Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Eκδήλωση εις μνήμην του Αριστοτέλη Γκούμα

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Χειμαρριωτών «Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ» προς τιμήν του συμπατριώτη μας εθνομάρτυρα, Αριστοτέλη Γκούμα που δολοφονήθηκε από ομάδα Αλβανών σοβινιστών στις 12 Αυγούστου 2010 επειδή μιλούσε ελληνικά. Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν κατάμεστη από Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του αδικοχαμένου.
Στην αρχή της εκδήλωσης, αντί τοποθέτησης από την Ένωση Χειμαρριωτών, προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις των γωνέων και του αδερφού του φονευθέντος.
Τα απλά λόγια και ο πόνος της οικογένειας συγκίνησαν όλο το ακρωατήριο. «Σκότωσαν το παιδί μου επειδή μιλούσε ελληνικά.. του είπαν γιατί μιλάς ελληνικά και αυτός είπε “είναι η γλώσσα της μάνας μου”. Δεν έγινε καυγάς, αν είχε γίνει καυγάς ήταν τόσα παιδιά Χιμαριώτες εκεί που θα τους τελείωναν.. η αστυνομία ήξερε, τους είχαν ειδοποιήσει αλλά δεν είχαν λάβει μέτρα.. » λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας ενώ ο αδερφός τονίζει πως «εμείς Έλληνες είμαστε Έλληνες θα πεθάνουμε, θέλουνε δεν το θέλουνε οι Αλβανοί μια ζωή Έλληνες θα είμαστε»

Όλες οι ομιλίες που ακολούθησαν, είχαν κοινή συνισταμένη την ανάγκη χάραξης εθνικής πολιτικής για την προστασία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Ο Μιχάλης Παντούλας, Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε τα ζητήματα που αφορούν τους Βορειοηπειρώτες τόσο στις πατρογωνικές τους εστίες όσο και στην Ελλάδα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης - Βουλευτης Ροδόπης της Νέα Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στην σημασία της εκπαίδευσης στην Βόρειο Ήπειρο ως ασπίδα κατά των προσπαθειών αφελληνισμού.

Ο Μάκης Βορίδης, Βουλευτής Υπ. Αττικής του ΛΑΟΣ, τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης του βορειοηπειρωτικού ζητήματος στην διμερή ατζέντα Ελλάδας και Αλβανίας, την επιτακτική υποχρέωση του εθνικού κέντρου για την προστασία της μειονότητας με την άσκηση μίας λιγότερο ανεκτικής πολιτικής απέναντι στην Αλβανία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις του Σταύρου Λυγερού και του Χρύσανθου Λαζαρίδη οι οποίοι ανέπτυξαν συγκεκριμένες θέσεις για τα πλαίσια στα οποία πρέπει να κινούνται τόσο η ελληνική πολιτεία όσο και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Ο Δήμαρχος της Χιμάρας και πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Βασίλης Μπολάνος και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες αναφέρθηκαν στην δολοφονία του Αριστοτέλη τονίζοντας πως δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά την κορυφή του παγόβουνου του αλβανικού σοβινισμού ο οποίος καλλιεργείται κυρίως στους νεαρούς Αλβανούς.


πηγή: nenanews

40 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος που ηρθε,εστω και αυτοι οι λιγοι,ηρθε να τιμησει τον Τελη Γκουμα,ομως μονο αυτο δεν εγινε στην εκδηλωση..οπως παντα γυρισε σε πολιτικη κουβεντα,και πολοι εφυγαν πριν καν τελειωσει,κυριως νεοι χιμαραιοι.
Ντροπη,λιγο σεβασμος..δεν βλαπτει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ,ΔΗΛ. ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΡΟΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΕΙΜΜΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΕΙΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΓΩΝΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
ΤΕΛΗ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

εσεις τι περιμένατε , μια εκδήλωση μεταμφιεσμένη σε μνημόσυνο ήταν να κάνουν κάποιοι τα πολιτικά τους παιχνίδια.....

ο μόνος εκπρόσωπος της οικογενείας εκεί ήταν ο κουνίαδος του Αριστοτέλη, ο οποίος αγανακτησμένος απ αυτα που άκουγε θέλησε να αντιδράσει...αλλα τον περιμαζέψανε μην τους χαλάσει την καλοστημένη εκδήλωση....
φώναζε και έλεγε τι να μας πειτε εδω σήμερα?
"εκει στη Χιμάρα επρεπε να μείνουν οι δρόμοι κλειστοί και όχι να τους ανοίξετε....πορέια να κάνουμε και όχι πολιτικές μαζώξεις...."
Αλλά ποιός να ακούσει, τους έριξε μια μουτζα (οπως τους αξιζε) ο ανθρωπος και σηκώθηκε και έφυγε.

Ανώνυμος είπε...

kala ore de ndrepeste ligo. katigorite kai katigorite eno stin pragmatikotita den mporeitai na vgalete ena logo. den seveste tipota. den seveste ton adikoxameno TELI. den mporw na katalavw pou tha paei aftoi i katastasi???
o theios tou TELI eixe dikio pou fonazai alla emeis eimastan ekei pros timi tou pros timi tis oikogeneias.

Ανώνυμος είπε...

η εκδηλωση ηταν κουβεντα για τον Αλβανικο εθνικισμό προς τιμην του Αριστοτέλη. Σε μια κουβεντα, δεν λες εσυ στους ομιλητες πως θα προσεγγισουν το θεμα, ειναι δικο τους θεμα.. Οι προσεγγίσεις ήταν όλες σωστές, ήταν όμως με διαφορά καλύτερες και εντος θεματος εκεινη του Λυγερού και του Λαζαρίδη , οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν. Για ακόμη μια φορα όμως ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα όλων εμας που δεν σεβόμαστε κανέναν και φωνάζαμε όλη την ώρα. Θα συμφωνήσω πως μπορεί όλοι που φωναζαν να ειχαν δικιο αλλα ειναι αγενεια τρομερη να κανεις φασαρια οταν γινονται οι ομιλιες. Έλλειψη σεβασμου προς όλους, και κυριως προς τον ήρωα Τέλη. Περιμενεις πρωτα να τελειωσουν, και στο τελος γίνονται ομορφα και ωραία οι τοποθετήσεις. Εμέις είμαστε ζώα. Βέβαια μπορώ να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα για τα νεα παιδιά που ειχαν αξιοπερπή παρουσία, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι νεοι που ειναι το μελλον μας , αξιζουν ενα μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, τα κατάφεραν οι πατέρες του Έθνους, να μιλούν για τη Βόρειο Ήπειρο περισσότερο από την Αθήνα και λιγότερο από τη Βόρειο Ήπειρο. Φαίνεται ο Ντούλες και ο Μπολάνος νιώθουν πιο παλικάρια στην Αθήνα, παρά στον τόπο τους. Πατριωτισμός Κολωνακίου, φίλοι μου. Και στη Χειμάρρα βουβαμάρα, μην δημιουργήσουμε προβλήματα και μας ναυαγήσει το συνοικέσιο για την παντριά Μπολάνου με κάποιο από τα μεγάλα αλβανικά κόμματα ώστε να τον έχουμε ξανά Δήμαρχο και να επωφελούμαστε εμείς (οι πέντε-δέκα) από τις παραλίες και τα οικόπεδα. Πρόβατα ξυπνάτε, πιάστε τα υψώματα!

Keravnios είπε...

Όσοι ήρθαν ήταν αξιοπρεπέστατοι. Χάρηκα που είδα - έστω και λίγα - παιδιά από το Αλύκο, την Πέπελη, την Δερβιτσάνη, την Λειβαδιά..
Εξαιρέσεις:
1. Ο κουνιάδος του Τέλη που έλεγε για τον δρόμο θα έπρεπε να γνωρίζει πως ο δρόμος άνοιξε μετά από παράκληση της οικογένειας. Ο κουνιάδος του Τέλη, δεν ήταν εκπρόσωπος της οικογένειας αλλά του εαυτού του. Είναι ένας καλός πατριώτης που συμμετέχει στα κοινά αλλά αυτό δεν του επιτρέπει να φωνάζει. Υπήρχαν πιο κοντινοί συγγενεις του αδικοχαμένου στην αίθουσα αλλά δεν έβγαλαν τσιμουδιά.
2. Ανώνυμοι ρουφιάνοι παράσιτα της κοινωνίας μας δεν φταίτε εσείς αλλά όσοι σας επιτρέπουν να υπάρχετε.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι σαφης: "Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του αλβανικού εθνικισμού". Πάνω σε αυτό το θέμα έγιναν οι τοποθετήσεις οι οποίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες (Θα αναρτηθούν σύντομα τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα).
Η Ένωση Χειμαρριωτών που διοργάνωνε την εκδήλωση, εκπροσωπήθηκε στο βήμα από τον πατέρα, την μητέρα και τον αδερφό του Τέλη, δεν μίλησε κανείς από το ΔΣ. Το βίντεο ειναι στο youtube.
Κάποια κωλόπαιδα, υπερπατριώτες βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν τον Παντούλα και τον Στυλιανίδη. Λες και αυτοί οι δύο φταίνε για την κατάντια μας. Τουλάχιστον ρε ξεφτιλισμένοι, αυτοί έρχονται εκεί, οι άλλοι που είναι; Κάποια κωλόπαιδα Χιμαραίοι που δεν φανερώνονται πουθενά όταν υπάρχει ανάγκη, ήρθαν να μας δείξουν την παλικαροσύνη τους φωνάζοντας και μη σεβόμενοι ούτε ιερό ούτε όσιο προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Χιμαραίοι που σε τίποτα δεν βοήθησαν ποτέ, που δεν εξέφρασαν ποτέ μια άποψη έστω και λανθασμένη στο ΔΣ της Ένωσης, που δεν συντέλεσαν σε καμία εκδήλωση. Πρέπει να καταλάβουν πως όταν έρχονται σε μια εκδήλωση που οι ίδιοι δεν βοήθησαν να οργανωθεί, θα πρέπει να σέβονται τον κόπο και την προσπάθεια που γίνεται. Θα πρέπει να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί. Και κυρίως στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να σεβαστούν τον ΉΡΩΑ μας. Αν έχουν πρόταση να πάρουμε τα όπλα ας την καταθέσουν. Αν θέλουν να το παίξουν παλικαράδες να το κάνουν στους Αλβανούς όχι στους συμπατριώτες τους.

Κεραύνιος είπε...

Επίσης, είναι αλήθεια πως οι δύο Βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μίλησαν πολύ παραπάνω από όσο τους αναλογούσε σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Κατηγορήστε την Ένωση λοιπόν για κακή οργάνωση και θα έχετε δίκιο. Έπρεπε ο Λαζαρίδης και ο Λυγερός να μιλήσουν περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου,(άνωνυμε 12:37) κι ας είσαι ανώνυμος. Αυτό που γίνεται συχνά – πυκνά τελευταία στην Αθήνα μας θυμίζει άλλες εποχές όταν ο αείμνηστος Σεβαστιανός οργάνωνε εκδηλώσεις για την αλύτρωτη Βόρειο Ήπειρο και τα «αδέρφια μας που στενάζουν» κάτω από το ζυγό των κουμμουνιστών. Εκεί πήγαιναν και κάποιοι πολιτικοί και έβγαζαν φλογερές ομηλίες ώστε να καρπωθούν τις ψήφους των λίγων βορειοηπειρωτών που αποτελούσαν τους Βορειοηπειρώτες μετανάστες. Το ίδιο γίνεται και σήμερα. Και γιατί να μην γίνει σήμερα αφού είμαστε εμείς κορόιδα. Γιατί σήμερα οι Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν είναι πολλοί! Είμαστε άξιοι τις τύχης μας!

Ανώνυμος είπε...

Keraynie ante kane re toybes.Tha mas to paixeis kai patriwtis palioflwre.
O Pantulas to oti erxetai se auta kai to paizei uparpatriwtis emena den mou leei tipota. PRin tis ekloges erxotan kathe mera mesa, molis eginan oi ekloges den patise podari. To kseroume xronia to paixnidi tu. Kai afouy einai toso patriwtis kai ton ponaei gia mas an exei ta paparia as eixe paraitithei se endeiksi diamarturias se mia apo tis fores ( kai einai polles ) pou to komma toy mas exei thapsei. Oso gia ton Stulianidi ti na pw gia auton, ton tumomaste kala otan itan sto upourgeio ekswterikwn poso ton ponese gia mas!
Loipon stamatiste na kwloxaireste me tis ekastote dilwseis twn politikwn se paromoies ekdilwseis. Exoume barethei...

Ανώνυμος είπε...

"Κάποια κωλόπαιδα, υπερπατριώτες βρήκαν την ευκαιρία να κράξουν τον Παντούλα και τον Στυλιανίδη. Λες και αυτοί οι δύο φταίνε για την κατάντια μας. Τουλάχιστον ρε ξεφτιλισμένοι, αυτοί έρχονται εκεί, οι άλλοι που είναι;"

κωλόπαιδα επειδή έχουν διαφορετική άποψη???
Κωλόπαιδα επειδή είχαν το θάρρος της γνώμης τους????
και εσυ Κεραυνιε τι είσαι ???
προστάτης των πάντων?
ο καθένας φέρει την ευθύνη των λεγόμενών του και δεν χρειάζεται εσύ να υποδεικνύεις σε κανέναν τρόπους συμπεριφοράς.
Να κοιτάξεις τη δικιά σου αλλοκοτη συμεριφορά και να ακους και κανέναν άλλο Χιμαραίο...δεν σε έβαλε κανείς εκπρόσωπο όλων των Χιμαραίων....δεν κατάγεσαι μόνο εσύ απο εκεί...υπάρχουν και άλλοι με διαφορετική άποψη, την οποία θέλουν και να εκφράζουν....

