Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έχασε ο Μπολάνος στη Χειμάρρα.


Νέος Δήμαρχος Χειμάρρας ο υποψήφιος των «συμμάχων» Γιώργος Γκόρος
Με περίπου 250 ψήφους διαφορά, έχασε ο υποψήφιος του ΚΕΑΔ Βασίλης Μπολάνος στο Δήμο Χειμάρρας από τον υποψήφιο των «συμμάχων» του Σοσιαλιστικού Γιώργο Γκόρο. Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος Σέβο Πρίφτης πήρε περίπου το 17% των ψήφων ενώ δεν έχει ανακοινωθεί από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή το ποσοστό του Δημήτρη Λαζάρη, υποψήφιο του νέου Ελληνικού κόμματος EEMM-MEGA.
Ο  Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας που είχε κερδίσει στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις το 2003 - με αντίπαλο το σημερινό νικητή - και το 2007, πήρε μόλις το 1/3 των ψηφοφόρων της Χειμάρρας, ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα που μάλλον θα προκαλέσει εξελίξεις στα εσωτερικά της Ομόνοιας.  

65 comments:

Αναγνώστης είπε...

Α ρε πρόεδρε εσένα και δυο άλλους είχαμε πατριώτες , και σε έφαγαν οι σοσιαλιστές . Mην μασάς για τους Βορειοηπειρώτες θα είσαι πρόεδρος πάντα , όσο και να λύσουν οι <>

drakos είπε...

Ο δρόμος για την μετατροπή της Χιμάρας σε Αγίους Σαράντα άνοιξε με ψήφους συμφεροντολόγων και ρουφιάνων Χιμαριωτών που ακολούθησαν το παράδειγμα των υπολοίπων ΒΗ !!!
ΥΓ. Οχι ότι και οι υπόλοιποι Ελληνες είμαστε καλύτεροι !

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 30 ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ. ΛΑΘΟΣ ΤΟ 250

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ-ΚΕΑΔ-PS έφυγε το αγκάθι του τριγώνου του διαβόλου.Ντουλε τώρα είσαι ελεύθερος να πας στο Ραμα.

Ανώνυμος είπε...

Αντε σιγα σιγα να παιρνει δρομο και απο προεδρος της ομονοιας.
Νομιζα οτι οι δρακοι βγαζουν φωτιες απο το στομα οχι δηλητηριο.
Καλη Ανασταση!

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεσμεμα σοκ.. Πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ! Φενετε πως η πληοψηφια των Χειμαραιων εχει απωλεια μνημης αφου ξεχασε τι ειχε γινει το 2003 αλλιως δεν εξηγητε η εκλογη φονιαδων τραμπουκων και ρουφιανων! Φανηκε πως ημαστε αναξιοι να κουβαλησουμε την βαρια ιστορια αυτου του τοπου!

Ανώνυμος είπε...

kerdise o Gjergj Goro??? :O

Ανώνυμος είπε...

Σε έτσουξε η φωτιά του Δράκου ε;

Ανώνυμος είπε...

Το MEGA εκπλήρωσε τον ανθελληνικό του ρόλο του, τώρα είναι καιρός να το κλείσουν ήσυχα και να πάνε σπίτια τους γιατί το παιχνίδι θα γίνει σκληρό και αλλάζει γήπεδο. Καλή τύχη.

Ανώνυμος είπε...

2.31 πραγματικά δεν έχεις ιδέα για το τι γίνετε ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_RZDgujeo4M
Δεν σεβαστηκατε αυτους.

Ανώνυμος είπε...

τουτο το αποτεσμα..
θα πρεπει να συζητηθει ειναι το μονο βέβαιο..

Μπορει να μην μας αρεσει, εμενα δεν μου αρεσει..
μπορει να εχουμε τονισει την προβοκατορικη εμφανιση του ΜΕΓΚΑ...
μπορει...
μπορει..
μπορει..
απο την στιγμη όμως που εχουμε ενα εκλογικο αποτελεσμα, εκ των πραγματων έχει ευθυνες αυτος που δεν ψηφηστηκε..
Το ποιες ειναι αυτες,δεν μπορω να τις κουβεντιάσω σε 2 αραδες..
Για μενα οπως και να χει
ηταν και ειναι λαθος ο πρόεδρος της Ομονοιας
να κατερχεται σε εκλογικη διαδικασια..
Ο προεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορει να ειναι Δημαρχος και κακως τα τελευταια χρονια κατειχε και τις δυο θεσεις..
και δεν το λεω για τον Μπολανο (που ουτε τον συμπαθω, ουτε τον αντιπαθω)
το λεω για τον θεσμο του προεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ..
Ειναι, αναποφευκτο απο την στιγμη που ειναι δημαρχος καπου και θα πρεπει να ασχοληθει με την περιοχη του να δουλεψει, να κανει 5-10 πραγματα..
Πως θα ξερει τι γινεται στη Δροπολη, στο Πωγωνι, στον Βουρκο
και σε ολες τις περιοχες που υπαρχει ελληνικο στοιχειο...?

