Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Λιβαδειά και Αλύκο κέρδισε το ΚΕΑΔ


Απίστευτο αποτέλεσμα στην Τσούκα
Με μεγάλη διαφορά κερδίζουν οι υποψήφιοι του ΚΕΑΔ στις δύο πρώτες Ελληνικές  Επαρχίες που καταμετρήθηκαν μέχρι στιγμής στο νομό των Αγίων Σαράντα. Το ντέρμπι που αναμένονταν στη Λιβαδειά κατέληξε σε περίπατου του Ηρώδη Νταλιάνη που πήρε το 65% των ψήφων. Τι διαφορά φαίνεται να την έκαναν οι ψηφοφόροι που ήρθαν από την Ελλάδα.
Στην Επαρχία Αλύκου, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, φαίνεται ότι κερδίζει ο υποψήφιος της αριστερής συμμαχίας ΣΚ-ΚΕΑΔ με ένα ποσοστό που θα κυμανθεί στο 40%.... ενώ πολύ κοντά θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος και απερχόμενου έπαρχου Ηλία Θανάση και του υποψηφίου του ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστου Τσάβου. Η μεγάλοι έκπληξη ήρθε στο χωριό Τσούκα (που αναμένονταν να ήταν το «κάστρο» του Ηλία Θανάση) με τον Καίση να προηγείται πάνω από 100 ψήφους, ένα αποτέλεσμα που μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες των προηγούμενων ημερών που έλεγαν ότι άνθρωποι που προωθούν τον Καίση στην Επαρχία Αλύκου θα αγόραζαν έναντι πολλών χρημάτων τους ψηφοφόρους της Τσούκας.

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

To aliko den to kerdise o Kaishis, to exase o xristo tsabos kai ilias thanasis apo ti ........ toys. To aliko agorastike me bromika xrimata kai kseroyme oloi apo poy...

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΑΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛΥΚΟ,ΤΟ ΑΛΥΚΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ,ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΝΤΕΣΗ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ Β/ΡΩΤΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΜΑΝΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΕ

Alex85 είπε...

i itta tou pseutopatriotismou itan megali se autes tis duo eparxies.....mexri na valetai MUALO....mia lexeis ADERFIA.....OMONOIA.....autoi eimaste ekei anikoume....oute kead oute mega....OMONOIA...!!!!

Ανώνυμος είπε...

dhen pirazi pu exase o Ilias tis ekloges stin cuka tha katebi <> stis epomenes eklojes me to :partia demokratike,kai pistevo tha kerdisi tis eklojes !!! ela na se doume vuleftis min katebazis to kefali kato !!! psila kai pjo psila!!!

Ανώνυμος είπε...

Η νίκη του Καϊση αποτελεί το καλύτερο δείγμα για το πως βαθύ αλβανικό κράτος ελέγχει την συνείδησή μας, την ψήφο μας. Πρέπει να νιώθουμε ντροπή.
Αυτό το γνώριζε καλά ο Για τον οποίο δεν έχει σημασία η τύχη του βορειοηπειρωτικού. Γι΄αυτό σημασία έχει η πάρτι του, η θέση του. δλδ ο τρόπος πως θα κερδίσει ένας δικός του στηριζόμενος από τους αλβανούς συμμάχους του ενάντια στους Έλληνες. Η Τσούκα την οποία ο Καϊσης την πούλησε μαζί με το Πάλι και το Μπερντενέσι στους αλβανούς του βαθύ κράτους, τον αντάμειψαν με την ψήφο τους για να πάρουν και τα υπόλοιπα. Ο Ντούλες νιώθει ήσυχος και περήφανος.
Από την άλλη πλευρά εμείς δεν έχουμε την ωρημότητα ώστε μπροστά στον εθνικό κίνδυνο να αφήσουμε κάτι από τις φιλοδοξίες τις προσωπικές. Ετσι ΜΕΓΑ-λοι!!!

Δημοσίευση σχολίου