Ανώνυμος είπε...

Keravnios είπε...

2. Ανώνυμοι ρουφιάνοι παράσιτα της κοινωνίας μας δεν φταίτε εσείς αλλά όσοι σας επιτρέπουν να υπάρχετε.

ego eipa:

ean milas kai esy gia royfianoys, tote mavro fidi poy mas efage...

Ανώνυμος είπε...

παψε πια να το παιζεις τοσο μεγαλος πατριωτης,εσυ και τα υπολοιπα κουταβια..
ο κοσμος που δεν ερχεται απο τη χιμαρα,δειχνει τελικα τι κουμασια εισαστε εσεισ,και για αυτο δεν σασ στηριζει πια...40 ατομα ολα και ολα χιμαραιοι ηταν μεσα στην αιθουσα κια γιαυτο πρεπει να ντρεπεσται που καταντησατε ετσι εναν συνδεσμο,που δημιουργησε ο αημνειστος Δημαλεξης.
Απο οτι γνωριζουμε στις εκλογες τις νεολαιας του τοπου σας,ηρθαν να ψηφισουν φετος 35 ατομα,ενω καλα καλα δεν συμπληρωνοταν ο αριθμος των συμετεχοντων στο συμβουλιο...ετσι δεν ειναι?δεν σου δειχνει αυτο κατι υπερπατριωτη με παροπιδες?
Για πες στο κοσμο για τα χρωστουμενα που εχει ο συλλογος σας..αραγε γιατι κανενας δεν δινει λεφτα σε αυτο τον συλλογο,ουτε ενασ χιμαραιος γαμωτο?ποσο μαλλον πολιτικος?
Αλλα τι πολιτικος να σας δωσει,οταν εδωσαν τοτε στις αρχες του 90' καποιοι παλιοι σας προεδροι τα εφαγαν,και δεν εκαναν τιποτα,τωρα πως να σας εμπιστευθουν παλι?
Γιατι φετος στο παραρτημα της ομονοιας στη Χιμαρα δεν συμπληρονοντουσαν οι θεσεις για το συμβουλιο και τα οργανα της ομονοιας??που πηγε ο κοσμος??οεο
γιατι ακουγονται διαφορα για χρηματισμους και ταριφες που εχει ο δημαρχος ωστε να δωσει αδεια σε καποιους για οικοδομες??

Μηπως ειναι καιρος να ξεκουμπειστητε απο κει,και να πατε αλλου??
Να μπει καποιος αλλος που το πιστευει,και το αγαπαει με την καρδια του,που θα τον πιστευει και ο κοσμος,γιατι απο εσας την εχασε την εμπιστοσυνη,αφου τα μηδενισατε ολα.

Απο εναν ανωνυμο στον επωνυμο κεραυνιο...

Lazaros είπε...

"Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του αλβανικού εθνικισμού"

μόνο και μόνο ο τίτλος μου λέει να μείνω μακριά

Ο ακραίος εθνικισμός είναι λάθος είτε είναι Ελληνικός είτε Αλβανικός


Ο Αλβανος εθνικοπατριωτοκαυλος είναι κακός
Ο Ελληνας εθνικοπατριωτοκαυλος ειναι καλός


Κατι δεν στέκει δεν νομίζεται;

Keravnios είπε...

Το φλώρε το παίρνω ως φιλοφρόνηση για την μελωδική φωνή.
Ρε μπούφε, τις τούμπες τις κάνουν άλλοι που πηδάνε σαν τους λαγούς πότε εδώ και πότε εκεί. Εγώ Εδώ και 19 χρόνια δεν έχω αλλάξει απόψεις. Όσο για τον Παντούλα, πίστεψέ με, δεν θρέφω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση ούτε θα μπορούσα από την στιγμή που ανήκει στο τερατούργημα της ελληνικής δημοκρατίας που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Αυτό τι σημαίνει πως πρέπει όπου και όποτε τον βρίσκω να τον βρίζω χωρίς να σκέφτομαι που βρίσκομαι και γιατί;
Πες μου εσύ τι αποτέλεσμα θα είχε αυτό και αν μου βρεις ότι θα βοηθούσε σε κάτι θα το έκανα πριν από οποιονδήποτε. Αν έχεις βαρεθεί τον Παντουλα, τον Στυλιανίδη και τον Βορίδη, που πολύ λογικό το βρίσκω, κάνε κάτι που να μην είναι τόσο βαρετό. Αλλά μάλλον έχεις βαρεθεί γενικά οπότε κάτσε σπίτι σου να μην κουράζεσαι κιόλας. Θα ήταν όλα όσα ακούστηκαν δεκτά αν αυτοί οι λεβέντες είχαν προσφέρει έστω και το παραμικρό τόσα χρόνια εκτός από γκρίνια απέναντι σε όσους προσπαθούν.
Απορώ πάντως, αυτά τα "φλώρε" και "κάνε τούμπες" και όσα άλλα γράφονται εδώ, γιατί δεν έχει τολμήσει ποτέ να μου τα πει κανείς εκτός διαδικτύου. Πάντως άγνωστε πατριώτη μην ανησυχείς, δεν συνηθίζω να δέρνω, εκτός αν φοβάσαι κάτι άλλο

Keravnios είπε...

Κωλόπαιδα επειδή δεν ήρθαν ποτέ την άποψή τους να την εκφράσουν εκεί που πρέπει.
Κωλόπαιδα επειδή το θάρρος της γνώμης το έχουν μόνο απέναντι σε συμπατριώτες και ποτέ απέναντι σε Αλβανούς.
Κωλόπαιδα επειδή το θάρρος του έργου τους έπεσε κάπου στον δρόμο και το ψάχνουν ακόμη
Κωλόπαιδα επειδή δεν σέβονται ούτε καν την μνήμη ενός ανθρώπου που δολοφονήθηκε επειδή τόλμησε να μιλήσει ελληνικά.
Κωλόπαιδα που έρχονται στις εκδηλώσεις μόνο όταν είναι κοντά στο σπίτι τους και μόνο για να κατακρίνουν μετά εορτής.
Κωλόπαιδα επειδή ποτέ δεν συμμετέχουν όταν γίνεται η προσπάθεια της οργάνωσης
Κωλόπαιδα επειδή είναι χειρότεροι από τον Παντούλα. Φωνάζουν για την πατρίδα μόνο εκεί που ξέρουν ότι τους παίρνει. Εκεί που πρέπει κρύβονται.
Κωλόπαιδα επειδή τάζουν πως θα αγωνιστούν και όταν έρχεται η ώρα, τους πονά το δόντι, έχουν περίοδο, ή παίζει ο Ολυμπιακός.
Θες κι άλλα;
Δεν είμαι κανενός προστάτης. Τον Παντούλα και τον κάθε Παντούλα, τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αν θέλουν να βρίσουν τον παντούλα οι λεβέντες ας πάνε στις ομιλίες του, ας πάνε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ ας πάνε στο γραφείο του, ας πάνε στο σπίτι του. Όταν σε προσκαλώ σε κάτι που διοργανώνω, είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τους όρους μου εφόσον έρχεσαι. Αν δεν σου αρέσει μην έρχεσαι. Εγώ γαμήθηκα να στήσω την εκδήλωση, το κωλόπαιδο δεν βοήθησε ούτε στο να μαζευτεί κόσμος. Δεν ενημέρωσε ούτε την μάνα του και τον πατέρα του. Ήρθε εκεί μόνος για να κάνει το κομμάτι του στην πλάτη μου.
Αλήθεια πόσοι από όσους ήταν εκεί έκατσαν να ακούσουν και να κρίνουν τις τοποθετήσεις του Λυγερού και του Λαζαρίδη; ή μήπως έχετε την δυνατότητα να τους ακούτε και αυτούς κάθε μέρα και τους βαρεθήκατε;
Όσο για την διαφορετική άποψη, δεν εξέφρασε κανείς άποψη διαφορετική από την δική μου ή του συλλόγου. Ο σύλλογος στην εκδήλωση αυτή εκπροσωπήθηκε από την οικογένεια του Τέλη. Αν κάποιος είχε αντίθετη άποψη ως προς τους καλεσμένους, ας ερχόταν να το έλεγε όταν συζητούσαμε το θέμα. Δεν έχω αντίθετη άποψη όσον αφορά τα σχόλια προς τον παντούλα ή τον στυλιανίδη. Δεν δέχομαι από κανέναν άχρηστο όμως να επεμβαίνει στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Keravnios είπε...

Εσύ με την παρέα σου που έχετε ανοίξει τα ποδια σας στους Αλβανούς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να πιάνετε στο στόμα σας τον Δημαλέξη. Εγώ μεγάλωσα και μορφώθηκα δίπλα του. Δεν είμαι καθόλου πατριώτης αλλά αγαπώ τον τόπο μου, γουστάρω που είμαι Έλληνας, με εκνευρίζει η αλβανική εξουσία πάνω στην γη και την προσωπικότητά μου και μισώ θανάσιμα αυτούς που ώντας Έλληνες άνοιξαν τα πόδια τους στους Τούρκους και τους Αλβανούς. Πατριώτης πάντως δεν είμαι.
Για την Ένωση Χειμαρριωτών είμαι πολύ υπερήφανος γιατί σε αντίθεση με τους συλλόγους σας, έχει λειτουργήσει πάντοτε έντιμα. Δεν πήρε ποτέ προγράμματα του ΟΑΕΔ, δεν πήρε ποτέ κρυφές επιδοτήσεις από κόμματα και υπουργεία, δεν πήρε ποτέ κρατική διαφήμιση, δεν συνεργάστηκε ποτέ με ΜΗΚΥΟ κτλ κτλ.
Από τους 300 που ήταν στην αίθουσα, οι 200 τουλάχιστον ήταν Χιμαραίοι και πάψε τις μαλακίες γιατί έχω και φωτογραφίες και βίντεο.
Αλλά και 500 να ηταν θα ήταν πολύ λίγοι.
Ο σύλλογός μας, έχει έσοδα και έξοδα. Και παραδοσιακά πλέον τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα, επειδή ο σύλλογός μας παράγει έργο το οποίο απαιτεί και χρήματα. Σε αντίθεση με εκείνους που παίρνουν τα λεφτά, καλύπτουν τις υποχρεώσεις και τα υπόλοιπα τα βάζουν στην τσέπη τους, εμείς φροντίζουμε να βγάζουμε από την τσέπη μας και να παράγουμε τόσο έργο όσο δεν παράγουν όλοι οι άλλοι σύλλογοι μαζί. Ευτυχώς τα λεφτά των πολιτικών πάνε σε άλλους συλλόγους. μακάρι να τα χαίρονται και να τα αυγατίζουν. Εμείς οι ηλίθιοι χαιρόμαστε που μπορούμε να λειτουργούμε χωρίς να χρωστάμε χάρες σε κανέναν πολιτικό.
Γιατί ακούγονται διάφορα; Γιατί υπάρχουν οι καλοπληρωμένοι ρουφιάνοι που τα παίρνουν από τις δύο μπάντες για να τα λέγονται και να ακούγονται. Από το ακούγονται μέχρι το ισχύουν ξέρεις πόσος δρόμος υπάρχει;
Γιατί κάποιους τους τσούζει που τόσα χρόνια σε συνεργασία με τις αλβανικές υπηρεσίες δεν βρήκαν πουθενά ένα στοιχείο κατά του δημάρχου. Γιατί κάποιοι επαγγελματίες ρουφιάνοι συνεργάτες του Ελσίνκι και ιδρυτές αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα, έχουν σκυλίασει που η Χιμάρα συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνισμό.
Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους. Μακάρι να έρθουν αυτοί οι άλλοι. Δυστυχώς όμως περιορίζονται στον καναπέ τους και καμια έκτακτη εμφάνιση, αναλόγως του προσώπου, όταν θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους ή να αρπάξουν κανα ξεροκοκαλο.

Κεραύνιος είπε...

ego eipa:

ean milas kai esy gia royfianoys, tote mavro fidi poy mas efage...
Ακριβώς, μαύρο φίδι που σας έφαγε ρουφιάνοι του διαόλου

Ανώνυμος είπε...

"Όταν σε προσκαλώ σε κάτι που διοργανώνω, είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τους όρους μου εφόσον έρχεσαι. Αν δεν σου αρέσει μην έρχεσαι. Εγώ γαμήθηκα να στήσω την εκδήλωση, το κωλόπαιδο δεν βοήθησε ούτε στο να μαζευτεί κόσμος. Δεν ενημέρωσε ούτε την μάνα του και τον πατέρα του. Ήρθε εκεί μόνος για να κάνει το κομμάτι του στην πλάτη μου."
Σωστη η τοποθετηση σου, δεν ξερεις ομως σε τι κοινο απευθυνεσαι; Ή μηπως δεν εχεις συμμετασχει και εσυ σε παρομοιες εκδηλωσεις;

Δε σχολιασες καθολου αυτα που γραφει ο Λαζαρος.

Ανώνυμος είπε...

Pes mas re file koutoula oti auto pou se enoxlise itan oti deiksame kako proswpo stin ekdilwsi sou. Na sou zitisoume kai sugnwmi re file mou pou dilwneis oti den eisai patriwtis.
To thema einai oti auti i klika ntoule-bollanos-beleris ( kuriws) exei kanei kako. Kairos na kanete ligo stin akri re file mou. Entaksei palikari prin 20 xronia o Beleris alla gia poso kairo tha to eksargurwnei auto?Exoume barethei pisw apo polla paraskiniaka na akoume to onoma beleris.

Oso gia auto pou les na pame na krazoume stin sugentrwsi tou ton pantoula k kathe pantoula, ekei den mas peftei logos!! Alla otan erxetai kai milaei gia to boreioipeirwtiko kai ksexnaei apo poio komma proerxetai tote tha ta akouei!
Oso gia to lugero eida poso timise ton Teli, me to ntusimo tou! Polli baremara re aderfe!Ti ton sikwsate ton koybaro tou ntoule, kai den prolabe kala kala na balei ta rouxa tou! An den itan ekdilwsi gia voreioipeirwtes etsi tha ntunotan? Etsi deixnei pou mas exei grammenous o koubaros tou proedrou sou!Oso gia ton kosmo, den itan ta 2/3 xeimaraioi.
Kourastikame me ola auta.
Kalinixta.

Κεραύνιος είπε...

Ανώνυμε 10.18, ξέρω πολύ καλά σε τι κοινό απευθύνομαι. Αυτό που ήρθε εκεί και παρακολούθησε την εκδήλωση. Τώρα εδώ η κουβέντα γίνεται για 2 άχρηστους. Τον μεθυσμένο δεν τον κρίνω. Ο κουνιάδος του Τέλη, καταχράστηκε την προσωπική μας σχέση αλλά ήταν κόσμιος. Κανένας άλλος δεν έδωσε δικαίωμα. Ο Λάζαρος προφανώς είναι εκτός τόπου και χρόνου. με γεια του με χαρά του, τι να του κάνω εγώ, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και τέτοιοι.

Ανώνυμε που κουράστηκες, σε καταλαβαίνω. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι υπάρχουν και πραγματικοί πατριώτες που δεν τα κάνουν όλα για τα λεφτά. Κι όμως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.
Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι εκει μεσα βρισκονταν Βορειοηπειρωτες με χρονια αγωνων, φυλακισεις, μαχες και θυσιες και αναγκαστηκαν να υπομεινουν το καθε αχρηστο τεμπελοσκυλο που δεν σεβεται τιποτα.
Το επώνυμό μου γιατί το ανέφερες αλήθεια; έχεις φρικάρει και ήθελές να κάνεις μια μαγκιά; μπράβο, άμα σε πετύχω θα σε κεράσω λουκουμάκι για την εξυπνάδα που σε διακατέχει.
Για πες μου ποιο ελληνικο κομμα μας απελευθερωσε για να καλω μονο απο εκει βουλευτες. Ή αν θες πες μου ποιο ειναι το κομμα της δικης σου προτιμησης να ξερω να μην σε ξαναστεναχωρησω.
Η ΝΔ μας εχει αντιμετωπισει καλυτερα; απο που προκυπτει αυτο; απο τα φραγκα που σου δινουν;
Μήπως ο ΛΑΟΣ; μηπως το ΚΚΕ;
Πόσο κακομοίρης είναι κάποιος που κρίνει τα ρούχα αυτού που μιλά και όχι αυτά που λέει. Αλλά λογικό είναι. Πολύ που χέστηκες για αυτά που λέει. Είσαι τόσο μεγάλο μυαλό που ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζεται η πατρίδα και είσαι έτοιμος να το πράξεις. Απλά σε εμποδίζω εγώ και μου ζητάς ευγενικά να φύγω. Είδες τι ρουφιάνος είμαι που δεν σε αφήνω να απελευθερώσεις την πατρίδα; Όταν ξεκινήσεις πάντως μην ξεχάσεις την γραβάτα

Ανώνυμος είπε...

po po ti paralhrhma htan afto......
siga re keravnie , den se eipane kai kampoyri...

ego ena exo na po: opoios exei ti myga mygiazetai kai opoios exei th sfiga sfigetai.....

Lazaros είπε...

Αυτο που εγραψα δεν ηταν μονο για τον Keravnio, ηταν για ολους

Η απάντηση απο τον Keravnio και απο καθε Χιμαραιο ξέρω ποια ειναι. Ζουμε σε τελειως διαφορετικους κόσμους και αυτό δεν ειναι πάντα κακο.


Γιατί γράφεται όλοι ανώνυμα;

Ντρέπεστε που υπάρχετε;

Ανώνυμος είπε...

Προς Κεραύνιο και όλους όσους τον υποκινούν.

Πιστεύω πως όλοι ήρθαμε στην εκδήλωση με τις αγνότερες προθέσεις και πρώτος απ' όλους εγώ.
Ήρθαμε όμως για να τιμήσουμε τη μνήμη του Αριστοτέλη Γκούμα και όχι για να παρακολουθήσουμε προεκλογικό αγώνα.
Καταμέτρηση αγώνων για την πατρίδα καλύτερα να μην κάνουμε.
Γι' αυτό σας προειδοποιώ για τελευταία φορά.
Όσοι θα πουν έστω και μια κουβέντα για μένα να ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα λεγόμενα και τις πράξεις τους.

Προς το παρόν θέτω το εξής ερώτημα:
Που πήγαν τα λεφτά για τις μπλούζες;

Σε περίπτωση που συνεχίσετε την ίδια τακτική θα δοθούν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα μας έτσι κι αλλιώς, αφού έχουμε στη διάθεση μας χειροπιαστά στοιχεία.

υπογραφή:
αυτός που διαμαρτυρήθηκε στον Παντούλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεις κεραυνιε να μου πεις τι εργο παραγεται που θελει χρηματα??και που ειναι μεγαλυτερο απο ολα τα αλλα σωματεια?
γιται εχω να δω εργο σας απο το φωτο ζωτο...93-94
και εργο να εχετε παραγει,δεν βλεπω τον κοσμο να το ακολουθει..ειδικα οι χιμαραιοι φενεται πως δεν στηριζουν την ενωση χρονο με το χρονο και αυτο φενεται απο τους χορους και τις ημεριδες που κανετε που ολο και λιγοτεροι ερχονται...και μην πεις πως ειναι αλλιως γιατι χιμαραιος ειμαι κει το ξερω.

οσο αφορα τις χαρες και τα λοιπα που λες για τους πολιτικους,δεν υπαρχει περιπτωση να πιστεψει κανενας γιατι,δεν γινεται σωματειο στην ελλαδα που να μην εχει αναμιξη με την πολιτικη και τα ρουσφετια τους ειτε αυτα μεταφραζονται σε χρηματα ειτε σε χαρες ειτε σε βολεματα.
Οποτε ασ τα σαπια...απλα αυτην την φορα δεν σας χαμπαριαζουν.

Τωρα οσον αφορα τον αριθμο των χιμαραιων μπορουν να πουν και αλλοι που ηταν στην αιθουσα πως ηταν 200 ατομα ολα και ολα..και οι χιμαραιοι 40-50 ατομα.
Αλλα και 200 να ηταν...παλι ντροπη,οχι στους χιμαραιους αλλα σε εσας που κανατε τον κοσμο να μην σας ακολουθει.
Και οντως πολοι εφυγαν πριν τελειωσει καν.

Σαν υποκαταστατο πουυ αφησε η εποχη του κουμουνισμου και του χοτζα ειναι η λεξη "Ρουφιανος" που τοσο ευκολα τη λες εσυ και κατι αλλοι απατεωνες...αμυνα στα λογια και σε ανθρωπους οταν δεν μπορειται να τους αντιμετωπισετε αλλιως, γιατι εχουν μια διαφορετικη αποψη απο εσας.Μην ξεχνας ομως απο αυτους που εσυ λες ρουφιανος δεν εισαι πιο ελληνας εσυ...παλιο@@@..κα.Πιο βλακας ναι...
Ο τοπος δεν παει μπροστα οταν ο κοσμος που ειναι εκει επαναπαυεται και καθε μια διαφορετικη αποψη,ακομα και μια κριση των αποτελεσματων που εφερε η πολιτικη της ομονοιας λεγεται "Ρουφιανια"..με τα λεγομενα μου λεγεται μεγαλη βλακεια που σας κατεχει.

Οσον αφορα τον Δημαρχο λεγονται και θα λεγονται...και απο τι στιγμη που υπαρχει καπνος θα υπαρχει και μια μικρη φωτια..
Φενεται οταν κανεις μια βολτα στη Χιμαρα ποιοι περνουν αδεια να χτισουν 100% και γιατι,και γιατι καποιοι αλλοι δεν παιρνουν...ομονιτες και και μη.Οποτε τους βουρκαρηδες και τους δροπολιτες μπορεις να τους κοροιδεψεις αλλα τους χιμαραιους οχι...γιατι τα ζουν και τα βλεπουν καθε μερα τα εκτροπα στη χιμαρα.

Απο το επιθετο σου,μαλλον καταλαβα και ποιος εισαι...μην μιλας για ρουφιανους εσυ.

Χιμαρα

Ανώνυμος είπε...

προς:

==> αυτόν που διαμαρτυρήθηκε στον Παντούλα


φίλε, όσοι ήταν εκεί ξέρουν ποιος είσαι (και φυσικά δεν εννοω το παιδί που είχε πιει λιγο παραπάνω)
αλλα για τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν γιατί δεν λες το όνομά σου και ότι είσαι και χιμαραίος που έχεις απογοητευτεί απο αυτούς που σε εκπροσωπούν ????

Ανώνυμος είπε...

Αφού το επιθυμείτε, πολύ σύντομα θα ακολουθήσει σχετική επόνυμη ανοιχτή επιστολή στα βορειοηπειρωτικά σάιτς και μπλογκς.


"αυτός που διαμαρτυρήθηκε στον Παντούλα"

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο. Δεν κρύφτηκα ποτέ και πίσω από κανέναν...

Αυτός που διαμαρτυρήθηκε στον Παντούλα.

Έφη Σέλλιου είπε...

Επειδή παρότι είμαι γυναίκα φοράω παντελόνια σε αντίθεση με τους περισσότερους από σας θα πω την άποψη μου για την ξεφτίλα σας επώνυμα.
Έχω βαρεθεί 10 χρόνια που αγωνιζομαι για τα βορειοηπειρωυικά να ακούω τα ίδια και τα ίδια. Κατηγορίες και πάλι κατηγορίες για οποιονδήποτε ασχολείται και προσπαθεί να κάνει κάτι. Κάπου πιο πάνω διάβασα έναν ανώνυμο μάγκα να κατηγορεί και να λέει πως ο Μπελέρης εξαργυρώνει 20 χρόνια. Δεν μου λες ρε μάγκα, έχεις βρει εσύ αυτα τα 20 χρόνια κάποιον άλλον που να χει χάσει και να χει δώσει περισσότερα από το Μπελέρη γι αυτόν τον έρημο τον τόπο..? Κάποιον που παρόλες τις απογοητεύσεις και τα χαστούκια που έχει φάει και από την Ελλάδα και από τους Βορειοηπειρώτες να επιμένει στον αγώνα με προσωπικό κόστος? Ένας άνθρωπος που δεν έχει το δικαίωμα να πάει στο σπίτι του στη Χιμάρα και εσένα δεν σε είδα πουθενά να διαμαρτύρεσαι . Δεν το ξέραμε να σε χρήσουμε εσένα πρίγκηπα, που κάνεις πολιτική από το internet.
Το βορειοηπειρωτικό στην Ελλάδα δεν το έχει πάρει εργολαβία κανένας. Δυστυχώς είμαστε λίγοι και μόνοι. Που είστε όλοι εσεις οι αγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια? Πως δίνεται τους αγώνες σας? Από τα πληκτρολόγια σας βρίζοντας και λασπολογώντας ανώνυμα? Μάγκες του γλυκού νερού. Αν διαφωνείται με όλους αυτούς που ασχολούνται με το Βορειοηπειρωτικό οργανωθείτε, παλέψτε, αγωνιστείτε, χάστε χρόνο απ την προσωπική σας ζωή , χάστε λεφτά και κυρίως πάρτε το ρίσκο να εκτεθείτε στον κόσμο με πολλες πιθανότητες να σας βρίζουν. Θέλει άντερα φίλε μου και τόσα χρόνια δεν βλέπω να τα χετε.
Ο Μπελέρης είναι ο μοναδικός άνθρωπος από όλους τους Βορειοηπειρώτες που μπορεί να φτάσει στον Παπανδρέου . στο Σαμαρα , στην Παπαρήγα ή σε όποιον γουστάρει, όχι γιατι είναι ρουφιάνος αλλά γιατι σέβονται άπαντες τους αγώνες του, την εντιμότητα του και την ντομπροσύνη του. Όσο και αν έχουν προσπαθήσει ρουφιάνοι του ΣΙΚ να τον διαβάλλουν , δεν τα έχουν καταφέρει. Είναι πολλά 20 χρόνια ιστορίας να διαγραφούν. Δεν γκρεμίζεται το σπίτι αν του ρίξεις τα κάγκελα.
Προσωπικά γνωρίζω το Μπελέρη 10 χρόνια και ομολογώ πως τον θεωρώ δάσκαλο και είμαι πολύ περήφανη γι αυτό. Είναι ο πιο αγνός πατριώτης και ο πιο έντιμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι ο άνθρωπος που αν έχει 100 ευρώ στη τσέπη του θα τα δώσει για κάτι που χρειάζεται για την Ένωση Χιμαριωτών και δεν θα τα πάει σπίτι του. Η Ένωση συντηρείται από 3 - 4 άτομα και διατηρεί την αίγλη της και τη δύναμη της επίσης από 3 -4 άτομα. Ντροπή σου λοιπόν να πιάνεις στο στόμα σου έναν άνθρωπο σαν το Μπελέρη. Όταν θα κάνεις 0,5% από αυτά που έχει κάνει, τότε μόνον θα μπορείς να μιλήσεις.

Εφη Σελλιου είπε...

Και παμε τώρα στο θέμα της εκδήλωσης. Προσωπικά θεωρώ ην εκδήλωση επιτυχημένη όχι εξαιτίας των ομιλιών αλλά του ότι συγκεντρωθήκαμε 300 άτομα. Αν και κανονικά με ένα τέτοιο θεμα θα έπρεπε η ουρά του κόσμου να φτάνει στην Αλεξάνδρας, απ την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων ξέρω πως αν δεν έχει κλαρίνο πάνω από 100 άτομα δεν συγκεντρώνεις. Δυστυχώς, οι αγώνες μας ολοκληρώνονται πάνω στις πίστες χορέυοντας Γιάννη μου το μαντήλι σου. Και φυσικά ξεκινάνε από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας.
Θεωρώ απίστευτη αγενεια και αμορφωσιά όταν μιλάει κάποιος , είτε είναι πολιτικός είτε τζομπάνος ( που λέμε και στη Δερβιτσάνη) να πετάγεσαι και να χαλάς το κλίμα. Σεβαστή η άποψη του καθενός αλλά όταν είσαι πολιτισμένος περιμένεις να ολοκληρωθεί η ομιλία, παίρνεις το λόγο , κάνεις την τοποθέτηση σου και απευθύνεις τις ερωτήσεις σου . Υπήρχαν πολλά παιδιά δίπλα μου που διαφωνούσαν με αυτά που έλεγαν οι ομιλητές , αλλά δεν πετάχτηκε κανείς. 'Ελα μου όμως που το θέμα μας δεν είναι να πουμε την άποψή μας αλλά να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, να το παίξουμε πιο πατριώτες απ όλους, πιο αγωνιστές και πιο ανένταχτοι απ όλους. Δεν γίνεται δουλειά όμως έτσι. Πολλές φορές ο κόσμος μπορεί να χει δίκιο που αγανακτεί και κυρίως με τους πολιτικούς , γιατι εχουν βαρεθεί τα λόγια αλλά πραγματικά, εκείνοι που προσκαλούνται κάτι έχουν κάνει. Τους άλλους που δεν τους έχουμε δει πουθενά τι πρέπει να τους κάνουμε? Να τους πάρουμε με τα λιθάρια? Και άντε να τους πάρουμε, θα καταφέρουμε κάτι? Κανόνες καλής συμπεριφοράς λοιπόν.
Σχετικά με τις ομιλίες. Για να καταλάβετε πόσο εκτός τόπου και χρόνου είμαστε, κοντέψαμε να φάμε ζωντανό τον Παντούλα ο οποίος μια χαρά τα είπε κατά την άποψή μου, μόνον και μόνον γιατί θέλαμε να βγάλουμε το άχτι μας για το ΠΑΣΟΚ. Ο άνθρωπος δεν τόλμησε στην ομιλία του να κάνει κομματική πολιτική και ούτε μίλησε για το έργο του στο Βορειοηπειρωτικό μέχρι σήμερα. Να τελείωνε το λόγο του και μετά ας του βγάζαμε το κατηγορητήριο για το κόμμα στο οποίο δυστυχώς ανήκει. :-) Αντιθέτως, επειδή οι πιο πολλοί εκεί μέσα βλέπουν με πιο πολύ συμπαθεια τη Ν.Δ. ( και χάρηκα ιδιαίτερα γι αυτό )δεν έβγαλαν τσιμουδιά για την κακή ομιλία του Στυλιανίδη, που ήταν λίγο εκτός θέματος. όχι ότι είπε κάτι κακό ο άνθρωπος, το πολύ σημαντικό έργο το οποίο πραγματικά έκανε υμνούσε, αλλά ήταν άλλο το θέμα της συζήτησης. Προσωπικά ενθουσιάστηκα με τις ομιλίες του Λυγερού και του Χρύσανθου του Λαζαρίδη.
Αυτό που κρατάω ως πολύ θετικό απ την εκδήλωση είναι την παρουσία πολλών νέων παιδιών που προτίμησαν να περάσουν το απόγευμά τους σε μια αίθουσα με πολύ ζέστη και γκρίνια, ενώ θα μπορούσαν να πάνε για καφέ ή να κάτσουν σπίτι τους και να παίξουν play statioν, όπως έκαναν πάρα πολλοί. Εύχομαι την επόμενη φορά σε μια αντίστοιχη εκδήλωση τα νέα παιδιά να είναι τα διπλά γιατί μόνον με εμάς δεν θα αργήσει να ξημερώσει ( που είπε και ο Λαζαρίδης). Αλλιώς θα μας φάει το μαύρο το σκοτάδι.

drakos είπε...

Κάποτε ο μακαρίτης Φρανκι ο Παπαγεωργίου (Εθνικιστής αλλά και ιδιοκτήτης κ--όμπαρου) είχε πεί το αμίμητο, μην με ζαλίζετε με τούς Κυπρίους εγώ ξέρω "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ".Νομίζω οτι εάν βάλουμε το Β.Ηπειρος αντί Κύπρου είναι ακριβώς η σημερινή πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ακου εφη μου,καλα κανεις και υποστηριζεις με αυτα τα θερμα λογια τον εθνοπατερα σου και αγωνιστη Μπελερη..ομως οταν μιλησα για προεδρους και λεφτα που φαγωθηκαν,ειπα πολυ καλα για τους παλιους οχι για τους νεους,...ο Μπελερης αν θυμαμαι καλα το 2005 η 2006 εγινε προεδρος της Ενωσης.
Μεχρι τοτε απο το 1991 υπυρξαν πολλοι προεδροι που εφαγαν με χρυσα κουταλια,και καταντησαν την Ενωση να μην μπορει να ορθωσει το κεφαλι.
Ομως και ο ιδιος δεν καταφερε να την παει πουθενα μακρυτερα.

Οσον αφορα την δυναμη που εχει να δει ολους αυτους που ειπες,πιστεψε το ονομα της Χιμαρας ειναι βαρυ,πολυ βαρυ,που οποιοσδηποτε προερδος να ηταν θα μπορουσε να δει ολους τους παραπανω.Πραγμα που δεν χρειαζεται να το περνας σαν κατορθωμα του Μπελερη.Και επι Αγγελου Κοκαβεση οι γνωριμιες ηταν παρομοιες οπως και οι κινησεις.

Τωρα οσο για τα παντελονια και την μαγκια,ασ τα για πουθενα αλλου αυτα τα λογια.

Εσυ δηλαδη που βγαινεις με το ονομα και εκτιθεσαι ασε να νομιζει ο κοσμος οτι το εργο σου ειναι μεγαλυτερο απο εκεινου του ανωνυμου που σε καθε εκλογες,ετρεξε,ψηφισε,δακρυσε,γελασε και φωναξε σε καθε ευκαιρια για αυτο που πιστευει.
Ξερεις και αυτοι οι ανωνυμοι δεν ειναι Ρουφιανοι,το ιδιο με σενα ειναι,μπορουν να χουν την κριση για καθετι που δεν ταιριαζει με αυτο που πιστευουν και να φωναξουν ειτε μεσα απο blogs ειτε σε συνεδρια ειτε σε χορους...φανταζεσαι να μην γινοταν ουτε αυτο και να επαιζαν pro ,θα εισασταν εσεις και μονο εσεις,και θα κανατε οτι θελετε...

Ε λοιπον αφηστε τα σαπια με τα επωνυμα και ανωνυμα,δεχτειτε ολοι μαζι την κριτικη απο οπου και αν ερχεται...οσο αφορα τον αγωνα δεν χρειαζεται παντα να ειναι φανερος,τα αποτελεσματα μετρανε.

Χιμαρα

Εφη Σελλιου είπε...

Η ανωνυμία δεν κρίνει τον αγώνα κανενός. Κρίνει όμως την ευκολία με την οποία κάποιος μπορεί να βγαίνει και να λέει το μακρύ και το κοντό του. Να λασπολογεί και να κατηγορεί χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Δυστυχώς αδερφέ υπάρχει αντίλογος. Και να σου πω και κατι άλλο, η εμπάθεια και η διχόνοια είναι πολύ πιο επικίνδυνο πράγμα από οτιδήποτε άλλο. Αναλογιστείτε όλοι εσείς που θεωρείτε εαυτόν σας πατριωτη, τι κακό μπορεί να κάνετε με τέτοιου είδους κριτικές. Και δεν σου λέω να μην μιλάμε, να μην έχουμε άποψη να μην ασκούμε κριτική. Δεν υπάρχουν άγιοι πουθενά. Απλά λίγο πιο προσεκτικοί και με λίγο παραπάνω σεβασμό.
Αυτοί που δεν παίζουν playstation και αφιερώνουν ωρες απ τη ζωή τους για την πατρίδα είναι πολυτέλεια. Κανένας δεν περισσεύει. Αλλά χρειάζεται καλή πρόθεση και καλή καρδιά. Ειλικρινά, τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει πως είναι δυνατόν τα κόμπλεξ μας να μην μας αφήνουν να συνεργαστουμε και να κάνουμε κατι για αυτο τον τόπο που μαραζώνει. Όποιο site και αν ανοίξεις, όποιο Blog, δεν βλέπεις πουθενά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Παρά μονον βγάζουμε τα μάτια μας.
Και να σου πω και κάτι άλλο..? Δημοκρατία έχουμε Αν δεν συμφωνείς με κάποιον που ηγείται ενός συλλόγου , συγκέντρωσε τον κόσμο σου , κατέβα στις εκλογες και πάρε εσύ τα ηνία. Τόσο απλό. όχι κριτική εκ του ασφαλούς.

Lazaros είπε...

Αν και διαφωνώ με τον φανατισμό της την γουστάρω γιατί όντως φοράει παντελόνια και έχει τα αρχίδια να μιλήσει επώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

egw ti goystarw gia allo logo...

Ανώνυμος είπε...

http://skourtsouna.blogspot.com/2010/10/alimosnews.html?showComment=1287431663215_AIe9_BFKFzbk12PjiqU-fmgYnykP7guhmgl7xaV1TR1wDkS4JvDTX9MAuDyqj4QM63moYMpZpgWpFXq-28HJ-09TWKn6PdsmMeMr6fRbVd5ujzr4dQpIa6gyqAbCXhFOug0Y-J_OhCgIGwdiZ9Yxkw9OQX-GQJHe6BcTUQi7KwqFciHY2mVez6gxL-0cjA8oje-TiOXNMN2LUwa3wa-EsNx3vShpD29F8pDeh5S7I97pvt7SCTQQGfv1yeYRmHS4XSjvoUtMNWsCNPv53KPW_MYNPQP0RuRsB0ERBnJmCbmhI0sQH87DsbTrCGY24aeKR4Qr76aRuTO4_1L60J16jlCzl0Ye66pASKzmBUoIb8ugJ5HeqiTklfaMk8mKwo92m9kU8Cn2rXoaFrxwhXkDDMkC9TEtoKT0qEH_mKGq-ZT7TmTGIw094bY1GUYmAqJD1TuhcmUwQoJEIwfomRXisRsCurwAYrc1vwELNSC5QcSGlwtxHpou1NGyjvddMHvx6n_ED5laYZFGx5y8aQvx05LJ0c4kg6bTBo7PUjROMV8K60r86W_a6JuYFRffcQ9CP7XYE_BemV0sGFtLRQWC-HUkiSkFkonHtncown0WSkkn9-t9gOxE4dgnr5fzQTgKKpMqzXAZlx4Iid_NFkwgGIbUrdhV6DDvxde4IC9QQlFSUPD6yXMY44kiGuzBro25zdVuEW8ZnokcQ67ypLd4XHwM6Y8ZJxgEaTgC6mn4GMG7i-z4u7J9v7M#c8086667982466775692

Ανώνυμος είπε...

Κι αλλοι εχουν αρχιδια αλλα δεν τα δειχνουν..και δεν χρειαζεται κιολας.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ Ζώτο Μολοσσέ, σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ένα σχόλιο με τόσο βρισιδι. Λυπάμαι για τον κόπο σου αλλά αν θέλεις γράψε ένα κείμενο με απόψεις και επιχειρήματα για αυτά που λες.

Ζώτος Μολοσσός είπε...

Απαιτώ να μάθω που είναι το βρισίδι.
Σε πείραξαν ίσως κάποιες λέξεις αλλά οι ακριβώς ίδιες λέξεις που χρησιμοποίησε ο Κεραύνιος δεν είδα να σε χαλάσανε. Γιατί πιο προσβλητικά από αυτόν σίγουρα δεν μίλησα.
Ξέρω ότι έγραψα αλήθειες που πειράζουνε με ακλόνητα επιχειρήματα.
Αλλά τηρείς δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Δεν πειράζει όμως, με το να μου αφαιρείς το δικαίωμα να απαντήσω στην ίδια γλώσσα στους νταβατζήδες του βορειοηπειρωτικού ξεκαθαρίζεις κι εσύ τι ρόλο βαράς. Ότι ακριβώς έκανε δηλαδή και το Δερόπολη.
Συνέχισε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Εφη επειδη φορας παντελονια.
Δεν σε ειδα στο χωριο μας το καλοκαριτι που ηταν οι εκλογες. Εμεις ανεβηκαμε σαν χανοι να ψηφισουμε.

Ενας συγχωριανος σου.
( Επετρεψε με μου να διατηρησω την ανωνυμια μου, για να μην γινομε απο δυο χωρια χωριατες.)

Δημοσίευση σχολίου