drakos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KLmQ_6JKhKo&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δράκο η Β Ήπειρος δεν μπορεί να στηριχθεί σε φτηνούς λαϊκισμούς και ψευτοπατριώτικες κορόνες άλλα σε σοβαρές πολίτικες σε όλους τους τομείς και ιδικά στον οικονομικό τομέα. Οι Αγ.Σαράντα απεκτήσαν αυτή την σύνθεση γιατί δεν υπήρχε βούληση των ηγεσιών στην Ελλάδα και των δικών μας ηγετισκών που το μόνο που μας ταΐζουν είναι πατριωτικό κουτόχορτο.Ο τόπος έχει την ανάγκη πατριωτικών κεφαλαιεων και όχι πατριωτικού κουτόχορτου.Η πτώση του Μπολανου δεν οφείλετε ουτε στον Λαζαρη ουτε στον Γκορο άλλα στην τακτική των δοσίλογων εκ Αθηνών με την εκπροσώπηση ηγετισκών τύπου Ντουλε στο να εκθέτουν κάθε σοβαρή πατριωτική κίνηση.

Ανώνυμος είπε...

Με τόσο μικρή διαφοριά καλό είναι να γίνει επανακαταμέτριση.Γιατί η καταμέτριση των ψήφων έινε στην Αυλώνα;

Αλεξανδρος είπε...

Αλήθεια έχασε???

Ανώνυμος είπε...

Η νεοτατη Ιστορια της Χειμαρας θα το γραψει το γεγονος αυτο. Ντροπη για την Χειμαρα και ωσους δεν ψηφυσαν τον υποψηφιο του ΚΕΑΔ. Ο κ. Ντουλες να παρετιθει απο το προεδρο του ΚΕΑΔ και ο κ. Μπολανος σαν προσωπα που εχουν βλαψει την εθνικη ελληνικη μειωνοτητα.

drakos είπε...

Οι Ελλαδικές κυβερνήσεις είναι δεδομένο ότι είναι ανθελληνικές αλλά γιατί πιέσατε ποτέ εσείς για εθνικές διεκδικήσεις;μόνο για συντάξεις υπηκοότητα και έχοντας μονίμως τεντωμένο το χέρι !

Ανώνυμος είπε...

Ilikrina lipithika poli gia ton Bollano giati ine pragmatikos patriotis alla k apo tin alli xarika gia merikous ximareous pou mas ixane zalisi me ton ftino patriotismo tous kathe treis k ligo .O pragmatikos ellinismos to apedikse pou ine
" vourkos k riza " k to diksame stin kalpi k ston kosmo pou irthe na psifisi .Pros to paron exoume ton Hrodhi sti livadhia k ton Kaishi sto aliko k perimenoume tis ales eparxies ...To kastro toy ellinismou imaste emis ta " pedia tis laspis k tou kounoupioy " !!! o kambisios

Ανώνυμος είπε...

tou koumouniou file 6.42

Δροπολιτης είπε...

οταν λες Εθνικες διεκδικησεις τι εννοας ρε Δρακε?
να σκοτωνομαστε για να κανεις χαζι εσυ απο το p/c
και να μας πετας εθνικιστηκες κορωνες?

Ρε δεν πατε σιαπερα να παιξτε..
εχουμε και προβληματα καθημερινοτητας να επιλυσουμε..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δράκο για την κατάντια αυτή φταίνε συγκεκριμένα ανδρείκελα και δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια να τα εντοπίσεις είναι οι ηγεσίες ΚΕΑΔ ΠΑΣΟΚ ΝΔ αυτοί ήταν και οι επίσημοι διαχειριστές του βορειοηπειρωτικού τα τελευταία 20 χρόνια.Ο βορειοηπειρωτικός λαός και γενικά οι λαοί δεν είναι σε θέση να εντοπίζουν καταστάσεις και γεγονότα πάρα μόνο να καταγράφουν οπότε το (εσείς)είναι άστοχο.Αυτη την στιγμή ο βορειοηπειρωτικός λαός πληρώνει τα εσκεμμένα λάθη των διαχειριστών του.Εμείς κύριε Δράκο μπορεί να κουβαλήσαμε ντενεκέδες να πλύναμε σκάλες να ξεσκατίσαμε γριές άλλα είμαστε υπερήφανοι για να τεντώσουμε χέρι και ξέρουμε καλά να διαχωρίζουμε την έννοια του έθνους από αυτή του κράτους εάν κριθεί απαραίτητο.

Ανώνυμος είπε...

SYLYPHTHRIA KEADOKUMUNIA GIA TO BOLLANO...SAS EFAGE O SYNTROFOS RAMA APO MESA...KALHNYXTA .............,ANTE, DEN PEIRAZEI,PALI ANTHROPOS THS SYMAXIAS KERDISE,TI PS TI PBDNJ TO IDIO KANEI...

Ανώνυμος είπε...

To xeri to ecoume tentomeno kai me tin palami anoixti Mr Drako

Ανώνυμος είπε...

drakoumel eisai grafikos..
aei sihtiri apo dhothe..
pateroulidhes xortasame kai mesies
mathimata patriotismou alou fasistomoytro!!

Ανώνυμος είπε...

εεε αλεπού ΚΑΜΠΙΣΙΕ, ΗΡΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΛΑΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

notheia mirizei stin xeimara ...

Ανώνυμος είπε...

Κατακαημενη Χιμαρα τι σου μελει ακομα να παθεις??

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σε εκεινους που ψηφισαν τον Γκορο.. ΔΙΠΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΝ ΑΓΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1rDzrMdbNPk

Ανώνυμος είπε...

Α ρε βορειοηπειρώτη που έγραφες για στήριξη του τάχα εθνικού κέντρου http://borioipirotis.blogspot.com/2011/05/blog-post.html ! Δεν υπάρχει εθνικό κέντρο στην Ελλάδα που να ξέρει τι είναι βορειοήπειρος και βορειοηπειρώτης (η Κόνιτσα εξαιρείται). Α, να μη ξεχάσω να ρωτήσω και αν ο Παντούλας δέχεται συγχαρητήρια σήμερα.

Alex85 είπε...

NTROPI SE AUTOUS POU DEN STIRIXAN OMONOIA eidika STI XEIMARA.....EIXATE ENA MAXHTH TOU ELLINISMOU....APO DO K PERA EISTAI YPEUTHINOI TON PRAXEON SAS.....ETOIMASTEITE NA DEITE TIN ALVANOPOIISI KAI TIS XEIMARAS.....xeimariotes kalunixta.....!!!!!!

aristera είπε...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare με σημερινή ημερομηνία και ώρα 16:54 οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Σοσιαλιστικού Κομματος και του Δημοκρατικού Κομματος για το Δήμο της Χιμάρας επιχείρησαν να συνεργαστούν

http://www.aristerastidropoli.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

λεβεντεσ χονεψτε το καλα ο ελληνεισμοσ κερδησε γιατη η ΟΜΟΝΙΑ ηρθε πρωτη και η ΧΕΙΜΑΡΑ απαλαχτηκε απο εναν κακο διεφθαρμενο δηπροσοπο ανθρωπο σαν τον ηπηρετη του ΜΠΕΡΙΣΑ τον μπολανο σειρα τωρα εχει η ΟΜΟΝΙΑ να κανει την αυτοκαθαρση και να απαλαχθει απο τα βαριδηα σαν τον μπολανο

Ανώνυμος είπε...

σωστο αυτο που γραφει ο 1:33 μ.μ.
μην λεμε συνεχως οτι εχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ..
Η Ομονοια δεν ξεκιναει,ουτε τελειωνει στον Μπολανο..
Ισως να ειναι καλυτερα ετσι..
το σημαντικοτερο ειναι πως ο συνδιασμος ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ κατελαβε την πρωτη θεση στην Χειμαρα
ο Μπολανο, ας αναλαβει τις ευθυνες του..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΕΙΜΑΡΡΑ! 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η μέλλουσα ιστορία είπε...

Το κακό δεν το βλέπατε και τώρα μοιρολογάτε!!!. Ψάχνεται να βρείτε αλλού ενόχους για να σώσετε και πάλι το τομάρι σας. Νομίζω ότι εφόσον δεν βλέπαμε τη στραβή έπρεπε να τρώγαμε αυτό το χαστούκι. Πάντως, από μια πλευρά, την εθνική καλά έγινε. Δεν πήγαινε άλλο. Θα τα χάναμε όλα. Τώρα μπορεί να ξυπνήσουμε . Αν θέλουμε, αλλά δεν το βλέπω.
Το φαινόμενο Μπολάνο πρέπει να αναλυθεί και αξιοποιηθεί σωστά για τον εθνικό μας προσανατολισμό. Ο Μπολάνος (μαζί με το κατεστημένο) επιβίωνε πολιτικά με έναν μανδύα ψευδοεθνικισμού. Το χρησιμοποίησε άγρια και ξεσκίστηκε από τα αγκάθια που πήγαινε να καλύψει και που ήταν δικό του προϊόν. Με τον τρόπο αυτό ο Μπολάνος παράδειδε τη Χιμάρα σε άλλα χέρια. Για να έσωζε το ζουλούμι του στη Χιμάρα, στην ουσία σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, έπρεπε να παίζει πιο άγρια τον εθνικιστικό μανδύα. Ο μανδύας αυτός όμως από την μια δεν κάλυπτε τη γύμνια του αντεθνικού του έργου στη Χιμάρα και από την άλλη ερέθιζε, ως το κόκκινο πανί τον ταύρο, τον αλβανικό εθνικισμό. Όχι εναντίον του, αλλά εναντίον μας. Εκείνος πίστευε ότι νικώντας το Μπολάνο, θα νικούσε το σύμβολο του ελληνισμού και τον ίδιο τον ελληνισμό. Εδώ αυτοί λαθεύουν. Εδώ εμείς πρέπει να κάνουμε την τομή αλλαγής.
Ο Μπολάνος, έχοντας τη στήριξη του εκάστοτε αλβανικού κράτους (και το βαθύ το κράτος) άφησε στην ουσία με το δάχτυλο στο στόμα και τους αλβανόφωνους παραδοσιακούς κάτοικους της Χιμάρας. Τους έβαλε όλους απέναντι ανεξάρτητα από τους διαφορετικούς και συχνά αντίθετα λόγους. Κακώς πίστεψε ότι οι ψηφοφόροι στη Χιμάρα θα έμπαιναν στη γραμμή, (Έλληνες και Αλβανοί), με εντολή του αλβανικού και ελληνικού κρατικού μηχανισμού. Λησμόνησαν όλοι το ανυπόδουλο και ανεξάρτητο πνεύμα του Χιμαριώτη.
Κακώς πίστεψε ο Μπολάνος και Ντούλες στη κρυφή συμφωνία του με τον Μπερίσια. Ο Μπερίσια όντος έδωσε εντολή στον δικό του υποψήφιο να σταματήσει την προεκλογική του εκστρατεία "για τον μεγάλο ΑΣΟ" το Μπολάνο. Ο δημοκράτης υποψήφιος το έκανε. Οι ψήφοι του όμως κινήθηκαν εθνικά (Αλβανικά)και όχι πολιτικά ή ιδεολογικά. (Όπως κάνουμε εμείς μεταξύ μας). Κινήθηκαν κατά του Μπολάνου και συσπειρώθηκαν γύρω από το Γκόρο
Τώρα να μας πει ο Ντούλες τι σημασία έχει η συμμαχία του με το ΡΑΜΑ. Τώρα που ο Ράμας του έσπασε την κολυμβίθρα εθνικισμού τι θα κάνει ο Ντούλες. Δεκάδες φορές τα Αλβανικά κόμματα τον είχαν ρεζιλέψει. Του έδιναν μερικές πολιτικές θέσεις και λεφτά με αντάλλαγμα τα εθνικά μας συμφέροντα. Τα κάλυπτε όλα... μια χαρά. Με τον μανδύα εθνικισμού στη Χιμάρα. Τώρα όμως .... Θα ήταν ανεπίτρεπτο να εξάγουμε αυτά τα μικροπρεπή συμπεράσματα, που βλέπουμε στα σχόλια αυτά. Χρειάστηκε να συμβεί αυτό για να προσέξουμε που πηγαίνουμε. Δείτε το χάος μπροστά μας. Δείτε τα συντρίμμια. Τα συντρίμμια αυτά μη τα κάνουμε πέτρες και πετροβολήσουμε ο ένας τον άλλο. Να τα κάνουμε τοίχος για να προστατευτούμε εθνικά. Να το προσέξει αυτό πρώτο η ελληνική εξωτερική πολιτική, οι εκπρόσωποι της ελληνικής αστυνομίας και οι άλλοι εκπρόσωποι και παράγοντες του ελληνικού κράτους, που ήθελαν τον μανδύα εθνικισμού για τα μάτια του κόσμου και δεν έβλεπαν, ή έκαναν πως δεν έβλεπαν τη ζημιά, ή χρησιμοποιούσαν το εθνικό μας απόθεμα για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Ήρθε καιρός για βαθιές τομές. Κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτι τους. Κάποιους πρέπει να καταγγείλουμε για ιστορικές ευθύνες. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Έπεσε και η τελευταία εθνικιστική κορώνα...
Προσέξτε. το Κόμμα των τσάμηδων βγήκε πρώτο στο Δέλβινο που κάποτε οι Έλληνες έβγαζαν δήμαρχο και νομάρχη. Τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα σύμβουλο στο Αργυρόκαστρο. Τι άλλη εθνική συμφορά θα περιμένουμε να κατεβάσουμε τα όπλα.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ OXΘΡΟΙ.
http://www.youtube.com/watch?v=9MgNRt-1w4Q

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καραγκιόζηδες είστε όλοι. Πόσο άσχετοι απάτριδες και νουμερα ειστε? Πήρατε από τα τρία το μακρύτερο και τώρα βγάζετε το δηλητηριο στο Μπολανο, σιχάματα. Αντι να δειτε πως οι Αλβανοι μας χρησιμοποιουν και πως συνεργαζονται και μεταξύ τους εάν χρειαστεί για εθνική δουλειά. λέτε εμμετικές αηδίες. Βόδια. Δείτε πρώτα τα νούμερα, συγκρινεται τα με τις προηγουμενες εκλογες, δειτε ποιοι ψηφισαν και που και μετα βγαλτε συμπεράσματα. Αλλά να σας πω κάτι ? κατακάθια είσαστε μια ζωή και κατακάθια θα παραμείνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2.31μ.μ. Δηλαδη ο Μπολανος δεν ηταν καλος παρεδιδε την Χειμαρα κλπ.. (οπως λες εσυ βεβαια) ο Γκορος που βγηκε ειναι καλυτερος????? Ειδεσ τα videakia με τις αποψεις του?? Καλα καναν οι Χιμαραιοι και καταψηφισαν τον Μπολανο???

Ανώνυμος είπε...

πολη καλη αναληση αλλα πρεπη να γινει ταχειτατα η αυτοκαθαρση στην ομονια και να γινει ανασυνγκροτηση με υπεφθηνα μορφομενα και προπαντοσ απαλαγμενα απο καθε λογεισ βαρηδια του παρελθοντοσ ατομα που θα μπορουν να βλεπουν τουσ ανθροπουσ καταματα για να τουσ οδηγεισουν σε νηκηφορουσ αγωνεσ του εληνεισμου και οχι με φθηνιαρικεσ ψεφτο πατριοτηκεσ κορονεσ του τηπου μπολανου τησ οπειεσ τησ ειχε εμπνευστη απο τον μεντορα του μπερισα

Ανώνυμος είπε...

Ti Ximara tin pulise o Dules sto filo toy ton Rama. Ti tin ithele ti symmaxia me to PS afoy den eksasfalize ti niki toy Bollanoy sti Ximara? Telika olla gia na paraminei aytos stin eksoysia. Posa akoma tha plirosoyme oi Boreioipeirotes gia tin karekla toy Dule?

Ανώνυμος είπε...

Κάλα να πάθει ο Μπολάνος, του χρειαζονταν ενα μαθημα και αυτου και ολων όσων γλύφανε το Ντούλε! Ο Ντούλε τον πούλησε ρεεε για να παιξει το παιχνιδι του στις αλλες επαρχιες, που εβλεπε οτι έχανε!!! Τι ειρωνία!!!! Συνεργαστήκαν με το Σοσιαλιστικό και τους πήρε και τα σοβρακα! Προδότες!Πιυλημένοι στους Αλβανούς! Και μετά σας φταίει το Μεγκα! Το Μεγκα είναι ο μεγάλος νικήτης αυτών των εκλογων ανεξαρτήτως το ποσες επαρχίες θα κερδίσει! Το Κόμμα αυτό κατάφερε να πολώσει την κατάσταση και να κινητοποιήσει τόσο πολύ κόσμο να προσέλθει στις κάλπες! Δεν ξανάδαν τα χωριά μας τόσο κόσμο σε εκλογες ποτέ! Αυτή είναι η νίκη του Μέγκα!!!

Ανώνυμος είπε...

ax..ax patriotares.re mbo mbo pws ma tin efere o to filaraki tou dule o ramma eee;;;em etsi einai aderfia eixame me to mberisa 2 fores pou synergastikame kai den ton eniaze an tha vgene o dikos tou .eides tora me to filaraki tou dule ti gynete;;mas tin efere o psilos mas pire tin ximara mas kai o kyr vasilis paei gia ksila

Ανώνυμος είπε...

Μ αρέσει ότι μερικοί προσπαθείτε να περισωσετε την τιμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν ο Ντουλες με τον Μπολανο την έκαναν πόρνη στης όρεξης του κάθε Αλβανού κομματάρχη-επιβήτορα στο άρμα της ΤΣΑΤΣΑΣ-ΚΕΑΔ τότε ήσασταν απλή θεατές στην τσόντα.Τώρα τη ψάχνετε να βρείτε αφού όλοι ξέρετε ότι την σκότωσε ο Ντουλες αφού τη βίασε πρώτα μαζί με το Ραμα και τον Μπερισα.Αυτό που βλέπετε κύριοι δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλα το φάντασμα της.

Lazaros είπε...

Αυτά είναι ευχάριστα νέα

Ειναι σίγουρο;
Δηλαδη οι σουπερ ντουπερ υπερ Ελληνες Χιμαραιοι δεν ψηφήσανε τον κυριο κυριο Ελληναρα Ελληναρα Βασιλ Μπολλανο;

freemind είπε...

Pote prin toso polloi anthrwpoi den hkseran toso liga gia toso polla themata!An oloi skeftontai to idio, kanenas de skeftetai polu.Einai eukolo na kaneis kritikh tous alous.Mou thimizete kapion pou den paei sth maxh,alla meta paei sto pedio ths maxhs kai pyrovolei tous plhgwmenous.Kai mexrei extes oi perisoterei kanane tous kolakes, vevea gia idios ofelos mpas kai paroun kamia adia, mpas kai paroun kamia doulia, mpas kai poulisoun kamia viza(paliotera).Agapame thn patrida vevea meta oligou symferontoas ala thn agapame.Kai an kapioi pesan ap to alogo egine giath eixan voutiksei mes sto vothro,ala,oso kairo ypevane ipo to mandia tou iperpatrioti den sas poluxalouse.Kai an tote(kai oxi tora) kaname kritikoi einai polu pio entimo ap auto pou kanete eseis tora.Egw pistevw ston anthropo kai den me niazoun h etiketes. Elpizw na mh symfonei kaneis mazei mou

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

2.37.Όπως τα λες είναι. Τους οχτρούς τους είχαμε στο μανδρί μας. Όπως τότε στην Πόλη. Ο δημοτικός στοίχος καλώς βλέπει τους οχτρούς απ΄έξω και δε βλέπει ότι η Πόλη είχε πέσει προ πολλού από μέσα. Το κάνει γιατί θέλει να διδάξει στους ομοεθνείς να ρυθμίζουν τις σχέσεις τους βλέποντας πρώτα τον οχτρό απ΄έξω, στην πόρτα. Διαφορετικά.... η κάθε πόλη θα πέσει ..... Τότε έλεγαν οι της πόλης "δωσ' μα του χεριού σώσμα της ψυχής" και τα πουλούσαν όλα για να σώσουν, όχι την "Ψυχή" δλδ την πίστη και το έθνος, όπως ισχυρίζονταν, αλλά τα δικά τους προνόμια, τόσο σε σχέση με την Πόλη όσο και με τους νέους πάτρωνες τους, τους Οθωμανούς. Τώρα το λέμε ανοιχτά "δωσ' μα της ψυχής σώσμα του χεριού" μας. Δεν μας χρειάζεται ο λεπτός χειρισμός των ξεπεσμένων κτητόρων της Πόλης. Είμαστε στην εποχή του σκληρού πραγματισμού. Δεν έχουμε τι να φοβηθούμε. Δεν έχουμε που να δώσουμε λογαριασμό. Είμαστε απλώς θνητοί του σήμερα. Δεν μας νοιάζει τι αφήνουμε πίσω.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα πουλούμε όλα. Κάποια στιγμή θα δούμε και πρακτικά τους αγοραστές μας στην αυλή μας. Να μας διώχνουν με τη βία. Όπως τότε, στην Πόλη. Η διαφορά έγκειται στο ότι απ εκείνη την πραγματικότητα επέζησε ο μύθος, του "πάλι με χρόνους και καιρούς, πάλι δικιά μας θα' σαι", κάπως έτσι. Στη δική μας περίπτωση επέρχεται η στάχτη. Η Αγία Σοφιά, ήταν στην ψυχή μας, που φτιάχτηκε ανά τους αιώνες από τον μύθο ελληνισμού που κληρονομήσαμε. Επιτρέψαμε να μας τα πουλήσουνε φτηνιάρικα κάποια ζούδια που το παίζουν εθνοπατέρες για να σώσουν το τομάρι τους. Και εμείς όπως τότε, δεν βλέπουμε τον οχτρό στην πόρτα μας αλλά τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Ο Ελ. Ασυμβίβαστος

Ανώνυμος είπε...

Rixte mia matia simera ston albaniko tipo sto diadiktio trito thema ine o dimos tis ximaras k i ptosi toy boloanoy diabaste k ta sxolia ton albanon gia na dite poso to xarikane ....
Antio Himara !!!
Shiku spiro milo apo ton tafo

Γκορος Νικος είπε...

Η Όμονοια κέρδισε με μεγάλη διαφορά όμως ο Μπολανος έχασε..
Αυτό πρέπει να αναρώτηθούμε όλοι οι πατριώτες..και προπάντων σωματεία και οργανώσεις..
Όταν έιχαμε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μερικοι απο εμάς να χτυπάμε το καμπάνακι για την υποψηφιότητα Μπολάνου στη Χιμάρα δεν ακουστήκαμε..και ιδου τα αποτελέσματα.Προσωπικά ειχα κάνει και προτάσεις για 2 νέα προσωπα που άξια θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν ως υποψήφιοι για το βαρύ αυτό όνομα της Ομόνοιας..
Όμως οι καρεκλάκιδες σε συνεργασία με την κλίκα δεν μπορούσαν για προσωπικό όφελος και πάντα εις βάρος της Χιμάρας να αφήσουν το θρόνο έτσι εύκολα..
Μυαλό λοιπόν να προέτοιμασουμε ένα καινούργιο πρόσωπο άξιο για την Ομόνοια,για την επόμενη τετραέτια και να πιάσουμε με το ζόρι αν χρείαστει να τους πετάξουμε έξω τους καρεκλακιδες έθνοπατέρες του συμφέροντος.
Τέλος εποχής ξέκινημα νέων αγώνων...

εκ Χιμάρας

Γκορος Νικος είπε...

Η Όμονοια κέρδισε με μεγάλη διαφορά όμως ο Μπολανος έχασε..
Αυτό πρέπει να αναρώτηθούμε όλοι οι πατριώτες..και προπάντων σωματεία και οργανώσεις..
Όταν έιχαμε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μερικοι απο εμάς να χτυπάμε το καμπάνακι για την υποψηφιότητα Μπολάνου στη Χιμάρα δεν ακουστήκαμε..και ιδου τα αποτελέσματα.Προσωπικά ειχα κάνει και προτάσεις για 2 νέα προσωπα που άξια θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν ως υποψήφιοι για το βαρύ αυτό όνομα της Ομόνοιας..
Όμως οι καρεκλάκιδες σε συνεργασία με την κλίκα δεν μπορούσαν για προσωπικό όφελος και πάντα εις βάρος της Χιμάρας να αφήσουν το θρόνο έτσι εύκολα..
Μυαλό λοιπόν να προέτοιμασουμε ένα καινούργιο πρόσωπο άξιο για την Ομόνοια,για την επόμενη τετραέτια και να πιάσουμε με το ζόρι αν χρείαστει να τους πετάξουμε έξω τους καρεκλακιδες έθνοπατέρες του συμφέροντος.
Τέλος εποχής ξέκινημα νέων αγώνων...

εκ Χιμάρας

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, η κρυφή συμφωνία του Ντούλε με το Ράμα για τη Χειμάρρα, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα είχε την παράδοση του Μπολάνου στους σοσιαλιστές με αντάλλαγμα κομματικούς ψήφους για το ΚΕΑΔ του Ντούλε. Για να έχει ο Ντούλες τη δικαιολογία και να πει: "Βασίλη μου, δεν φταίω, σε βαρέθηκε ο κόσμος, δε σε ψήφισαν, ενώ ψήφισαν το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ (έτσι το λένε τώρα)".

Ανώνυμος είπε...

Μέσα οι αριστεροί (οι πρώην οχτροί μου), έξω οι δεξιοί (οι πρώην φίλοι μου), αυτό το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Ντούλες. Και το πέρασε. Συνεχίζει να μας δουλεύει από μέσα. Πότε θα ακούσει το "έξω πούστη από τη μπαράγκα";

Ανώνυμος είπε...

apla ta themata aderfia patriwtes ximariotes.thimaste prin 5 meres tin dylosh tou maiko ti eipe; oti o mbolanos einai i aitia tou kakou gia tis sxeseis elladas alvanias.apla ta pragmata aderfia mas ximariotes ,o dules ekane antalagi tin ximara me tis eparxeies dropolis kai ag saranta i syntrofi sosialistes mas edwsan ekei tis eparxeis kai den katevasan ypopsifious gia na min pane i eparxeies stous oxthrous tou mega kai o aderfos syntrofos dules tous edwse tin ximara mas, kalhnyxta

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γκορο αυτό είναι αδυνάτων και όσο ποιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο ποιο νωρίς θα επιτύχουμε έχουμε ένα κόμμα νέο και άφθαρτο που άμα το πλαισιώσουν όλες οι πατριωτικές φωνές και δυνάμεις από άκρη σε άκρη του ελληνισμού τότε όντος θα έχουμε επιτύχει κάτι για την πατρίδα μας.Αυτό πρέπει να γίνει τώρα πριν γίνει κλίκα καρεκλοκένταυρων καιροσκόπων διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Αν αφήσουμε να μας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία που μας εδωθει τότε μελλοντικά το μόνο που θα κάνουμε είναι να κατηγορούμε άπλα της δυο κλίκες.Είναι καιρός να καθορίσουμε την μοίρα του Βορειοηπειρωτικού και όχι να την κλαίμε.Είναι καιρός να στείλουμε στο σπίτι τους αυτούς που βλάψανε την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αναλύσεις καλό θα ήταν να γίνονται από ανθρώπους που γνωρίζουν δυο πράγματα για την Χιμάρα. Δεν θα κάνω ανάλυση του αποτελέσματος αλλά θα σας δώσω μερικά στοιχεία:
Το 2003 και το 2007 που ο Μπολάνος ήταν δήμαρχος, δεν είχε πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κέρδιζε όταν υπήρχαν δύο υποψήφιοι. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη σε ψήφους σε σχέση με το δεύτερο κόμμα ή επειδή έγινε νοθεία στις κάλπες με τους δημάρχους ή πιο πιθανά επειδή ο Γκώρος άντλησε ψήφους από όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα μαζί (PS, PD κτλ) έχουν περισσότερες ψήφους από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπολάνος έχασε
α)χάρη στην κινητοποίηση του Γκώρου
β) την συμμετοχή του MEGA
γ) την παρασκηνιακή και ανέντιμη συνεργασία του MEGA με το PS με σκοπό να βολευτούν κάποιοι υποστηριχτές του MEGA. Μην απορήσει κανείς όταν αύριο οι βασικοί υποστηρικτές του Λάζαρη θα εργάζονται στον δήμο.
Ο Μπολάνος πήρε περισσότερες ψήφους από το 2007
Οι δημότες των χωριών που επιθυμούν επιστροφή της γης σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία εξέλεξαν δήμαρχο τον Γκώρο.
Σίγουρα μετά από 8 χρόνια υπάρχει κάποια φθορά, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι "παραπονεμένοι" αλλά αυτοί είναι πολύ λίγοι και ελάχιστα επηρρέασαν το αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Το Σάββατο ο Λάζαρης συναντήθηκε διαδοχικά με τον Γκώρο και τον Μπολάνο για να διεκδικήσει ωφέλη από την όποια συνεργασία ξέροντας πως δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί. Στους λίγους γνωστούς του που στήριζαν Μπολάνο είπε πως συνεργάστηκε με τον Μπολάνο ενώ έδωσε εντολή στα στελέχη του να στηρίξουν Γκώρο. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας προηγούμενου άρθρου του Βορειοηπειρώτη και για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι τι είναι το MEGA

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σας λέει τίποτα η δήλωση του Ράμα <ο Ντούλες είναι ο καλύτερος μας συνεργάτης, ενώ ο Μπολάνος είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη συμμαχία μας, δεν μπορούμε να τον στηρίξουμε από κοινού στη Χειμμάρα, γιατί θα μας κατηγορήσουν οι οπαδοί μας.
Αυτό λέγεται...... ξεπούλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπολάνος έγινε έρμαιο της κλίκας που τον έγλυφε και αναπαυτικέ με αναίσθησία στις δάφνες που ποτέ ο ίδιος δεν έδρεψε. Παράδεχομαι το Γκόρο αν και τον πολέμισα ανοιχτά αλλά δεν θα παραδεχτώ τις μαρτυρίες του στα δικαστηριά και τους ανθρώπους που τον υποστηρίζουν. Ουσιαστικά ο Μπολάνος με την αναισθησία του του έδωσε το δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

O Bollanos plhrwse gia tin katsika tou geitona. Oi xeimarraioi en mesw krishs skefthkan apla thn tseph tous. H Omonoia epi Bollanou exase se kyros stis alles perioxes, o anthrwpos einai patriwths kai oudeis to amfisbhtei, alla ksexase oti exoume sobara problhmata stis alles perioxes oi opoies emeinan ermaia twn ksera mhtsio loutsi. Polloi apo tous diaspastes tha gyrisoun sthn Omonoia an o neos proedros einai sklhros, anoiktos kai me ksekatharous orous mprosta sto lao ths boreiou hpeirou.
O gkoros sthn xeimarra den tha kounithei oso nomizoume, giati tou elegxoume to D.S.
Ypomonh kai erxontai kalyteres meres. H nea genia se aytes tis ekloges den masaei mia. oxi h sapia kommatikh genia (neb, pasp, dap laos kai den symmazeyetai), alla o aplos neos.
Yponomi aderfia.

