όλα αυτά οι συγκεκριμένοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον του Νόμου για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που προβλέπονται από τα άρθρα του Νόμου 266, 268 και 25 του Ποινικού Κώδικά της Αλβανικής Δημοκρατίας.
Τα προαναφερθέντα στοιχεία αφορούν τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν από τους πολίτες Βασίλειο Ντάνη (Vasil Dano), Ιλίρ Ράπο (Ilir Rapo), Γιώργο Γκόρο (Jorgo Goro), Αρτάν Λαζάρου (Artan Lazari), Σεϊφουλά Μέτκο (Sejfulla Metko) κ.ά., βάση της βιντεοκασέτας του Τοπ Τσάνελ (Top Channel), βάση της των εκλογικών καταλόγων του Δήμου Χιμαραίων, ντοκουμέντων, μεταφρασμένης ελληνικής εφημερίδας της Χιμάρας και όλα τα έγγραφα στοιχεία που βρίσκονται στο δικαστικό φάκελο.
Δεδομένου ότι η έρευνα για αυτό το ποινικό αδίκημα θεωρούμε πλήρη και ασφαλή ότι η προστασία των κατηγορούμενων απουσιάζει είναι ενήμεροι για τις πράξεις βάση του Νόμου 331 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας σας παρουσιάζουμε την αρμοδιότητα αυτής της δίκης.

ΑΙΤΗΣΗ
Για τη δικαστική ποινική διαδικασία του άρθρου 597 του 2003 εις βάρος των:

1. Εναγόμενος Ευάγγελος Κολήλιας (Vangjel Kolila) του Χρήστου (Kico) και της Ελένης (Eleni) που γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στη Χιμάρα - Αυλώνα.
2.Κωνσταντίνος Λαζάρου (Koco Llazari) του Χρήστου (Kico) και της Καλλιόπης (Kaliopi) που γεννήθηκε το 1938 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
3.Αλφρέδος Μπελέρης (Alfred Beleri), του Πέτρου (Petro) και της Κασσιανής (Kasiani) που γεννήθηκε το 1972 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
4.Σοφία Ράπου (Sofika Rapo) του Ναπολέοντος (Napoleon) και της Ελπινίκης (Elpinqi) που γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα.
5.Άγγελος Κοκαβέσης (Angjelo Kokaveshi) του Αντωνίου (Andoni) και της (Amali) που γεννήθηκε το 1959 και κατοικεί στη Χιμάρα – Αυλώνα, ανακρίνονται όλοι με μέτρο ασφαλείας “σύλληψη και κράτηση” ανεκτέλεστη.

Κατηγορούνται ερήμην για τις ποινικές πράξεις που προβλέπονται από το άρθρο 266, 268 και 25 Ποινικού Κώδικα.

Εγκρίνεται Εισαγγελέας
Εισαγγελέας του νομού Ντοριάν Ταφίλι
Πετρίτ Τσάνο (Dorian Tafili)
(Petrit Cano)
------------------------------------------------------
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ
ΑΠΟ ΧΙΜΑΡΑ, 6-5-2011

Ανώνυμος είπε...

Προς 1.32 Δεν καιγομαι για τον Μαλιουκη ρε φιλε ουτε τον ψηφιζω,αλλα οταν για εναν ανθρωπο συγχωριανο του Ξερα ο οποιος βρισκεται απεναντι του δεν ακους και δεν του χρεωνει κανεις το παραμικρο τοτε πρεπει να ειναι καθαρος.Και αυτο που λες εσυ εστω πως δεν εκανε τιποτα ειναι μια κατηγορια,αλλα να μας πεις και γιατι δεν εκανε.Τα εφαγε και δεν εκανε?Αποκλειεται γιατι θα ηταν πρωτο θεμα σε ολα τα αλβανικα καναλια με εντολη Ξερα.Θα ηταν πρωτο θεμα σε ολα τα αλβανικα μπλογκ.Θα ηταν πρωτο θεμα και στα δικα μας μπλογκ,για να μη πω τι θα εγραφε ο Μπεζιανης στο δικο.Αρα ρε φιλε μην ψαχνουμε παντα να καταλογισουμε κατι σε οποιον δεν ειναι μαζι μας.Εχω γνωστους Δερβιτσιωτες και μου εχουν πει για τον Μαλιουκη τα καλυτερα.Και εγω ρε φιλε διαφωνω με την επιλογη Ηλια να ειναι υποψηφιος με αλβανικο κομμα αλλα δεν μπορω να τον βρισω,δεν θα βγαλω απο τη μυγα ξυγκι για να υπερασπιστω τις επιλογες του κομματος που στηριζω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΥΣ ΤΟΥ MEGA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΔΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΩΝ ΗΛΙΑ ΚΑΛΙΒΙΩΤΗ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΠΙΚΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΙΡΙΑ ΛΕΚ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΠΟΙΟ ΗΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΗ ΔΕΝ ΤΩΝ ΨΥΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου