Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Έναρξη προεκλογικού αγώνα του ΚΕΑΔ στην Κορυτσά


Ντούλες: Ψηφίστε για δήμαρχο τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού και για το Συμβούλιο το  συνδυασμό του ΚΕΑΔ
«Δεν θα μπορούσαμε και δεν εννοείτε εκλογικός αγώνας του ΚΕΑΔ  χωρίς την Κορυτσά» έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Ντούλες στο Ξενοδοχείο “Cajupi” στην έναρξη του εκλογικού αγώνα του κόμματος που έγινε παρουσία του υποψήφιου δημάρχου με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Νίκο Πελέση. Θεώρησε πολύ σημαντικές τις τοπικές εκλογές για να έχουμε, όπως είπε, περισσότερο πολιτισμό, περισσότερους δρόμους και περισσότερες επενδύσεις.
"Το σωστό θα ήταν να επικεντρωθούμε σε αυτά τα θέματα αλλά η βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση που περνάει η χώρα δεν μπορεί να μην πολιτικοποιήσει αυτές τις εκλογές» και έκλεισε την ομιλία του ζητώντας  από τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν για δήμαρχο της Κορυτσάς τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος ενώ για το δημοτικό συμβούλιο το συνδυασμό του ΚΕΑΔ.
Ο Δήμαρχος Κορυτσάς και υποψήφιος για δεύτερη φορά, υποστηριζόμενος από την «αριστερή» συμμαχία, είπε πως ήταν αισθητή η απουσία του ΚΕΑΔ από το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού δεν είχε εκλεγεί κανένας σύμβουλος και πως ο Δήμος της Κορυτσάς έχει ανάγκη την παρουσία του ΚΕΑΔ και της φιλοσοφίας του.

10 comments:

Ανώνυμος είπε...

syntrofe NIKO PELESHI,
To'rikses to potami,opou anakatevetai o xrysoxeris mas o DULE gemizoun ta sakia me psifous.
A, kai pws exeis kane re xristiane mou 4 xronia xwris kanena PBDNJ ekei sto symboulio !!

Ανώνυμος είπε...

exei kai stin korytsa CAJUPI, gt ego ksero mono sto argyrokastro exei

Ανώνυμος είπε...

"Δεν θα μπορούσαμε και δεν εννοείτε εκλογικός αγώνας του ΚΕΑΔ χωρίς την Κορυτσά» Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τρελός ο Ντούλες, αλλά όσοι κάθονται και τον ακούν. Τι σημαίνει η παραπάνω πρόταση, ότι το ΚΕΑΔ είναι ένα αλβανικό κόμμα σύμμαχος ενός άλλου αλβανικού κόμματος, ή η ελληνικότητα της Κορυτσάς επισφραγίζεται σε αλβανική γλώσσα, καλώντας τους Έλληνες να στηρίξουν ένα αλβανικό κόμμα. !!!???
Λοιπόν, για τους οπαδούς του Ντούλε, δεν έχει σημασία πόσο αντεθνικά είναι τα όσοα λέει ο αρχηγός τους. Αυτοί γνωρίζουν χωρίς να περνούν τίποτε από τα φίλτρα της κρίσης τους ότι, ο, τι λέει ο αρχ.... είναι αυθεντικό ελληνικό και πατριωτικό.....?

Ανώνυμος είπε...

Se poia glwssa milise o DULE stin Korytsa mprosta sti laothalassa twn voreioipirwtwn ??
Ellinika asfalws !E ??

Ανώνυμος είπε...

kead-ps-pasok to trigwno tis amartias !
dule igetis tou elinismou!

Ανώνυμος είπε...

Varete defi kuturou Mega-mall.....es,8 maiou plisiazi.Mi vgastite katholou,o kathe katergaris sto bango tou.Meta ellate na grafete kai na sxoliaste pos to pathete, kai ti sas eftege.

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες της Κορυτσάς έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο Νίκο Πελέσι και τον Ανδρέα Μάνο. Γιατί ο δεύτερος μου μοιάζει περισσότερο Έλληνας; Γιατί τον πρώτο τον στηρίζει ο Ντούλες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι αποτελούν τον συνδυασμό του ΚΕΑΔ; Έχει σημασία.

Ανώνυμος είπε...

o protos legete PE-leshi ( prej leshi,kati sa provios diladi )oyxaxaxaxaxa!!!
tora o allos o Manos san apo ta meri mas deixnei,ksero ki ego ?
emeis omos oloi me ton provio tou dule.
AERAAAAAAAAAAAAA !!

Ανώνυμος είπε...

katheste sta auga sas paideia, afou ta kanate bahalo kato, makria apo tin korutsa

Δημοσίευση σχολίου