Ανώνυμος είπε...

λεβεντοπαληκαρια οταν θα αρχεισουν να βγενουν στο φωσ τα αισχει η καταχρησεισ και η λαμογεσ που αιχει κανει ο μπολανοσ στο δημαρχειο θα ντρεπομαστε ολη που ειμαστε εληνεσ για αυτο το λωγο και μονο ο λαοσ τησ χειμαρρασ τον μαυρισε σαν πρωσοπο ομοσ σηκοσε ψηλα τη σημεα του εληνησμου ψειφησοντασ σησομα ΟΜΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη Νικοοοοοοοο...

Ανώνυμος είπε...

ο Νίκος δικαιώνεται,μια χαρά τα έλεγε και μπράβο που δεν προτίμησε το γλείψημο και την κοροίδια .
Τέτοια παιδια χρειαζόμαστε αλλά εμείς δυστυχώς τα κάνουμε πέρα γιατί η αλήθεια πονάει και δεν την θέλουμε, ας τα φάμε τώρα με το Νίκο που τα έλεγε να λάμπει μαζί με τους άλλους Νικους .
Μπράβο σου Νίκο!!!! Μην μασας

Ανώνυμος είπε...

αναμενόμενο... από τη στιγμή που ο κ.Ντούλες είναι κώλος και βρακί με PS και τον κ.Rama, λογικό ήταν...
δυστυχώς όμως χαμένοι ήμαστε όλοι εμείς οι Βορειοηπειρώτες... δυστυχώς...!!!
να δούμε που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα και αν κάποιος εκεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει κάποτε αυτοκριτική γι' αυτή την κατάντια...!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo niko irwa

Ανώνυμος είπε...

Εγω θελω να μου εξηγησει οποιος μπορει πως γινετε οι ιδιοι ανθρωποι που προεκλογικα εβριζαν τον Μπολανο (μη βιαστει κανεις να με διαψευσει γιατι εχω μαζεψει εκατονταδες σχολια προεκλογικα),τη Δευτερα που βγηκε το αποτελεσμα πως εχασε πανηγυριζαν και απο την Τεταρτη μετα τις εκλογες η το σκεφτηκαν μονοι τους η τους ορμηνεψαν καποιοι πως μπορουν να το χρησιμοποιησουν μετεκλογικα για να διαχειριστουν την ηττα τους η για να πολεμησουν τον Ντουλε.
Κατ'αρχην γιατι δεν μπαινει στον κοπο κανεις να ρωτησει τον ιδιο τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που καταλογιζει την ηττα.Δευτερον γιατι επιμενουν καποιοι πως υπηρξε μια συνεργασια ωστε να χασει ο Βασιλης και δεν αναφερει κανεις πως πηρε 350 ψηφους παραπανω απο αλλες φορες.Τι σοι συνεργασια ηταν αυτη δηλ?Φερνω 350 παραπανω και τι δινω?Γιατι εγω ξερω πως συνεργασια ειναι οταν παιρνεις και δινεις και τα νουμερα δειχνουν πως συνεργασια υπαρχει μεταξυ PS,PD και mega.Κοψ'τε αυτη την αχαρη προπαγανδα,δεν μπορει να πουλησει πλεον,ο κοσμος δεν ειναι χαζος.Τα πραγματα ειναι απλα,ολη η αλβανια συνεργαστηκε για να χασει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μεγαλος πονοκεφαλος τους.Το pd βλεποντας πως δεν εχει καμια πιθανοτητα προετρεψε ψηφοφορους του να ψηφισουν Γκορο,το μεγκα διαπραγματευτηκε και με τους δυο και ειδε πως ο Γκορος τους αποφερει περισσοτερα οφελη και ειπε "τι 300,τι 150"!Οσο για τη νοθεια πιστευω πως ξεπερασε αυτη του 2003.Αν μπορεσει καποιος να βρει στοιχεια και λιστες αυτων που ψηφισαν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να βρει και νεκρους μεταξυ τους.
Δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω τον Ντουλε αλλα δεν μπορω αυτη την κοροιδια καποιων προπαγανδιστων.Γιατι δεν τα γραφετε επωνυμα αυτα,φοβαστε μηπως τα δουν οι γνωστοι σας και πουν "καλα αυτος αλλα ελεγε χθες"?Παρτε το χαμπαρι ο Μπολανος ειναι και θα ειναι για πολλα χρονια Προεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πολυ συντομα θα τον βρειτε παλι απεναντι σας.Συνεχιστε να τα λετε αυτα αλλα να το δειξετε κι'ολας,να τον στηριξετε στις επιλογες του.

Δημοσίευση σχολίου